| Σχόλια: Ένοχη Σιωπή | |
|
+17Stella Sunlight robsten kiss niki justnina22 i love edward 2 kati vasia panagiota LadyTaniaXd Mrs.Christina xrysanthi LITSA0089 ROBELINA Emy+Robert hlhtwilightmania despina aek ed<3 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 11:32 | |
| Κοριτσακι μου που αργησα να σας απαντησω!!! Ερμιονακι μου;;; Γιατι κουμπαρουλα μου το κανεις αυτο;Τι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ-ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΑ σχολια...Με συγκινησαν τοσο μα τοσο πολυ Εισαι τοσο γλυκια ζουζουνα μου....Εχεις πιασει ολο το νοημα και χαιρομαι που σου αρεσε τοσο πολυ!Η αποψη σου ειναι σημαντικη για μενα Σε καταλαβαινω ενα μικροκολληματακι με τον Εντουαρντ-Ρομπ το εχουμε δεν σε αδικο!!! Κουμπαρουλα μου οσα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και να σου πω ειναι λιγα μου εχεις σταθει τοσο πολυ σε ολες τις ιστοριες μου!!! Βασια μου σε ευχαριστω και εσενα μου εχει μεινει και εμενα ενα κεφαλαιο να διαβασω απο την ιστορια σου!! Ελινακι μου, γλυκια μου εισαι υπεροχη και εσενα σε ευχαριστω πολυ!! Δεσποινακι μου πες τα ποιος θελει τετοια πεθερα;;; Οσο για το αν ειναι εγκυος θα σας λυθει η απορια στο επομενο κεφαλαιο!!! Νικη μου ο Εντουαρντ δεν παιζεται πουθενα!!! Ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ για μενα μου ειναι δυσκολο να τον βλεπω αλλιως αλλα ολοι κανουμε και λαθη και ισως κανει και αυτος!!Σε ευχαριστω τοσο πολυ για τα καλα σου λογια Το να βλεπεις σχολια απο καποια που γραφει τοσο καλα ειναι πολυ ομορφο συναισθημα! Μαρακι μου ετσι ειναι αυτος ο αντρας να τον πιεις στο ποτηρι η κακοιμορα η Μπελλα τραβηξε πολλα σε αυτο το ταξιδι λογικο να πεσει η ψυχολογια της και να ξεσπασει Σε ευχαριστω πολυ καρδια μου... Κατερινακι μου της την εφτιαξε δεν μπορουσε να κανει αλλιως αν το καλοσκεφτεις ειναι και ο Εντουαρντ στη μεση!Τωρα για το εγκυος θα δειξει Νινα μου σε ευχαριστω και εσενα παρα πολυ!! Μπουμπουκα μου τελευταια και καταιδρωμενη σε ευχαριστω πολυ για ολα... Κοριτσακια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!Καταντησα γραφικη αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη για τα σχολια σας!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 7 Αυγ 2011 - 22:13 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 7 Αυγ 2011 - 22:19 | |
| Χρυσανθη μου σε ευχαριστω πολυ Με εχεις βοηθησει απιστευτα πολυ και σου αξιζει μια αφιερωσουλα δηλαδη σου αξιζουν πολλα περισσοτερα Το οτι καταφερα να περασω τοσο καλα τα συναισθηματα της και καταλαβατε και το συναισθηματα του Εντουαρντ μεσα απο τα ματια της ειναι παγματικα κατορθωμα! Δεν το περιμενα!!! Σε ευχαριστω για αλλη μια φορα για την στηριξη και την συμπαρασταση | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 7 Αυγ 2011 - 22:32 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 7 Αυγ 2011 - 22:35 | |
| ειναι εγκυος τελικα ε?δεν περιμενα να αντιδρασει ετσι η μπελλα αλλα για ολα υπαρχει μια λυση... και θα συμφωνησω και εγω οτι θελω να δω πως θα κανει η μανα του οταν το μαθει..ελπιζω να μην δημιουργησει προβληματα... σευχαριστω και εγω πολυ πολυ μαρινακι μου για την αφιερωση.. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 7 Αυγ 2011 - 22:55 | |
| τώρα που αναφέρθηκε η μάνα του ένα τεράστιο ΩΧ σχηματίστηκε στο μυαλό μου η ΜΠ έχασε την δουλειά της ή τουλάχιστον έτσι δείχνει αν ισχύει αυτό κάλψτα Χαράλαμπε... τώρα είναι που θα τους γίνει κολλιτσίδα να πάνε να μείνουν μαζί της Χριστέ μου ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω... κακόμοιρο κοριτσάκι τι έχεις να τραβήξεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 7 Αυγ 2011 - 23:41 | |
| Δεσποινακι μου σε ευχαριστω πολυ ναι τελικα ηταν εγκυος!!! Οσο για την μανα του θα δειτε Χρυσανθη μου εχεις πεσει μεσα αλλα δεν λεω παραπανω | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 7 Αυγ 2011 - 23:43 | |
| έπαθα φλασιά με την δουλειά ελπίζω τελικά να την σώσει και να μην την απολύσουν αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να την βγάλει καθαρή... μην απαντήσεις είναι απλά σκέψεις μου | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 7 Αυγ 2011 - 23:59 | |
| ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ κεφαλαιο!!! Πω πω Μαρινακι μου επιτελους ηρθε το μωρακι!!! Το περιμενα πως και πως!!! Ευτυχως που ειπε η Αλις στη Μπελλα οτι μπορει να ειναι εγκυος αλλιως πιστευω δεν θα το ειχε σκεφτει... Γιατι δεν ηθελε στην αρχη να ειναι εγκυος??? Επρεπε να σκεφτει και τα θετικα!!! Ομως μου φανηκε πως μετα που ακουσε το χτυπο της καρδιας του μωρου αλλαξε γνωμη...! Η καημενη τα ειχε παιξει,δεν ηξερε τι να κανει...Βεβαια το οτι σκεφτοταν οτι ο Εντουαρντ θα την παρατουσε επειδη ειναι εγκυος μου φανηκε γελοιο...εφοσον ξερει ποσο την αγαπαει!!! Οταν πηγε στο σπιτι ο Εντ και του ειπε ετσι απλα οτι ειναι εγκυος,εμεινε ο κακομοιρης...Αλλα η αντιδραση του μετα που τον ρωτησε τι θα κανουν ηταν κορυφη!!! Της ειπε αμεσως για τον γαμο!!! Ειναι υπεροχος!!! Για να δουμε τωρα τι θα του απντησει,αν και νομιζω πως ξερω μετα τη αγκαλια που του εκανε!!! Γλυκια μου σε ευχαριστω πολυ πολυ για την αφιερωση!!! Αξιζεις ολη την υποστηριξη μας!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 8 Αυγ 2011 - 0:13 | |
| Κατερινακι μου σε ευχαριστω πολυ για το μεγαλο σχολιο σου! Οσα λες ειναι πολυ ευστοχα τους διαβαζεις καλα και τους δυο!Αλλα η Μπελλα τρομαξε δεν ειχε υπολογισει κατι τετοιο!Μπορει να την αγαπαει ο Εντουαρντ αλλα πολλοι αντρες τα χασουν μπροστα σε μια εγκυμοσυνη και ειδικα οταν δεν εχουν κανει τα σωστα βηματα οπως να αρραβωνιαστουν ή να παντρευτουν! Βεβαια ο Εντουαρντ μας ειναι εξαιρεση τον κανονα Φιλακια πολλα καρδια μου | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 8 Αυγ 2011 - 0:42 | |
| Έντουαρντ σε παντρεύομαι εγώ! Αν δεν δέχεται η Μπέλα, λέω εγώ: Yes, I do! Αχ κουμπαράκι μου, τι μπορώ να σχολιάσω γι αυτό το κεφάλαιο; Τα είχε όλα! Ήταν πέρα ως πέρα συγκινητικό, βαθιά συναισθηματικό και απλά υπέροχο. Το τραγούδι...αχ το τραγούδι... Πριν πατήσω "αναπαραγωγή" δεν είχα καταλάβει ποιο ήταν, όμως στις πρώτες νότες...ανατρίχιασα πραγματικά. Ήθελα να κλάψω μόνο από τη μουσική. Στην αρχή, λυπήθηκα πολύ την Μπέλα και στενοχωρήθηκα που έφυγε από τη δουλειά της. Είχε δύναμη μέσα της όμως, κι έτσι πήρε την απόφαση να αποχωρίσει με τη δική της πρωτοβουλία. Τα νεύρα που είχε ήταν άκρως δικαιολογημένα, καθώς αυτό που προηγήθηκε δεν ήταν λίγο. Αισθάνθηκε πως έγινε ρεζίλι και ντράπηκε πολύ. Η ¶λις θα έλεγα πως ήταν ολόσωστη στην σκέψη της. Η Μπέλα...έγκυος; Χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ γι αυτό! Όταν έμαθε λοιπόν για το γεγονός, δικαιολογημένα νομίζω, τα έχασε! Τα συναισθήματά της ήταν τόσο δυνατά και ένιωθα πως άκουγα την καρδιά της να χτυπά από τη σύγχυση και την αγωνία πριν πάει στο γιατρό και αφού πήγε. Η γιατρός ήταν φιλική και αυτό ήταν καλό, γιατί την έκανε να αισθανθεί καλύτερα την Μπέλα. Η σκηνή στο πάρκο, έδωσε έναν εύθυμο τόνο, καθώς ο άγνωστος άντρας έβγαλε λάθος συμπέρασμα. Ο τρόπος που ανακοίνωσε στον Έντουαρντ το..."συμβάν" ήταν...πολύ απότομος!!! Σοκαριστικός!!! Λάτρεψα που εκείνος ήταν τόοοοσο γλυκός και τρυφερός... Χωρίς να χάσει ευκαιρία, της ζήτησε να τον παντρευτεί! Μετά από την αντίδρασή της μπορώ να μαντέψω την απάντησή της νομίζω. Το καλό που της θέλω! Τόσο όμορφα και συνάμα έντονα συναίσθηματα, που μας τα πέρασες ολότελα Μαρινάκι μου!!! Τι άλλο μένει να πω;;; Χίλια ΜΠΡΑΒΟ, τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου!!! Κάθε φορά καταφέρνεις να μας παρασέρνεις σε κάθε γραμμή με όποιο συναίσθημα εσύ επιθυμείς. Κέντησες για συνεχή φορά!!! Προσμονώ τη συνέχεια με τεράστια αγωνία!!! Υ.Γ.: Κι επίσης, χίλια ευχαριστώ για την αφιέρωση! | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 8 Αυγ 2011 - 0:51 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 8 Αυγ 2011 - 0:59 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 8 Αυγ 2011 - 3:29 | |
| ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ αχ μακαρι να το ελεγε σε μενα....δεν το συζηταω καν φυσικα και πρεπει να δεχτει πως να αρνηθεις σε εναν τετοιο αντρα με τιποτα...εγω παντως δεν θα το σκεφτομουν λεπτο....τι υπεροχο κεφαλαιακι κοριτσακι μου ηταν αυτο αρχικα την μπελλα την λυπηθηκα της ηρθε κεραμιδα κεραυνος εν αιθρια αλλα θα επρεπε να ειναι πιο ευδιαθετη εχει το παιδι του εντι τι αλλο θελει...βεβαια φταινε και οι ορμονες τι να πεις...πλακα κανω πιστευω οτι ολα θα πανε καλα και θα αφησει στην ακρη τις φοβιες της...οσο για τον εντουαρντ αχ τι γλυκος τι τρυφερος που ειναι τον λατρευω σε αυτον τον ρολο με ελκυει απιστευτα..μπραβο και παλι μπραβο περιμενουμε με αγωνια το επομενο | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 8 Αυγ 2011 - 9:43 | |
| Μώρο μου εσκισες γι ακόμη μια φορά ...
Ήταν εξαιρετικομπουμπουκα μου.
Η Μπελλα έγκυος από τον Εντουαρντ....τι ρομαντικό....
Και δεν θα το ρίξουν είμαι σίγουρη
Όσο για το γάμο τον παντρευομαι εγώ πρώτη άμα δεν θέλει εκείνη αν καιπαλι θα τον κερδίσει | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 8 Αυγ 2011 - 12:28 | |
| εξαιρετικη συνεχεια .. αχ η μπελλα εγκυος .. δεν αντεχε ουτε στην ιδεα .. πιστευε οτι ο εντ δεν το θελει .. λογικο ειναι ειχε ανασφαλειες .. οσο για τον εντ , τι γλυκος , τι τρυφερος .. ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 8 Αυγ 2011 - 14:13 | |
| Μαρακι μου σε ευχαριστω πολυ για ολη την υποστηριξη Λιτσακι μου, μπουμπουκα μου ποια θα τον πρωτοπαντρευτει δεν ξερω θα δειξει τωρα θα σας βαλλω σε κληρωση Ευχαριστω για ολα καρδια μου! Ελινακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ και για την δικη σου στηριξη ο Εντουαρντ δεν θα μπορουσε να ειναι διαφορετικος! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Πεμ 18 Αυγ 2011 - 15:57 | |
| Mαρινάκι μου!!!!! Βeta μου αγαπημένη!!!! Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε!!!! Ήμουν 20 μέρες διακοπούλες και τώρα επέστρεψα για αυτό και η καθυστέρηση των σχολίων....!!!! Λοιπόν από που να αρχίσω και που να τελειώσω!!!! Τι υπέροχα κεφάλαια που ήταν αυτά!!!! Η Μπέλλα έχει μωράκι!!!!!!!!!!! Τι τέλεια!!!!!! Και ο Έντουαρντ της έκανε πρόταση γάμου!!!! Ακόμα πιο τέλεια!!!! Αχ μωρέ πολύ συγκηνήθηκα!!!!!!! Οι περιγραφές σου μου μετέδιδαν άπειρα όμορφα συναισθήματα....με τον πόθο τη λατρεία και τη στοργή να κυριαρχούν.... Περιμένω πως και πως και άλλα από την Μπέλλα όσο αναφορά την μητρότητα αλλά και από τον Έντουαρντ φυσικά....!!!! Θέλω να δω πως θα αντιμετωπίσουν τηκατάσταση της εγκυμοσύνης και φυσικά δεν βλέπω την ώρα για τον γάμο!!!! Πολλά πολλά μπράβο σου μωράκι μου!!!!! Είσαι όπως πάντα καταπληκτική....!!!!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τρι 23 Αυγ 2011 - 19:36 | |
| μολις διαβασα την συνεχεια .. την αγαπα τρελα την μπελλα , ειναι αυτη που του χαρισε το χαμογελο στα χειλη .. μου αρεσε τρελα η τελευταια σκηνη . για αλλη μια φορα εχεις κανει εξαιρετικη δουλεια .. συγκινηθηκα , δακρυσα .. ανυπομονω για την συνεχεια .. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τρι 23 Αυγ 2011 - 19:41 | |
| Νίκη μου εχεις δικιο καρδια μου εχουμε καιρο να τα πουμε καιρος να επανορθωσουμε!Ειμαι σιγουρη οτι θα περασες πολυ ωραια στις διακοπες σου... Ειναι τοσο συγκινητικα και ομορφα τα σχολια σου αγαπη μου γλυκια σε ευχαριστω τοσο πολυ Ελινακι μου παντα πρωτη στα σχολια σου σε ευχαριστω και εσενα ψυχη μου... | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τρι 23 Αυγ 2011 - 20:06 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τρι 23 Αυγ 2011 - 20:21 | |
| επιτελους και πηγε η καρδια του στην κουλουρη.νομιζε ο καημενος οτι δεν τον θελει.ευτυχως ειναι συνετο κοριτσι και σκεφτεται σωστα. πολυ συγκινητικο μαρινακι μου μπραβο σου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τρι 23 Αυγ 2011 - 20:30 | |
| Νινακι μου , Δεσποινακι μου σας ευχαριστω παρα πολυ! Φυσικα και θα ελεγε το πολυποθυτο ναι υπαρχει περιπτωση να αντισταθεις σε αυτο τον αντρα;Οχι βεβαια | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τρι 23 Αυγ 2011 - 20:52 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια: Ένοχη Σιωπή | |
|