| Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση | |
|
+15robsten kiss vasia izzy cullen LadyTaniaXd Mrs.Christina kati maraki27 nana mplak Bella07 xrysanthi ed<3 ROBELINA despina aek Emy+Robert LITSA0089 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Τετ 15 Ιουν 2011 - 11:59 | |
| Το μικρο με τρελενει δεν εχω δει πιο αξιαγαπητο παιδακι Μας το προβαλλεις πολυ ΩΡΑΙΑ καραμελοσοκολατιτσα μου! Κριμα που ο πατερας τους δεν δινει καμια σημασια σε κανεναν γιατι εδω που τα λεμε δεν θελει μονο η Ρενεσμι σημασια αλλα και ο Εντουαρντ Χρειαζεται ενα στηριγμα δεν μπορει να βρισκει την αγαπη που θελει μονο στην ''¶λις'' προς το παρον Η πατρικη αγαπη δεν συγκρινεται με κατι αλλο.... Καλα τοσα χρονια πηγαιναν στο εστιατοριο του πατερα της Μπελλας και δεν την ειχε δει ουτε μια φορα; Αυτο ειναι που λεμε ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ...αλλα βλεπεις την ειχαν κανει και την Μπελλα μπαλακι πηγαινε στην μητερα της .... Μπουμπου μου περιμενω συνεχεια...Το ΛΑΤΡΕΨΑ το κεφαλαιακι για μια ακομη φορα!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Τετ 15 Ιουν 2011 - 12:08 | |
| καλα αυτη η ρενεσμι ειναι ολα τα λεφτα,δεν υπαρχει....πεταει κατι ατακες ωρες ωρες...οσο για τη μπελλα μαλλον ειναι καρμικο,δεν εξηγειται αλλιως..τοση συμπτωση πια...... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Τετ 15 Ιουν 2011 - 12:22 | |
| Λιτσάκι μου ήταν πολύ καλή η συνέχεια και ο ΕΝΤ σαν προστατευτικός αδελφός είναι όλα τα λεφτά... πέσανε και τα πρώτα φιλάκια άντε και σε ανώτερα. περιμένω πως και πως την συνέχεια | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Τετ 15 Ιουν 2011 - 13:03 | |
| Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες σας πάρα πολύ Ελινάκι μου , ο Έντουαρντ είναι ερωτευμένος το έχει καταλάβει όμως; Μπουμπού μου,το "καραμελοσοκολατίτσα μου" έγραψε!!!Να το υιοθετήσουμε... Ο Κάρλαιλ τους αγαπάει πάρα πολύ και τους δύο απλώς οι σχέσεις του με τον Έντουαρντ έχουν ψυχραθεί λόγω της ¶λις.Όσο για την "σημασία" έχει περάσει και ο ίδιος πολλά και ο Έντουαρντ του έχει απαγορεύσει κάποια θέματα για την Ρένεμι.Γενικά ο Έντουαρντ είναι αυτός ο οποίος στην πραγματικό είναι ο "γονέας" της Ρένεσμις (όχι ο βιολογικός να το ξεκαθαρίσουμε αυτό) . Θα δείτε παρακάτω έχει να κάνει με το θάνατο της Ελίζαμπεθ.Δεν αποκαλύπτω άλλα. Ναι καραμελοσοκολατιτσα μου δεν την είχε δει ούτε μία φορά γιατί βγαίνα τα Σκ και η Μπέλλα τότε πήγαινε στην μαμά της. "Το μπαλάκι"....με έστειλε...πολύ ωραίο... Δεσποινάκι μου όλοι οι μεγάλοι έρωτες είναι καρμικοί! Χρυσάνθη μου τα "εις ανώτερα" αμήν και πως.... Χαίρομαι που σας αρέσει τόσο πολύ η Ρένεσμι γιατί στην αρχή είχα μία ανησυχία. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Τετ 15 Ιουν 2011 - 14:20 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Τετ 15 Ιουν 2011 - 14:57 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Τετ 15 Ιουν 2011 - 15:03 | |
| καθόλου κουραστικό ίσα ίσα εγώ νιώθω ότι το τρέχεις λίγο... άσε την έμπνευση σου να σε καθοδηγήσει... μην την στρεσάρεις το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό... και δεν χρειάζεται απο τα πρώτα κι όλας κεφάλαια να έχουμε ρομάντζο... οπότε συνέχισε το όπως σου βγαίνει... εμένα προσωπικά μου αρέσει που βλέπουμε αυτήν την πλευρά του ΕΝΤ | |
|
| |
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Πεμ 16 Ιουν 2011 - 16:03 | |
| λιτσακι μου η συνεχεια τελεια !! η καημενη η αλις , τουλαχιστον ηταν αξιοπρεπης !! οσο για την ρενεσμι τι να πω το λατρευω αυτο το ζουζουνακι !! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Πεμ 16 Ιουν 2011 - 18:43 | |
| Αγαπη μου καλα εκανε ο Εντουαρντ και ξεκαθαρισε τα πραγματα με την Αλις...Τωρα θα ειναι και πιο ευτυχισμενη η μικρη του αδερφη Κριμα που ομως ο πατερας του τον προκαλει συνεχως... Ελπιζω να τα βρουνε καποτε!Η συνεχεια φανταζομαι θα εχει τσακωμο... ΜΠΡΑΒΟ ζουζου μου... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| |
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Πεμ 16 Ιουν 2011 - 19:52 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Πεμ 16 Ιουν 2011 - 20:25 | |
| πωπω φοβερη η συνεχεια..επρεπε καποια στιγμη να το κανει και αυτο αφου θελει τη μπελλα...η ρενεσμι για ακομη μια φορα ηταν θεα...οσο για το τελευταιο,καλα εκανε και του θυμωσε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Πεμ 16 Ιουν 2011 - 21:15 | |
| Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου όλες σας.Ελινάκι μου Μπουμπού μου Χρυσάνθη μου Ερμιονάκι μου και Δεσποινακι μου Μου αρέσει που έχετε λατρέψει την Ρένεσμι και αυτή την τρυφερή συμπεριφορά του Έντουαρντ. Όσο για την σχέση του με την ¶λις έχετε δίκαιο ότι έπρεπε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.Χρυσάνθη μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σ αυτό το θέμα,από την στιγμή που έκαναν έρωτα έπαψαν να είναι φίλοι και βολεμένοι σ αυτήν την κατάσταση έφτασαν να είναι κανονικό ζευγάρι όπως είπε και το Ερμιονάκι.Για το αν θα είναι ξανά φίλοι δεν μπορώ να σας αποκαλύψω αλλά η ¶λις είναι πού αξιοπρεπής... Όσο για τον Κάρλαιλ,θα δείτε παρακάτω. Ναι αγαπάει πολύ τα παιδιά του τα φροντίζει απλά θέλει να έχει και εκείνος ιδιωτική ζωή κάτι που ο Έντουαρντ το θεωρεί απαράδεκτο πιστεύοντας πως από τότε που πέθανε η Ελίζαμπεθ και έμεινε μόνος με τα δυο παιδιά από τα οποία το ένα είναι ανήλικο παύει την οποιαδήποτε σχέση.Φυσικά και δεν μπορώ να δικαιολογήσω την πράξη του να φέρει σπίτι την ερωμένη του ενώ είναι τα παιδιά του εκεί αλλά προσπαθεί να τα συνδυάσει όλα. Στο επόμενο κεφάλαιο θα σας φύγουν αρκετά απορίες όπως θα αποκαλυφθεί και ο θάνατος της Ελίζαμπεθ Κάλλεν που αλλάξε τις ζωές τους. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Πεμ 16 Ιουν 2011 - 21:36 | |
| | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Πεμ 16 Ιουν 2011 - 22:05 | |
| Τι να πω...... τι μπορώ να πω. Υπέροχο...........απλά υπέροχο. Τι γλυκός αδερφός!!!!! Τι έξυπνο κοριτσάκι!!!! Δώσε μας και ένα δείγμα των σκέψεων της Μπέλλα. Πιστεύω ότι βρήκε πολύ γλυκιά τη σκηνή με την μικρή....όπως κι εμείς άλλωστε. Συγχαρητήρια!!!!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Κυρ 19 Ιουν 2011 - 16:44 | |
| λιτσακι μου τι υπεροχη συνεχεια ειναι αυτη ?? ο εντουαρτ εχει δικιο αλλα και ο καημενος ο καρλαιλ χρειαζεται μια συντροφο διπλα του , ανθρωπος ειναι και φαινεται οτι αγαπουσε πολυ την γυναικα του!! ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Κυρ 19 Ιουν 2011 - 17:07 | |
| Μαράκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Σε λίγο καιρό θα υπάρξουν και σκέψεις της Μπέλλας Ελινάκι μου σε χιλιοευχαριστώ και για τώρα και για όλες τις φορές που μου αφήνεις σχόλια και μου λες την αποψη σου.Ευχαριστώ πολύ για όλη την στήριξη. Ναι καρδιά μου ο Κάρλαιλ χρειάζεται συντροφιά ο Έντουαρντ το καταλαβαίνει; | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Κυρ 19 Ιουν 2011 - 17:19 | |
| μπράβο ! Μου αρέσει πολύ και ανυπομονώ για τη συνέχεια... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Κυρ 19 Ιουν 2011 - 21:08 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Κυρ 19 Ιουν 2011 - 21:49 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Κυρ 19 Ιουν 2011 - 22:15 | |
| Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ Ο Έντουαρντ δεν μπορεί να καταλάβει σε αυτό το θέμα το πατέρα το γιατί το έχει ουσιαστικά ταυτίσει με την μητέρα του και φοβάται ότι κάποια θα αντικαταστήσει εκείνη.Επίσης,δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.Ο Ένουαρντ ουσιαστικά έχει πάρει την μικρή και έχει αποτοξενωθεί από τον πατέρα του. Έχει και αυτός δίκαιο ότι δεν μπορεί ο Κάρλαιλ να φέρνει την Έσμι σπίτι ενώ είναι το παιδάκι που είναι 5 χρονών.Αλλά ακόμα και δεν αν ήταν η Ρένεσμι και ήταν μόνο ο Έντουαρντ δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν εύκολο για εκείνον να το δεχτεί. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ όλες σας. Δεν θα αργήσει πολύ η συνέχεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Κυρ 19 Ιουν 2011 - 22:19 | |
| τι ωραιο κεφαλαιο λιτσακι μου....ο εντουαρτ τα ειπε αλλα και ο καρλαιλ εχει το δικο του δικιο...αν καταλαβα καλα η μητερα του πεθανε οταν γεννησε τη ρενεσμι???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Κυρ 19 Ιουν 2011 - 22:24 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση Δευ 20 Ιουν 2011 - 17:46 | |
| Noμιζω μπουμπου μου οτι ο Εντουαρντ παρα ειναι υπερπροστατευτηκος με την Ρενεσμι...αλλα μου αρεσει Πρεπει να καταλαβει οτι ο πατερας του δεν μπορει να μεινει ''μπακουρι'' για παντα!!!χρειζεται μια συντροφο!Αν και καταλαβαινω οτι ο Εντουαρντ δεν θελει υποκαταστατο της μητερας του!!!Δεν θελη καμια να παρει την θεση της ''ΑΞΙΑ'' καμαρι μου!!!Οπως παντα η συνεχεια μου αρεσε απιστευτα πολυ | |
|
| |
| Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση | |
|