| Emily's Blog | |
|
+44daisyalicecullen sisaki pretty witch dimitra_80 !!!twilight!!! Stella Sunlight Emy+Robert T-NM-E-BD marina sandra21 pink marian robert\'s girl Jane Volturi $ofi@ + Edward despina aek ROBELINA katia2110 evaki Mrs.Christina Bella07 mpellanti21 .Mαdωω* LadyTaniaXd LITSA0089 volturi girl twilightFOREVER kristeng7 anastacia9280 i love edward 2 izzy cullen dmant89 peby Niki Patt twilightsagaddicted Stellouko evi nora Lizzy Cullen Isabella_Cullen ed<3 Zafrina kristen4ever Nemesis Of Bellin 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 13 Σεπ 2010 - 18:49 | |
| Σε ευχαριστω παρα πολυ Ερμιονη μου!!! Ειλικρινα τετοια σχολια με βοηθανε να συνεχισω την ιστορια μου... |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 13 Σεπ 2010 - 18:52 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 13 Σεπ 2010 - 19:21 | |
| τωρα καταφερα να διαβασω την συνεχεια καλ τι να πω θεικη | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 13 Σεπ 2010 - 19:45 | |
| υπεροχο το κεφαλαιο εμιλυ μας αποζημιωσε!!!! Ελπιζω να δουμε συντομα την συζητηση αναμεσα στον Εντουαρντ και την Μπελλα να δω τι εχει να πει ο Εντουαρντ πως θα δικαιολογηθει!!! Μπραβο! τελειο τελειο τελειο.... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 13 Σεπ 2010 - 20:00 | |
| Σας ευχαριστω κοριτσια |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τρι 14 Σεπ 2010 - 15:40 | |
| καλ εμιλυ μου τελειο και ηταν και μεγαλο.!!!!το ευχαριστηθηκαμε το κειμενο>!!!!μπραβο,.!!ο εκφραστικος σου τροπος ολο και γινεται καλυτερος.!!!συγχαρητηρια μου αρεσε πολυ.!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τρι 14 Σεπ 2010 - 15:47 | |
| Σε ευχαριστω παρα πολυ Φενια μου |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τρι 14 Σεπ 2010 - 15:50 | |
| εχω μια απορια ποτε η συνεχεια αν δεν γινομαι αδιακριτη? | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τρι 14 Σεπ 2010 - 15:55 | |
| Τωρα την ετοιμαζω και προσπαθω να ειναι ενα ολοκληρο κεφαλαιο μα πρεπει να ασχοληθω και με τους βαθμους μου Το σχολειο αρχισε και ο χρονος που εχω εχει ελαττωθει σε μεγαλο βαθμο... Οι καθηγητες φετος ειναι πιο.. αυστηροι απο περυσι Θα προσπαθησω να κανω οσο πιο γρηγορα μπορω |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τρι 14 Σεπ 2010 - 15:57 | |
| οκ ευχαριστουμε για την ενημερωση...και μην πιεζεσαι εδω ειμαστε και περιμενουμε.!καλη επιτυχια στ σχολειο.! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τρι 14 Σεπ 2010 - 16:00 | |
| Ευχαριστω για την ευχη... Την χρειαζομαι... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τρι 14 Σεπ 2010 - 16:00 | |
| καταλαβαινω απολυτα παρε οσο χρονο θες | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τρι 14 Σεπ 2010 - 16:05 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 18 Σεπ 2010 - 18:56 | |
| Συγνωμη για το διπλο ποστ αλλα θελω να σας ενημερωσω πως εφτιαξα ενα καινουργιο blog για τις ιστοριες που γραφω και δεν εχουν καμια σχεση με την Μπελλα η με τον Εντουαρντ, απλα και μονο με τους δικους μου χαρακτηρες δηλαδη. Η ιστορια που σας ειχα υποσχεθει εχει ηδη τον προλογο εκει και ονομαζεται Τεταρτη Διασταση. Την ειχα προορισει και αυτην για μικρη αλλα τι να κανουμε... Το μικρο και το συντομο δεν με ευχαριστει και παρα πολυ... Προσπαθησα να αλλαξω τα ονοματα των ηρωων μα δεν μου πηγαινε η καρδια να αλλαξω το ονομα της Δαφνης σε Μπελλα η του Ιαν -που θα τον συναντησουμε λιγα κεφαλαια πιο κατω- σε Εντουαρντ. Ελπιζω να μην σας απαγοητευσω με κατι τοσο διαφορετικο μιας και για να πω την αληθεια και εγω βρισκω αυτην την ιστορια καπως παραξενη. Ελπιζω να σας αρεσει Blog: http://celinesstories.blogspot.com/Αλλαξα το nickname μου σε Celine. Ελπιζω να μην σας ενοχλησει και αυτη η αλλαγη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Σαβ 18 Σεπ 2010 - 23:00, 1 φορά |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 18 Σεπ 2010 - 19:23 | |
| εμιλυ συχαρητηρια για το καινουργιο σου blog το παρακολουθησα αμεσως μολις διβασα τον προλογο και τρεχω να το βαλω στο ομορφες δημιουργιες στο blog μου..πως οχι αλλωστε αφου οπως ξερεις λατρευω ειλικρινα τον τροπο γραφης σου οποτε πως να με πειραξει ( το λεω επειδη λες μπορει να ας πειραξει) μια τοσο υπεροχη ιστορια και ας μην εχει ηρωεες τον εντουαρντ και την μπελλα...γιατι αλλα βιβλια δεν διβαζουμε; γιατι να μην διβασουμε και λλες ιστοριες...φοβερο και το καινουργιο μπλοκ τεριαζει και στον τιτλο του φανφικ τεταρτη διασταση τιτλος που προμεινειει πολλα....απο τον προλογο και σε συνδιασμο με τον με μπερδεψες λιγακι....και ενοω θετικα γιατι πραγματικα ανοιπομονω να δω την συνεχεια...εχεις δικιο οτι η ιστορια ειναι λιγο παραξενη απο τον προλογο και μονο το κατλαβενει κανεις αυτο...επισης να σου πω μπραβο μας εβαλες κατευθειαν σατ βαθεια νερα αφου προφανως περιγραφεις ενα λεμονι στον προλογο...το celine φοβερο ψευδονυμο γιατι να μας πειραξει; μπραβο και παλι μπραβο...χαιρομαι που θα απολαμβανουμε και αλλες ιστοριες σου.... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 18 Σεπ 2010 - 19:30 | |
| Γερασιμε νομιζω πως με παρεξηγησες Η ιστορια δεν θα ειναι ακριβως λεμονι αλλα θα εχει νομιζω περισσοτερη δραση, ρομαντισμο αλλα και μια απαραιτητη δοση απο λεμονια φυσικα... Προσθεσα ενα κομματι απο το πρωτο κεφαλαιο -και τον προλογο- πριν λιγο εδω στο φορουμ και τωρα παω να βαλω και μερος για να μου γραφετε σχολια... Σε ευχαριστω για την υποστηριξη Θα φροντισω να βαλω και περιληψη για να σας διαφωτισω περισσοτερο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Σαβ 18 Σεπ 2010 - 19:34, 1 φορά |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Σχολια: Τεταρτη Διασταση Σαβ 18 Σεπ 2010 - 19:32 | |
| Μια τελειως διαφορετικη ιστορια, με τελειως διαφορετικους χαρακτηρες... Ελπιζω να σας αρεσει Καλη Αναγνωση |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 18 Σεπ 2010 - 19:33 | |
| εμιλυ μου το κατλαβα οτι δεν ειναι λεμονι απλα λεω στον προλογο αυτο που περιεγραφες λεμονι δεν ηταν; μου αρεσει πολυ και η δραση και ο ρομαντισμος..οποτε αυτο το φανφικ θα το λατρεψω σιγουρα....παω να διαβασω το πρωτο κεφαλαιο..θα το βαλεις και στο blog σου φανταζομαι; το λεω για να το σχολιασω και εκει.... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 18 Σεπ 2010 - 19:37 | |
| Ναι οταν ολοκληρωθει... Για να μην το βαζω παλι κομματι, κομματι... Ενα κεφαλαιο θελει χρονο, κατι που τις τελευταιες μερες δεν εχω Ξερεις σχολειο, υποχρεωσεις... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 18 Σεπ 2010 - 19:41 | |
| α ενταξει οποτε προς το παρων θα κανω σχολια το βραδακυ μολις γυρισω απο ενα παρτυ που παω στο σχολια για την τεταρτη διασταση και μολις το ανεβασεις ολο θα τα συγκεντωρωσω ολα σε ενα σχολιο στο blog....και οσο για το αν εχουμε χρονο ξερω παρα πολυ καλα και εγω το μεσημερι καταφερα να ανεβασω επειτα απο δυο εβδομαδες το δευτερο κεφαλαιο..ασε σε καταλαβαινω απολυτα οποτε σχολια το βραδακυ....τα λεμε.... | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 18 Σεπ 2010 - 19:51 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 18 Σεπ 2010 - 20:09 | |
| Λοιπον... Η Δαφνη ειναι ενα συνηθισμενο κοριτσι μεχρι που μια ομαδα που εχει σταλθει απο τους διοικητες της Τεταρτης Διαστασης την απαγαγουν για να συμμετεσχει στην εκπαιδευση εφηβων αιχμαλωτων απο την γη για να παρει μερος στον πολεμο που καθε χρονο διοργανωνουν οι τεσσερις Περιοχες της Διαστασης εκεινης, κυριως για να βγαλουν τον αντιπροσωπο ολων των περιοχων αλλα ταυτοχρονα και για λογους διασκεδασης. Η Δαφνη γνωριζει την Μια, τον Τζεισον και τον Ιαν, ο τελευταιος θα ειναι και ο λογος που θα πρεπει να δραπετευσει οπωσδηποτε απο την Τεταρτη Διασταση γιατι αλλιως τα αποτελεσματα θα ειναι καταστροφικα και για τους δυο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Σαβ 18 Σεπ 2010 - 23:02, 1 φορά |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 18 Σεπ 2010 - 20:11 | |
| Εβαλα περιληψη στα σχολια Ελπιζω τωρα να καταλαβαινετε καπως το περιεχομενο |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 18 Σεπ 2010 - 21:35 | |
| Ειναι πολυ ωραιο.....περημενο συνεχεια...επισης μου αρεσε και η περιγραφη σου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 18 Σεπ 2010 - 23:34 | |
| πολυ ωραια η ιστορια εμιλυ.!ανυπομονω για την συνεχεια.! | |
|
| |
| Emily's Blog | |
|