Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση

Πήγαινε κάτω 
    +15
    robsten kiss
    vasia
    izzy cullen
    LadyTaniaXd
    Mrs.Christina
    kati
    maraki27
    nana mplak
    Bella07
    xrysanthi
    ed<3
    ROBELINA
    despina aek
    Emy+Robert
    LITSA0089
    19 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 15 Ιουν 2011 - 11:59

Το μικρο με τρελενει δεν εχω δει πιο αξιαγαπητο παιδακι Rolling Eyes
    Μας το προβαλλεις πολυ ΩΡΑΙΑ καραμελοσοκολατιτσα μου! giggle
    Κριμα που ο πατερας τους δεν δινει καμια σημασια σε κανεναν γιατι εδω που τα λεμε δεν
    θελει μονο η Ρενεσμι σημασια αλλα και ο Εντουαρντ tongue Χρειαζεται ενα στηριγμα
    δεν μπορει να βρισκει την αγαπη που θελει μονο στην ''¶λις'' προς το παρον Twisted Evil
    Η πατρικη αγαπη δεν συγκρινεται με κατι αλλο....

Καλα τοσα χρονια πηγαιναν στο εστιατοριο του πατερα της Μπελλας και δεν την ειχε δει ουτε μια φορα; Sad Sad Αυτο ειναι που λεμε ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ...αλλα βλεπεις την ειχαν κανει και την Μπελλα μπαλακι πηγαινε στην μητερα της Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ....

Μπουμπου μου περιμενω συνεχεια...Το ΛΑΤΡΕΨΑ το κεφαλαιακι για μια ακομη φορα!!!
    Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 98735 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 98735 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 34442
    Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 906998
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 15 Ιουν 2011 - 12:08

καλα αυτη η ρενεσμι ειναι ολα τα λεφτα,δεν υπαρχει....πεταει κατι ατακες ωρες ωρες...οσο για τη μπελλα μαλλον ειναι καρμικο,δεν εξηγειται αλλιως..τοση συμπτωση πια......
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 15 Ιουν 2011 - 12:22

Λιτσάκι μου ήταν πολύ καλή η συνέχεια και ο ΕΝΤ σαν προστατευτικός αδελφός είναι όλα τα λεφτά... πέσανε και τα πρώτα φιλάκια Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 616544 άντε και σε ανώτερα.

περιμένω πως και πως την συνέχεια Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 98735 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 34442
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 15 Ιουν 2011 - 13:03

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες σας πάρα πολύ kiss huggie

Ελινάκι μου , ο Έντουαρντ είναι ερωτευμένος το έχει καταλάβει όμως;

Μπουμπού μου,το "καραμελοσοκολατίτσα μου" έγραψε!!!Να το υιοθετήσουμε...

Ο Κάρλαιλ τους αγαπάει πάρα πολύ και τους δύο απλώς οι σχέσεις του με τον Έντουαρντ έχουν ψυχραθεί λόγω της ¶λις.Όσο για την "σημασία" έχει περάσει και ο ίδιος πολλά και ο Έντουαρντ του έχει απαγορεύσει κάποια θέματα για την Ρένεμι.Γενικά ο Έντουαρντ είναι αυτός ο οποίος στην πραγματικό είναι ο "γονέας" της Ρένεσμις (όχι ο βιολογικός να το ξεκαθαρίσουμε αυτό) .
    Θα δείτε παρακάτω έχει να κάνει με το θάνατο της Ελίζαμπεθ.Δεν αποκαλύπτω άλλα.

Ναι καραμελοσοκολατιτσα μου δεν την είχε δει ούτε μία φορά γιατί βγαίνα τα Σκ και η Μπέλλα τότε πήγαινε στην μαμά της.

"Το μπαλάκι"....με έστειλε...πολύ ωραίο...Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 403120

Δεσποινάκι μου όλοι οι μεγάλοι έρωτες είναι καρμικοί!

Χρυσάνθη μου τα "εις ανώτερα" αμήν και πως....

Χαίρομαι που σας αρέσει τόσο πολύ η Ρένεσμι γιατί στην αρχή είχα μία ανησυχία.

xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 15 Ιουν 2011 - 14:20

να μην έχεις καμία ανησυχία... λατρεύουμε σχέση Νες με ΕΝΤ... τρελάαααααααααα boogie boogie boogie
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 15 Ιουν 2011 - 14:57

xrysanthi έγραψε:
    να μην έχεις καμία ανησυχία... λατρεύουμε σχέση Νες με ΕΝΤ... τρελάαααααααααα boogie boogie boogie

Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάνθη μου kiss kiss kiss kiss kiss

Φοβόμουν μόνο μην γίνει κουραστικό...
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 15 Ιουν 2011 - 15:03

καθόλου κουραστικό ίσα ίσα εγώ νιώθω ότι το τρέχεις λίγο...
    άσε την έμπνευση σου να σε καθοδηγήσει... μην την στρεσάρεις
    το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό... και δεν χρειάζεται απο τα πρώτα κι όλας κεφάλαια να έχουμε ρομάντζο... οπότε συνέχισε το όπως σου βγαίνει... εμένα προσωπικά μου αρέσει που βλέπουμε αυτήν την πλευρά του ΕΝΤ Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 98735 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 34442
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 15 Ιουν 2011 - 15:44

xrysanthi έγραψε:
    καθόλου κουραστικό ίσα ίσα εγώ νιώθω ότι το τρέχεις λίγο...
    άσε την έμπνευση σου να σε καθοδηγήσει... μην την στρεσάρεις
    το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό... και δεν χρειάζεται απο τα πρώτα κι όλας κεφάλαια να έχουμε ρομάντζο... οπότε συνέχισε το όπως σου βγαίνει... εμένα προσωπικά μου αρέσει που βλέπουμε αυτήν την πλευρά του ΕΝΤ Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 98735 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 34442

Σε ευχαριστώ Χρυσάνθη μου και για την συμβουλή και για τα καλά σου λόγια.

Χαίρομαι που σου αρέσει.
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 16 Ιουν 2011 - 16:03

λιτσακι μου η συνεχεια τελεια !! η καημενη η αλις , τουλαχιστον ηταν αξιοπρεπης !! οσο για την ρενεσμι τι να πω το λατρευω αυτο το ζουζουνακι !!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 16 Ιουν 2011 - 18:43

Αγαπη μου καλα εκανε ο Εντουαρντ και ξεκαθαρισε
    τα πραγματα με την Αλις...Τωρα θα ειναι και πιο ευτυχισμενη
    η μικρη του αδερφη Wink Wink
    Κριμα που ομως ο πατερας του τον προκαλει συνεχως...
    Ελπιζω να τα βρουνε καποτε!Η συνεχεια φανταζομαι θα εχει τσακωμο... Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 835489
    ΜΠΡΑΒΟ ζουζου μου... kiss huggie kiss
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 16 Ιουν 2011 - 19:29

φοβερή συνέχεια... μου άρεσε πάρα πολύ που ο ΈΝΤ πήρε στα χέρια του την κατάσταση... απο την άλλη ο Καρλάηλ δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει... απο την στάση του να πάει να τους σκεπάσει και να τους φιλήσει την ώρα που κοιμούνται δείχνει ότι ενδιαφέρετε για εκείνους... όταν όμως είναι μαζί γιατί έχει τέτοια στάση απέναντι τους??? δεν έχει λογική... αλλά σίγουρα θα μάθουμε στην συνέχεια.

έκανε πολύ καλά που ο ΕΝΤ ξεκαθάρισε την θέση του στην ¶λις αλλά έπρεπε να το είχε σκεφτεί πιο νωρίς... σίγουρα είχαν βολευτεί και οι δύο αλλά απο δεν υπάρχει φιλία απο την στιγμή που μπαίνει στην μέση το σεξ... και ήταν λογικό να αναπτυχθούν συναισθήματα... ελπίζω να μην δημιουργηθούν προβλήματα μεταξύ τους... σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί η φιλία τους Sad

περιμένω με αγωνία την συνέχεια που είμαι σίγουρη ότι θα είναι εκρηκτική.

για άλλη μια φορά Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 έκανες πάρα πολύ καλή δουλειά καρδιά μου Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 98735 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 34442
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 16 Ιουν 2011 - 19:52

Λιτσάκι, μόλις διάβασας τις συνέχειες!!! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 6512 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 6512 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 6512

1: Η μικρή είναι όλα τα λεφτά! Δεν υπάρχει αμφισβήτηση! Ξέρει και διαβάζει πολύ καλά τον αδερφό της και όπως φαίνεται θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση του Έντουαρντ και της Μπέλα. Ο Έντουαρντ πάλι, είναι πολύ τρυφερός μαζί της, πρόθυμος και την αγαπάει τρελά. Αγαπάει τρελά ΚΑΙ την Μπέλα όμως! giggle

2: Μου άρεσε η αποφασιστικότητα του Έντουαρντ. Η ¶λις είχε κι άλλα συναισθήματα γι αυτόν, αλλά δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση. Αυτό που είχαν δεν ήταν φιλία αλλά κανονικότατη σχέση, όσο και αν δεν το παραδέχονταν οι δυο τους. Τώρα άνοιξε λογικά ο δρόμος για την Μπέλα. Όσο για το τέλος, ο Κάρλαιλ είναι υπερβολικός. Neutral Προτεραιότητά του είναι η δική του ζωή και όχι το μικρό του παιδί, αν όχι ο Έντουαρντ που πλέον μεγάλωσε; Neutral

Μπράβο σου Λιτσάκι μου!!! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 ΤΕΛΕΙΑ κεφάλαια!!! kiss kiss kiss Αδημονώ για καινούριο κεφάλαιο!!! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 465227 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 465227 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 465227
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 16 Ιουν 2011 - 20:25

πωπω φοβερη η συνεχεια..επρεπε καποια στιγμη να το κανει και αυτο αφου θελει τη μπελλα...η ρενεσμι για ακομη μια φορα ηταν θεα...οσο για το τελευταιο,καλα εκανε και του θυμωσε....
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 16 Ιουν 2011 - 21:15

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου όλες σας.Ελινάκι μου kiss Μπουμπού μου kiss Χρυσάνθη μου kiss Ερμιονάκι μου kiss και Δεσποινακι μου kiss

Μου αρέσει που έχετε λατρέψει την Ρένεσμι και αυτή την τρυφερή συμπεριφορά του Έντουαρντ. Wink

Όσο για την σχέση του με την ¶λις έχετε δίκαιο ότι έπρεπε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.Χρυσάνθη μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σ αυτό το θέμα,από την στιγμή που έκαναν έρωτα έπαψαν να είναι φίλοι και βολεμένοι σ αυτήν την κατάσταση έφτασαν να είναι κανονικό ζευγάρι όπως είπε και το Ερμιονάκι.Για το αν θα είναι ξανά φίλοι δεν μπορώ να σας αποκαλύψω αλλά η ¶λις είναι πού αξιοπρεπής...

Όσο για τον Κάρλαιλ,θα δείτε παρακάτω.
    Ναι αγαπάει πολύ τα παιδιά του τα φροντίζει απλά θέλει να έχει και εκείνος ιδιωτική ζωή κάτι που ο Έντουαρντ το θεωρεί απαράδεκτο πιστεύοντας πως από τότε που πέθανε η Ελίζαμπεθ και έμεινε μόνος με τα δυο παιδιά από τα οποία το ένα είναι ανήλικο παύει την οποιαδήποτε σχέση.Φυσικά και δεν μπορώ να δικαιολογήσω την πράξη του να φέρει σπίτι την ερωμένη του ενώ είναι τα παιδιά του εκεί αλλά προσπαθεί να τα συνδυάσει όλα. Στο επόμενο κεφάλαιο θα σας φύγουν αρκετά απορίες όπως θα αποκαλυφθεί και ο θάνατος της Ελίζαμπεθ Κάλλεν που αλλάξε τις ζωές τους.

xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 16 Ιουν 2011 - 21:36

ανυπομονώ καρδιά μου για την συνέχεια Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 388681 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 388681 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 388681 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917
    maraki27
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    maraki27

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : athens
    Αριθμός μηνυμάτων : 103
    Registration date : 30/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 16 Ιουν 2011 - 22:05

Τι να πω...... τι μπορώ να πω. Υπέροχο...........απλά υπέροχο. Τι γλυκός αδερφός!!!!! Τι έξυπνο κοριτσάκι!!!! Δώσε μας και ένα δείγμα των σκέψεων της Μπέλλα. Πιστεύω ότι βρήκε πολύ γλυκιά τη σκηνή με την μικρή....όπως κι εμείς άλλωστε. Συγχαρητήρια!!!!!!!
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 19 Ιουν 2011 - 16:44

λιτσακι μου τι υπεροχη συνεχεια ειναι αυτη ?? ο εντουαρτ εχει δικιο αλλα και ο καημενος ο καρλαιλ χρειαζεται μια συντροφο διπλα του , ανθρωπος ειναι και φαινεται οτι αγαπουσε πολυ την γυναικα του!! ανυπομονω για την συνεχεια
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 19 Ιουν 2011 - 17:07

Μαράκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. kiss kiss Σε λίγο καιρό θα υπάρξουν και σκέψεις της Μπέλλας Wink

Ελινάκι μου kiss σε χιλιοευχαριστώ και για τώρα και για όλες τις φορές που μου αφήνεις σχόλια και μου λες την αποψη σου.Ευχαριστώ πολύ για όλη την στήριξη. huggie
    Ναι καρδιά μου ο Κάρλαιλ χρειάζεται συντροφιά ο Έντουαρντ το καταλαβαίνει;
    nana mplak
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    nana mplak

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Hrakleio, Kritis
    Αριθμός μηνυμάτων : 336
    Registration date : 04/05/2011

Forks Student Profile
    Team: Wolves

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 19 Ιουν 2011 - 17:19

μπράβο Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 ! Μου αρέσει πολύ και ανυπομονώ για τη συνέχεια...
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 19 Ιουν 2011 - 21:08

εκπληκτική συνέχεια... συμπονώ και κατανοώ τον Καρλάηλ και στην τελική έχει και ένα δίκιο εν μέρη φυσικά αλλά απο την άλλη έχει και ένα δίκιο ο ΕΝΤ δεν μπορείς με ανήλικο παιδί να κάνεις τέτοια πράγματα μέσα στο σπίτι... πρέπει να βρουν τις ισορροπίες τους και η κίνηση του ΕΝΤ να την πάρει θα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει τον Καρλάηλ να δει λίγο τα πράγματα με άλλο μάτι... πιο ήρεμα.

μπράβο Λιτσάκι μου πολλά πολλά συγχαρητήρια... περιμένω με αγωνία την συνέχεια
    Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 98735 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 98735 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 34442
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 19 Ιουν 2011 - 21:49

Φανταστικό κεφάλαιο Λιτσάκι μου!!! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 474941 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 474941 Μου άρεσε πάρα πολύ! Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 388681

Ο Κάρλαϊλ αγαπά τα παιδιά του και θέλει να έχει κάποια σύντροφο δίπλα του, αλλά ο Έντουαρντ δεν το καταλαβαίνει αυτό. Neutral Είναι απότομος θα έλεγα και ίσως δεν κατανοεί τον πατέρα του σε μερικά σημεία. Neutral Αν και σε κάποια άλλα έχει δίκιο, λόγου χάρη που φέρνει την Έσμι στο σπίτι, ενώ είναι η Ρένεσμι.

Έχω τεράστια αγωνία για τη συνέχεια!!! boogie boogie boogie Ανυπομονώ Λιτσάκι μου!!! huggie huggie huggie
    Μπράβο σου, μπράβο σου!!! kiss kiss kiss kiss
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 19 Ιουν 2011 - 22:15

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ kiss kiss

Ο Έντουαρντ δεν μπορεί να καταλάβει σε αυτό το θέμα το πατέρα το γιατί το έχει ουσιαστικά ταυτίσει με την μητέρα του και φοβάται ότι κάποια θα αντικαταστήσει εκείνη.Επίσης,δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.Ο Ένουαρντ ουσιαστικά έχει πάρει την μικρή και έχει αποτοξενωθεί από τον πατέρα του.

Έχει και αυτός δίκαιο ότι δεν μπορεί ο Κάρλαιλ να φέρνει την Έσμι σπίτι ενώ είναι το παιδάκι που είναι 5 χρονών.Αλλά ακόμα και δεν αν ήταν η Ρένεσμι και ήταν μόνο ο Έντουαρντ δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν εύκολο για εκείνον να το δεχτεί.

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ όλες σας. huggie huggie

Δεν θα αργήσει πολύ η συνέχεια...
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 19 Ιουν 2011 - 22:19

τι ωραιο κεφαλαιο λιτσακι μου....ο εντουαρτ τα ειπε αλλα και ο καρλαιλ εχει το δικο του δικιο...αν καταλαβα καλα η μητερα του πεθανε οταν γεννησε τη ρενεσμι????
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 19 Ιουν 2011 - 22:24

despina aek έγραψε:
    τι ωραιο κεφαλαιο λιτσακι μου....ο εντουαρτ τα ειπε αλλα και ο καρλαιλ εχει το δικο του δικιο...αν καταλαβα καλα η μητερα του πεθανε οταν γεννησε τη ρενεσμι????

Σε ευχαριστώ πολύ Δεσποινάκι μου kiss kiss kiss

Και οι δύο έχουν δίκαιο Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 229597 αλλά πρέπει να βάλουν κάποια όρια. Razz Razz

Ναι η μητέρα του πέθανε τότε αλλά όχι πάνω στην γέννα... cry cry
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση   Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιουν 2011 - 17:46

Noμιζω μπουμπου μου οτι ο Εντουαρντ παρα ειναι
    υπερπροστατευτηκος με την Ρενεσμι...αλλα μου αρεσει huggie
    Πρεπει να καταλαβει οτι ο πατερας του δεν μπορει να μεινει
    ''μπακουρι'' giggle για παντα!!!χρειζεται μια συντροφο!Αν και καταλαβαινω
    οτι ο Εντουαρντ δεν θελει υποκαταστατο της μητερας του!!!Δεν θελη
    καμια να παρει την θεση της Rolling Eyes

''ΑΞΙΑ'' καμαρι μου!!!Οπως παντα η συνεχεια μου αρεσε απιστευτα πολυ kiss Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 98735 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 34442 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 98735 Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση - Σελίδα 4 382268

Σχόλια: Έρωτας Χωρίς Ανταπόκριση
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 4 από 7Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: