| Vampire Academy: The Movie | |
|
+26hiddenfantasy $ofi@ + Edward alexandra13 Stella Sunlight AspaKorth Thalia Nelly SalvatoreDamon Maria Taekwondo evi mariana20 Bitten Pillows WhiteQueen kaname-kun valia 32 Silia panagiota ΕΡΗ xrysanthi EliRose twilightFOREVER Dalia Kimberly MIKAELLA Rosemarie Cullen mR.Geo April 30 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Δευ 4 Φεβ 2013 - 10:40 | |
| Καλά εντάξει βρήκαν του ηθοποιούς για το VA που αρχίζει γυρίσματα το καλοκαίρι και για την Απόκλιση ακόμα ψάχνονται και αρχίζουν γυρίσματα την άνοιξη!! έτσι όπως το πάνε θα παίζει μόνο η ηθοποιός που κάνει την Τρις στην ταινία.Είμαι το ξέρω.Εμένα μ'αρέσουν και οι τρεις,βασικά εγώ για τον Αντριαν καίγομαι αλλά ας πάει καλά η πρώτη ταινία και βλέπουμε μετά.Η κοπέλα που κάνει τη Ρόουζ κάνει την Εμιλι στα όμορφα Πλάσματα αλλά αν πάνε και για δεύτερη ταινία ο ρόλος της θα μειωθεί πολύ γιατί στ'άλλα βιβλία δεν εμφανίζεται πολύ,στο Σκοτάδι κάνει τη σκιά της Σαβάνα ενώ στο Χάος και στη Λύτρωση έχει δεν έχει μία δύο σκηνές.¶ρα πρόβλημα με το χρόνο και να μπορέσει να κάνει και τις δύο ταινίες δεν θα έχει. | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Δευ 4 Φεβ 2013 - 10:45 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Δευ 4 Φεβ 2013 - 15:06 | |
| Δεν νομιζω πως θα την νοιαζει και πολυ η Εμιλι αφου θα παιξει την θεα Χαθαγουει.... και ναι ο Ντιμκα ειναι παρα παρα πολυ ωραιος. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Δευ 4 Φεβ 2013 - 15:12 | |
| Ο Ντιμκα ευτυχως ειναι οπως επρεπε να ειναι! Αρκετη απογοητευση φαγαμε απο τα ΘΕ δεν θα το αντεχα και εδω. Εχω περιεργια για τον Αντριαν. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Δευ 4 Φεβ 2013 - 15:15 | |
| κι εγω μεγαλη..αλλα δεν νομιζω να μας απογοητευσουν... τα θασανιμα εργαλεια προς το παρον τα θαβω...ελπιζω τουλαχιστον ο Γουιλ αν γυρισουν ποτε τις μηχανες να ειναι οπως πρεπει...κι οχι να μας το κανουν παλι ο ηλιος καιει για μας τους γκει. | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Δευ 4 Φεβ 2013 - 16:55 | |
| Η αληθεια ειναι οτι ο Αντριαν με νοιαζει λιγο περισσοτερο για το ποιος θα το παιξει αλλα νομιζω πως στο 1ο βιβλιο δεν ειχε εμφανιστει ακομα αν δεν κανω λαθος. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Δευ 4 Φεβ 2013 - 17:04 | |
| Οχι δεν κανεις λαθος.Ο Αντριαν εμφανιζεται απο το δευτερο βιβλιο και μετα.
| |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Δευ 4 Φεβ 2013 - 17:09 | |
| Ναι δυστυχως ο Αντριαν εμφανιζεται στο 2ο βιβλιο,ελπιζω αυτον που θα διαλεξουν για Αντριαν να εχει ομορφια μοντελου παντως ο ηθοποιος που θα υποδηθει το Ντριμιτρι ειναι πολυ ωραιος,κι στο fb ανερτησαν ενα videaki που δειχνει οτι ειναι κι καλος ηθοποιος | |
|
| |
| |
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Δευ 4 Φεβ 2013 - 19:13 | |
| Δυστηχως..... Ειναι η μονη ανατροπη που δεν θα με χαλαγε....να ειχαμε περισσοτερο Αντριαν!! Δεν τον εχω δει να παιζει αλλα απο εμφανιση μου κανει για Dimitri!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Δευ 4 Φεβ 2013 - 21:53 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Δευ 4 Φεβ 2013 - 23:56 | |
| Κουκλος ,αμα ειναι καλος ο πρωταγωνιστης βλεπεις με αλλη ματια την ταινια | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 5 Φεβ 2013 - 1:37 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 5 Φεβ 2013 - 17:20 | |
| Εγώ σας καταλαβαίνω κορίτσια... κάποιοι άλλοι όμως... Σήμερα με πήρε τηλ. η φιλενάδα μου και μου είπε πως δεν την αρέσει ο Ντιμίτρι... "Σκοτίστηκα!" της απαντώ κι εγώ. "Τλχστν από δω και πέρα τα όνειρά μου θα έχουν πλούσιο περιεχόμενο και δεν θα φαντάζονται διάφορες μορφές. Εμένα μ'αρέσει!"και της το κλεισα στη μούρη Λυσσάξανε όλες με τον Μπεν, δεν λέω δεν με χάλαγε ούτε ο Μπεν αλλά τι να κάνουμε όμως, ο Μπεν δεν μπορούσε μάλλον. Γιατί άσχημος είναι τούτος δω;;; είναι και Ρώσος... Φτού σου μανάρι μου... Αχ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 5 Φεβ 2013 - 17:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 5 Φεβ 2013 - 19:35 | |
| Και μπορεί να πει και καμιά ρώσικη προσευχή... στην άλλη, Αχ τι τυχερή κι αυτή... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 5 Φεβ 2013 - 22:23 | |
| εμενα μου κανει απειρα...δεν εχω ματια για καμια απο τις αλλες 2... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 5 Φεβ 2013 - 23:10 | |
| - alexandra13 έγραψε:
- Και εγω μπηκα σε μια σελιδα το πρωι και οι περισσοτερες τον κραζανε τον ηθοποιο και για να σκασουν εγραψα και εγω με μεγαλα γραμματα ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ !!!!!
Τι θελανε δηλαδη? Δεν λες καλα που ειναι και ρωσος και θα εχει την τελεια προφορα !!!!!
συμφωνω μαζι σου κοριτσαρα!!!! για μενα δεν θα μπορουσαν να βρουν καλυτερο τωρα αντιδρασεις θα υπαρξουν ουτως η αλλως αλλα εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 5 Φεβ 2013 - 23:17 | |
| ειναι Ρωσος ο ανθρωπος...ειναι Ντιμκα με βουλα... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 5 Φεβ 2013 - 23:21 | |
| Συγνώμη ρε παιδιά... σε άλλο πλανήτη ζω;;; Ξεκίνησε κάστινγκ για το Vampire Academy κι εγώ το πήρα χαμπάρι τώρα; Λοιπόν τον είδα τον Ντιμίτρι μία χαρά είναι! Εντάξει, όχι αυτό ακριβώς που είχα εγώ στο μυαλό μου αλλά είναι φρέσκο πρόσωπο και με μία πρώτη ματιά που έριξα του πάει! Ας μην προτρέχουμε, περιμένετε να δούμε πως θα είναι και στην πράξη! Και για πείτε, έχουν διαλέξει και Ρόουζ;;; Κρίστιαν; Λίζα;;; Ποιος θα αναλάβει να με ενημερώσει; Και πότε βγαίνει η ταινία;;;; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 5 Φεβ 2013 - 23:22 | |
| Δεν εχουν βγαλει ακομη ημερομηνια...ξερουμε πως αρχιζουν γυρισματα το καλοκαιρι.Ροουζ και Λιζα θα βρεις στις προηγουμενες σελιδες...Κριστιαν ακομη δεν ξερουμε.. | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 5 Φεβ 2013 - 23:29 | |
| Ναι, τώρα τα είδα. Καλά κοιμόμουν όρθια! Γιατί δεν μου έστελνε κάποιος ένα πμ με χαστούκια; Το VA είναι από τις αγαπημένες μου σειρές και τα τρία πρώτα βιβλία τα διάβασα μέσα σε μία εβδομάδα το καλοκαίρι του 2010! Από τότε είχαν πουληθεί τα δικαιώματα για να γίνει ταινία αλλά καθώς πέρναγε ο καιρός και δεν έβλεπα φως νόμιζα ότι δεν θα το έκαναν τελικά γιατί δεν υπήρχαν νεότερα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ε, είχα αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου πλέον. Τώρα όμως Και το καστ μου αρέσει, με ικανοποιεί! Η κοπέλα που θα κάνει τη Ρόουζ νομίζω ότι της ταιριάζει, βγάζει την αντίστοιχη δυναμικότητα. Η Λίζα πάλι καλή μου φάνηκε, έτσι την περιγράφει ξανθιά με γαλάζια μάτια κτλ. Δεν με νοιάζει κιόλας και πολύ! χα χα χα! Τώρα, απ' ότι φαίνεται η Ρωσία βγάζει ωραία πράγματα! ¶ντε να δούμε καμία άσπρη μέρα Παναγία μου! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 5 Φεβ 2013 - 23:31 | |
| μακαρι να εχει ολο το πακετο και να παιξει τον Μπελικοφ οπως του αξιζει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 5 Φεβ 2013 - 23:32 | |
| Εκ πρώτης όψεως κατά τη γνώμη μου πάντως το χει! | |
|
| |
| Vampire Academy: The Movie | |
|