| Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! | |
|
+94pegulini ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Deppy Rosemarie Cullen $ofi@ + Edward mpellanti21 sisaki stavroulita dmant89 lia Kristen Stewart pink esme robb.elen gloria ed<3 mimigk AliceK evac anastasia_1992 <3<3Ms.Kolina<3 AnaroseCullen twilightsagaddicted hiddenfantasy MyrtoCullen vikaki21 Lizzy Cullen alexandra cullen tinky redbutterfly Bella Cullen12 Vampi mR.Geo breeze of wolf pipitsa25 nonipas300 dolores!! robert\'s girl Mαρία ntinaki evaki Ashley Greene evi RafaelaCullen nantiaki_twilight 4 ever d@n@e twilight! niki maro Mrs Alice dora patrick vampiroula marinita_dark_vampire Mrs.Cullen Nemesis Of Bellin LaDy_SoVeReigN lionandlamp ev@ki Jacob Black Alexadruby the vampire Edbel Renesmi demi M@rIa MARIA SWAN CULLEN lena team edward volturi girl mariap Kimberly !~Twilighter~! didi Isabella_Cullen ViolettaCullen18 kanty Zafrina Black Rose annabell ΕΡΗ Ms Cullen BELLA MARIE SilverMusk katiafr April nasiatheslayer Vampire Rozali87 DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom Darkbella nessie touli WhiteQueen 98 απαντήσεις |
|
Το πιο αγαπημένο μου βιβλίο από όλη τη σειρά είναι: | 1. Twilight - Λυκόφως | | 22% | [ 65 ] | 2. New Moon - Νέα Σελήνη | | 10% | [ 29 ] | 3. Eclipse - Έκλειψη | | 14% | [ 40 ] | 4. Breaking Dawn - Χαραυγή | | 36% | [ 105 ] | 5. Midnight Sun | | 18% | [ 52 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 291 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vampi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 71 Registration date : 23/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Κυρ 27 Δεκ 2009 - 19:36 | |
| χαραυγη !!!!!!!ηταν υπεροχο | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 2 Ιαν 2010 - 15:19 | |
| Λέει απ'όλη την σειρά...Δεν θεωρώ το MS μέσα στην σειρά. Ίσως είναι η ίδια ιστορία αλλά όχι η συνέχεια. Αλλά δεν θα κολλήσω και σε λεπτομέριες . Δεν θυμάμαι τί είχα ψηφίσει. | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 30 Ιαν 2010 - 11:20 | |
| Μου αρέσει περισσότερο το Breaking Dawn γιατί ο Edward και η Bella κάνουν την Renesmee.Αλλά μου αρέσει και το Eclipse γιατί και αυτό είναι ρομαντικό... | |
|
| |
redbutterfly New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Σαβ 30 Ιαν 2010 - 18:48 | |
| γμτ δεν ειδα οτι μπορεις να ψηφισεις 2!!!! εγω ψήφισα το bd..... για μενα ειναι μακρααααααααν το καλυτερο........ αν εξαιρεσεις βεβαια το μέρος που μιλάει ο Τζεικομπ, το βιβλιο ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ, το πρώτο και το τρίτο μέρος τα έχω μάθει πλέων απ' έξω και ακόμα τα διαβάζω!!!!!!! η σειρα που τους βάζω εγώ είνα: 1)breaking dawn 2)midnight sun 3)twilight 4)eclipse(να εξαιρεσουμε την σκηνη που φιλαει το λυκο) 5)new moon(ΜΟΝΟ στο τέλος) | |
|
| |
tinky Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 03/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 3 Φεβ 2010 - 12:03 | |
| Ψήφισα το Λυκόφως και τη Χαραυγή... Το Λυκόφως γιατί από κει ξεκινάνε όλα και μου φαίνεται πολύ συναραστικό. Τη Χαραυγή γιατί είναι απίθανη η εξέλιξη των γεγονότων και πολύ ωραίο το τέλος. Εξίσου μου αρέσει και το Midnight Sun- λατρεύω να διαβάζω τα γεγονότα από τη σκοπιά το Εντουαρντ! Μακάρι να το συνεχίσει! | |
|
| |
alexandra cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 31/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 15 Φεβ 2010 - 18:26 | |
| λατρευω το twilight το breaking dawn και το Midnight Sun αλλα ψηφισα το breaking dawn και το Midnight Sun!!!!και η εκλειψη μου αρεσει πολυ!!!!η νεα σεληνη ειναι μετρια!!!!!κυριως γιατι προταγωνιστει ο jac!!!!i love twilight saga!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 15 Φεβ 2010 - 18:41 | |
| Ολα μου αρεσουν φυσικα αλλα αν επρεπε να τα αριθμησω θα ηταν: 1. Midnight Sun 2. Twilight 3. Breaking Dawn 4. New Moon 5. Eclipse 1. Το ms γιατι εχει να κανει μονο με τον Εντουαρντ και την υπαρξη του ( ) 2. Ειναι αυτο που μας τραβηξε στην σειρα: tw (η ιστορια αγαπης-μυστηριου) 3. Το bd θα ηταν 2ο αν το Book II το αφηγουταν καποιος αλλος εκτος απο τον Τζεικ ( ) 3. Αν και λειπει ο Εντουαρντ απο 15 ολοκληρα κεφαλαια το nm πηρε αυτην την θεση και οχι την τελευταια γιατι πιστευω οτι η στεφανι εχει μεγαλουργησει 4. Τελευταιο εμεινε το ec που πηρε αυτην την θεση επειδη δεν μου αρεσει η ιδεα του "ερωτικου τριγωνου" Βεβαια δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις ακριβως!Ειναι πολυ δυσκολα (tw - bd κανονικα θα επρεπε να ειναι μαζι στην 2η θεση και nm-ec στην 3η) Παντως το #1 για μενα (και αυτο που ψηφισα) ειναι το MIDNIGHT SUN ΦΥΣΙΚΑ!!!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 15 Φεβ 2010 - 18:52 | |
| Ολα μου αρεσουν φυσικα με αυτυ την σειρα 1 Breaking Dawn 2 Eclipse 4 Midnight Sun 3 Twilight 4 New Moon | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 15 Μαρ 2010 - 19:20 | |
| το τελος βεβαια δηλαδη η χαραυγη και το τελευταιο τελευταιο...
αληθεια πως λεγεται το τελευταιο | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 15 Μαρ 2010 - 20:34 | |
| εκλειψη και μετα η χαραυγη | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Δευ 15 Μαρ 2010 - 21:31 | |
| παιδια μου ειναι τελειως αδυνατο να ξεχωρισω καποιο....τελειως ομως...αν και λεω τη μεγαλη ,τεραστια αμαρτια μου δεν εχω διαβασει twilight και new moon....παρολο αυτα απο τις ταινιες και μονο δεν μπορω μου ειναι τελειως αδυνατο ολα εχουν τη χαρη τους...σε μαγευει με διαφορετικο τροπο το καθενα και σε κανει να μην θελεις να τα αφησεις. για να τελειωνω...δεν μπορω να αποφασισω......
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightsagaddicted στις Δευ 15 Μαρ 2010 - 22:14, 1 φορά | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| |
| |
<3<3Ms.Kolina<3 New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 28/02/2010
| |
| |
anastasia_1992 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 127 Registration date : 24/12/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 24 Μαρ 2010 - 13:58 | |
| Έγω ψήφισα το New Moon και την Eclipse επειδή σε εκείνα αρχίζει να αποκτά ακόμα πιο πολύ ενδιαφέρον - Σπόιλερ:
Όχι οτί τα άλλα δεν είναι
| |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 24 Μαρ 2010 - 15:08 | |
| Για το midnight δεν εχω γνωμη αφου σδεν το τελειωσε ακομα (αν και ειναι σε πολυ καλο δρομο) αλλα λιωνω για την χαραυγη!!!!! | |
|
| |
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 24 Μαρ 2010 - 15:48 | |
| Χαραυγη λατρεύω αυτό το βιβλίο | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 24 Μαρ 2010 - 16:39 | |
| Εκλειψη & Χαραυγη!!!
εχουν εντονο παθος!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 24 Μαρ 2010 - 17:37 | |
| εκλειψη και χαραυγη (βεβαια)!!
ειναι τοσο περιπετειωδη και ειναι επιτελους μαζι με τον edward..(αλλα υπαρχει και ο jacob)(ΜΠΛΙΑΧ!) | |
|
| |
| |
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 24 Μαρ 2010 - 18:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 24 Μαρ 2010 - 18:13 | |
| ενταξει χραυγη τελευταιο βιβλιο πιο πολυ αγαπη του edward και της bella τελευταιο βιβλιο ειναι.. | |
|
| |
mimigk Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : σε έναν κόσμο χωρίς ξυπνητίρια Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 30/12/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τρι 30 Μαρ 2010 - 19:45 | |
| Νέα Σελήνη-New moon Βreaking dawn - Χαραυγή | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 21 Απρ 2010 - 11:54 | |
| εγω ψηφισα εκλειψη κ λυκοφως!νεα σεληνη ουτε που να το σκεφτομαι.midnight sun ειναι φανταστικο αλλα θα το ηθελα πιο ολοκληρωμενο..στην χαραυγη απογοητευτικα με το βιβλιο τζεικομπ περιμενα κατι αλλο αλλα κ παλι μου αρεσε τρελα αλλα η ψηφος ειναι μονο για 2! | |
|
| |
gloria Twilight Human
Ηλικία : 42 Τόπος : στα αστερια.. Αριθμός μηνυμάτων : 17 Registration date : 08/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 21 Απρ 2010 - 12:06 | |
| Ψήφισα twilight και midnight sun Με τρελαίνει το story από την αρχή, το πως η bella γνωρίζεται με τον edward και βήμα βήμα πώς καταλήγουν-τελικά- να ζήσουν την απόλυτη αγάπη. Και μου αρέσει που το βλέπω και από τις δυο οπτικές γωνίες...(κρίμα που δεν έχουμε περισσότερο Midnight sun) | |
|
| |
robb.elen New Moon Victim
Ηλικία : 42 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 132 Registration date : 29/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! Τετ 21 Απρ 2010 - 13:48 | |
| - ed<3 έγραψε:
- εγω ψηφισα εκλειψη κ λυκοφως!νεα σεληνη ουτε που να το σκεφτομαι.midnight sun ειναι φανταστικο αλλα θα το ηθελα πιο ολοκληρωμενο..στην χαραυγη απογοητευτικα με το βιβλιο τζεικομπ περιμενα κατι αλλο αλλα κ παλι μου αρεσε τρελα αλλα η ψηφος ειναι μονο για 2!
συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!! | |
|
| |
| Ψηφίστε το πιο αγαπημένο σας βιβλίο απ' όλη τη σειρά! | |
|