| Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! | |
|
+94pegulini ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Deppy Rosemarie Cullen $ofi@ + Edward mpellanti21 sisaki stavroulita dmant89 lia Kristen Stewart pink esme robb.elen gloria ed<3 mimigk AliceK evac anastasia_1992 <3<3Ms.Kolina<3 AnaroseCullen twilightsagaddicted hiddenfantasy MyrtoCullen vikaki21 Lizzy Cullen alexandra cullen tinky redbutterfly Bella Cullen12 Vampi mR.Geo breeze of wolf pipitsa25 nonipas300 dolores!! robert\'s girl Mαρία ntinaki evaki Ashley Greene evi RafaelaCullen nantiaki_twilight 4 ever d@n@e twilight! niki maro Mrs Alice dora patrick vampiroula marinita_dark_vampire Mrs.Cullen Nemesis Of Bellin LaDy_SoVeReigN lionandlamp ev@ki Jacob Black Alexadruby the vampire Edbel Renesmi demi M@rIa MARIA SWAN CULLEN lena team edward volturi girl mariap Kimberly !~Twilighter~! didi Isabella_Cullen ViolettaCullen18 kanty Zafrina Black Rose annabell ΕΡΗ Ms Cullen BELLA MARIE SilverMusk katiafr April nasiatheslayer Vampire Rozali87 DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom Darkbella nessie touli WhiteQueen 98 απαντήσεις |
|
Το πιο αγαπημένο μου βιβλίο από όλη τη σειρά είναι: | 1. Twilight - Λυκόφως | | 22% | [ 65 ] | 2. New Moon - Νέα Σελήνη | | 10% | [ 29 ] | 3. Eclipse - Έκλειψη | | 14% | [ 40 ] | 4. Breaking Dawn - Χαραυγή | | 36% | [ 105 ] | 5. Midnight Sun | | 18% | [ 52 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 291 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
esme Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Λεωνίδιο-Αρκαδία Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 23/03/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 10 Μάης 2010 - 12:53 | |
| Λοιπόν όλα μου αρέσουν αλλά έχω φάει τρομερή φλασιά με το ΛΥΚΟΦΩΣ το MD και την ΧΑΡΑΥΓΉ.Η αλήθεια είναι πως εκνευρίστηκα απίστευτα όταν κατάλαβα πως ο Έντουαρτ την κάνει στη ΝΈΑ ΣΕΛΗΝΗ τι σκατά σενάριο είναι αυτό χωρίς Έντουαρτ είμαστε σοβαροί:::: Όσο για την ΕΚΛΙΨΗ υπήρχαν σημεία που έλεγε άπειρα υπήρχαν όμως και σημεία που ήθελα να χαστουκίσω την ΜΑΥΕΡ. | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 10 Μάης 2010 - 13:03 | |
| αχ αχ αχ! εγω λατρευω ολα τα βιβλια της saga! δεν μπορω να επιλεξω καποιο επειδη το καθενα μου αρεσει για διαφορετικο λογο και γιατι αν δεν συνεβαιναν καποια γεγονοτα δεν θα ειχαμε αυτη την υπεροχη καταληξη του τελευταιου βιβλιου δλδ ο εντ και η μπελλα να ειναι μαζι για παντα και μαλιστα με παιδι! επομενως δεν μπορω να διαλεξω καποιο αναμεσα σε αυτα τα βιβλια που λατρεψα οσο δεν παει αλλο! | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 10 Μάης 2010 - 14:21 | |
| εγω ψηφιζω λυκοφως αν και κατα καιρους εχω αλλαξει γνωμες αυτο ειναι το αγαπημενο μου βιβλιο και νομιζω οτι ηταν αυτο που ειχε την μεγαλυτερη δοση ρομαντισμου γιαυτο το ξεχωριζω λιγο περισσοτερο απο τα αλλα..! | |
|
| |
lia Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 67 Registration date : 18/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 10 Μάης 2010 - 14:47 | |
| Το λυκοφως σιγουρα γιατι ειναι η αρχη,αυτο που σε βαζει στο "παραμυθι".Αν και ολοκληρονωντας το επος ομολογω οτι η χαραυγη μαλλον μου αρεσε περισσοτερο απο ολα!!!!Εχει τα παντα! | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 10 Μάης 2010 - 17:53 | |
| μου αρεσει χαραυγη και εκλειψη επειδη εχει περισσοτερο Rosalie!
(Team Rosalie!!) | |
|
| |
dmant89 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λονδίνο Αριθμός μηνυμάτων : 194 Registration date : 02/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 14 Ιουλ 2010 - 22:57 | |
| Για μένα ο σημαντικότερος χαρακτήρας των βιβλιων είναι η Μπέλλα. Για αυτό διαλέγω τη Χαραυγή. Τα έχει όλα....η Μπέλλα ως ανθρωπος, η Μπέλλα ως βαμπιρ, η Μπέλλα τρωτή, η Μπέλλα άτρωτη, η Μπέλλα μια ερωτευμένη νεαρή κοπέλα γεμάτη αδυναμίες, η Μπέλλα μια δυναμική μητέρα έτοιμη να κάνει τα πάντα για την κόρη της.. Λατρεύω την χαραυγή.. τη μετάβαση από θνητή σε αθάνατη για να ζήσει αιώνια με την αληθινή της αγάπη.... | |
|
| |
stavroulita Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 864 Registration date : 28/02/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 14 Ιουλ 2010 - 23:03 | |
| λυκοφως καθως ηταν η αρχη και καταφερε να μας μαγεψει και φυσικα χαραυγη γιατι ηταν πραγματικα υπεροχο!!!ειχε ολα οσα επρεπε να εχει!!!τελειο!!θα ελεγα και το midnight sun γιατι σιγουρα ειναι πολυ ενδιαφερον αλλα οχι ολοκληρωμενο ακομα...... | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 22:22 | |
| | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 22:40 | |
| δυσκολη ερωτηση δεν ξερω τι να απαντησω!!! λοιπον,εκλειψη για δυο λογους.πρωτον, εχει απο ολα δραση αγωνια ερωτα παθος...ερωτικο τριγωνο... χαρυγη γιατι ειναι το τελος της ιστοριας ολα διαδραματιζονται οπως θα ηθελα να γινουν με βαση ορισμενες εξαιρεσεις!!!!!
γενικα εχω αδυναμια σε ολα τα βιβλια αλλα η εκλειψη και χαραυγη εχουν το στοιχειο που δεν εχουν τα αλλα δυο.... την μεγαλη αναπτυξη της σχεση του εντουαρντ και της μπελλας,το σωματικο και ψυχικο τους δεσιμο,τις ουκ ολιγες ανατροπες που εξελιχθηκαν στη πλοκη της ιστοριας.... γι αυτους τους λογους ψηφιζω τα συγκρεκριμενα βιβλια τησ σαγκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 23:01 | |
| Θα σας γραψω την σειρα των βιβλιων.
1ο: Χαραυγη.
Μετα απο ολα αυτα που τους συνεβησαν επιτελους ο ερωτας τους επισφραγιστηκε. Εκαναν ερωτα και εκαναν και ενα παιδακι. Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν το κεφαλαιο που περιεγραφεο Τζεικομπ. ΕΛΕΟΣ. (Οταν Εντουαρντ ειπε να κανει παιδι η Μπελλα με τον Τζεικομπ εγω ελιωσα. Προτυμισε να πληγωθει ο ιδιος για να κανει παιδι Μπελλα του. Αν αυτο δεν ειναι ανυδιοτελεις αγαπη τοτε τι ειναι? )
2ο: Λυκοφως.
Η πρωτη γνωριμια, το πρωτο σκιρτημα. Για πρωτη φορα ειδαμε τους ηρωες και αρχισα να πιστευω διαβαζοντας τον ηρωα του Εντουαρντ οτι δεν υπαρχουν τετοιοι αντρες. Αυτο το βιβλιο με εκανε να αγαπησω αυτη τη σειρα να πορωθω και να μην ξεκολαω με τπτ.
3ο: Εκλειψη.
Τελεια περιγραφη της μαχης. Εδω φανηκε για αλλη μια φορα η αληθινη αγαπη του Εντουαρντ(Που κρατουσε σε "αποσταση " την Μπελλα μονο και μονο για να μην καταλαθος της κανει κακο ενω την ηθελε). Το μονο μελανο σημειο ειναι το φιλι Μπελλας Τζεικομπ ΜΠΛΙΑΧ
4ο: Midnight Sun.
ΟΚ πολυ ωραιο βιβλιο. Επιτελους ειδαμε και τις σκεψεις του Εντουαρντ και τα συναισθηματα τα του οταν πρωτοειδε την Μπελλα.
5ο: Νεα σεληνη.
Κατα την γνωμη μου τελευταιο της σειρας αυτης για εναν κυριο λογο ΕΛΕΙΠΕ Ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΣΤΑ 3/4 του βιβλιου. | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 28 Ιουλ 2010 - 16:57 | |
| Το αγαπημενο μου απο ολα τα βιβλια ειναι το Λυκοφως γιατι μ'αυτο αρχιζει η ιστορια! Επισης μ'αρεσει και η χαραυγη παρα πολυ αν και ψηφισα μονο ενα! | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 8 Σεπ 2010 - 15:31 | |
| | |
|
| |
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Πεμ 9 Σεπ 2010 - 13:55 | |
| | |
|
| |
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Πεμ 9 Σεπ 2010 - 14:23 | |
| εγω παιδια ψηφισα την εκλειψη | |
|
| |
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Πεμ 9 Σεπ 2010 - 14:53 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Πεμ 9 Σεπ 2010 - 14:55 | |
| Συμφωνω.....γτ εκει ειναι μονο οι δυο τους....Μετα σιγα σιγα αρχιζει και τους περικυκλωνει το βαρος των δυο κοσμων τους...που ξαφνικα συγκρουονται και γινονται ενα.... | |
|
| |
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Πεμ 9 Σεπ 2010 - 14:57 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Πεμ 9 Σεπ 2010 - 14:58 | |
| Ω danke.... | |
|
| |
Phantom of the Vampires Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 02/11/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τρι 30 Νοε 2010 - 19:28 | |
| | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 9 Φεβ 2011 - 18:21 | |
| Ρε παιδιά μη βάζετε τετοια διλληματα!!!!!!!!! Αντε να κανω μια παραχωρηση τελευταίο το New moon | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 9 Φεβ 2011 - 18:49 | |
| εγώ απο τα τέσσερα βιβλία πάντα υποστηρίζω ότι το πρώτο είναι και το καλύτερο όλο αυτό το κρυφτούλι και ο πρώτος έρωτας σου βγάζει τέτοια συναισθήματα που το κάνει μοναδικό αλλά αν το συγκρίνω με το 5. Midnight Sun τότε στις κορυφή για μένα είναι αυτό... καλή χρυσή και άγια η Μπέλα αλλά σαν τον ψυχικό κόσμο και όλα τα βασανιστήρια που τραβάει ο Έντουαρτ με την εκπληκτική περιγραφή της Στεφαν Μαηερ δεν υπάρχει απλά ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μακάρι να το δούμε κάποια στιγμή ολοκληρωμένο | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 29 Ιουν 2011 - 23:27 | |
| Εγώ ψήφισα το Λυκόφως και τη Χαραυγή.. Είναι απλά τα πιο αγαπημένα μου... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Πεμ 30 Ιουν 2011 - 0:07 | |
| Λογικο..εκει εχει περισσοτερο Εντουαρντ..... | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Πεμ 30 Ιουν 2011 - 0:27 | |
| Χαχαχα...Μάλλον γι'αυτό τα διάλεξα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Πεμ 30 Ιουν 2011 - 0:29 | |
| Οπως κι εγω αλλωστε... | |
|
| |
| Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! | |
|