| Σχόλια: Ένοχη Σιωπή | |
|
+17Stella Sunlight robsten kiss niki justnina22 i love edward 2 kati vasia panagiota LadyTaniaXd Mrs.Christina xrysanthi LITSA0089 ROBELINA Emy+Robert hlhtwilightmania despina aek ed<3 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 18:04 | |
| Ερμιονακι μου αν το δεις καλυτερα το πραγμα η Ελιζαμπεθ φταιει περισσοτερο απο την Μπελλα!Για να μπεις σε ενα δωματιο ακομη και αν ειναι του γιου σου ειδικα σε τετοια ηλικια που ειναι ο Εντουαρντ και αφου ξερεις πως θα ερθει με την κοπελα του χτυπας πορτα... Δεν μπαινεις φουριοζα... Αν προσεξεις καλυτερα στο κειμενο θα δεις που λεω οτι κατευθυνοταν προς το μπανιο που ηταν ο Εντουαρντ αλλα δεν καταφερε να μπει...Οποτε την επιασε μεσα στο δωματιο Αγαπη μου γλυκια σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παρα πολυ για τα υπεροχα σχολια σου... Καταλαβαινω απολυτα τον εκνευρισμο σου για την Ελιζαμπεθ οπως και να το κανουμε ηταν σπαστικια .... Και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....Φιλακια πολλα | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 4 Ιουλ 2011 - 14:58 | |
| ed<3 δε θέλω να με θεωρήσεις κακιά.... αλλά εμένα μου θυμίζει πολύ μια ταινία. Διαβάζοντας το 1ο κεφάλαιο ήταν σαν να έβλεπα το ξεκίνημα της ταινίας (παρόμοιο..) και διαβάζοντας και την άφιξη στο σπίτι ήξερα πως θα τη βρει η μητέρα του Edward γυμνή και ήλπιζα διαβάζοντας το να κάνω λάθος....Περιμένω τη συνέχεια για να σου πω αν θα συνεχίζει να μου θυμίζει την ταινία ή όχι... Sorry αν σε πληγώνει αλλά αυτό σκέφτηκα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου... | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 4 Ιουλ 2011 - 15:36 | |
| Δεν σε θεωρω κακια!!! Τα περισσοτερα κομματια ειναι παρμενα απο ταινια αλλα οι περιγραφες που λες και οπως αρχιζει ειναι δικα μου ολα και οι διαλογοι απλα βασιζομαι σε αυτο το σχεδιο... Βασικα δεν ηθελα να το αποκαλυψω ακομα γιατι αν καποιος την εχει δει θα μπορουσε να καταλαβει πολλα. Οποτε τζαμπα θα την εγραφα και δεν θα την διαβαζε κανεις αν ηξερε το τελος ηθελα πρωτα να την ολοκληρωσω... Τελος παντων υπαρχουν παντα και καποιοι που θα την εχουν δει | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 4 Ιουλ 2011 - 16:38 | |
| Α οκ... Με συγχωρείς τότε και σίγουρα δε θα αποκαλύψω τίποτα γιατί όπως προείπες οι διάλογοι είναι δικοί σου και όλα μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή μπορεί και όχι | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 9 Ιουλ 2011 - 2:56 | |
| | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| |
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 9 Ιουλ 2011 - 18:55 | |
| Μαρινάκι μου επιτέλους βρήκα χρόνο να διαβάσω την ιστορία σου... μου άρεσε πάρα πάρα πολύ φυσικά. Γράφεις εξαιρετικά και οι περιγραφές σου είναι πλήρεις και λογεχνικές... Η λεμονάδα φυσικά όλα τα λευτά. Μου άρεσει πολύ η σχέση Εντ.-Μπέλλα και το πάθος που υπάρχει μεταξύ τους. Η κακιά πεθερά σίγουρα έχει ελληνικές ρίζες... Πέθανα στο γέλιο με τις σκέψεις της Μπέλλα...!!!!! Πραγματικά ελπίζω να πάνε όλα καλά με αυτές τις δύο. Επίσης η αντίδραση του Έντουαρντ που γέλαγε ήταν μοναδική.... Γενικότερα η πλοκή τις ιστορίας σου μου αρέσει πάρα πολύ και βρίσκω τους χαρακτήρες σου ξεχωριστούς και ενδοιαφέροντες καθώς η Μπέλλα είναι πολύ δυναμική και ο Έντουαρντ πολύ χαλαρός και ανάλαφρος. Ανυπομονώ να δω την εξέλιξη της ιστορίας καθώς εγώ δεν έχω δει καμία παρόμοια ταινία αλλά και να είχα δει δεν θα με πείραζε γιατί ξέρω πως ότι δημιουργείς εσύ γίνεται μοναδικό και διαφορετικό από όλα τα άλλα. Υ.Γ. έστω και λίγο αργά ΚΑΛΉ ΑΡΧΉ!!!!!! πολλλά πολλλά φιλιά. Ν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 11 Ιουλ 2011 - 16:54 | |
| Μαρακι μου σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παρα πολυ για τα καλα σου λογια... Περιμενα να δω τι θα μου πεις και εσυ γιατι γραφεις εξισου καλα!Και θελω να συνεχισεις τις ιστοριες σου!!! justnina22 μου (ονοματακι;αν θες για να σε φωναζω με αυτο ) σε ευχαριστω που μπηκες στο κοπο να την διαβασεις και ευχαριστω και την Νικη την γλυκια μου που σε προωθησε σε αυτο... Το σποιλερ εκανε εντυπωση!!Θα εχει και στο επομενο που δεν αργει σημερα θα το βαλλω!! Νικη μου κοριτσακι μου περιμενα πως και πως σχολια σου ξερεις ποσο σε εμπιστευομαι και βασιζομαι στα λογια σου! με συγκινεις πολυ με τα λογια σου σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αλλη μια φορα που πιστευεις σε εμενα!!! Γενικα ευχαριστω ολους που με στηριζουν | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 11 Ιουλ 2011 - 17:01 | |
| Χαρηκα πολυ Νινα !!! Θα την ποσταρω σε κανενα δεκαλεπτο θα περιμενω σχολιακια!!! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 11 Ιουλ 2011 - 17:17 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 11 Ιουλ 2011 - 17:20 | |
| Μωρο μου ομορφο σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ολα οσα κανεις για μενα Το ηξερα οτι θα σου αρεσε η λεμοναδα πεταει η σκουφια μας για κατι τετοια!! Εχεις πεσει σε πολλα μεσα αγαπη μου αλλα μην φοβασαι τοσο με ξερεις εμενα για σατανικο μυαλο; Να θελω να σας φοβισω; Οχι ποτε Μπουμπουκα μου | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| |
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 11 Ιουλ 2011 - 18:12 | |
| Φοβήθηκα... Δε μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά της Ελίζαμπεθ. Ήταν γλυκιά, καλοσυνάτη και πρόθυμη...δηλαδή μια άλλη γυναίκα. Πότε πρόλαβε και ξέχασε αυτό που έγινε με την Μπέλα; Εκείνη δεν την είχε ρωτήσει αν κυκλοφορεί "έτσι" στα ξένα σπίτια; (το έτσι το καταλαβαίνετε ) Μεγάλη αλλαγή και δε μ' αρέσει καθόλου. Γιατί για να την παρεξήγησα δε νομίζω. Λατρεύω τη χημεία του Έντουαρντ και της Μπέλα ( )!!! Είναι πολύ πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα ο Έντουαρντ έχει στο μυαλό του και τον γάμο! Αγαπιούνται πολύ και το πάθος είναι ολοφάνερο ανάμεσά τους! Βλέπε...την καυτή μεταξύ τους! Αγαπημένη σκηνή: - Σπόιλερ:
Ο ήλιος χτυπούσε το πρόσωπο του κάτι που τον έκανε να λάμπει… Εκεί σχηματίζονταν χιλιάδες διαμαντάκια από το φως ,ήμουν τόσο αποσβολωμένη. Η ομορφιά αυτού του άντρα δεν συγκρίνονταν με καμία άλλη. Με κατέβασε με προσοχή από το άλογο μου. Κόλλησα πάνω στο ζεστό του σώμα και στηρίχτηκα στα μπράτσα του. Σύρθηκα πιο κοντά του κοιτάζοντας τον βαθιά στα μάτια. Έφερα τα χεριά μου μπροστά εναποθέτοντας μερικά χάδια στο μάγουλο του.
Αχ Έντουαρντ!!! Αχχχχχχ!!! Μαρινάκι μου, φυσικά ΜΠΡΑΒΟ σου γι αυτό το υπέροχο κεφάλαιο! Πολύ πολύ μυστήριο, αγωνία για τη συνέχεια (με το πάρτυ ) και επιφυλάξεις για την κα Ελίζαμπεθ ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ γλυκιά μου!!! Συνέχισε έτσι να μας εκπλήσσεις!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 11 Ιουλ 2011 - 18:47 | |
| Πολύ ανατρεπτικό κεφάλαιο...!!! Περίμενα πως η Ελίζαμπεθ θα την κατσάδιαζε κι άλλο... αλλά δεν το έκανε τησ το φυλάει... Καημένη Μπέλα.... έχω την εντύπωση πως θα της πιεί το αίμα... Η λεμονάδα για άλλη μια φορα ήταν πολύ χυμώδης.... Η μεριά του Έντουαρντ ήταν πολύ γλυκιά και την Απόλαυσα ιδιαίτερα...!!! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 11 Ιουλ 2011 - 18:57 | |
| Πολυ ωραιο κεφαλαιο!!! Η Ελιζαμπεθ πολυ παραξενη και υποπτη...κατι ετοιμαζει σιγουρα...θα δουμε...Και ο Edward με τη Bella,πολυ ερωτευμενοι...! Συγχαρητηρια συνεχισε ετσι...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 11 Ιουλ 2011 - 20:13 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 11 Ιουλ 2011 - 20:33 | |
| τωρα η συμπεριφορα της μανας του ειναι φυσιολογικη???????εμενα κατι δε μου παει καλα,μαλλον κατι ετοιμαζει αυτη.....
κατι σκεφτηκα μαρινακι μου......μου εχει μπει ιδεα....
ο εντουαρτ οπως παντα θεος... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 11 Ιουλ 2011 - 21:19 | |
| Φυσικα και δεν ειναι απολυτα φυσιολογικη... Για να δουμε αν η ιδεα σου θα ειναι ιδια με την δικη μου Δεσποινακι μου ο Εντουαρντ ειναι παντα θεος!!! Σε ευχαριστω πολυ καρδια μου για το σχολιο σου... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τρι 12 Ιουλ 2011 - 11:12 | |
| να μαι και εγω καθυστερημενη.. μαρινακι μου εκανες εξαιρετικη δουλεια οπως παντα .. καλα το λεμονι εξαιρετο .. φουντωσα η κοπελα οσο για την μητερα ειμαι σιγουρη οτι υπορινεται .. ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τρι 12 Ιουλ 2011 - 23:37 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τρι 12 Ιουλ 2011 - 23:58 | |
| έχω πολύ περιέργεια για την συνέχεια και για το περοβόητο πάρτυ...!!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 13 Ιουλ 2011 - 9:35 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niki στις Πεμ 14 Ιουλ 2011 - 2:12, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 13 Ιουλ 2011 - 12:45 | |
| Μαρινάκι μου, βρήκα κι εγώ χρόνο να διαβάσω τα 2 καινούρια σου κεφάλαια! Λοιπόν... Καταρχήν, έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά με τις περιγραφές. Γράφεις πάρα πολύ ωραία και οι λεμονάδες είναι πολύ χορταστικές! Ο χαρακτήρας της Ελίζαμπεθ τα σπάει! Μου φαίνεται πως θα τους βάλει σε μπελάδες! Στο τέλος που λέει στον Έντουαρντ πως συμπαθεί την Μπέλλα, λέει την αλήθεια ή απλά το είπε για να τους τη φέρει αργότερα; Η αντίδραση του Έντουαρντ είχε πλάκα! Δεν την περίμενα. Τον καλό μου!! Μπράβο σου, καρδουλίνι μου! Περιμένω με αγωνία την συνέχεια! Φιλάκια Πολλά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 13 Ιουλ 2011 - 21:10 | |
| Νινα μου ελπιζω να μην αργησει... Νικη μου υπαρχουν πολλες προοπτικες που εχω σκεφει για το τι θα συμβει στο παρτι θα βαλλω την καλυτερη και αυτη που θα μου ταιριαζει περισσοτερο! Η λεμο ειχε επιτυχια ευτυχως ειχα ανησυχισει λιγο γι' αυτο...στη συνεχεια θα δειτε και αλλη μια αν τα εχω υπολογισει καλα! επιασες απολυτως το νοημα των περιγραφων δεν μου αρεσει να περιαυτολογω και να κουραζω εσας με περιγραφες που δεν χρειαζονται Σε ευχαριστω που για αλλη μια φορα εισαι διπλα μου αγαπη μου... Χριστινακι μου ποσο χαιρομαι που ακουω οτι σου αρεσουν οι περιγραφες μου δεν λεγεται εχω πολυ αγχος γι' αυτες καθε φορα και το να ακουω απο εσενα αυτα τα λογια ειναι τιμη μου Στο τέλος που λέει στον Έντουαρντ πως συμπαθεί την Μπέλλα, λέει την αλήθεια ή απλά το είπε για να τους τη φέρει αργότερα;Το ερωτημα σου καρδια μου θα απαντηθει στα επομενα κεφαλαια τωρα μου ειναι αδυνατο να αποκαλυψω κατι ...Σε ευχαριστω και εσενα πολυ, δεν ξερω τι θα εκανα χωρις εσας!!! | |
|
| |
| Σχόλια: Ένοχη Σιωπή | |
|