Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Έμιλύ μου...μόλις τώρα διάβασα το "Beautifully Broken"... Τι είναι αυτό καλέ??? ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΚΟ!!! ΠΕΡΙΦΗΜΟ!!! ΑΠΙΘΑΝΟ!!! ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ!!! ΑΠΑΙΧΤΟ!!! ΣΟΥΠΕΡ!!! Είναι...τέλειο!!!! -βέβαια θα έπρεπε να το περιμένω από σένα...αλλά πραγματικά είναι ΤΕΛΕΙΟ!-
Θα έχει συνέχεια???
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 30 Σεπ 2010 - 23:32
Σκεφτομαι να το συνεχισω την επομενη βδομαδα Ειναι μια απο τις ιστοριες που αφησα για πολυ χρονικο διαστημα και πραγματικα θελω πολυ να συνεχισω αλλα δυστυχως δεν βρισκω τον χρονο...
Ευχαριστω για τα σχολια Ελινα και Ερμιονη μου
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Εμιλυ μου χωρις να θελω γινομαι πιεστικη ξερεις πια ιστορια μου εχει λειψει πολυ; το soulmate θα το συνεχισεις καθολου;ή ηταν ως εκει; μου αρεσε παρα πολυ
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 3 Οκτ 2010 - 12:54
To Soulmate θα το συνεχισω αλλα αυτην την περιοδο την εχω αφιερωσει λιγο πολυ στην ιστορια "Με Γευση Αλμυρας" και μερικες φορες ουτε και για αυτην εχω πρα πολυ χρονο... Θα προσπαθησω μεσα στην βδομαδα να βαλω συνεχεια και στο Soulmate
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Εμιλυ μου ειχα πολλα δαιβασματα και εχασα τις συνεχειες τοσο στο 4 διασταση τοσο και στο με γευση αρμυρας που ειναι απο τις αγαπημενες μου ιστοριες γενικα... την συνεχεια στο γευση αρμυρας δεν την διαβασα ακομη το αφηνω για σημερα το βραδυ που
θα γυρισω απο τα αγγλιακ και το κολυμβητηριο κατακουρασμενος να χαλαρωσω λιγο με την συνεχεια που θα ειναι ειμαι σιγουρος φοβερη ειμαστε σε κρισιμο σημειο...
διαβασα ομως και το υπολοιπο κομματι απο το πρωτο κεφαλαιο της 4 διαστασης και πραγματικα η ιστορια οσο προχωραει ειναι συγκολονιστικη..η γραφη σου τωρα που αποτιναξες τον ενεστωτα της κοτσυφοκισσας ειναι ακομα καλυτερη οι περιγραφες σου φοβερες...
ας αφησω ομως τις γενικοτητες και να μιλησω για την υποθεση..λοιπον το πρωτο κεφαλαιο εχει γενικα μαζεμενες ανατροπες δεν εχω ιδεεα τι θα γινει τωρα που θα την πανε στην τεταρτη διασταση γιατι θα την πανε εκει τι θα κανει εκει και πραγματικα ανοιπομονω να δω...
ακομα πιος ειναι στιβεν τι ενοει να ξαναρθουμε στην γη ερχονται απο καπου αλλου? τα ερωτηματα ειναι παρα πολλα αλλα το κυριοτερο τι ειναι στην περιοχη 2? ανοιπομονω να τα δω ολα αυτα και πραγματικα η καινουργια ιστορια και ας μην εχει σχεση με τον εντουαρντ και την μπελλα ειναι ισαξια των προηγουμενων..για την συνεχεια του με γευση αρμυρα θα σχολιασω το βραδυ...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 4 Οκτ 2010 - 19:49
Χαρηκα παρα πολυ που σου αρεσε η συνεχεια στην Τεταρτη Διασταση, Γερασιμε Ελπιζω να μεινεις το ιδιο ικανοποιημενος και με την συνεχεια στην αλλη μου ιστορια Σε ευχαριστω επισης για την υποστηριξη και το σχολιο σου, πραγματικα τα εκτιμω και τα δυο Οσο για τον χρονο και ολα τα σχετικα, σε καταλαβαινω -περναω και εγω μια παρομοια φαση-
Υ.Γ : Καλη διασκεδαση στο κολυμβητηριο! Η υπογραφη σου ειναι φοβερη!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Τρι 12 Οκτ 2010 - 18:17
Συγνωμη για το διπλο ποστ αλλα και για την καθυστερηση στις ιστοριες μου. Ξερω τι ειχα υποσχεθει και δεν το εχω ξεχασει απλα αυτην την περιοδο δεν ειμαι και σε παρα πολυ mood γραφης αφου το σχολειο και οι εξωσχολικες δραστηριοτητες με κρατουν πληρως απασχολημενη.
Δεν μπορω να υποσχεθω τιποτα η να προγγραματισω και κατι επειδη δεν εχω τον χρονο αλλα σας διαβεβαιω πως αυτο το Σαββατοκυριακο θα κανω παρα πολυ μεγαλη προσπαθεια για να εχω κατι ετοιμο. Για αλλη μια φορα συγνωμη....
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Έμιλύ μου!!! Μην αγχώνεσαι!!!!!!!!!!!!!!! Και προπάντων...μη ξαναζητήσεις συγγνώμη!!!!!!!! Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι έχεις υποχρεώσεις και μαθήματα!!! Είναι απολύτως φυσιολογικό!!!! Εννοείται πως ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι περιορισμένος και προτεραιότητά σου θα είναι το σχολείο και το φροντίστηριο!!!!!!!!!! Μην αγχώνεσαι καθόλου και μη στενοχωριέσαι!!!!!!!!!! Εμείς ΦΥΣΙΚΑ θα περιμένουμε αγωνιωδώς!!!!!!! Οι ιστορίες σου είναι Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ε-Σ και τις λατρεύουμε...και δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να μη διαβάσουμε τις συνέχειες ακόμα κι αν τις δημοσιεύσεις........του χρόνου!!!!!! -Ελπίζω νωρίτερα -!!!!!!!!!!!!! Όποτε ευκαιρήσεις ανέβασε κεφάλαιο!!! Δε χρειάζεται ούτε να σκέφτεσαι τι υποσχέθηκες αλλά ούτε και να πιέζεσαι!!!!!!!!!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 13 Οκτ 2010 - 13:46
Σας ευχαριστω παρα πολυ -Ερμιονη μου και Γερασιμε- για την υποστηριξη και την κατανοηση Ειστε οι καλυτεροι μου και οι πιο αγαπημενοι μου αναγνωστες -και συγγραφεις φυσικα -
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 24 Οκτ 2010 - 12:13
Χτες το απογευμα ειχα λιγο ελευθερο χρονο και ετσι μετα απο πολυ καιρο καθησα μπροστα στον υπολογιστη και αρχισα να γραφω. Αλλα αυτο που τελικα ξεκινησα ηταν μια καινουργια ιστορια. Ηταν το μονο για το οποιο ειχα τελικα εμπνευση... Η ιστορια λεγεται "Butterflies Of The Past" και το πρωτο κεφαλαιο η μαλλον το μισο ελπιζω να το εχω ετοιμο μεχρι το βραδυ. Θα κανω οτι μπορω για να καταφερω να το εχω ετοιμο. Μεχρι τοτε
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010