Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Emily's Blog

Πήγαινε κάτω 
+44
daisyalicecullen
sisaki
pretty witch
dimitra_80
!!!twilight!!!
Stella Sunlight
Emy+Robert
T-NM-E-BD
marina
sandra21
pink
marian
robert\'s girl
Jane Volturi
$ofi@ + Edward
despina aek
ROBELINA
katia2110
evaki
Mrs.Christina
Bella07
mpellanti21
.Mαdωω*
LadyTaniaXd
LITSA0089
volturi girl
twilightFOREVER
kristeng7
anastacia9280
i love edward 2
izzy cullen
dmant89
peby
Niki Patt
twilightsagaddicted
Stellouko
evi
nora
Lizzy Cullen
Isabella_Cullen
ed<3
Zafrina
kristen4ever
Nemesis Of Bellin
48 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

Emily's Blog - Σελίδα 14 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠεμ 12 Αυγ 2010 - 20:36

Σε ευχαριστω και εσενα Αλεξαντρα μου kiss
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠεμ 12 Αυγ 2010 - 20:38

εμιλυ μου ηταν καταπληκτικη η συνεχεια
λατρευω αυτη την ιστορια και μας εκοψες και στο καλυτερο
μπραβο γραφεις καταπληκτικα!!!
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠεμ 12 Αυγ 2010 - 20:39

ε να τωρα αυτα κανεις και εχω μεινει σαν αποσβωλομενη να αναρωτιεμαι.ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ??????
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠεμ 12 Αυγ 2010 - 20:49

Σας ευχαριστω για την υποστηριξη Μπελλα και Δεσποινα Emily's Blog - Σελίδα 14 34442 Οσο για το ποτε θα βαλω και αλλο μερος απο αυτο το μοιρασμενο σε μερη κεφαλαιο θα σας το πω συντομα Wink
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠεμ 12 Αυγ 2010 - 21:16

Sorry για το διπλο ποστ μα θελω σας ενημερωσω οτι εχω αρχισει να γραφω και το τριτο μερος του κεφαλαιου που νομιζω πως θα ειναι και το τελευταιο μερος απο αυτο το κεφαλαιο. Θελω επισης να σας πω να περιμενετε πολλα απο την Ροζαλι... Ελπιζω να μην αποκαλυπτω παρα πολλα Rolling Eyes Σας ευχαριστω ολες μαζι για την υποστηριξη και για τα σχολια σας kiss Emily's Blog - Σελίδα 14 34442
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

¶ντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 13 Αυγ 2010 - 0:01

διαβaσα το δευτερο μερος του κεφαλαιου και εχω μεινει ετσι ------> Shocked

φοβερη συνεχεια ανοιπομονω για το τριτο και τελευτεο μερος...αντε μας εφαγε η αγωνια σου εχω ξαναπει οτι λατρευω τα φανφικ σου και σε στηριζω...γραφεις φανταστικα... Emily's Blog - Σελίδα 14 201917 Emily's Blog - Σελίδα 14 201917 Emily's Blog - Σελίδα 14 474941 Emily's Blog - Σελίδα 14 474941 Emily's Blog - Σελίδα 14 34442 Emily's Blog - Σελίδα 14 34442 Emily's Blog - Σελίδα 14 194931

Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Παρ 13 Αυγ 2010 - 12:51, 1 φορά
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 13 Αυγ 2010 - 12:17

Emily's Blog - Σελίδα 14 691711
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 13 Αυγ 2010 - 12:26

Εμιλυ πιστευω να μην αργησει η συνεχει πανω στο καλυτερο
το εκοψες!!!περιμενω το επομενο... Shocked Shocked Sad
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΣαβ 14 Αυγ 2010 - 14:15

Δεν καταλαβαινω γιατι γινετε αυτο σε σενα Γερασιμε αφου εχω δεχτει ενα σχολιο απο καποιον σε μια ιστορια μου Emily's Blog - Σελίδα 14 691775
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 16 Αυγ 2010 - 22:30

Χιλια συγνωμη που δεν προλαβα να βαλω και αλλο κομματι στην ιστορια Με Γευση Αλμυρας αλλα εδω που τα λεμε δεν ημουν και πολυ mood γραφης αυτες τις μερες. Emily's Blog - Σελίδα 14 80711 Συγνωμη για αλλη μια φορα και ελπιζω οταν θα γυρισω να εχετε ακομη τον ιδιο ενθουσιασμο για την ιστορια μου Smile Φιλακια kiss Θα μου λειψετε ολοι σας παρα πολυ Emily's Blog - Σελίδα 14 206202
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 16 Αυγ 2010 - 22:35

οκ εμιλυ το καταλαβενουμε αν μερικες φορες δεν εχει καπιος διαθεση εμπνευση και τετια....περιμενουμε εμεις με την ιδια διαθεση και αγωνια..α και θα ξαναδοκιμασω να κανω σχολιο μηπως κατι δεν ειχα κανει καλα....
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 14:04

Γυρισα!!! Δηλαδη ειχα γυρισει πριν λιγες μερες μα το ιντερνετ μου ειχε προβλημα Razz Τεσπα... Σας εχω ετοιμασει μια μικρη καινουργια ιστορια την οποια θα δημοσιευσω στο blog μου μολις την διορθωσω λιγακι... Rolling Eyes
Φιλακια kiss
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 14:39

εμιλυ μου καλως ηρθες αζαπη μου.!!μας ελειψες βρε.. το ιδιο και οι ιστοριες σου.!!!
καινουρια ιστορια.!!!τελεια..ανυπομονουμε.!! kiss
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 14:49

Σε ευχαριστω παρα πολυ Φενια μου kiss Και εμενα μου λειψατε ολοι σας Emily's Blog - Σελίδα 14 906998 Διορθωνω την μικρη μου ιστορια και μετα συνεχιζω με την αλλη μου ιστορια "Με Γευση Αλμυρας" μιας και προσφατα ημουν και εγω διακοπες και αυτο μου βγαινει καλυτερα Razz
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 15:19

αχ τελεια.!πριμενουμε με αγωνια.!
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 15:29

καλωσηρθες παλι..μας ελειψες βρε...ελπιζω να περασες τελεια...ανοιπομονω για τις ιστοριες σου μου λειψανε..χμμ καινουργια μικρη ιστορια..ανοιπομονω να δω τι θα ειναι... huggie
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 15:33

Σε ευχαριστω και εσενα Γερασιμε kiss
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 17:41

Μολις εβαλα καινουργιο κεφαλαιο!!! Ελπιζω να σας αρεσει Wink
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 18:08

Emily The Strange...σήμερα διάβασα την ιστορία σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Emily's Blog - Σελίδα 14 388681
Μου άρεσε πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Emily's Blog - Σελίδα 14 6512
Το στόρυ πολύ πολύ έξυπνο!!!!!!!!!!!Smile Smile
Η γραφή σου κατά τη γνώμη μου....ανεπανάληπτη!!!!!!!!! boogie
Το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησες........φανταστικό!!!!!!!!!!!boogie
Οι προσωποποιήσεις και μεταφορές..........τέλειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!boogie
Ενθουσιάστηκα πάρα μα πάρα πολύυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Emily's Blog - Σελίδα 14 4947
Αχ αυτός ο Έντουαρντ!!!!!!!Emily's Blog - Σελίδα 14 150320 Emily's Blog - Σελίδα 14 150320 Γιατί να χώρισαν...? Της έκανε τίποτα???? Neutral Neutral
Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!!!!!!!!!!! Emily's Blog - Σελίδα 14 474941 Emily's Blog - Σελίδα 14 474941 Emily's Blog - Σελίδα 14 474941
Μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!! Emily's Blog - Σελίδα 14 201917 Emily's Blog - Σελίδα 14 201917 Emily's Blog - Σελίδα 14 201917 Emily's Blog - Σελίδα 14 201917 Emily's Blog - Σελίδα 14 201917
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 18:23

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια -ονοματακι;- kiss Emily's Blog - Σελίδα 14 876749 Οπως θα επισημανω και στην συνεχεια ο Εντουαρντ μετα απο την αποφοιτηση εφυγε απο την πολη οπου εμενε και αντιστοιχα εφυγε και απο την Μπελλα. Το λαθος του ομως ηταν πως δεν την αποχαιρετησε ποτε, απλα εφυγε, αφηνοντας την Μπελλα μονη και χωρις να ξερει που εκανε λαθος, οπως ηταν λογικο εκεινη κατερευσε... Ελπιζω τωρα να καταλαβες λιγο περισσοτερο την πλοκη γιατι ειναι αληθεια πως εχω αργησει να μιλησω για αυτην... Rolling Eyes Για αλλη μια φορα ευχαριστω Smile
Σπόιλερ:
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 18:29

Μμμμμ...έτσι λοιπόν ο Έντουαρντ......Emily's Blog - Σελίδα 14 872396 Μπορούσε να της πει κάτι....... Neutral
Ελπίζω να τα βρουν όμως γιατί είμαι σίγουρη ότι κάτι τρέχει ακόμηEmily's Blog - Σελίδα 14 150320 ........... (βέβαια εννοείται πως εσύ ξέρειςWink Wink Wink )
Πολύ ωραία η ιστορία σου........πολύ ωραίο το θέμα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο σου και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ είμαι η Ερμιόνη!!! Emily's Blog - Σελίδα 14 322595 Το δικό σου όνομα?? Smile Smile Smile
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 18:32

Πολυ ωραιο ονομα Smile Εμενα με λενε Εμιλυ Smile Χαρηκα kiss
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 18:34

Ευχαριστώ πολύ αλλά το δικό σου όνομα είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έμιλυ!!!...τρελαίνομαι!!!Ειναι υπέροχο!!!!!!!! Wink
Και για να μην είμαι Emily's Blog - Σελίδα 14 41616 ....... Smile Smile Smile Smile Υπέροχο σαν την ιστορία σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 18:35

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια Emily's Blog - Σελίδα 14 876749
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Σεπ 2010 - 18:38

Τίποταααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την αλήθεια λέω!!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Emily's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 14 από 29Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Geo's Blog!
» twilightFOREVER's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: