Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Συγνωμη για τον τροπο εκφρασης μου σε αυτην την ιστορια μα προσφατα τελειωσα την Κοτσυφοκισσα απο τους Αγωνες Πεινας και εχω μπερδευτει λιγο με τους χρονους και ολα αυτα. Οσοι εχουν διαβασει τα βιβλια θα καταλαβουν τι εννοω Σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο Φενια μου
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
εμιλυ περιμενε εχω μεινει αναυδος.. μπηκα εδω να σου κανω ενα σχολιο για τον προλογο και το κομματι απο το πρωτο κεφαλαιο να σου πω αλλη μια φορα ποσο καταπληκτικα γραφεις οτι πραγματικα ειναι σαν να ημουν μεσα και οτι αυτοι οι αντρες με τα μαυρα πραγματικα με τρομαξαν...ολο αυτο ειναι ενα πολυ καλο σχολιο γιατι πραγματικα μου αρεσε οταν ξαφνικα διαβασα την περιληψη και συνηδητοποιησα οτι αυτο το σχολιο δεν ειναι αρκετο....που τα σκεφτηκες ολα αυτα; εχεις σκεφτεις να γραψεις βιβλιο; πραγματικα σου μιλαω αυτο το φανφικ θα γινοταν ανετα ταινια με τεραστια επιτυχια...απλα φοβερο απο τα καλυτερα φανφικ σου...και απο τα καλυτερα που εχω διαβασει...ανοιπομονω για ην συνεχεια...
α λεω και εγω μοιαζει λιγο η γραφη με κατι..και εγω ακομα την διαβαζω και αμα δεις το δευτερο κεφαλαιο στο φανφικ μου ειναι λιγο επηρεασμενο θα ελεγα...οποτε δεν πειραζει καθολου εμιλυ μου η γραφη σου εξακολουθει και ειναι φοβερη.....
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 10:54
Σε ευχαριστω Γερασιμε για το σχολιο σου Αν και για τον τροπο που γραφω στο συγκεκριμμενο νομιζω πως υπερβαλλεις... Σημερα σκεφτμαι να αλλαξω καποια πραγματα στον τροπο εκφρασης μου που δεν με εφησαν ευχαριστημενη χτες και ισως αμα εχω χρονο να ξεκινησω και το δευτερο κεφαλαιο, το οποιο απο οτι προβλεπω θα ειναι πολυ πιο μεγαλο απο το πρωτο... Σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη
κοιτα ειναι αυτο που ειπες και εσυ οτι εισαι επηρεασμενη με την κοτσυφοκισσα εγω ακομα την διαβαζω (ελεος αλλα με τα μαθηματα) οποτε αυτο δεν με πειραξε..ο προλογος ηταν πραγματικα σαν ταινια μπροστα μου...το ιδιο και το πρωτο κεφαλαιο..ειδικα η σκηνη που περιεγραφε τι ειχε μεσα στο σακιδιο ηταν σαν το φορουσα εγω.....μπραβο...οποτε δεν υπερβαλω...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 11:05
Θα διαβασω λιογο το Σωμα για να ξεπερασω τον ενεστωτα
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 11:06
ναι αυτο να κανεις..και εγω κατι τετοιο θα κανω γιατι πραγματικα η κοτσυφοκισσα και ολα τα βιβλια των αγωνων πεινας ειναι ολο ενστωτα και στην αρχη μεχρι να το συνηθισω στους αγωνες πεινας ηταν παραξενο για μενα..ας πουμε δεν λεει ειπα αλλα λεω...η δεν λεει πηγα αλλα παω κλπ...και στο δικο μου φανφικ στο δευτερο κεφαλαιο αμαν εκανα να το διωξω αυτο.....
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 11:21
Εγω διαβαζω λιγο Stephenie Meyer τωρα και σχεδον το εχω ξεπερασει Χτες μεχρι τα μεσανυχτα εμεινα ξυπνια με το Σωμα, ενα φυλλο χαρτι και εναν στυλο. Το τι εκανα για να το διορθωσω αυτο δεν λεγεται
εμιλυ μπηκα στο blog σου το celine's stories να το δω λιγο να το χαζεψω και ειδα οτι εχεις βαλει συνεχεια στο κεφαλαιο ενα...τι ηταν αυτο..την χτυπησε αυτοκινητο τωρα...τι θα γινει;; πραγματικα μας εχεις αφησει αναυδους....
νομιζω τα καταφερες..... με λιγο στεφενι ολα διωρθονονται...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 12:28
Εχω αρχισει να γραφω το κεφαλαιο αλλα εχω γραψει μονο δυο σελιδες μεχρι τωρα ενω ο αρχικος μου στοχος ειναι δεκα σελιδες. Αμα καταφερω θα στειλω την συνεχεια το απογευμα Να μην σας αφησω ετσι
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Αχ Έμιλυ...με έχεις αφήσει αφήσει με το στόμα ανοιχτό..... Πού το σκέφτηκες όοοοοοοοοολο αυτό??? Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο το θέμα!!! Πω πω πω...!!! Είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Όσον αφορά τη γραφή σου...είμαι κατενθουσιασμένη!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Γράφεις πάρα πολύ πολύ όμορφα και μάλιστα με παραστατικότητα!!!!! Το έχω ξαναπεί και σε άλλα παιδιά............ Μην το αφήνετε το ταλέντο σας!!!! Εκμεταλλευτείτε το!!!!! Θα ήσουν μια υπέροχη συγγραφέας με πολλούς φανς και έναν από αυτούς θα ήμουν σίγουρα κι εγώ!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 16:53
Μολις ανεβασα καινουργιο κομματι απο το πρωτο κεφαλαιο. Συγνωμη που το πηγαινω κομματι, κομματι μα ο χρονος που εχω ακομη και το Σαββατοκυριακο εχει μειωθει πολυ.
Ερμιονη μου και Γερασιμε ευχαριστω για τα σχολια και για την υποστηριξη
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
πολύ ωραία ιστορία και είμαι σίγουρη ότι θα μείνω κολλημένη στον η/υ περιμένοντας συνέχεια
( μακάρι να είχα και εγώ ταλέντο στην συγγραφή όπως εσύ και μερικά άλλα μέλη του forum αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να γράψω κάτι........ )
( πολύ πετυχημένο το όνομα της πρωταγωνίστριας ...... )
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 20 Σεπ 2010 - 15:34
Σας ευχαριστω κοριτσια -Ερμιονη και Δαφνη- Σε συμβουλευω να ξεκινησεις να γραφεις ιστοριες Δαφνη Ποιος ξερει... Ισως να εισαι το επομενο ταλεντο εδω μεσα
εμιλυ μου τωρα ειδα την συνεχει απου εβαλες...ποπο ειναι συγκολνιστικη οοσο προχωραει η ιστορια τοσ πιο πολυ κολαω...την απηγαγαν τελικα ε? για να δουμε τι θα γινει...συχαρητηρια και παλι η ιστορια ειναι εκπληκτικη...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 20 Σεπ 2010 - 16:41
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 20 Σεπ 2010 - 17:51
Για να μην σας μπερδεψω παρα πολυ στην συνεχεια σκεφτηκα να σας ενημερωσω για το παρελθον της Μπελλας και του Εντουαρντ. Λοιπον απο που να αρχισω;
Οι δυο τους γνωριστηκαν σε διακοπες και οταν εφτασε η ωρα να αποχωριστουν κανεις τους δεν αντεξε και ετσι ο Εντουαρντ πηρε την αποφαση να ακολουθησει την Μπελλα και να γραφτει στο λυκειο που πηγαινε και εκεινη. Ολα πηγαιναν καλα αλλα μετα απο εναν χρονο ο Εντουαρντ εφυγε αφηνοντας την Μπελλα μονη της.
Ελπιζω να μην σας μπερδεψει παρα πολυ η συνεχεια.
Εμιλυ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Κυρ 26 Σεπ 2010 - 13:32, 1 φορά
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010