| Σχόλια: Ένοχη Σιωπή | |
|
+17Stella Sunlight robsten kiss niki justnina22 i love edward 2 kati vasia panagiota LadyTaniaXd Mrs.Christina xrysanthi LITSA0089 ROBELINA Emy+Robert hlhtwilightmania despina aek ed<3 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τρι 23 Αυγ 2011 - 20:58 | |
| Κατερινακι μου ο Τζασπερ ηθελε να του πει να παει να βρει την Μπελα για να του πει τι επαθε στο γραφειο (οτι εκανε εμετο, τιποτα αλλο)γιατι οπως ειπες τα ειχε μαθει απο την Αλις.... η Αλις ειπε μια ιδεα ακομη δεν ξερει οτι ειναι εγκυος η Μπελλα αλλα δεν το ειπε γιατι τον ειδε που εφευγε και θα τα μαθαινε μια και καλη απο την Μπελα! Σε ευχαριστω πολυ καρδια μου | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 24 Αυγ 2011 - 17:59 | |
| Ζουζουνιτσα μου ήρθα και εγω ...
Ένα ακόμη τέλειο κεφάλαιο απο τα χεράκια σου....
Μου άρεσαι παρα πολυ τον Εντ pov...να το έχουμε πιο συχνά...
Και τώρα πάμε στο ότι η Μπελλα ειπε το "ΝΑΙ" ...Αν και όταν έχεις τέτοιο κουκλο δίπλα σου μπορείς να πεις κάτι άλλο;
Βέβαια αυτο το "δολοφόνος" δεν μου αρέσει και πολυ αλλα τεσπα...θα δούμε
Περιμένουμε συνέχεια καραμελοσοκολατιτσα μου... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 24 Αυγ 2011 - 22:05 | |
| | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Πεμ 25 Αυγ 2011 - 16:10 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 27 Αυγ 2011 - 14:12 | |
| Μαρινάκι μου, συγγνώμη που άργησα. Το κεφάλαιο το διάβασα προχθές, αλλά ήρθα σήμερα για σχολιάκι. Χάρηκα πολύ πολύ που είδαμε την πλευρά του Έντουαρντ. Όπως άλλωστε φαινόταν, την αγαπάει πάρα πολύ και σημαίνει πάρα πολλά για εκείνον η Μπέλα. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι μόλις τη γνώρισε ένιωσε άλλος άνθρωπος, αλλά την υποστηρίζει και είναι δίπλα της πάντα. Αυτός ο άντρας που όλες θα θέλαμε να είχαμε. Παρακάτω, ο Τζάσπερ ήταν πολύ μυστήριος. Μέχρι να καταλάβω πως εννοούσε την εγκυμοσύνη της Μπέλα, πέρασε ώρα! Πίστεψα πως αναφερόταν σε κάτι άλλο. Πραγματικά...πολύ μυστήριος! Όταν η Μπέλα του ανακοίνωσε πως ήταν έγκυος κατάλαβα καλύτερα το πώς ένιωθε! Μόλις το άκουσε ήταν έτοιμος να λυιποθυμήσει, αλλά από τη χαρά του! Ήθελε τόσο πολύ να δεσμευτεί μαζί της και πόσο μάλλον να αποκτήσει κι ένα παιδάκι με τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά! Τα συναισθήματά του τόσο έντονα, δυνατά! Ήταν πανευτυχής και πανέτοιμος για τη νέα ζωούλα που θα ερχόταν στον κόσμο. Δε σκέφτηκε στιγμή αρνητικά, αλλά αντίθετα έσπευσε να της ζητήσει να παντρευτούν. Με συγκίνησε το πώς βλέπει τα παιδιά και αυτούς που σε κάτι τέτοιες καταστάσεις το βάζουν στα πόδια. Είναι αληθινός άντρας και έτοιμος να αντιμετωπίσει το κάθε τι για χάρη της αγάπης του. Αχ Έντουαρντ! Επίσης, χάρηκα που η Μπέλα επιτέλους δέχτηκε! Μα αφήνεις τέτοιον άντρα;;; Σε καμία περίπτωση! Ευτυχισμένοι και οι δυο τους αφέθηκαν στο πάθος που επιζητούσαν οι καρδιές τους. Αγαπιούνται και τρελά και αυτό είναι υπέροχο! Κλείνοντας, ένα σημείο που ήθελα να το αφήσω για το τέλος είναι αυτό: Όμως σύντομα θα μάθει όλη την αλήθεια ακόμη και αν θα είναι το τελευταίο που θα κάνω, ελπίζω να καταλάβει να μην απογοητευτεί, να μην με θεωρήσει δολοφόνο.Με προβληματίζει πολύ αυτό το κομμάτι, καθώς δεν ξέρω σε τι αναφέρεται. Τι έκανε ο Έντουαρντ; Υπήρξε δολοφόνος; Σε ποιον; Ελπίζω αυτό να μην αποτελέσει εμπόδιο στο μέλλον. Φτάνει η Ελίζαμπεθ! Δεν ξέρω αν θα αντέξει κι άλλο η Μπέλα! Και ως ένα βαθμό και ο Έντουαρντ... Κουμπαράκι μου, μοναδικό κεφάλαιο για συνεχή φορά! Υπάρχουν άτομα που ξέρεις πως δεν πρόκειται να διαβάσεις ποτέ κάτι λιγότερο από αυτά και παρατηρείς πως ανεβάζουν ολένα και πιο ψηλά τον πήχυ. Αδιαμφισβήτητα συμπεριλαμβάνεσαι ανάμεσά τους για μένα! Πολλά μπράβο σου γλυκό μου! Αγωνιώ για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 27 Αυγ 2011 - 15:39 | |
| ναι ναι ναι ειπε το ναι.....θα παντρευτουνε και θα κανουνε και παιδακι...υπεροχα..τελειο κεφαλαιο γλυκια μου μπραβο μπραβο και παλι μπραβο....ο εντι ειναι σκετη γλυκα τοσο ρομαντικος τοσο υπεροχος....πολυ συγκινηθηκα αλλα δεν θελω να δω τα μουτρα της πεθερουλας οταν μαθει τον επικειμενο γαμο.... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| |
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τρι 30 Αυγ 2011 - 13:41 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τρι 30 Αυγ 2011 - 23:46 | |
| | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Πεμ 1 Σεπ 2011 - 21:18 | |
| Ποσο τελειος ειναι ο Εντουαρντ...! Θα γινει υπεροχος πατερας...! Μου αρεσε που με το που ξυπνησε ηθελε να παει να αγορασει το δαχτυλιδι και να ετοιμασει πρωινο στη Μπελλα πριν ξυπνησει...! Το δαχτυλιδι ειναι παρα πολυ ομορφο...!!! Και ειδικα αφου το διαλεξε γιατι θελει να θυμιζει στη Μπελλα τα ματια του...! Η βολτα τους στη λιμνη ηταν αρκετα συναισθηματικη...!Ειπε επιτελους στη Μπελλα για το παρελθον του...Περασε δυσκολα χρονια σαν παιδι...Ειναι λαθος του που πιστευει οτι εκεινος φταιει για το θανατο του πατερα του... Η Μπελλα ηταν τοσο καλη μαζι του,φυσικα και δεν πιστεψε οτι ευθυνεται εκεινος...! Ο Εντ φοβοταν πως μετα που θα ελεγε ολα αυτα στη Μπελλα,εκεινη δεν θα ηθελε να ειναι μαζι του ετσι...? Ευτυχως η Μπελλα δεχτηκε το δαχτυλιδι και της αρεσε κιολλας...! Η Ελιζαμπεθ κατι σκαρωνει μαλλον... Μου φανηκε παραξενη η συμπεριφορα της...Αλλα και αυτοι παντρευονται τοσο γρηγορα...? Μαρινακι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! ΤΕΛΕΙΟ κεφαλαιο!!!!Περιμενω με αγωνια το επομενο!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Πεμ 1 Σεπ 2011 - 21:29 | |
| αχουτο μωρε τι ρομαντικουλη που ειναι.....πεθαινω!!!!!!το δαχτυλιδι υπεροχο.πολυ ωραιο χρωμα αυτο το πρασινο. ευτυχως η μπελλα καταλαβε πως νοιωθει και δεν το κατηγορησε. η μανα του πολυ χαλαρα το πηρε και δε μαρεσει αυτο... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Πεμ 1 Σεπ 2011 - 21:32 | |
| Καινούυυυυριοοοο κεφάλαιοοοοο!!! Λατρεύω να διαβάζω από τη μεριά του Έντουαρντ, όπως επίσης και να γράφω γι αυτή. Λατρεύω να μπαίνω στη δική του ψυχολογία και να μαθαίνω πώς βλέπει εκείνος τα πράγματα, μέσα από τα δικά του μάτια. Λατρεύω να προσπαθώ να κατανοήσω τα συναισθήματά του και να σκιαγραφήσω το χαρακτήρα του. Νομίζω πως το παράκανα με τις λατρείες μου κουμπαρουλάκι μου. Το συμπέρασμα είναι πως λατρεύω να διαβάζω από τη δική του οπτική γωνία, την οποία απέδωσες φοβερά! Πόσο πολύ την αγαπάει;! Δεν θα πάψω να το σκέφτομαι αυτό. Κάνει τα πάντα, ό,τι περνάει από το χέρι του ούτως ώστε να τη βλέπει να χαμογελάει. Το πρώτο του μέλημα μόλις ξύπνησε ήταν να σπεύσει να της αγοράσει δαχτυλίδι και να της ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο πρωινό με ένα τριαντάφυλλο παρακαλώ! Η επιλογή του δαχτυλιδιού ήταν εξαιρετική, ήταν υπέροχη! Ο συσχετισμός του πράσινου της πέτρας και του χρώματος των ματιών του Έντουαρντ ήταν εκπληκτικός και με συγκίνησε. Πόσο όμορφο είναι κοιτώντας το να έρχεται ευθύς στη μνήμη σου εκείνος! Η σκηνή στο πάρκο με τους ήχους των κελαηδισμάτων των πουλιών, με τον ζεστό ήλιο και τη λίμνη ήταν πέρα ως πέρα πανέμορφη. Μια πρόταση γάμου απλή, λιτή αλλά γεμάτη συναισθήματα είναι το σημαντικότερο πιστεύω. Θα ήθελα να μείνω όμως στην προηγούμενη αποκάλυψη. Ο Έντουαρντ θεωρεί τον εαυτό του δολοφόνο; Πιστεύει πως σκότωσε τον πατέρα του; Και τόσα χρόνια ρίχνει το φταίξιμο στον εαυτό του έχοντάς το βάρος στη συνείδησή του; Αυτό είναι θλιβερό... Ήθελα να τον κλείσω στην αγκαλιά μου όταν το εξομολογήθηκε στην Μπέλα κι ένα δάκρυ έτρεξε στο μάγουλό του. Δεν υπάρχει χειρότερο από το ένα παιδί να νομίζει πως σκότωσε το γονιό του. Η Ελίζαμπεθ τι θέση πήρε σΆ αυτό; Είπε απλά πως ήταν ένα ατύχημα; Έτσι το δικαιολόγησε; Λυπήθηκα πάρα πολύ γι αυτό. Τέτοιου είδους τραύματα δεν επουλώνονται εύκολα από τη ψυχή ενός ανθρώπου. Και μάλιστα τραύματα που κουβαλά από την παιδική του ηλικία. Η Μπέλα δεν περίμενα να του θυμώσει ή να αναθωρήσει τη γνώμη που είχε για τον Έντουαρντ. Φυσικά και τον στήριξε και τον διαβεβαίωσε πως δεν άλλαξε τίποτα. Του έδωσε κουράγιο το ότι άκουσε από τον άνθρωπό του κάτι τέτοιο. Όσον αφορά το τέλος και την Ελίζαμπεθ, περίμενα να έλεγε κάτι «κακό» για την Μπέλα, αλλά τελικά ξέρει να κρύβεται καλά η μέγαιρα! Να ζήσουν στο αγρόκτημα, τι ήταν πάλι κι αυτό; Ωχ...δε μου αρέσει καθόλου. Μακάρι να μην πάνε, αν και οι προσευχές μου μάλλον δεν θα εισακουστούν... Μαρινάκι μου, εσύ λες πως έχεις στερέψει από λέξεις, εγώ τι κάνω;;; Μοναδικό κεφάλαιο, από αυτά που μόνο η κουμπαρίτσα ξέρει να γράφει και να δίνει τον καλύτερό της εαυτό! Και για να κάνω μια αλλαγή, θα σου πω Félicitations και Congratulations για να μην επαναλαμβάνομαι!!! Μπράβο σου αγάπη μου, δεν έχω τίποτα άλλο να πω!!! Συνέχισε έτσι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Πεμ 1 Σεπ 2011 - 21:43 | |
| Κατερινακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ γλυκια μου για τα καλα σου λογια !!!! Ο Εντουαρντ ειναι ο τελειος αντρας ,αλλα εχει και αυτος τις αδυναμιες του!!! Φυσικα και η Μπελλα δεν πιστευει οτι ευθυνεται αυτος ηταν μολις 7 χρονων δεν ηταν δολοφονος... Οσο για την Ελιζαμπεθ θα αρκεστω να μην πω ακομα κατι...θα δειτε φυσικα και θα πρεπει να παντρευτουν το μωρο δεν μπορει να περιμενει Δεσποινακι μου προς το παρον ειναι ρομαντικουλη αργοτερα θα δειξει χαιρομαι που αρεσε το δαχτυλιδι Για την μανα του θα αποκρυψω στοιχεια οπως ειπα και παραπανω...Σε ευχαριστω πολυ καρδια μου Κουμπαρακι ακι ακι μου τι κανεις ψυχη μου χαθηκαμε λιγακι; Τα σχολια σου ειναι τοσο ευστοχα και τοσο μαγευτικα υπεροχα που παλι δεν εχω λογια ....Νομιζω οτι η πρωτη παραγραφος του σχολιου σου τα λεει ολα!!!Ειναι το αγαπημενο μου να προσπαθω να δωσω τα αισθηματα του Εντουαρντ αλλα ειναι πιο δυσκολο να τα αποδωσω απο τα γυναικεια γιατι πρεπει να προσπαθω να μπαινω στην ψυχοσυνθεση ενος αντρα. Και εγω μονο το τελειο μπορω προς το παρον να αποδωσω στον Εντουαρντ δεν μου βγαινει κατι αλλο!!! Ξερεις του εχω αδυναμια Ναι το καμαρι μας πιστευει οτι ειναι δολοφονος και φυσικα η Μπελλα δεν θα μπορουσε να του φερθει διαφορετικα εχει δει ποιος ειναι και αυτο που της περιεγραψε δεν αρμοζει σε αυτον!Η Ελιζαμπεθ .... ειναι η Ελιζαμπεθ προς το παρον δεν θα αποκαλυχω αλλα, λες και ειπα πολλα Σε ευχαριστω τοσο για τα καλα σου λογια οτι και να πω θα ειναι λιγο!!Σε λατρευω Ερμιονακι μου, κουμπαρουλακι μου ομορφο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Πεμ 1 Σεπ 2011 - 21:56 | |
| Μπουμπούκα μου ήρθα και εγώ... Λοιπόν...από που να ξεκινήσω.... Η Μπέλλα θέλει νανακια.... ο δε Έντουαρντ βολτίτσα... Μου άρεσε πάρα πολύ που της πήρε πρωινό στο κρεβάτι....και έτσι όπως την τάιζε... Μετά που πήγαν βόλτα στην λίμνη.. Λύθηκε και το μυστήριο για την δολοφονία... Η Μπέλλα είναι ΘΕΑ!!!!Το πως τον ηρέμησε δεν περιγράφεται. Γλυκύτατη... Το " Σσσς...μωράκι μου..." με αποτέλειωσε.... Τώρα τι να πω για το δαχτυλίδι;Κάτ'αρχας ο Εντουαρντ έχει τέλειο γούστο... -Συγχαρητήρια για την επιλογή το δαχτυλιδιού μπουμπού... - Και μετά η σκηνή ήταν πολύ συγκινητική.... Το τελευταίο κομμάτι λίγο με την μάνα του με επηρέασε κάπως αρνητικά αλλά θα δούμε... Περιμένουμε συνέχεια!!! - Σπόιλερ:
Έχω και το πορτατιφ δίπλα μου μην το ξεχνας...
Καραμελοσοκολατίτσα μου ΜΠΡΑΒΟ σου για ακόμα μία φορά.... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Παρ 2 Σεπ 2011 - 11:32 | |
| να μαι και εγω .. για ακομα μια φορα εμεινα με το στομα ανοιχτο κια κολημενη στην οθονη .. η σκηνη με το πρωνο ολα τα λεφτα , μο αρεσε τρελα .. το δακτυλιδι το λάτρεψα πραγματικα .. πω πω ο καημενος ο εντ θεωρει τον εαυτο του δολοφονο , δεν ειναι ομως επτα χρονων ηταν αν και δεν ξερουμε ακριβως την αληθεια αφου αυτος κρυφτηκε , οτι ξέρουμε απο την μητερα του .. αγαπιουνται πολυ και αυτος φαινεται .. οσο για την μητερα του , αυτη η επιλογη της να πανε στ αγροκτημα με προβληματιζει τοσο μα τοσο πολυ .. μπραβο μαρινακι μου για ακομα μια φορα εκανες εξαιρετικη δουλεια .. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Παρ 2 Σεπ 2011 - 15:12 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 12 Σεπ 2011 - 14:46 | |
| μαρινακι μου τωρα διαβασα το κεφαλαιο λιγο αργα μεν αλλα θα αφησω ενα χορταστικο σχολιο για να επανορθωσω... ο εντι στην αρχη του κεφαλαιου ειχε παρα πολυ πλακα ειχε παρ απολυ αγχος ο καημενος και δεν ειχε υπνο....ηθελε τα παντα να ειναι τελεια ειναι τοσο γλυκουλης εφυγε στα κλεφτα για να της κανει εκπληξη...και μετα μπηκε στο κοσμηματοπολειο ο πανικος πανικος τι να διαλεξει και μετα βλεπει το τελειοτερο δαχτυλιδι και το διαλεγει....εναν τετοιο αντρα θελω και εγω που τους πουλανε?? περα απο την πλακα η επιλογη του δαχτυλιδιου ηταν ιδανικη...λατρευω αυτο το χρωμα...τωρα οσο για το πρωινο στο κρεβατι το οποιο ηταν βασιλικο για να φαει ενας λοχος ηταν υπεροχη κινηση και πολυ ρομαντικη..ειναι σκετη γλυκα....μετα ομως ο καημενος ο εντι του ειπε αυτο που τον βαραινε τοσα χρονια και ειναι απιστευτο να πιστευει οτι εκεινος σκοτωσε τον πατερα του κανενα παιδακι δεν μπορει να το κανει και ειδικα ενα με την ψυχουλα του εντι η μπελλα ειχε απολυτο δικιο και μπραβο της που του μιλησε τοσο γλυκα και τον καθησυχασε...ειναι τοσο ερωτευμενοι χαιρομαι πολυ για αυτους...οπως και για την γλυκια μανουλα του εντι μην ξερασω που αν και δεν το εδειξε πρεπει να πηρε μεγαλη πικρα και για την εγκυμοσυνη αλλα και για τον γαμο χαχα σιγουρα θα ειχε μια εκφραση....βεβαια οτι θελει να πανε στο αγροκτημα με κανει να ανησυχω παρα πολυ γιατι θα τους βγαλει το λαδι και κυριως της μπελλα...ευχομαι να μην γινει και ολα να πανε καλα θα δουμεστην πορεια...τι να πω μαρινακι μου πολυ ωραιο κεφαλαιο εκανες για αλλη μια φορα υπεροχη και πολυ προσεγμενη δουλεια μπραβο σου περιμενουμε με αγωνια το επομενο... | |
|
| |
ev@ki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Κοζάνη Αριθμός μηνυμάτων : 904 Registration date : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 10 Δεκ 2011 - 16:22 | |
| Αν και καθυστερημένα διάβασα όλα τα κεφάλαια και έχω να πω ότι είναι υπέροχο... Γιατί όμως δεν το συνεχίζεις? Θέλω πάρα πολύ να μάθω την συνέχεια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 10 Δεκ 2011 - 16:58 | |
| Ev@ki σε ευχαριστω πολυ Η αληθεια ειναι οτι εχω γραψει την συνεχεια του επομενου κεφαλαιου εδω και πολυ καιρο απλα θελει μια μικρη επεξεργασια... Σκεφτομαι να την ανεβασω μια απο αυτες τις μερες ισως, εχω σταματησει να γραφω γιατι ο χρονος μου ειναι λιγοστος πραγματικα, με το πανεπιστημιο δεν εχω χρονο.... ή και οταν βρισκω εστω και λιγο προτιμω να μην μενω μεσα στο σπιτι!!!Οποτε θα δειτε κεφαλαιο και ισως το συνεχισω λιγο ακομα μεσα στα χριστουγεννα Αναλογα το χρονο μου... | |
|
| |
ev@ki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Κοζάνη Αριθμός μηνυμάτων : 904 Registration date : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 10 Δεκ 2011 - 17:05 | |
| Σε καταλαβαίνω... Αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να διαβάσω την συνέχεια του!!! Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον! Οπότε περιμένω με αγωνία την συνέχεια! Σου εύχομαι καλή έμπνευση και να συνεχίσεις να μας ταξιδεύεις μ'αυτόν τον τρόπο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 10 Δεκ 2011 - 17:12 | |
| Αν βρω χρονο για την επεξεργασια θα το ανεβασω μεσα στην εβδομαδα! Σε ευχαριστω!!Ειναι κατι που με ευχαριστει το να γραφω, αλλα δεν μου αρεσει να ειναι κατω υπο πιεση γιατι δεν μου βγαινει ετσι οπως θελω και δεν εννοω σε καμια περιπτωση οτι με πιεζεις εννοω την πιεση χρονο θελω να μην εχω να κανω τιποτα για να γραψω μου βγαινει καλυτερα | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 1 Ιαν 2012 - 16:39 | |
| Mωρό μου χίλια συγνώμη αλλά μόλις τώρα βρήκα χρόνο να διαβάσω το καινούριο σου κεφάλαιο! Μου είχε λείψει πάρα πολύ αυτή η ιστορία! Αχ... η πρόταση γάμου και η εξομολόγηση του Έντουαρντ με συγκήνησαν πάρα πολύ! Το δαχτυλίδι όλα τα λευτά! Πραγματικά πανέμορφο! Το πρωινό ξύπνημα τις Μπέλλα από τον Έντουαρντ ήταν υπερβολικά αστείο! απίστευτες ατάκες και αξεπέραστοι διάλογοι! Έχεις πολύ χιούμορ αγάπη μου αλλά αυτό το ξέρω ήδη φυσικά! και ποια δεν θέλει τον Εντ. να την ξυπνάει κάθε πρωί? + σπέσιαλ πρωινό! εγώ κόπηκα! Και που καταλήγουμε? δεν υπάρχουν άντρες σαν τον Έντουαρντ και πιο τυχερες γυναίκες από την Μπέλλα! Με λίγα λόγια τέλειο κεφάλαιο!!!! Μπράβο σου!!!! Λατρεία μου, μου αρέσει πολύ αυτή η ιστορία! Μακάρι να βρεις χρόνο να την συνεχίσεις! πολλά πολλά μάκια! Νίκη. | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 4 Ιαν 2012 - 15:52 | |
| Μολις διάβασα την ιστορία σου! !! Είναι τελειαρ! !! Περιμένω την συνεχεια! Μπράβο!!! | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 4 Απρ 2012 - 21:17 | |
| Μαρίνα μου μου άρεσε πάρα πολύ ιστορία σου !!ελπίζω να το συνεχίσεις !!περιμένω την συνέχεια με αγωνία !!
φιλιά Μαριέττα !! | |
|
| |
sandy forever New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω Αριθμός μηνυμάτων : 128 Registration date : 18/06/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τρι 19 Ιουν 2012 - 20:01 | |
| Φανταστικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απλα τελειο ειμαι περιεργη τι θα κανει η μητερα του στη συνεχεια !!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!! Εσυ εχεις ταλεντο καν'το επαγγελμα Του ηρθε ξαφνικο οτι η κοπελα του ειναι εγκυος αλλα δεχτηκε αμεσως με πολυ χαρα η Μπελλα του ειπε οτι θα τον παντρευτει κι αυτος τη σηκωσε κατευθειαν στην αγκαλια του ΤΙ ΓΛΥΚΟΣ !!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Σχόλια: Ένοχη Σιωπή | |
|