| Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! | |
|
+94pegulini ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Deppy Rosemarie Cullen $ofi@ + Edward mpellanti21 sisaki stavroulita dmant89 lia Kristen Stewart pink esme robb.elen gloria ed<3 mimigk AliceK evac anastasia_1992 <3<3Ms.Kolina<3 AnaroseCullen twilightsagaddicted hiddenfantasy MyrtoCullen vikaki21 Lizzy Cullen alexandra cullen tinky redbutterfly Bella Cullen12 Vampi mR.Geo breeze of wolf pipitsa25 nonipas300 dolores!! robert\'s girl Mαρία ntinaki evaki Ashley Greene evi RafaelaCullen nantiaki_twilight 4 ever d@n@e twilight! niki maro Mrs Alice dora patrick vampiroula marinita_dark_vampire Mrs.Cullen Nemesis Of Bellin LaDy_SoVeReigN lionandlamp ev@ki Jacob Black Alexadruby the vampire Edbel Renesmi demi M@rIa MARIA SWAN CULLEN lena team edward volturi girl mariap Kimberly !~Twilighter~! didi Isabella_Cullen ViolettaCullen18 kanty Zafrina Black Rose annabell ΕΡΗ Ms Cullen BELLA MARIE SilverMusk katiafr April nasiatheslayer Vampire Rozali87 DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom Darkbella nessie touli WhiteQueen 98 απαντήσεις |
|
Το πιο αγαπημένο μου βιβλίο από όλη τη σειρά είναι: | 1. Twilight - Λυκόφως | | 22% | [ 65 ] | 2. New Moon - Νέα Σελήνη | | 10% | [ 29 ] | 3. Eclipse - Έκλειψη | | 14% | [ 40 ] | 4. Breaking Dawn - Χαραυγή | | 36% | [ 105 ] | 5. Midnight Sun | | 18% | [ 52 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 291 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 29 Νοε 2008 - 16:42 | |
| Ποιος είναι το πιο αγαπημένο βιβλίο απ' όλη τη σειρά; Βάζω ξανά αυτό το δημοψήφισμα και προσθέτω και το Midnight Sun και ας μην έχει ολοκληρωθεί. Γιαυτό το λόγο, έβαλα σαν δυνατότητα δύο ψήφους. Δηλαδή μπορείτε να ψηφίζετε για δύο τίτλους. Ίσως επειδή είναι δύσκολο να αφήσει κανείς απ' έξω το Midnight Sun! | |
|
| |
touli Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : kozani Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 29 Νοε 2008 - 16:46 | |
| οουυυυυυυυυ προλαβα και ψήφισα πρωτη!!!!!! εγω διαλεξα το twilight και το breaking dawn γιατι ειναι η αρχή και το τέλος μιας υπεροχης ιστοριας...στο πρωτο ξεκιναν όλα και στο τελευταιο τακτοποιούνται όλοι και έζησαν αυτοί καλα... δεν διάλεξα μεσα σε αυτά το midnight sun γιατί προτιμώ την ιστορία από την μεριά της bella...ειναι ακριβώς μέσα στο μυαλό μου, κάτι που δεν συμβαίνει στο midnight sun... | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 29 Νοε 2008 - 17:34 | |
| Ωχ δεν ψήφισα 2...μόνο 1! Το Twilight... Πάντως εμένα η επόμενη επιλογή μου θα ήταν το Breaking Dawn... Το Mdnight sun θα το ψήφιζα αν το είχα διαβάσει ολόκληρο! Η σκηνή στο λιβάδι πχ είναι μια πολύ σημαντική στιγμή και θα ήθελα να τη διαβάσω από την πλευρά του ΈΝτουαρτ και μετά να αποφασίσω.. | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 29 Νοε 2008 - 17:45 | |
| Εγω ηθελα να ψηφισω και Twilight και Breaking Dawn απο την στιγμη που ειχαμε δικαιωμα για δυο ψυφους! Αλλα τελικα για δευτερο δεν μου βαζει επιλογη οποτε ψηφισα Breaking Dawn εστω και αν λατρευω εξισου και το Twilight και το Midnight Sun και το Eclipse!! Για το New Moon ουτε λογος! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 29 Νοε 2008 - 18:01 | |
| Ψήφισα κι εγώ Twilight και Breaking Dawn. Θα ήθελα να βάλω και το Midnight Sun μέσα αλλά όπως είπε και η nessie, δεν είναι ολοκληρωμένο άρα δεν μπορείς να έχεις συνολική άποψη. Αν και πρέπει να πω ότι σε όλη τη σειρά έκλαψα στο New moon και στο Midnight Sun! (Τώρα που το σκέφτομαι, θα ανοίξω ένα τόπικ για να γράψουμε αναλυτικά τις σκηνές που κλάψαμε! ) P.S. Μπορείτε να κλικάρετε κατευθείαν τις δύο επιλογές. Αν ψηφίσετε όμως και επιλέξετε μόνο ένα βιβλίο μετά δεν μπορείτε να ξαναψηφίσετε πια. | |
|
| |
spunkransom New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Isle Σκιάθος Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 29 Νοε 2008 - 18:09 | |
| εγω ψηφησα BD kai midnight sun,ΤΟ ΒD γιατι ειναι απλα κορυφαιο(οπως και ολα)..και το midnight sun γιατι λατρευω τις σκηνεσ που ζηλευει ο Εντουαρντ..οχι τα αλλα δεν μαρεσουν! | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 29 Νοε 2008 - 20:06 | |
| Δεν διαβασα πως μπορουμε να ψηφισουμε 2 βιβλια και ψηφισα το Midnight Sun!!:S Αλλα θα ψηφιζα και το Twilight!!Αυτα ειναι τα αγαπημενα μου!! Δλδ το ιδιο βιβλιο αλλα απο δυο διαφορετικες πλευρες!! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 30 Νοε 2008 - 11:06 | |
| Εμενα το αγαπημενο μου ειναι by far το Midnight Sun...! :D Ουτε εγω προσεξα οτι μπορουσαμε να ψηφισουμε 2... αλλα για να πω την αληθεια κανενα δεν μ'αρεσει τοσο πολυ οσο το midnight sun! το breaking dawn θα μου αρεσε εξισου αν δεν ειχα να φαω στη μαπα το κοπροσκυλο για δεν ξερω κ γω ποσες σελιδες... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 30 Νοε 2008 - 11:20 | |
| - danaecullen έγραψε:
- Εμενα το αγαπημενο μου ειναι by far το Midnight Sun...! :D Ουτε εγω προσεξα οτι μπορουσαμε να ψηφισουμε 2... αλλα για να πω την αληθεια κανενα δεν μ'αρεσει τοσο πολυ οσο το midnight sun! το breaking dawn θα μου αρεσε εξισου αν δεν ειχα να φαω στη μαπα το κοπροσκυλο για δεν ξερω κ γω ποσες σελιδες...
Για να πω την αλήθεια μου, εκείνο το κομμάτι του Breaking Dawn που διηγείται ο Τζέηκομπ από την πλευρά του την ιστορία το διάβασα κάπως γρήγορα. Εστίαζα περισσότερο στα σημεία που περιέγραφε γεγονότα με Μπέλλα - Έντουαρντ κ.τ.λ. Θα προτιμούσα πάντως να συνεχίζεται η ιστορία από την πλευρά της Μπέλλα ή να είναι από την πλευρά του Έντουαρντ αυτό το κομμάτι. | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 30 Νοε 2008 - 11:59 | |
| Μάλλον το περιέγραφε από τη μεριά του Τζέικομπ γιατί η Μπέλλα ήταν όλη την ώρα μές στο σπίτι και εκτός από αυτό θα είμασταν αναγκασμένοι να βλέπουμε πόσο πολύ υποφέρει...! Και χαρή σε αυτό το κομμάτι καταφέραμε να μάθουμε περισσότερα για τον Τζέικομπ, το πως σκέφτεται και τη γνώμη του για τους άλλους! Αλλά όπως και να το κάνουμε ήταν λίγο 'βαρετό'! Εγώ κάθε τόσο κοίταζα πόσες σελίδες έχω ακόμα για να πάω στο 3ο μέρος του βιβλίου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 30 Νοε 2008 - 12:00 | |
| - nessie έγραψε:
- Αλλά όπως και να το κάνουμε ήταν λίγο 'βαρετό'! Εγώ κάθε τόσο κοίταζα πόσες σελίδες έχω ακόμα για να πάω στο 3ο μέρος του βιβλίου...
Κι εγώ το ίδιο! :sunny: | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 1 Δεκ 2008 - 1:24 | |
| - danaecullen έγραψε:
- Εμενα το αγαπημενο μου ειναι by far το Midnight Sun...! :D Ουτε εγω προσεξα οτι μπορουσαμε να ψηφισουμε 2... αλλα για να πω την αληθεια κανενα δεν μ'αρεσει τοσο πολυ οσο το midnight sun! το breaking dawn θα μου αρεσε εξισου αν δεν ειχα να φαω στη μαπα το κοπροσκυλο για δεν ξερω κ γω ποσες σελιδες...
Ειναι η συμπαθεια σου ο Jacob ε?? - WhiteQueen έγραψε:
- Για να πω την αλήθεια μου, εκείνο το κομμάτι του Breaking Dawn που διηγείται ο Τζέηκομπ από την πλευρά του την ιστορία το διάβασα κάπως γρήγορα. Εστίαζα περισσότερο στα σημεία που περιέγραφε γεγονότα με Μπέλλα - Έντουαρντ κ.τ.λ. Θα προτιμούσα πάντως να συνεχίζεται η ιστορία από την πλευρά της Μπέλλα ή να είναι από την πλευρά του Έντουαρντ αυτό το κομμάτι.
Και εγω το ιδιο εκανα,ανυπομονουσα πολυ να τελειωσει αυτο το κεφαλαιο,θα προτιμουσα να ειναι απο την πλευρα του Εντουαρντ!! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 1 Δεκ 2008 - 15:20 | |
| [quote="Velvet_Vamp"] - danaecullen έγραψε:
Ειναι η συμπαθεια σου ο Jacob ε?? ναι μεσ'τη καρδια μου το εχω.... | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 18 Ιαν 2009 - 21:29 | |
| βασίκα έγω έχω διαβάσει μόνο τα 2 πρώτα γιατι ως γνωστόν είμαι σκράπας στα αγγλικά.... Οπότε το αγαπημένο μου ειναι το TWILIGHT γιατί μαυτό ξεκίνησαν όλα. | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 18 Ιαν 2009 - 21:34 | |
| εγω εχω διαβασει τα δυο πρωτα και μισο το τριτο[το συνεχιζω -.-] οποτε δεν προκειτε να ψηφισω απο τωρα και οταν θα τα κανω ολα να κανετε και αλλη ψηφοφοριαααααα | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 18 Ιαν 2009 - 23:54 | |
| Midnight sun!!Ειδικά τωρα με την μεταφραση και το αναλυω εις βάθος! Αλλιως θα έλεγα new moon! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 19 Ιαν 2009 - 0:14 | |
| Πότε θα τελειώσεις το δεύτερο...........? :heart: | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| |
| |
| |
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Παρ 20 Φεβ 2009 - 23:35 | |
| Ερώτηση : Ποιο από τα 4 είναι το αγαπημένο σου βιβλίο April???
Απάντηση : Κοιτάξτε, το Breaking Dawn είναι κορυφαίο, αλλά όπως και να το κάνουμε το Twilight τα ξεκινησε όλα.........πρέπει ομως να διαβάσετε και το Midnight Sun όλα τα λεφτα!!!!! Και είναι και κατι σκηνες στο Eclipse φοβερες πραγματικα, αλλα το τελος του New Moon τα σπάει!!!!!!!
Συμπέρασμα : Μα είναι δυνατον να ξεχωρίσεις τα αστερια του ουρανου???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Παρ 20 Φεβ 2009 - 23:39 | |
| - April έγραψε:
- Ερώτηση : Ποιο από τα 4 είναι το αγαπημένο σου βιβλίο April???
Απάντηση : Κοιτάξτε, το Breaking Dawn είναι κορυφαίο, αλλά όπως και να το κάνουμε το Twilight τα ξεκινησε όλα.........πρέπει ομως να διαβάσετε και το Midnight Sun όλα τα λεφτα!!!!! Και είναι και κατι σκηνες στο Eclipse φοβερες πραγματικα, αλλα το τελος του New Moon τα σπάει!!!!!!!
Συμπέρασμα : Μα είναι δυνατον να ξεχωρίσεις τα αστερια του ουρανου???? Έχεις απόλυτο δίκιο April! Νομίζω ότι το Twilight Saga είναι μία ιστορία ολόκληρη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βιβλίο και ίσως να είναι λίγο άδικο να προσπαθούμε να διαλέξουμε το αγαπημένο μας ανάμεσα στα βιβλία. | |
|
| |
katiafr Twilight Human
Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 10/03/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 14 Μαρ 2009 - 19:48 | |
| Οσον αφορά εμενα... κ τα τέσσερα ήταν απλα αψογα... κ στα τέσσερα υπήρχαν σκηνές οι οποίες σε καθήλωναν... αλλα το Breaking Dawn νομίζω οτι με άγγιξε ενα τσακ παραπάνω... - Σπόιλερ:
ο τρόπος που το ανακόινωσσαν τον τσαρλι κ την ρενε (απλα ελιωσα στο γελιο), ο γαμος, το νησι,οι σκηνές με την Renesmee & οταν ο Εdward ακουγε τι σκεφτόταν... στο τέλος όταν δεν ξέρανε την έκβαση της κατάστασης... τον τρόπο που ο Εντ. αναφερόταν στην Μπέλλα το αμίμητο ""Aro, would you ask Jane to stop attacking my wife?"...
Τελοσπάντων, νομιζω οτι ένα τσακ παραπάνω ευχαριστήθηκα το BD... Οσο για το Midnight Sun... τι να πω... ήταν χωρίς αμφιβολία εξαιρετικά ενδιαφέρον... να διαβάζεις τα ίδια γεγονότα απο την αλλη πλευρά... να απαντωνται ερωτήματα & να ερμηνεύονται συναισθήματα και αντιδράσεις... απλα εκπλητκική η σκέψη της Μeyer! - Σπόιλερ:
Κ μια ¶λις απολαυστική... πόσο ευχαριστήθηκα τις στιχομυθιες με τον Εντ δε περιγραφεται! προσκυνω...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katiafr στις Δευ 16 Μαρ 2009 - 1:27, 1 φορά | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 14 Μαρ 2009 - 19:54 | |
| Κάτια γλυκιά μου καλύτερα να τα βάλεις σε spoiler όλα αυτά που είπες για το bd. Υπάρχουν πολά άτομα που δεν το έχουν διαβάσει το βιβλίο και δεν ξέρουν τι γίνετε και εμείς ότι θέλουμε να πούμε γι αυτό το λέμε σε spoiler | |
|
| |
katiafr Twilight Human
Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 10/03/2009
| |
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 16 Μαρ 2009 - 9:58 | |
| Ναι μια χαρά τα κατάφερες!!! Μόνο για το BD βάζουμε τα spoiler σε πράγματα που είναι σημαντικά για να μην μαρτυράμε σημαντικά σημεία του βιβλίου | |
|
| |
| Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! | |
|