Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
ε να τωρα αυτα κανεις και εχω μεινει σαν αποσβωλομενη να αναρωτιεμαι.ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ??????
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 12 Αυγ 2010 - 20:49
Σας ευχαριστω για την υποστηριξη Μπελλα και Δεσποινα Οσο για το ποτε θα βαλω και αλλο μερος απο αυτο το μοιρασμενο σε μερη κεφαλαιο θα σας το πω συντομα
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 12 Αυγ 2010 - 21:16
Sorry για το διπλο ποστ μα θελω σας ενημερωσω οτι εχω αρχισει να γραφω και το τριτο μερος του κεφαλαιου που νομιζω πως θα ειναι και το τελευταιο μερος απο αυτο το κεφαλαιο. Θελω επισης να σας πω να περιμενετε πολλα απο την Ροζαλι... Ελπιζω να μην αποκαλυπτω παρα πολλα Σας ευχαριστω ολες μαζι για την υποστηριξη και για τα σχολια σας
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
διαβaσα το δευτερο μερος του κεφαλαιου και εχω μεινει ετσι ------>
φοβερη συνεχεια ανοιπομονω για το τριτο και τελευτεο μερος...αντε μας εφαγε η αγωνια σου εχω ξαναπει οτι λατρευω τα φανφικ σου και σε στηριζω...γραφεις φανταστικα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Παρ 13 Αυγ 2010 - 12:51, 1 φορά
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Παρ 13 Αυγ 2010 - 12:17
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Εμιλυ πιστευω να μην αργησει η συνεχει πανω στο καλυτερο το εκοψες!!!περιμενω το επομενο...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 14 Αυγ 2010 - 14:15
Δεν καταλαβαινω γιατι γινετε αυτο σε σενα Γερασιμε αφου εχω δεχτει ενα σχολιο απο καποιον σε μια ιστορια μου
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 16 Αυγ 2010 - 22:30
Χιλια συγνωμη που δεν προλαβα να βαλω και αλλο κομματι στην ιστορια Με Γευση Αλμυρας αλλα εδω που τα λεμε δεν ημουν και πολυ mood γραφης αυτες τις μερες. Συγνωμη για αλλη μια φορα και ελπιζω οταν θα γυρισω να εχετε ακομη τον ιδιο ενθουσιασμο για την ιστορια μου Φιλακια Θα μου λειψετε ολοι σας παρα πολυ
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
οκ εμιλυ το καταλαβενουμε αν μερικες φορες δεν εχει καπιος διαθεση εμπνευση και τετια....περιμενουμε εμεις με την ιδια διαθεση και αγωνια..α και θα ξαναδοκιμασω να κανω σχολιο μηπως κατι δεν ειχα κανει καλα....
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 13 Σεπ 2010 - 14:04
Γυρισα!!! Δηλαδη ειχα γυρισει πριν λιγες μερες μα το ιντερνετ μου ειχε προβλημα Τεσπα... Σας εχω ετοιμασει μια μικρη καινουργια ιστορια την οποια θα δημοσιευσω στο blog μου μολις την διορθωσω λιγακι... Φιλακια
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
εμιλυ μου καλως ηρθες αζαπη μου.!!μας ελειψες βρε.. το ιδιο και οι ιστοριες σου.!!! καινουρια ιστορια.!!!τελεια..ανυπομονουμε.!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 13 Σεπ 2010 - 14:49
Σε ευχαριστω παρα πολυ Φενια μου Και εμενα μου λειψατε ολοι σας Διορθωνω την μικρη μου ιστορια και μετα συνεχιζω με την αλλη μου ιστορια "Με Γευση Αλμυρας" μιας και προσφατα ημουν και εγω διακοπες και αυτο μου βγαινει καλυτερα
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
καλωσηρθες παλι..μας ελειψες βρε...ελπιζω να περασες τελεια...ανοιπομονω για τις ιστοριες σου μου λειψανε..χμμ καινουργια μικρη ιστορια..ανοιπομονω να δω τι θα ειναι...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 13 Σεπ 2010 - 15:33
Σε ευχαριστω και εσενα Γερασιμε
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 13 Σεπ 2010 - 17:41
Μολις εβαλα καινουργιο κεφαλαιο!!! Ελπιζω να σας αρεσει
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Emily The Strange...σήμερα διάβασα την ιστορία σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου άρεσε πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το στόρυ πολύ πολύ έξυπνο!!!!!!!!!!! Η γραφή σου κατά τη γνώμη μου....ανεπανάληπτη!!!!!!!!! Το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησες........φανταστικό!!!!!!!!!!! Οι προσωποποιήσεις και μεταφορές..........τέλειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ενθουσιάστηκα πάρα μα πάρα πολύυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ αυτός ο Έντουαρντ!!!!!!! Γιατί να χώρισαν...? Της έκανε τίποτα???? Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 13 Σεπ 2010 - 18:23
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια -ονοματακι;- Οπως θα επισημανω και στην συνεχεια ο Εντουαρντ μετα απο την αποφοιτηση εφυγε απο την πολη οπου εμενε και αντιστοιχα εφυγε και απο την Μπελλα. Το λαθος του ομως ηταν πως δεν την αποχαιρετησε ποτε, απλα εφυγε, αφηνοντας την Μπελλα μονη και χωρις να ξερει που εκανε λαθος, οπως ηταν λογικο εκεινη κατερευσε... Ελπιζω τωρα να καταλαβες λιγο περισσοτερο την πλοκη γιατι ειναι αληθεια πως εχω αργησει να μιλησω για αυτην... Για αλλη μια φορα ευχαριστω
Σπόιλερ:
Εμενα με λενε Εμιλυ
Μμμμμ...έτσι λοιπόν ο Έντουαρντ...... Μπορούσε να της πει κάτι....... Ελπίζω να τα βρουν όμως γιατί είμαι σίγουρη ότι κάτι τρέχει ακόμη ........... (βέβαια εννοείται πως εσύ ξέρεις ) Πολύ ωραία η ιστορία σου........πολύ ωραίο το θέμα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο σου και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ είμαι η Ερμιόνη!!! Το δικό σου όνομα??
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 13 Σεπ 2010 - 18:32
Πολυ ωραιο ονομα Εμενα με λενε Εμιλυ Χαρηκα
Ευχαριστώ πολύ αλλά το δικό σου όνομα είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έμιλυ!!!...τρελαίνομαι!!!Ειναι υπέροχο!!!!!!!! Και για να μην είμαι ....... Υπέροχο σαν την ιστορία σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 13 Σεπ 2010 - 18:35
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια