Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Emily's Blog

Πήγαινε κάτω 
+44
daisyalicecullen
sisaki
pretty witch
dimitra_80
!!!twilight!!!
Stella Sunlight
Emy+Robert
T-NM-E-BD
marina
sandra21
pink
marian
robert\'s girl
Jane Volturi
$ofi@ + Edward
despina aek
ROBELINA
katia2110
evaki
Mrs.Christina
Bella07
mpellanti21
.Mαdωω*
LadyTaniaXd
LITSA0089
volturi girl
twilightFOREVER
kristeng7
anastacia9280
i love edward 2
izzy cullen
dmant89
peby
Niki Patt
twilightsagaddicted
Stellouko
evi
nora
Lizzy Cullen
Isabella_Cullen
ed<3
Zafrina
kristen4ever
Nemesis Of Bellin
48 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

Emily's Blog - Σελίδα 16 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 10:39

Συγνωμη για τον τροπο εκφρασης μου σε αυτην την ιστορια μα προσφατα τελειωσα την Κοτσυφοκισσα απο τους Αγωνες Πεινας και εχω μπερδευτει λιγο με τους χρονους και ολα αυτα. Οσοι εχουν διαβασει τα βιβλια θα καταλαβουν τι εννοω Wink Σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο Φενια μου kiss
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 10:40

εμιλυ περιμενε εχω μεινει αναυδος..Shockedfaint μπηκα εδω να σου κανω ενα σχολιο για τον προλογο και το κομματι απο το πρωτο κεφαλαιο να σου πω αλλη μια φορα ποσο καταπληκτικα γραφεις οτι πραγματικα ειναι σαν να ημουν μεσα και οτι αυτοι οι αντρες με τα μαυρα πραγματικα με τρομαξαν...ολο αυτο ειναι ενα πολυ καλο σχολιο γιατι πραγματικα μου αρεσε οταν ξαφνικα διαβασα την περιληψη και συνηδητοποιησα οτι αυτο το σχολιο δεν ειναι αρκετο....που τα σκεφτηκες ολα αυτα; εχεις σκεφτεις να γραψεις βιβλιο; πραγματικα σου μιλαω αυτο το φανφικ θα γινοταν ανετα ταινια με τεραστια επιτυχια...απλα φοβερο απο τα καλυτερα φανφικ σου...και απο τα καλυτερα που εχω διαβασει...ανοιπομονω για ην συνεχεια... Emily's Blog - Σελίδα 16 474941
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 10:42

α λεω και εγω μοιαζει λιγο η γραφη με κατι..και εγω ακομα την διαβαζω και αμα δεις το δευτερο κεφαλαιο στο φανφικ μου ειναι λιγο επηρεασμενο θα ελεγα...οποτε δεν πειραζει καθολου εμιλυ μου η γραφη σου εξακολουθει και ειναι φοβερη.....
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 10:54

Σε ευχαριστω Γερασιμε για το σχολιο σου Emily's Blog - Σελίδα 16 876749 Αν και για τον τροπο που γραφω στο συγκεκριμμενο νομιζω πως υπερβαλλεις... Emily's Blog - Σελίδα 16 413121 Σημερα σκεφτμαι να αλλαξω καποια πραγματα στον τροπο εκφρασης μου που δεν με εφησαν ευχαριστημενη χτες και ισως αμα εχω χρονο να ξεκινησω και το δευτερο κεφαλαιο, το οποιο απο οτι προβλεπω θα ειναι πολυ πιο μεγαλο απο το πρωτο... Σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη kiss
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 10:57

κοιτα ειναι αυτο που ειπες και εσυ οτι εισαι επηρεασμενη με την κοτσυφοκισσα εγω ακομα την διαβαζω (ελεος αλλα με τα μαθηματα) οποτε αυτο δεν με πειραξε..ο προλογος ηταν πραγματικα σαν ταινια μπροστα μου...το ιδιο και το πρωτο κεφαλαιο..ειδικα η σκηνη που περιεγραφε τι ειχε μεσα στο σακιδιο ηταν σαν το φορουσα εγω.....μπραβο...οποτε δεν υπερβαλω...
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 11:05

Θα διαβασω λιογο το Σωμα για να ξεπερασω τον ενεστωτα Wink
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 11:06

Emily's Blog - Σελίδα 16 691711
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 11:15

ναι αυτο να κανεις..και εγω κατι τετοιο θα κανω γιατι πραγματικα η κοτσυφοκισσα και ολα τα βιβλια των αγωνων πεινας ειναι ολο ενστωτα και στην αρχη μεχρι να το συνηθισω στους αγωνες πεινας ηταν παραξενο για μενα..ας πουμε δεν λεει ειπα αλλα λεω...η δεν λεει πηγα αλλα παω κλπ...και στο δικο μου φανφικ στο δευτερο κεφαλαιο αμαν εκανα να το διωξω αυτο.....
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 11:21

Εγω διαβαζω λιγο Stephenie Meyer τωρα και σχεδον το εχω ξεπερασει Emily's Blog - Σελίδα 16 413121 Χτες μεχρι τα μεσανυχτα εμεινα ξυπνια με το Σωμα, ενα φυλλο χαρτι και εναν στυλο. Το τι εκανα για να το διορθωσω αυτο δεν λεγεται cry
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 11:24

εμιλυ μπηκα στο blog σου το celine's stories να το δω λιγο να το χαζεψω και ειδα οτι εχεις βαλει συνεχεια στο κεφαλαιο ενα...τι ηταν αυτο..την χτυπησε αυτοκινητο τωρα...τι θα γινει;; πραγματικα μας εχεις αφησει αναυδους....
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 11:28

νομιζω τα καταφερες..... Emily's Blog - Σελίδα 16 577643 με λιγο στεφενι ολα διωρθονονται...
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 12:28

Εχω αρχισει να γραφω το κεφαλαιο αλλα εχω γραψει μονο δυο σελιδες μεχρι τωρα ενω ο αρχικος μου στοχος ειναι δεκα σελιδες. Αμα καταφερω θα στειλω την συνεχεια το απογευμα Wink Να μην σας αφησω ετσι Razz
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 14:15

Αχ Έμιλυ...με έχεις αφήσει αφήσει με το στόμα ανοιχτό..... Emily's Blog - Σελίδα 16 558691 Emily's Blog - Σελίδα 16 558691 Emily's Blog - Σελίδα 16 558691
Πού το σκέφτηκες όοοοοοοοοολο αυτό??? Emily's Blog - Σελίδα 16 868134 Emily's Blog - Σελίδα 16 868134 Emily's Blog - Σελίδα 16 868134
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο το θέμα!!! Emily's Blog - Σελίδα 16 31995 Emily's Blog - Σελίδα 16 31995 Emily's Blog - Σελίδα 16 31995
Πω πω πω...!!! Είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Emily's Blog - Σελίδα 16 474941 Emily's Blog - Σελίδα 16 388681 Emily's Blog - Σελίδα 16 474941 Emily's Blog - Σελίδα 16 388681
Όσον αφορά τη γραφή σου...είμαι κατενθουσιασμένη!!! Emily's Blog - Σελίδα 16 6512 Emily's Blog - Σελίδα 16 6512 Emily's Blog - Σελίδα 16 6512

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Emily's Blog - Σελίδα 16 201917 Emily's Blog - Σελίδα 16 932365 Emily's Blog - Σελίδα 16 201917 Emily's Blog - Σελίδα 16 932365 Emily's Blog - Σελίδα 16 201917
Γράφεις πάρα πολύ πολύ όμορφα και μάλιστα με παραστατικότητα!!!!! Emily's Blog - Σελίδα 16 4947
Το έχω ξαναπεί και σε άλλα παιδιά............
Μην το αφήνετε το ταλέντο σας!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Εκμεταλλευτείτε το!!!!! boogie boogie boogie
Θα ήσουν μια υπέροχη συγγραφέας με πολλούς φανς και έναν από αυτούς θα ήμουν σίγουρα κι εγώ!!! huggie Emily's Blog - Σελίδα 16 868134 huggie
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 16:53

Μολις ανεβασα καινουργιο κομματι απο το πρωτο κεφαλαιο. Συγνωμη που το πηγαινω κομματι, κομματι μα ο χρονος που εχω ακομη και το Σαββατοκυριακο εχει μειωθει πολυ.

Ερμιονη μου και Γερασιμε ευχαριστω για τα σχολια και για την υποστηριξη kiss
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 16:55

Δεν πειράζει Έμιλύ μου....!!!!!!!!!!! huggie
Σιγά σιγά!!! Μην βιάζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Α! Και δεν κάνει τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiss kiss kiss
sandra21
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
sandra21

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Τάρταρα
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Registration date : 05/07/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 17:06

Τελειο τελειο τελειο!!!!
Πολυ ωραια η ιδεα σου!!!!!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 17:08

Σε ευχαριστω Σαντρα μου kiss
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 19:08

Η συνέχεια εξαιρετική!!! Emily's Blog - Σελίδα 16 6512 Emily's Blog - Σελίδα 16 6512 Emily's Blog - Σελίδα 16 6512
Την απαγάγουν ε??? Neutral Neutral Neutral
Αδημονώ για το επόμενο κεφάλαιο!!!!!! Emily's Blog - Σελίδα 16 868134 Emily's Blog - Σελίδα 16 868134
Φανταστική δουλειά!!! Emily's Blog - Σελίδα 16 34442 Emily's Blog - Σελίδα 16 932365 kiss
!!!twilight!!!
New Moon Victim
New Moon Victim
!!!twilight!!!

Θηλυκό Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του
Αριθμός μηνυμάτων : 137
Registration date : 14/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 22:33

πολύ ωραία ιστορία και είμαι σίγουρη ότι θα μείνω κολλημένη στον η/υ περιμένοντας συνέχεια Emily's Blog - Σελίδα 16 4947

( μακάρι να είχα και εγώ ταλέντο στην συγγραφή όπως εσύ και μερικά άλλα μέλη του forum αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να γράψω κάτι........ )

( πολύ πετυχημένο το όνομα της πρωταγωνίστριας ...... lol! )
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 15:34

Σας ευχαριστω κοριτσια -Ερμιονη και Δαφνη- kiss Σε συμβουλευω να ξεκινησεις να γραφεις ιστοριες Δαφνη Smile Ποιος ξερει... Ισως να εισαι το επομενο ταλεντο εδω μεσα Razz
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 15:42

εμιλυ μου τωρα ειδα την συνεχει απου εβαλες...ποπο ειναι συγκολνιστικη οοσο προχωραει η ιστορια τοσ πιο πολυ κολαω...την απηγαγαν τελικα ε? για να δουμε τι θα γινει...συχαρητηρια και παλι η ιστορια ειναι εκπληκτικη... Emily's Blog - Σελίδα 16 474941 Emily's Blog - Σελίδα 16 868134 Emily's Blog - Σελίδα 16 34442
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 16:41

Emily's Blog - Σελίδα 16 691711
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 17:51

Για να μην σας μπερδεψω παρα πολυ στην συνεχεια σκεφτηκα να σας ενημερωσω για το παρελθον της Μπελλας και του Εντουαρντ. Λοιπον απο που να αρχισω;

Οι δυο τους γνωριστηκαν σε διακοπες και οταν εφτασε η ωρα να αποχωριστουν κανεις τους δεν αντεξε και ετσι ο Εντουαρντ πηρε την αποφαση να ακολουθησει την Μπελλα και να γραφτει στο λυκειο που πηγαινε και εκεινη. Ολα πηγαιναν καλα αλλα μετα απο εναν χρονο ο Εντουαρντ εφυγε αφηνοντας την Μπελλα μονη της.

Ελπιζω να μην σας μπερδεψει παρα πολυ η συνεχεια.

Εμιλυ kiss kiss

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Κυρ 26 Σεπ 2010 - 13:32, 1 φορά
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 26 Σεπ 2010 - 13:27

εμιλυ ευχαριστουμε παρα πολυ γαι την ενημερωση..αλλα μην ανησυχεις πολλα πραγματα ηταν αρκετα σαφη απο την ιστορια...ανυπμονω για την συνεχεια.!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 26 Σεπ 2010 - 13:34

Σε ευχαριστω παρα πολυ Φενια μου kiss Ελπιζω αυτα που ειπα πιο πανω να ηταν ηδη σαφη και να μην σας μπερδεψαν παρα πολυ Emily's Blog - Σελίδα 16 413121

Emily's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 16 από 29Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Geo's Blog!
» twilightFOREVER's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: