| Σχόλια: Ένοχη Σιωπή | |
|
+17Stella Sunlight robsten kiss niki justnina22 i love edward 2 kati vasia panagiota LadyTaniaXd Mrs.Christina xrysanthi LITSA0089 ROBELINA Emy+Robert hlhtwilightmania despina aek ed<3 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 25 Ιουν 2011 - 14:10 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 25 Ιουν 2011 - 14:20 | |
| Μαρινακι μου απο το πρωτο κιολας κεφαλαιο καταλαβα οτι αυτη η ιστορια ειναι πολυ ενδιαφερουσα... ειναι παρα πολυ ωραια...και φυσικα θα σε στηριξουμε,οπως παντα... | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 25 Ιουν 2011 - 14:25 | |
| Μ'αρέσει πολύ.....οι περιγραφές σου είναι τόσο όμορφες.....νομίζω ότι κόλλησα...συνέχισε έτσι,περιμένουμε με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο.! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 25 Ιουν 2011 - 15:34 | |
| Kοριτσακια μου Δεσποινακι μου και Ηλιανακι αν δεν κανω λαθος ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τοσο μα τοσο πολυ!Ειχα αγχος για το πως θα σας φανει.... Τωρα για επομενο κεφαλαιο την αλλη εβδομαδα αν ολα εξελιχθουν καλα!!! Φιλακια | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 25 Ιουν 2011 - 15:58 | |
| Μαρινάκι μου, έβαλες κεφάλαιο! Νόμιζα θα έβαζες μετά τις 30 του μηνός! Τόσο το καλύτερο που δημοσίευσες την ιστορία σου νωρίτερα! Λοιπόν, θα ξεκινήσω από το τραγούδι. Είναι υπέροχο, τέλειο! Εξαιρετική επιλογή! Το πρώτο κεφάλαιο μου άρεσε πάρα πολύ! Οι περιγραφές σου στην αρχή ήταν μαγικές. Τα δέντρα, τα λουλούδια, οι μυρωδιές...σε έστελναν αμέσως σε εκείνο το μέρος. Η σχέση ανάμεσα στον Έντουαρντ και την Μπέλα είναι, τουλάχιστον έως τώρα, ιδανική. Η φλόγα του έρωτά τους δε σβήνει στιγμή και όπως είδαμε από την Μπέλα, τον σκέφτεται κάθε λεπτό που περνά. Στο σπίτι ενώ μαγειρεύει, το πρωί όταν ξυπνά, όταν είναι για ψώνια. Έχουν απίστευτη χημεία μεταξύ τους και αγαπιούνται πάρα πολύ. Τα ανακατεμένα του μαλλιά με προκαλούσαν να τους χιμήξω, τον ήθελα κολασμένα, όπως ένας αλκοολικός αναζητά να βρει ποτό και ένας ναρκωμένης την δόση του, με τόση μανία! Δεν τον βαριόμουν ποτέ… Στο παραπάνω σημείο νόμισα πως τον είχα μπροστά μου. Πώς μπορεί κάποια να βαριέται έτσι εύκολα τον Έντουαρντ;;; Όσον αφορά τη λεμονάδα ήταν εκπληκτική! Μας μετέφερε κάθε συναίσθημα του έρωτά τους, του όμορφου έρωτά τους. Προς το τέλος, άρχισε να φαίνεται δειλά-δειλά το πρόσωπο της Ελίζαμπεθ. Όπως ανέφερε και ο Έντουαρντ, είναι πολύ αυστηρή και πολύ πιθανώς να τους βάλει σε ξεχωριστες κρεβατοκάμαρες, κάτι που στενοχώρησε την Μπέλα. ¶ρχισαν από τώρα...τα όργανα;;; Να δούμε στη συνεχεια!!! Μαρινάκι μου, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Όπως προβλέπεται, θα έχουμε τεράστια αγωνία για την εξέλιξη των πραγμάτων, μεγάλο θυμό για την κυρία Ελίζαμπεθ, πολλές στενοχώριες από την πλευρά της Μπέλα κ.ο.κ. Το λατρεύω αυτό! Όχι ότι είμαι κακιά! Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σου!!! Να ξέρεις, θα είμαστε πάντα δίπλα σου και θα σε στηρίζουμε!!! Μην αμφιβάλλεις στιγμή γι αυτό! Ανυπομονώ για το 2ο κεφάλαιο!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 25 Ιουν 2011 - 16:55 | |
| τι να πρωτοπω εγω τωρα !! μαρινακι μου εκανες μια εξαιρετη δουλεια ! η ιστορια ειναι εκπληκτικη !!! οι περιγραφες κολαση ! η λεμοναδα καυτη !!! ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 25 Ιουν 2011 - 17:34 | |
| Μπουμπού μου!!!! Καλή Αρχή ζουζουνίτσα μου!! Λοιπόν εμείς τα έχουμε πει αλλά δεν πειράζει τα ξαναλέμε. Ξέρεις πολύ καλά ότι μου αρέσει ο τρόπος γραφής σου αλλά με το καινούριο φάνφικ με κάνεις να μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Λατρεύω Μπέλλα Έντουαρντ σε τόσο ρομαντικές σκηνές. Όσο για το λέμονι ήταν υπέροχο. .Και έχεις βελτιωθεί πάρα πολύ σε αυτό το είδος. Σου στέλνω τα φιλιά μου την αγάπη μου και την στήριξη μου μαζί με το . - Σπόιλερ:
Είδες εδώ δεν έβαλα πολλά τετοια. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 25 Ιουν 2011 - 20:03 | |
| Και ναι μετα απο μεγαλο κοπο καταφερα να γραψω τι ηθελα να σας πω!!Κοπηκε το ρευμα την ωρα που σας απαντουσα.... Eρμιονακι μου γλυκο, το εβαλα νωριτερα γιατι λεω αφου το εχω ετοιμο ας μην τους παιδεψω!!Και εξαλλου τελειωνω την αλλη εβδομαδα οποτε λεω αλλες 5 μερες σιγα ας το παραθεσω τωρα... Το λογια σου καθε φορα μου δινουν τοσο μεγαλη χαρα ...Το να ξερω οτι σας αρεσε μου με βοηθαει να προχωραω την ιστορια μου...πιο γρηγορα!!!Mε συγκινεις απιστευτα καθε φορα με τα απολαυστικα σχολια σου!!! Σου προξενησα μια αναστατωση και μ'αρεσει !!!Για την λεμοναδα ειχε ενα θεμα ,μηπως βγηκε πολυ προκλητικη αλλα με αυτους τους δυο δεν μπορεις να βαλλεις κατι λιγοτερο.... Για την Ελιζαμπεθ δεν ειδατε τιποτα αυτος ηταν ενας απλος υπαινιγμος!!! Υπαρχουν και αλλα ακομα!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ....ΑΖΑΠΗ ΜΟΥ!!! Υ.Γ Το τραγουδι που εβαλα το ακουω συνεχεια δεν θα ηρεμουσα αν δεν το προσθετα στην ιστορια μου!! Ελινακι μου οπως λενε η πρωτη εντυπωση ειναι και η καλυτερη!!Χαιρομαι που εντυπωσιαστικατε και σας φανηκε πρωτοτυπη η ιστορια μου!!! Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και εσενα πολυ που εισαι παντα διπλα μου... Και τωρα παμε στην Μπουμπουκα μου... Αγαπουλιτσα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...Μπετουλα μου εσυ!!! Σου αρεσε το λεμονακι ε;;; Οχι που θα σου ξευφευγε....Ευτυχως που δεν εβαλες πολλα ---. πιστευω ολη εχουμε μαθει την μανια σου πλεον!!! Φιλακια πολλα σε ολες... Θα επανελθω συντομα με 2ο κεφαλαιο.... Ααααα με τι θελετε να συνεχισω με το ''Τα ονειρα οδηγουν στην αληθεια''; ή το ''Ενοχη σιωπη''; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 25 Ιουν 2011 - 20:34 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 25 Ιουν 2011 - 22:21 | |
| τι λες τώρα πραγματικά έχω μείνει άφωνη... δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω ας ξεκινήσω με τα κλασικά να πω ότι κέντησες?... για μένα είναι λίγο να πω ότι είναι η πιο καλύτερη σου δουλειά?... επίσης να πω ότι έχω μείνει άφωνη με το τρόπο γραφής σου?... και πάλι λίγα θα πω Μαρινάκη μου νιώθω σαν να μεταλλάχτηκες... δεν υπάρχει αυτό που διάβασα έχεις κάνει φοβερή δουλειά και το εννοώ... η γραφή σου έχει εξελιχθεί τόσο ώστε να νιώθω ότι ότι προηγούμενο έχω διαβάσει απο σένα απλά ίσως το είχε γράψει κάποιος άλλος??? πλάκα κάνω απλά με αυτόν τον τρόπο θέλω να σου τονίσω πόσο έχεις εξελιχθεί. μέσα σε ένα κεφάλαιο ήταν τόσα πολλά υπέροχες περιγραφές που ένιωθα ότι της ζούσα εγώ η ίδια τέλειο πέρασμα συναισθημάτων που ένιωθες ακριβός όλην την αγάπη και το πάθος της ΜΠ οι διάλογοι μετρημένοι και με πάρα πολύ καλή επεξήγηση ώστε να σου περνάνε το πως οι ήρωες σου εκείνη την στιγμή λειτουργούν ώστε να σε κάνουν να τους βλέπεις μπροστά σου σαν ταινία. απλά τέλειο... περιμένω με αγωνία την συνέχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 26 Ιουν 2011 - 0:07 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 26 Ιουν 2011 - 0:57 | |
| πίστεψε με φαίνεται πάρα πολύ ότι το έχεις δουλέψει πάρα πολύ και έχεις δίκιο όσο αφορά σε αυτό που αναφέρεσαι στην ανάγνωση των βιβλίων και τον φανφινκ... θυμάσαι ότι το είχαμε συζητήσει αυτό. όσο είχα τον χρόνο να διαβάζω και εγώ το ίδιο έκανα και με επηρέαζαν θετικά... τώρα που δεν έχω χρόνο να διαβάσω... βλέπω ότι αλλάζει πάλι η γραφή μου και μου την δίνει αυτό αλλά που θα πάει κάποια στιγμή θα βρω τον χρόνο να τα συνδυάσω απο την άλλη αυτό που λες Αφού για να σας παραδώσω κεφάλαιο σβήνω και ξαναγράφω –σβήνω και ξαναγράφω…. Την ιδία διαδικασία πόσες φορές μέχρι να μου βγει το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης ότι δεν μου πάει το γραφώ στο τετράδιο μέχρι να μου έρθει στο μυαλό η σωστή λέξη για να αποδώσω το νόημα!!! Έπαθα και εγώ αυτή την τρέλα την είχα που την είχα παράγινε τώρα... Cool βλέπω ότι σου κόλλησα την δική μου λόξα χιχχιιχιχ και εγώ το ίδιο έκανα θυμάσαι???... έγραφα ένα κομμάτι και μετά το ανάλυα σε άλλο σημείο στο τετράδιο για να το θυμάμαι και πάει λέγοντας... αφού να φανταστείς για ένα διάστημα συμπεριφερόμουν σαν την ΜΠ.. ο άντρας μου δε τα είχε χάσει... χιχιιχιχιιχι είχα ρίξει πολύ γέλιο... αλλά για να αποδώσεις έναν χαρακτήρα σωστά πιστεύω ότι πρέπει να μπεις πρώτα στο πετσί του συνέχισε έτσι... έχεις πολύ μέλλον και πιστεύω πάρα πολύ σε σένα γιατί ξέρω ότι το έχεις | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 26 Ιουν 2011 - 1:29 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 26 Ιουν 2011 - 20:51 | |
| | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 0:22 | |
| Σουλα μου θα περιμενω με αγωνια τα σχολια σου!! Ελπιζω να μην σε απογοητευσω... | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 11:31 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 11:38 | |
| μαρινακι μου για αλλη μια φορα εκλπηκτικη η συνεχεια! ο εντουαρτ την αγαπαει πολυ και αυτό φαινεται οσο για την ελιζαμπεθ τι υπεροπτικη και ειμαστε ακομα στην αρχη !! συγχαρητητια αγαπη μου !! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 11:47 | |
| Αν ημουν στη θεση της μπελλας θα της ειχα μιλησει καταλληλα....την ξιπασμενη....τουλαχιστον ειναι εκει ο εντουαρτ και κατι θα κανει αν το μαθει.. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 11:58 | |
| | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 12:25 | |
| Μπουμπού μου μπράβο σου!! Ακόμα ένα πολύ ωραίο κεφάλαιο!! Λατρεύω τον τρόπο γραφής σου και το ξέρεις! Λοιπόν, να δεις πως έτσι όπως κάνω με την Σελην θα κάνω και με αυτήν στο τέλος ... Δεν μου την γλυτώνει η Ελίζαμπεθ. Εντάξι έχει κάνει έναν κούκλο έναν θεό αλλά αυτός είναι έτσι όχι εκείνη. Η Μπέλλα σκαρφήστηκε πολύ ωραία η ιδέα. Τώρα αν η Ελίζαμπεθ είναι αδιάκριτη τι να πω;Έπρεπε να της πει η Μπέλλα να χτυπάει την πόρτα.Γιατί;Μονό αυτή θα κάνει παρατηρήσεις;Και μάλιστα στη κοπέλα του γιου της ενώ στον ιδιο όχι. Και γιατί να μην το μάθει ο Έντουαρντ;Αλλά φυσικά θέλει να του δείχνει την καλή της πλευρά... Αρχίζω και αμφιβάλλω για το αν στα αλήθεια είναι μάνα του.. Περιμένουμε συνέχεια!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 12:27 | |
| Πω πω πω η πεθερά.... Ελληνικές ρίζες έχει? Είναι μήπως αδελφές με τη δική μου? Ψυχραιμότατη η Μπέλλα.... τι μας νοιάζει ηια την πεθερά?...πού είναι τα άλογα? Ο Έντουαρντ.... αχ, θέλω κι εγώ έναν τέτοιο... Όταν είδα το σπόιλερ φυσικά και το διάβασα αλλά το πρόβλημα είναι ότι νόμιζα ότι κάθε φορά θα έχει σπόιλερ....Πολλά θέλω, ε? | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 12:53 | |
| Φανταστικό κεφάλαιο... Η απάντηση του Εντ. όταν του είπε η Μπ. πως η μητέρα του την είδε ήταν όλα τα λεφτά Ανυπομωνούμε για τη συνέχεια.... μπράβο σου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 14:19 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 17:24 | |
| Χμ...δεν ξεκίνησε κ-α-θ-ό-λ-ο-υ καλά η γνωριμία τους. Όταν λέμε καθόλου, εννοούμε καθόλου! Δεν φτάνει που η κυρία Ελίζαμπεθ από τη φυσή της είναι μάγισσα, αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα, η μεγάλη -πολύ μεγάλη- αφορμή για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν! Αχ κι αυτή η Μπέλα...δεν πρόσεξε λίγο; Όχι ότι ήταν τραβηγμένο αυτό που έκανε, αλλά πρέπει να "μαλώσω" κι αυτή λίγο. Αν την πιάσω απ' το μαλλί την Ελίζαμπεθ, θα μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκε! Ατάραχη ζητούσε εξηγήσεις για το ατυχές συμβάν με την κοπέλα κάτω από τα σκεπασματα κατακόκκινη από την ντροπή της! Αν αργούσε κι άλλο ο Έντουαρντ, αυτη εκεί θα ήταν ακόμα! Το... «Έτσι κυκλοφορείς εσύ σε ξένα σπίτια; Γυμνή;»ήταν...πολύ ντροπιαστικό. Καημένη Μπέλα... Βέβαια... από τη μία, αυτό που έγινε ήταν "κάπως", καθώς σου λέει πρώτη φορά στο σπίτι μου και κυκλοφορεί έτσι;, αλλά από την άλλη θα μπορούσε να σκεφτεί ότι συμβαίνουν αυτά και όχι να το παίξει "κακιά" πεθερά. (που είναι!! ) Μαρινάκι μου, πολύ μονότερμα σε πήρα , αλλά συγχύστηκα με τις συμπεριφορές μερικών-μερικών (ονόματα δε λέμε ). ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο!!! ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ με την εναλλαγή συμπεριφοράς της Ελίζαμπεθ!!! ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΩΝΙΑ για την εξέλιξη των πραγμάτων!!! Χίλια μπράβο σου Μαρίνα μου! Περιμένω όσο τίποτε άλλο τη συνέχεια!!!!!!! Υ.Γ.1:Δεν κατάλαβα κάτι Μαρινάκι μου. Πού ακριβώς ήταν έτσι η Μπέλα; Μέσα στο δωμάτιό τους ή στο μπάνιο του σπιτιού; Υ.Γ.2:Πολύ ωραίο τραγούδι!!! | |
|
| |
| Σχόλια: Ένοχη Σιωπή | |
|