| Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! | |
|
+94pegulini ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Deppy Rosemarie Cullen $ofi@ + Edward mpellanti21 sisaki stavroulita dmant89 lia Kristen Stewart pink esme robb.elen gloria ed<3 mimigk AliceK evac anastasia_1992 <3<3Ms.Kolina<3 AnaroseCullen twilightsagaddicted hiddenfantasy MyrtoCullen vikaki21 Lizzy Cullen alexandra cullen tinky redbutterfly Bella Cullen12 Vampi mR.Geo breeze of wolf pipitsa25 nonipas300 dolores!! robert\'s girl Mαρία ntinaki evaki Ashley Greene evi RafaelaCullen nantiaki_twilight 4 ever d@n@e twilight! niki maro Mrs Alice dora patrick vampiroula marinita_dark_vampire Mrs.Cullen Nemesis Of Bellin LaDy_SoVeReigN lionandlamp ev@ki Jacob Black Alexadruby the vampire Edbel Renesmi demi M@rIa MARIA SWAN CULLEN lena team edward volturi girl mariap Kimberly !~Twilighter~! didi Isabella_Cullen ViolettaCullen18 kanty Zafrina Black Rose annabell ΕΡΗ Ms Cullen BELLA MARIE SilverMusk katiafr April nasiatheslayer Vampire Rozali87 DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom Darkbella nessie touli WhiteQueen 98 απαντήσεις |
|
Το πιο αγαπημένο μου βιβλίο από όλη τη σειρά είναι: | 1. Twilight - Λυκόφως | | 22% | [ 65 ] | 2. New Moon - Νέα Σελήνη | | 10% | [ 29 ] | 3. Eclipse - Έκλειψη | | 14% | [ 40 ] | 4. Breaking Dawn - Χαραυγή | | 36% | [ 105 ] | 5. Midnight Sun | | 18% | [ 52 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 291 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Παρ 2 Οκτ 2009 - 22:39 | |
| twilight!!!!!!!!!!!!!! ειναι πραγματικα φανταστικο!!!!! με αυτο ξεκινησαν ολα, με αυτο ερωτευτηκα το saga κ μενει πρωτο στις προτιμησεις μου!!!!
το midnight sun νομιζω παει πακετο, εφοσον ειναι τα ιδια γεγονοτα, εστω κ το μισο, το λατρεψα! ειναι τοσο ωραιο να διαβαζεις τις περιπλοκες σκεψεις κ τα διλημματα του εντουαρντ, κ μπορεσαμε να τον καταλαβουμε καλυτερα. μετα νομιζω τα αλλα κατα καποιον τροπο ισοπαλια.
το new moon οταν το διαβασα πρωτη φορα δεν αντεχα, πηγαινα στο τελος κ μετραγα αναποδα τις σελιδες που μου εμεναν για να γυρισει ο εντ! αλλα ξαναδιαβαζοντας το, μπορεσα να μην επικεντρονομαι μονο στην εκνευριστικη παρουσια του τζεικομπ, αλλα προσεχοντας την ουσια του βιβλιου, μου αρεσε!
η εκλειψη ειναι ωραιο βιβλιο αλλα ομολογουμενως δεν εχει κ κανεανα γεγονος σταθμο, η ενα ιδιαιτερα συγκλονιστικο σημειο. καποια στιγμη το εντουαρντ η τζεικομπ καταληγει λιγο σαν σεναριο σαπουνοπερας αλλα γενικα ειναι πολυ ομορφο βιβλιο.
η χαραυγη.... την περιμενα πως κ πως αλλα τελικα δεν ηταν αυτο που περιμενα.... νομιζω πως το βασικο ηταν οτι ηξερα με λεπτομερεις καθε γεγονος που θα συνεβαινε κ χωρις το στοιχειο της εκπληξης δεν ηταν το ιδιο... κ παλι ομως ηταν παρα πολυ ωραιο!!!!
ολο το saga ως μια εννιαια ιστορια ειναι πραγματικα μαγευτικο!!!!!!!!!!!!!!!!
κ τωρα ολα τελειωσαν!!!!!! τι θα κανω μου λετε????? | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Παρ 2 Οκτ 2009 - 23:14 | |
| 1)twilight KAI MS δεν ειμαι σιγουρη για την υπολοιπη σειρα γιατι αλλιως δενομαι με τα βιβλιο οταν βλεπω και την ταινια(πιστευω να βγαζει νοημα αυτο).Περιμενω λοιπον τις υπολοιπες ταινιες και τα ξαναλεμε! | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Παρ 2 Οκτ 2009 - 23:19 | |
| το δικο μου αγαπημενο ειναι η Εκλειψη.........φυσικα ολα μου αρεσουν αλλα ξεχωρισα αυτο! | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 0:24 | |
| Πολλη δυσκολη ερωτηση, αλλα πιστευω τα αγαπημενα μου ειναι το Twilight και το Eclipse...Αλλα ολα ειναι τοσο υπεροχα και ξεχωριστα το καθε ενα για τον δικο του ξεχωριστο λογο.... | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 0:30 | |
| | |
|
| |
demi New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Αλμυρος,Μαγνησιας Αριθμός μηνυμάτων : 123 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 0:34 | |
| μ'αρεσε το midnight sun και το twilight φυσικα για το ενα με το αλλο πανε πακετο αλλα και η εκλειψη γιατι ξεκινησα να τα διαβαζω καπως αναποδα και τη διαβασα πρωτη και μαλλον για αυτο μ'αρεσει πιο πολυ!!!!!!!!!! να σας πω την αληθεια η χαραυγη δεν με γοητευσε τοσο πολυ οσο περιμενα αν και εκλαψα κιολας οταν εφυγε η Αλις αλλα και το τελος το περιμενα πιο ωραιο!!!!!!!!! | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟ FORKS!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 51 Registration date : 30/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 0:36 | |
| | |
|
| |
Edbel Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 27/09/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 14:47 | |
| και γω breaking dawn ψήφισα μόνο γιατί ξέχασα να ψηφίσω και το twilight! για το new moon σε καμια περίπτωση γιατί ήταν πολύ απάνθρωπο.....! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 15:27 | |
| - vambire girl έγραψε:
- ΟΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ !!!!!
α. Το Λυκοφως ειναι αυτο που τα προαλεσε ολα β.Η Νεα Σεληνη επιτελους γινετε κατι αντιθετο απο την κανονικη ρουτινα δηλ. η Μπελλα σωζει τον Εντ γ. Η Εκλειψη ειναι ολα τα λεφτα εχει υπεροχους χαρακτιρισμους υβριστικες λεξεις απο την μερια του Εντ προς τον Τζεικ και οι αναλησεις σε καποια θεματα της Μπελλα ειναι απεχτες δ. Η Χαραυγη ειναι απλα .......ΑΠΕΡΙΓΡΑΟΠΤΗ ε. Το ΜS ειναι φανταστικο σου λυνει το ερωτημα για τον μηστιριωδεις Εντουαρντ που μου εχει κλεψει την καρδια
- Σπόιλερ:
αρα μην περιμενεται απο εμενα καμια απαντηση της προκοπης
Μια απο τα ιδια vampire girl... Δεν γινεται να διαλεξεις γαιτι το καθενα ειναι ξεχωριστο... !!! Αρα συμφωνω μαζι σου... | |
|
| |
Jacob Black Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 15:46 | |
| Eclipse και Breaking Dawn=ολα τα λεφτα | |
|
| |
ev@ki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Κοζάνη Αριθμός μηνυμάτων : 904 Registration date : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 15:55 | |
| Λοιπον....Οπως και οι υπολοιποι ψηφισα ολα τα βιβλια αλλα ξεχωριζω απο αυτα,οπου ειναι και πρωτα στην προτιμηση μου ειναι η ΧΑΡΑΥΓΗ και φυσικα και το ΛΥΚΟΦΩΣ που χαρη σε αυτο ξεκινησε αυτη η υπεροχη ιστορια που μας κραταει και θα μας κραταει προσυλωμενους ολους για παααααααααραααααα πολυ καιροοοοοο!!!!!!!!! | |
|
| |
lionandlamp Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : a9hna Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 27/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 25 Οκτ 2009 - 12:48 | |
| - Ms Cullen έγραψε:
- Εγω τα βαζω σε αυτη τη σειρα=1.Νεα Σεληνη
2.Λυκοφως 3.Χαραυγη 4.Εκλειψη Τι λετε??? Με μια μικρη αλλαγη: 1.Νεα Σεληνη 2.Χαρυγη 3.Λυκοφως 4.Εκλειψη Παντως η Νεα Σεληνη μ' αρεσε παρα πολυ. Βεβαια σ'οποιον το λεω μου λεει οτι ειμαι τρελη(και ειμαι φανατικη TEAM EDWARD)αλλα εκτος απο το οτι ειχα πεθανει στο κλαμα σε παραπανω απο το μισο βιβλιο τα συναισθηματα κ ο τροπος που τα δειχνει σε κανουν να ταυτιζεσαι περισσοτερο απο οτι στα αλλα βιβλια... νομιζω τουλαχιστον... | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 25 Οκτ 2009 - 12:53 | |
| για εμενα 1) εκληψη 2)λυκοφως 3)χαραυγη 4)νεα σεληνη αλλα ολα ειναι μοναδικα! | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 25 Οκτ 2009 - 13:26 | |
| εμενα 1) χαραυγη (ειχε πιο πολυ λυκους 1 ολοκληρο book.) 2) εκλιψη 3) νεα σελληνη 4) λυκοφως | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 25 Οκτ 2009 - 13:41 | |
| εμενα ειναι: 1. εκλειψη 2. χαραυγη 3. λυκοφως 4. νεα σεληνη | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 25 Οκτ 2009 - 13:50 | |
| Εμένα: 1.χαραυγή 2.λυκόφως 3.midnight sun 4.έκλειψη 5.νέα σελήνη | |
|
| |
marinita_dark_vampire Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : alex/polis Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 24/10/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 25 Οκτ 2009 - 13:55 | |
| egw psifisa twilight......einai t agapimeno m !!!!exei pl endaiferon kai i ploki t einai teloia!!!!epipleon,apo ayto arxise i istoria,opoas eipe kai mia alli kopela.....pantos kai ta alla psio dn pane....exw diavasei mono t tria apo t 5,tha paro tn xarvgi tr p vgike kai sta ellinika,alla m exoyn pei,oti i xaravgi t spaei!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 25 Οκτ 2009 - 13:58 | |
| marinita_dark_vampire Θα ήθελα να σου πω ότι εδώ πέρα απαγορεύονται τα greekenglish!Μόνο ελληνικά ή αγγλικά! | |
|
| |
vampiroula Twilight Human
Ηλικία : 44 Τόπος : ΦΟΡΚΣ Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 15/09/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 25 Οκτ 2009 - 15:46 | |
| βρε κοριτσια επειδη ειμαι λιγο πισω,υπαρχει και 5 βιβλιο?ας μου πει καπιος!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 25 Οκτ 2009 - 16:03 | |
| Όχι,5ο βιβλίο θεωρούμε το midnight sun | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 25 Οκτ 2009 - 16:14 | |
| ακριβως, δεν υπαρχει 5ο βιβλιο. αλλα ρε παιδια ας μου εξηγησει καποιος ,τι ειναι το midnight sun; | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 25 Οκτ 2009 - 16:17 | |
| λοιπον,τα αγαπημενα μου ειναι 1.λυκοφως 2.εκλειψη 3.χαραυγη 4.νεα σεληνη [επειδη φευγει ο edward] | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 25 Οκτ 2009 - 16:59 | |
| - patrick έγραψε:
- ακριβως, δεν υπαρχει 5ο βιβλιο.
αλλα ρε παιδια ας μου εξηγησει καποιος ,τι ειναι το midnight sun; το 5ο βιβλιο!!!! που θα πεις κ οτι δε υπαρχει (πλακιζω) ειναι το πεμπτο βιβλιο που αρχισε να γραφει η στεφανι, βασικα ειναι το λυκοφως απο την πλευρα του εντουαρντ. επειδη ομως μεγαλο μερος του βιβλιου διερευσε στο ιντερνετ σταματησε τη συγγραφη του. το ανεβασε κ η ιδια αυτο το μισο στο site της για να μπορουν ολοι να το διαβασουν χωρις να παρανομησουν. μπορεις να το βρεις η εκει λοιπον http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html, η εδω μεταφρασμενο απο τη νασια!!!!!! https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f24/ελπιζω να σε βοηθησα. | |
|
| |
dora Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 94 Registration date : 11/10/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 25 Οκτ 2009 - 17:45 | |
| εμενα τα αγημενα μου ειναι 1.λυκοφως 2.χαραυγη 3.εκλειψη 4.νεα σεληνη | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 9 Νοε 2009 - 11:22 | |
| Εγω ψηφισα το Λυκοφως!Για εμενα αυτο το βιβλιο ειναι μοναδικο,τα συναισθηματα που μου δημιουργισε δεν μου τα προκαλεσε κανενα αλλο βιβλιο της σειρας,ειναι η αρχη ολων αυτων που υπαρχουν σημερα! | |
|
| |
| Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! | |
|