| Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση | |
|
+15robsten kiss vasia izzy cullen LadyTaniaXd Mrs.Christina kati maraki27 nana mplak Bella07 xrysanthi ed<3 ROBELINA despina aek Emy+Robert LITSA0089 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Δευ 20 Ιουν 2011 - 17:54 | |
| | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Τρι 21 Ιουν 2011 - 10:06 | |
| LITSA0089 πολύ ωραία η ιστορία!! Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση πως μετά τη συζήτηση που είχαν οι δυο τους πως ο Edward αρχίζει σιγά-σιγά να καταλαβαίνει και τον πατέρα του; Όχι πως ξαφνικά το καταλαβαίνει και όλα μέλι γάλα αλλά αυτή την εντύπωση εξέλαβα.. | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Τρι 21 Ιουν 2011 - 12:14 | |
| Λιτσάκι μουυυ;;; Τι κάνεις καρδούλα μου;; Μου έλειψες! Το ξέρω, χάθηκα και συγγνώμη. Αλλά τώρα είμαι πίσω και θα κάνω τα σχόλιά μου! Διάβαζα κατά καιρούς αυτή την ιστορία σου, απλά δεν είχα πολύ χρόνο για να γράψω σε αυτό το τόπικ. Τώρα όμως που ήρθε το καλοκαιράκι, θα είμαι εδώ συνέχεια. Λοιπόν, έχω παρατηρήσει πως η συγγραφή σου έχει εξελιχθεί πολύ από το προηγούμενο καλοκαίρι και μπράβο σου, αγαπούλα μου! Ο τρόπος που παρουσιάζεις τα συναισθήματα είναι πλούσιος και η πλοκή είναι συνεχόμενη. Έχεις πολύ χιούμορ!! Ειδικά εκεί που λέει ο Κάρλαιλ ότι ασχολείται με την ιατρική και ο Έντουαρντ του απάντησε: Ναι με την ανατομία. Η Renesmee είναι γλύκα όπως και ο Έντουαρντ όταν είναι μαζί της. Μπράβο σου, ψυχούλα μου! Συνέχισε έτσι! Φιλάκια Πολλά, Χριστίνα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Τρι 21 Ιουν 2011 - 19:25 | |
| Κάτι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ναι, σίγουρα ο Έντουαρντ κατάλαβε κάπως τον πατέρα του. Χριστινάκι μου που χάθηκες; Και εμένα μου έλειψες! Τώρα όμως είσαι εδώ και θα είσαι για όλο το καλοκαίρι.Τι ωραία! Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την "σχολιάρα σου". Και για το ότι πιστεύεις ότι έχει εξελιχθεί η γραφή μου.Νομίζω πως τώρα τα καταφέρνω καλύτερα από πέρσι.Και όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε. ¶λλωστε στην αρχή είχα ξεκινήσει να γράφω κάτι σαν σενάριο με μόνο διαλόγους σε αντίθεση με τώρα παρότι μου έχει μείνει "κουσούρι" και χρεισιμοποιώ ακόμα πολύ το διάλογο. Βασικά είσαι η μόνη που παρατήρησες αυτήν την ατάκα και μου την έγραψες.Σε ευχαριστώ αγάπη μου. Την Ρένεσμι την ήθελα σαν ένα μικρό πολύ γλυκό και έξυπνο κοριτσάκι που θα κάνει τον Έντουαρντ "να χάνει το μυαλό του" . Και πάλι σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! Φιλιά!! | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Τρι 21 Ιουν 2011 - 20:13 | |
| ¶ντε καλοκαίρι είναι δώσε μας υλικό να διαβάζουμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Τρι 21 Ιουν 2011 - 20:30 | |
| - kati έγραψε:
- ¶ντε καλοκαίρι είναι δώσε μας υλικό να διαβάζουμε!
Είναι πολύ ωραίο το καλοκαίρι. Όσο για το υλικό θα προσπαθήσω μέχρι την Παρασκευή να βάλω καινούριο κεφάλαιο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Τρι 21 Ιουν 2011 - 20:33 | |
| Yes! Ναι το καλοκαίρι είναι ωραίο. Και ο χειμώνας, όλες οι εποχές η καθε εποχή για το δικό της λόγο! | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Τετ 22 Ιουν 2011 - 18:02 | |
| | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Πεμ 23 Ιουν 2011 - 18:30 | |
| Λιτσα μου χρονια και ζαμανια !!!!!!! Περιττο να σου πω οτι η ιστορια σου ειναι πολυ τελεια και η γραφη σου εχει βελτιωθει αφανταστα!μπραβο! την διαβασα πριν απο λιγο εχω παραμελησει τα φανφικ λογω ελλειψης χρονου οποτε τωρα αν και εχω τα καλοκαιρινα καθομαι και διαβαζω οτι μπορω και εγω λοιπον πολλα φιλιααααααααα ελπιαζω νατα πουμε καποια στιγμη!!!!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Παρ 24 Ιουν 2011 - 11:50 | |
| "Αυτό το κοριτσάκι πάντως σου πάει" "Ναι με φωτίζει στο πρόσωπο" Λιτσάκι μου, διάβασα και αυτή την ενότητα και είχε πλάκα όπως πάντα! :jump4joy Πιστεύω πως ο Έντουαρντ υποτιμάει κάπως την Μπέλλα, αλλα μετά δεν θα ξέρει από πού του ήρθε. Όσο για την ¶λις, χαίρομαι γιατί δεν μου κάθονται καλά σαν ζευγάρι. Είναι καλύτερα σαν κολλητοί ή αδέρφια. Μια συμβουλή! Βάλε λίγες περισσότερες περιγραφές ή κάτι σαν μονόλογους και στους διαλόγους, βάζε ρήματα όπως: ψιθύρισα, αντιγύρισα, μουρμούρισα και τα λοιπά. Υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα. Μπράβο σου για μια ακόμα φορά, καρδούλα μου! Συνέχισε έτσι! Με πολλή αγάπη και φιλάκια, Χριστίνα. | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Παρ 24 Ιουν 2011 - 12:06 | |
| θα συμφωνησω με τη χριστινα...πολυ καλη ατακα λιτσακι μου...παντως τον εχουν παρει χαμπαρι ολοι...τοσο μπαμ κανει?????
| |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Παρ 24 Ιουν 2011 - 12:08 | |
| λιτσακι μου τελεια η συνχεια !πατερας κι γιος καταλααβινονται μεχρι ενα σημειο ! ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Παρ 24 Ιουν 2011 - 13:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Σαβ 25 Ιουν 2011 - 11:01 | |
| Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες. Σουλίτσα,Μπέλλα,Χριστίνα,Ελίνα,Χρυσάνθη και Δέσποινα Μπέλλα μου και εγώ το ελπίζω. Σε ευχαριστώ Χριστινάκι μου για την συμβουλή. Αλλά στο συγκεκριμένο κεφάλαιο δεν μου ταίριαζε και πολύ θα προσπαθησω στα επόμενα. Ο Ένουαρντ εν υποτιμάει καθόλου την Μπέλλα απλά δεν του αρέσει να εκφράζεται και πολύ για αυτήν προς τα έξω.Ακόμη δεν μπορεί "να χωνέψει" τι το συμβαίνει.Όσο για την ¶λις ναι σίγουρα δεν του πάει και τόσο. Οσο για την ατάκα,ε δεν θα άντεχα , αν δεν έβαζα και λίγο χιούμουρ το κεφάλαιο...θα έσκαγα! Προσπαθούν Ελινάκι μου όσο γίνεται να καταλάβουν ο ένας τον άλλον.Όσο μπορούν. Χρυσάνθη μου , όπως πάντα , να καταλαβαίνεις υπέροχα τους χαρακτήρες.Είναι πολύ λογικό και ο Κάρλαιλ να αγαπάει τα παιδιά του και να θέλει να τα βοηθήσει και ο Έντουαρντ πάλι να χρειάζεται την οικογένεια του.¶λλωστε μην ξεχνάτε ότι ο Έντουαρντ για οικογένεια έχει μόνο τον Κάρλαιλ και την Ρένεσμι. Και πάλι σας ευχαριστώ όλες παρα πολύ. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Σαβ 25 Ιουν 2011 - 13:30 | |
| Αγαπακι χαρηκα που εστω και λιγο ο Καρλαιλ με τον Εντουαρντ καθισαν να μιλησουν... Αν και ολο αυτο δεν κατεληξε καπου...Εχουν πολλα να πουνε οι δυο τους!! Οσο γι' αυτον και την Μπελλα κατι πρεπει να της πει να μην την αφηνει στην ακρη!Ξερω οτι ειναι δυσκολο οπως λες και εσυ πρεπει να εχει καποιες αρχες στον εργασιακο χωρο...Ισως αυτο τον τρομαζει να την προσεγγισει... ΜΠΡΑΒΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ... Γινονται περιπλοκα τα πραγματα και αυτο μου αρεσει!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Σαβ 25 Ιουν 2011 - 16:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Σαβ 25 Ιουν 2011 - 17:40 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Δευ 27 Ιουν 2011 - 19:33 | |
| Αγαπαρα μου ΤΕΛΕΙΑ συνεχεια... Με τον Εντουαρντ αρρωστουλη....ο πατερας του ανησυχει πολυ γι' αυτον , μακαρι να ανοιξει τα ματια του να το δει καποια στιγμη και να μην εχουνε κοντρες μεταξυ τους ....Οσο για την μικρη αστιδα...Το ειπε αμεσως στην Μπελλα και πολυ καλα εκανε πως θα μαθαιναμε εμεις οτι η Μπελλα νοιαζεται για τον Εντουαρντ και το φιλακι που ανταλαξανε Εξελιξεις....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σοκολατοκαραμελιτσα μου... Παλι μας εξεπληξες με τις γλυκες σου συνεχειες.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Δευ 27 Ιουν 2011 - 19:45 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Δευ 27 Ιουν 2011 - 19:52 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Δευ 27 Ιουν 2011 - 19:58 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Δευ 27 Ιουν 2011 - 20:12 | |
| θα συμφωνησω για τη συμπεριφορα του εντουαρτ αλλα εχει πλακα...ειναι σαν παιδακι....αλλα στο τελος μας το εκοψες.....αν και μαρεσε....μπραβο αγαπη μου... | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Δευ 27 Ιουν 2011 - 21:07 | |
| Πολύ ωραίο...Ανυπομονώ για τη συνέχεια...¶ραγε θα αργήσει πολύ;! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Δευ 27 Ιουν 2011 - 21:16 | |
| | |
|
| |