Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση

Πήγαινε κάτω 
    +15
    robsten kiss
    vasia
    izzy cullen
    LadyTaniaXd
    Mrs.Christina
    kati
    maraki27
    nana mplak
    Bella07
    xrysanthi
    ed<3
    ROBELINA
    despina aek
    Emy+Robert
    LITSA0089
    19 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιουν 2011 - 17:54

ed<3 έγραψε:
    Noμιζω μπουμπου μου οτι ο Εντουαρντ παρα ειναι
    υπερπροστατευτηκος με την Ρενεσμι...αλλα μου αρεσει huggie
    Πρεπει να καταλαβει οτι ο πατερας του δεν μπορει να μεινει
    ''μπακουρι'' giggle για παντα!!!χρειζεται μια συντροφο!Αν και καταλαβαινω
    οτι ο Εντουαρντ δεν θελει υποκαταστατο της μητερας του!!!Δεν θελη
    καμια να παρει την θεση της Rolling Eyes

''ΑΞΙΑ'' καμαρι μου!!!Οπως παντα η συνεχεια μου αρεσε απιστευτα πολυ kiss Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 98735 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 98735 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 382268

Καρδιά μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. kiss kiss kiss kiss

Ο Έντουαρντ είναι υπερπροστατευτικός με την Ρένεσμι αλλά νομίζω πως σ αυτό το κεφάλαιο δεν φάνηκε τόσο.

Το "μπακούρι" μου άρεσε πάρα πολύ Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 403120

Και ο Έντουαρντ μπουμπού μου πρέπει να καταλάβει ότι ο πατέρας του θα έχει μία συντροφιά και ο Κάρλαιλ ότι την προσωπική του ζωη δεν πρέπει να την φέρνει σπίτι του΄. Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 465227 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 465227

Και πάλι καραμελοσοκολατίτσα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 906998 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 906998 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 906998 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 906998 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 906998 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 906998
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Θηλυκό Τόπος : Everywhere & nowhere...
    Αριθμός μηνυμάτων : 11602
    Registration date : 23/05/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Ιουν 2011 - 10:06

LITSA0089 πολύ ωραία η ιστορία!!
    Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση πως μετά τη συζήτηση που είχαν οι δυο τους πως ο Edward αρχίζει σιγά-σιγά να καταλαβαίνει και τον πατέρα του; Όχι πως ξαφνικά το καταλαβαίνει και όλα μέλι γάλα αλλά αυτή την εντύπωση εξέλαβα..
    Mrs.Christina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 1682
    Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Ιουν 2011 - 12:14

Λιτσάκι μουυυ;;; Smile Τι κάνεις καρδούλα μου;; Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 34442 Μου έλειψες! Το ξέρω, χάθηκα και συγγνώμη. Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 876749 Αλλά τώρα είμαι πίσω και θα κάνω τα σχόλιά μου! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 6512

Διάβαζα κατά καιρούς αυτή την ιστορία σου, απλά δεν είχα πολύ χρόνο για να γράψω σε αυτό το τόπικ. Τώρα όμως που ήρθε το καλοκαιράκι, θα είμαι εδώ συνέχεια. Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 382268

Λοιπόν, έχω παρατηρήσει πως η συγγραφή σου έχει εξελιχθεί πολύ από το προηγούμενο καλοκαίρι και μπράβο σου, αγαπούλα μου! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 474941 Ο τρόπος που παρουσιάζεις τα συναισθήματα είναι πλούσιος και η πλοκή είναι συνεχόμενη.

Έχεις πολύ χιούμορ!! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 403120 Ειδικά εκεί που λέει ο Κάρλαιλ ότι ασχολείται με την ιατρική και ο Έντουαρντ του απάντησε: Ναι με την ανατομία. Wink Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 403120

Η Renesmee είναι γλύκα όπως και ο Έντουαρντ όταν είναι μαζί της. Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 98735

Μπράβο σου, ψυχούλα μου! huggie kiss Συνέχισε έτσι! Smile

Φιλάκια Πολλά, Χριστίνα. Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 906998
    http://www.christianemarie.blogspot.com/
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Ιουν 2011 - 19:25

Κάτι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. kiss Ναι, σίγουρα ο Έντουαρντ κατάλαβε κάπως τον πατέρα του.

Χριστινάκι μου huggie που χάθηκες;

Και εμένα μου έλειψες! Rolling Eyes

Τώρα όμως είσαι εδώ Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 6512 και θα είσαι για όλο το καλοκαίρι.Τι ωραία! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 4947

Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την "σχολιάρα σου". Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 691711 Και για το ότι πιστεύεις ότι έχει εξελιχθεί η γραφή μου.Νομίζω πως τώρα τα καταφέρνω καλύτερα από πέρσι.Και όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε. Wink ¶λλωστε στην αρχή είχα ξεκινήσει να γράφω κάτι σαν σενάριο με μόνο διαλόγους σε αντίθεση με τώρα παρότι μου έχει μείνει "κουσούρι" και χρεισιμοποιώ ακόμα πολύ το διάλογο. Smile

Βασικά είσαι η μόνη που παρατήρησες αυτήν την ατάκα και μου την έγραψες.Σε ευχαριστώ αγάπη μου. Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 616544

Την Ρένεσμι την ήθελα σαν ένα μικρό πολύ γλυκό και έξυπνο κοριτσάκι Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 150320 που θα κάνει τον Έντουαρντ "να χάνει το μυαλό του" . Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 737142

Και πάλι σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 630836 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 879660

Φιλιά!! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 906998 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 906998 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 465227
    kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Ιουν 2011 - 20:13

¶ντε καλοκαίρι είναι δώσε μας υλικό να διαβάζουμε!
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Ιουν 2011 - 20:30

kati έγραψε:
    ¶ντε καλοκαίρι είναι δώσε μας υλικό να διαβάζουμε!

Είναι πολύ ωραίο το καλοκαίρι. Wink

Όσο για το υλικό θα προσπαθήσω μέχρι την Παρασκευή να βάλω καινούριο κεφάλαιο. kiss
    kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Ιουν 2011 - 20:33

Yes! Ναι το καλοκαίρι είναι ωραίο. Και ο χειμώνας, όλες οι εποχές η καθε εποχή για το δικό της λόγο!
    LadyTaniaXd
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    LadyTaniaXd

Θηλυκό Δίδυμος
    Αριθμός μηνυμάτων : 262
    Registration date : 23/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 22 Ιουν 2011 - 18:02

Well.. Well.. Well.. Cool

Τι έχουμε εδώ? Shocked

Με τι να ξεκινήσω? Embarassed

Λοιπόν.. Μ'αρέσει που ο Έντουαρτ
    νοιάζεται τόσο πολύ για την μικρούλα Razz
    αλλά με χαλάει
    που ανακατεύεται στην ζωή του Κάρλαιλ. Evil or Very Mad

Μπορεί να έχει μερίδιο αλλά πρέπει να εμπεδώσει ΄
    επιτέλους πως ο πατέρας του χρειάζεται μια σύντροφο
    που ναι μεν θα καλύψει το κενό στην καρδιά του
    αλλά δεν θα αντικαταστήσει την αρχική σύντροφο του. Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 671170

Τέλος, θα ήθελα να σε συγχαρώ για την γραφή σου.
    ¶πό τις αρχικές ενότητες μέχρι τις 2 τελευταίες
    φαίνεται πως υπάρχει βελτίωση και Μπράβο σου! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 388681

Με αγάπη,
    Τάνια
    Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 174341
    izzy cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    izzy cullen

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : φορκς
    Αριθμός μηνυμάτων : 1089
    Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011 - 18:30

Λιτσα μου χρονια και ζαμανια !!!!!!!
    Περιττο να σου πω οτι η ιστορια σου ειναι πολυ τελεια και η γραφη σου εχει βελτιωθει αφανταστα!μπραβο!

την διαβασα πριν απο λιγο Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 474941
    εχω παραμελησει τα φανφικ λογω ελλειψης χρονου οποτε τωρα αν και εχω τα καλοκαιρινα καθομαι και διαβαζω οτι μπορω

Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 432569 και εγω

λοιπον πολλα φιλιααααααααα ελπιαζω νατα πουμε καποια στιγμη!!!!!! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 34442
    Mrs.Christina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 1682
    Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 24 Ιουν 2011 - 11:50

"Αυτό το κοριτσάκι πάντως σου πάει"
    "Ναι με φωτίζει στο πρόσωπο"
    Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 403120

Λιτσάκι μου, διάβασα και αυτή την ενότητα και είχε πλάκα όπως πάντα! :jump4joy

Πιστεύω πως ο Έντουαρντ υποτιμάει κάπως την Μπέλλα, αλλα μετά δεν θα ξέρει από πού του ήρθε. Wink Όσο για την ¶λις, χαίρομαι γιατί δεν μου κάθονται καλά σαν ζευγάρι. Rolling Eyes Είναι καλύτερα σαν κολλητοί ή αδέρφια. Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 932365

Μια συμβουλή! Βάλε λίγες περισσότερες περιγραφές ή κάτι σαν μονόλογους και στους διαλόγους, βάζε ρήματα όπως: ψιθύρισα, αντιγύρισα, μουρμούρισα και τα λοιπά. Υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα. Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 34442

Μπράβο σου για μια ακόμα φορά, καρδούλα μου! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 474941 Συνέχισε έτσι! Smile Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 382268

Με πολλή αγάπη και φιλάκια,
    Χριστίνα. Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 906998
    http://www.christianemarie.blogspot.com/
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 24 Ιουν 2011 - 12:06

θα συμφωνησω με τη χριστινα...πολυ καλη ατακα λιτσακι μου...παντως τον εχουν παρει χαμπαρι ολοι...τοσο μπαμ κανει?????
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 24 Ιουν 2011 - 12:08

λιτσακι μου τελεια η συνχεια !πατερας κι γιος καταλααβινονται μεχρι ενα σημειο ! ανυπομονω για την συνεχεια
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 24 Ιουν 2011 - 13:28

μπράβο Λιτσάκι μου πάρα πολύ καλή η συνέχεια
    μου άρεσε που όσο προχωρούσε η κουβέντα μιλούσανε περισσότερο σαν πατέρας και γιος
    πιο ανάλαφροι και με συμβουλευτικό χαρακτήρα... μέσα απο αυτό φάνηκε πόσο ο Καρλάηλ νοιάζεται για εκείνον αλλά και εκείνος πόσο τον έχει ανάγκη... αλλιώς δεν θα του άνοιγε την καρδιά του... πιστεύω ότι με το καιρό θα στρώσουν οι σχέσεις τους... απλά χρειάζονται λίγο χρόνο και φυσικά να βάλουν στην άκρη τα πείσματα και τους εγωισμούς Wink

περιμένω με αγωνία την συνέχεια Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 98735 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 34442
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 25 Ιουν 2011 - 11:01

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες. huggie huggie

Σουλίτσα,Μπέλλα,Χριστίνα,Ελίνα,Χρυσάνθη και Δέσποινα kiss

Μπέλλα μου και εγώ το ελπίζω.

Σε ευχαριστώ Χριστινάκι μου για την συμβουλή. huggie Αλλά στο συγκεκριμένο κεφάλαιο δεν μου ταίριαζε και πολύ θα προσπαθησω στα επόμενα. Wink Ο Ένουαρντ εν υποτιμάει καθόλου την Μπέλλα απλά δεν του αρέσει να εκφράζεται και πολύ για αυτήν προς τα έξω.Ακόμη δεν μπορεί "να χωνέψει" τι το συμβαίνει.Όσο για την ¶λις ναι σίγουρα δεν του πάει και τόσο.

Οσο για την ατάκα,ε δεν θα άντεχα , αν δεν έβαζα και λίγο χιούμουρ το κεφάλαιο...θα έσκαγα!

Προσπαθούν Ελινάκι μου όσο γίνεται να καταλάβουν ο ένας τον άλλον.Όσο μπορούν. Smile

Χρυσάνθη μου , όπως πάντα , να καταλαβαίνεις υπέροχα τους χαρακτήρες.Είναι πολύ λογικό και ο Κάρλαιλ να αγαπάει τα παιδιά του και να θέλει να τα βοηθήσει και ο Έντουαρντ πάλι να χρειάζεται την οικογένεια του.¶λλωστε μην ξεχνάτε ότι ο Έντουαρντ για οικογένεια έχει μόνο τον Κάρλαιλ και την Ρένεσμι. Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 737142

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες παρα πολύ.
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 25 Ιουν 2011 - 13:30

Αγαπακι χαρηκα που εστω και λιγο ο Καρλαιλ με τον Εντουαρντ καθισαν να μιλησουν...
    Αν και ολο αυτο δεν κατεληξε καπου...Εχουν πολλα να πουνε οι δυο τους!!
    Οσο γι' αυτον και την Μπελλα κατι πρεπει να της πει να μην την αφηνει στην
    ακρη!Ξερω οτι ειναι δυσκολο οπως λες και εσυ πρεπει να εχει καποιες
    αρχες στον εργασιακο χωρο...Ισως αυτο τον τρομαζει να την προσεγγισει...Neutral

ΜΠΡΑΒΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ... Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 98735
    Γινονται περιπλοκα τα πραγματα και αυτο μου αρεσει!!! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 906998
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 25 Ιουν 2011 - 16:11

Επιτέλους, ήρθαν λιγάκι κοντά πατέρας και γιος. Η αγκαλιά τους μου άρεσε πολύ. Ελπίζω να μην επιμείνει να φύγει από το σπίτι ο Έντουαρντ με την μικρή... Ο Κάρλαϊλ έδιωξε την Έσμι, δείγμα πως ενδιαφέρεται. Ο Έντουαρντ να δούμε τι θα κάνει τώρα. Δεν θα είναι καθόλου σωστό να διώξει την Μπέλα. Εκείνη τι φταίει; Neutral

Λιτσάκι μου, ΜΠΡΑΒΟ σου!!! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 474941
    Τέλειο κεφάλαιο!!! Με αγωνία και προπάντων χιούμορ! Η ατάκα που προανέφεραν τα κορίτσια, με τρέλανε! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 403120 Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σου καλό μου!!! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 98735
    Περιμένω το επόμενο κεφάλαιο!!! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 620541
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 25 Ιουν 2011 - 17:40

ed<3 έγραψε:
    Αγαπακι χαρηκα που εστω και λιγο ο Καρλαιλ με τον Εντουαρντ καθισαν να μιλησουν...
    Αν και ολο αυτο δεν κατεληξε καπου...Εχουν πολλα να πουνε οι δυο τους!!
    Οσο γι' αυτον και την Μπελλα κατι πρεπει να της πει να μην την αφηνει στην
    ακρη!Ξερω οτι ειναι δυσκολο οπως λες και εσυ πρεπει να εχει καποιες
    αρχες στον εργασιακο χωρο...Ισως αυτο τον τρομαζει να την προσεγγισει...Neutral

ΜΠΡΑΒΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ... Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 98735
    Γινονται περιπλοκα τα πραγματα και αυτο μου αρεσει!!! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 906998

Σε ευχαριστώ αγάπη μου. huggie huggie huggie huggie huggie

Δεν την αφήνει αγάπη μου στην άκρη απλά φοβάται και την απόρριψη της και ότι είναι στην δουλειά..
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 27 Ιουν 2011 - 19:33

Αγαπαρα μου lol! ΤΕΛΕΙΑ συνεχεια...
    Με τον Εντουαρντ αρρωστουλη....ο πατερας
    του ανησυχει πολυ γι' αυτον , μακαρι να ανοιξει τα ματια
    του να το δει καποια στιγμη και να μην εχουνε κοντρες μεταξυ
    τους Cool ....Οσο για την μικρη αστιδα...Το ειπε αμεσως στην Μπελλα
    και πολυ καλα εκανε πως θα μαθαιναμε εμεις οτι η Μπελλα νοιαζεται
    για τον Εντουαρντ giggle και το φιλακι που ανταλαξανε Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 835489
    Εξελιξεις....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σοκολατοκαραμελιτσα μου... kiss
    Παλι μας εξεπληξες με τις γλυκες σου συνεχειες.... Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 98735
    Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 382268 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 382268 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 382268
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 27 Ιουν 2011 - 19:45

ed<3 έγραψε:
    Αγαπαρα μου lol! ΤΕΛΕΙΑ συνεχεια...
    Με τον Εντουαρντ αρρωστουλη....ο πατερας
    του ανησυχει πολυ γι' αυτον , μακαρι να ανοιξει τα ματια
    του να το δει καποια στιγμη και να μην εχουνε κοντρες μεταξυ
    τους Cool ....Οσο για την μικρη αστιδα...Το ειπε αμεσως στην Μπελλα
    και πολυ καλα εκανε πως θα μαθαιναμε εμεις οτι η Μπελλα νοιαζεται
    για τον Εντουαρντ giggle και το φιλακι που ανταλαξανε Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 835489
    Εξελιξεις....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σοκολατοκαραμελιτσα μου... kiss
    Παλι μας εξεπληξες με τις γλυκες σου συνεχειες.... Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 98735
    Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 382268 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 382268 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 382268

Μπουμπου μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. kiss kiss kiss kiss kiss

Ο Κάρλαιλ τα παιδιά του τα φροντίζει με το δικό του τρόπο απλά ο Έντουαρντ δεν θέλει να έχει σύντροφο γιατί είναι ζηλιάρης... Wink Wink Θα το είτε και αργότερα πως θα κανει με την Μπέλλα και με ένα παιδάκι στο νηπαγωγείο που θα κάνει παρέα με την Ρένεσμι. lol!

Η μικρή, αγάπη μου, είναι πιο έξυπνη από τον αδελφό της. evil_laugh geek Razz

Το φιλάκι...θα δούμε... Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 835489 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 835489

Σε ευχαριστώ και πάλι καραμελοσοκολατίτσα μου. kiss kiss kiss kiss kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 27 Ιουν 2011 - 19:52

Χαχαχα! Σα μικρό παιδάκι έκανε ο Έντουαρντ όταν έμαθε πως θα περνούσε η Μπέλα από το σπίτι! Να κρύβεται κάτω από τα σκεπάσματα και να ντρέπεται! giggle
    Βέβαια...μετά...δε λογάριασε ούτε αρρώστιες ούτε τίποτα! Τη φίλησε και όλα μια χαρά! boogie boogie boogie
    Ο Κάρλαϊλ φυσικά ενδιαφέρθηκε για το γιο του, αν και ο Έντουαρντ έκανε πλάκα. giggle
    Η Ρένεσμι είναι άπαιχτη! Πανέξυπνη, γάτα με πέταλα! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 6512

Λιτσάκι μου, ΜΠΡΑΒΟ σου! Τέλειο κεφάλαιο! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 388681 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 388681
    Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 174341
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 27 Ιουν 2011 - 19:58

Emy+Robert έγραψε:
    Χαχαχα! Σα μικρό παιδάκι έκανε ο Έντουαρντ όταν έμαθε πως θα περνούσε η Μπέλα από το σπίτι! Να κρύβεται κάτω από τα σκεπάσματα και να ντρέπεται! giggle
    Βέβαια...μετά...δε λογάριασε ούτε αρρώστιες ούτε τίποτα! Τη φίλησε και όλα μια χαρά! boogie boogie boogie
    Ο Κάρλαϊλ φυσικά ενδιαφέρθηκε για το γιο του, αν και ο Έντουαρντ έκανε πλάκα. giggle
    Η Ρένεσμι είναι άπαιχτη! Πανέξυπνη, γάτα με πέταλα! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 6512

Λιτσάκι μου, ΜΠΡΑΒΟ σου! Τέλειο κεφάλαιο! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 388681 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 388681
    Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 174341

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ερμιονάκι μου kiss kiss

Ο Έντουαρντ γενικά φέρεται σαν παιδάκι. Wink

ε τι να κάνουμε είναι και πολύ ντροπαλό το παιδί μας Rolling Eyes βέβαια μετά Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 40135
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 27 Ιουν 2011 - 20:12

θα συμφωνησω για τη συμπεριφορα του εντουαρτ αλλα εχει πλακα...ειναι σαν παιδακι....αλλα στο τελος μας το εκοψες.....αν και μαρεσε....μπραβο αγαπη μου...
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 27 Ιουν 2011 - 20:19

despina aek έγραψε:
    θα συμφωνησω για τη συμπεριφορα του εντουαρτ αλλα εχει πλακα...ειναι σαν παιδακι....αλλα στο τελος μας το εκοψες.....αν και μαρεσε....μπραβο αγαπη μου...

Σε ευχαριστώ πολύ Δεσποινάκι μου kiss kiss

Ε με ξέρεις αμά δεν έχει και λίγο πλάκα το δικό μου φανφικ δεν αντέχω. Wink

kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 27 Ιουν 2011 - 21:07

Πολύ ωραίο...Ανυπομονώ για τη συνέχεια...¶ραγε θα αργήσει πολύ;!
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 27 Ιουν 2011 - 21:16

kati έγραψε:
    Πολύ ωραίο...Ανυπομονώ για τη συνέχεια...¶ραγε θα αργήσει πολύ;!

Θα προσπαθήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ. lol! lol! lol!

Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 5 από 7Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: