Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Ένοχη Σιωπή

Πήγαινε κάτω 
    +17
    Stella Sunlight
    robsten kiss
    niki
    justnina22
    i love edward 2
    kati
    vasia
    panagiota
    LadyTaniaXd
    Mrs.Christina
    xrysanthi
    LITSA0089
    ROBELINA
    Emy+Robert
    hlhtwilightmania
    despina aek
    ed<3
    21 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Creating Illusions

Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 13 Ιουλ 2011 - 21:18

αχχχχ αυτά τα γλυκανάλατα δεν μου αρέσουν καθόλου... μου θυμίζουν κάτι σαν την ηρεμία πριν την μπόρα αν το λέω σωστά giggle
    απο την άλλη η αντίδραση της ΜΠ απόλυτα φυσιολογική και εγώ θα έτρεχα να με τσιμπήσει κάποιος giggle
    όσο για την αλυσίδα δεν θα την έδινα με τίποτα... πολύ φοβάμαι για το τι μπορεί να κάνει με αυτή προκειμένου να της στίσει παγίδα ελπίζω να μην συμβεί τίποτα Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 691689
    για το λεμόνι τι να πω faint faint faint έλιωσα.. πολύ καλή δουλειά καρδιά μου
    πολύ καλό και προσεγμένο για άλλη μια φορά... ανυπομονώ για το επόμενο Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 13 Ιουλ 2011 - 22:16

Χρυσανθη μου καλα τα λες εσυ Twisted Evil Twisted Evil !!!
    Ναι την κακομοιρα δεν μπορουσε ουτε η ιδια να πιστεψει
    την μεταλαξη αυτη οποτε καποιος επρεπε να την βοηθησει πανω στο θεμα. Και ποιος
    καλυτερος απο τον Εντουαρντ; giggle Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 616544

Χαιρομαι που ελιωσες με το λεμονι αυτο ειχα σκοπο να καταφερω Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 185649
    και το να ακουω απο εσενα κατι τετοιο με συγκινει γιατι εισαι κορυφη στα λεμονια Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 507795
    Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια ψυχη μου, εισαι απο τους ανθρωπους
    που ξερω οτι τα εννοουν Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 906998 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 16 Ιουλ 2011 - 22:26

καρδουλένια μου ένα θα σου πω κεντάς Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 31995 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 31995 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 31995 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 31995 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 31995

τι κεφάλαιο ήταν αυτό Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 558691 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 558691 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 558691 γεμάτο μυστήριο... αποκαλύψεις απο την μεριά της μητέρας του... χιχιιχ ξεσκέπασε τον πραγματικό της εαυτό αλλά δεν θα της περάσει Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 500229 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 500229 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 500229 θα βρει τον μάστορα της
    και συνεχίζω... ερωτισμό Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 150320 πάθος Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 835489 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 835489 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 835489 αν και λίγο ήταν πολύ πολύ πολύ καλό...

όσο για την ΜΠ πραγματικά την λυπήθηκα... όντως παγιδευμένη μέσα σε ένα λαβύρινθο που αρχή και τέλος δεν βλέπω να έχει...

η εμφάνιση της γιαγιά μου έδωσε μια ελπίδα... εκείνη ξέρει καλά την νύφη της και είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσει την ΜΠ μας να ξεδιαλύνει κάποια πράγματα...

όσο για την εμφάνιση του Τζέικ δεν ξέρω αλλά με προβλημάτισε πολύ... γιατί κάτι μου λέει ότι η πεθερά της θα τον βάλει να της την πέσει πολύ άσχημα και μαζί θα στήσουν παγίδα στο κακόμοιρο το κορίτσι??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

καρδιά μου όμορφη με έχεις αφήσει άφωνη... η γραφή σου είναι καλύτερη απο κάθε άλλη φορά και κάθε κεφάλαιο μας κάνει να ανυπομονούμε για το επόμενο με μεγάλη αγωνία.

χίλια μπράβο δεν φτάνουν... και ξέρεις ότι το εννοώ Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442

και μια σκέψη
    Σπόιλερ:

ΥΓ τα τραγούδια θεϊκά τεριάζανε τέλεια με το κεφάλαιο huggie kiss huggie
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 16 Ιουλ 2011 - 22:33

ειναι παρα πολυ κακια....πωπω...αν μαθει ο εντουαρτ την αληθεια δε την βλεπω καλα αυτη....
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 16 Ιουλ 2011 - 23:26

Πω πω Μαρινάκι μου, με έκανες χίλια κομμάτια τώρα! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 206202 Το τραγούδι της Beyonce περιττό να σου πω ότι το ακούω συνέχεια! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 31995 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 31995 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 31995

Σε όλο το κείμενο κυριαρχούσε -τουλάχιστον για μένα- φόβος, μεγάλη ανησυχία και γενικότερα αρνητικά συναισθήματα που με έκαναν να θλίβομαι πάρα πολύ για την Μπέλα.
    Η ¶λις, η γιαγιά του Έντουαρντ, έφερε στο φως νέα στοιχεία. Η Ελίζαμπεθ κρύβει μυστικά από τον Έντουαρντ, που δεν θέλει να μάθει όπως φαίνεται. Η ¶λις λογικά θα γνωρίζει γι αυτά και γι αυτό δε μίλησε στην Μπέλα για εκείνη η Ελίζαμπεθ. Με προβλημάτισε πάρα πολύ η στάση του Τζέικομπ. Γιατί πρέπει ΠΑΝΤΑ να τον μισώ; Sad Γιατί πάντα να φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν; Αν και πιστεύω πως θα παίξει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια. Αυτή η αναστάτωση προκλήθηκε και σε μένα και ένιωσα σα να έβλεπα εγώ η ίδια από τα μάτια της Μπέλα τον Τζέικομπ και το βλέμμα του. Sad
    Εκπληκτικό σημείο το παρακάτω:
    Σπόιλερ:
    Πόσο δύσκολο θα ήταν για την ηρωίδα μας να διαδραματίζονται όλα αυτά μπροστά της και παράλληλα να σκέφτεται τόσο αρνητικά. Εγώ έχω αυτό το σφίξιμο στο στομάχι μου τώρα. Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 773164
    Επίσης, μοναδικό σημείο το παρακάτω:
    Σπόιλερ:
    Έχει αρχίσει να "χάνεται" μέσα σε όλο αυτό η Μπέλα. Sad Αιχμάλωτη των συναισθημάτων της είναι! Με ένα λάθος χειρισμό μπορούν να καταστραφούν όλα, καθώς η Ελίζαμπεθ χρειάζεται μια μικρή, πολύ μικρή αφορμή, η οποία δόθηκε. Sad
    Μαρινάκι μου, σε αυτό: Τότε τα χεριά του έκλεισαν γύρο μου… το στήθος του συνάντησε την πλάτη μου, η ανάσα του ζέσταινε το λαιμό μου… νόμισα πως ήταν από πίσω μου! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 558691 Μάλλον το μεγάλο κόλλημα με τον Εντουραντ-Ρομπερτ δεν κάνει καλό! Shocked giggle
    Η σκηνή που ακολούθησε ήταν τόσο έντονη!!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 773164 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 616544 Η Μπέλα σα να ήθελε να επισφραγίσει με αυτό, την αγάπη του αγαπημένου της, να σιγουρευτεί πως όλα θα πήγαιναν καλά, να πάρει δύναμη για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν. Crying or Very sad Αισθανόμουν την ανάγκη της να δεθεί μαζί του για να μην τον χάσει! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 773164 Με συγκίνησε αχχχ...απίστευτα αυτό!

Όσον αφορά την Ελίζαμπεθ δεν ξέρω αν τη μισώ. Τη λυπάμαι. Τέτοιοι άνθρωποι είναι για λύπηση με το πώς ενεργούν. Από αυτο που διάβασα από τη μεριά της με έπεισε πως έχει μεγάλο πρόβλημα στην ψυχή της. Κατηγορεί την Μπέλα πως "κουνήθηκε" στο γιο της, πιστεύει πως δεν του αξίζει και τέλος...δεν τη θέλει μεσα στα πόδια της! Δε χρειάζονται άλλα στοιχεία νομίζω! Ακόμα μια αφορμή είναι το θέαμα που αντίκρισε μπροστά της. Neutral

Μαρινάκι μου καλό, τι άλλο να πω;;; Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 480860 Με συγκλόνισε αυτό το κεφάλαιο και με συγκίνησε ταυτόχρονα πάρα πολύ. Όσο περνάει ο καιρός γίνεσαι όλο και καλύτερη, ανεβάζεις τον πήχυ όοοοολο και πιο ψηλά και μας χαρίζεις εκπληκτικά κεφάλαια, που το ένα είναι καλύτερο από το άλλο!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 474941 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 474941 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 474941 Οι λέξεις είναι λίγες, φτωχές και δεν μπορούν να εκφράσουν το θαυμασμό τόσο καλά όμως οφείλω να πω ένα ΜΠΡΑΒΟ σου και πάλι!!!!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442

Ανυπομονώ για τη συνέχεια..."κουμπαρούλα" μου!!! giggle giggle kiss kiss Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 906998 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 906998 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 174341 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 174341
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
    Αριθμός μηνυμάτων : 1204
    Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 17 Ιουλ 2011 - 10:02

Μαρινα μου ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 558691 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 558691 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 558691 Ειχε τα παντα αυτο το κεφαλαιο...!!!
    Η γιαγια του Edward ειναι τοσο καλη,ευτυχως που θα την εχει η Bella!!! Smile Εχει να τραβηξει τοσα πολλα και ειναι ακομα αρχη... Sad Ο Jake τι ρολο βαραει παλι...θα δουμε...και θα συμφωνησω με τη Χρυσανθη,καπου θα βαλει το χερακι της η σκυλα και ποιος ξερει τι θα τραβηξει παλι η Bella μας... Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 872396
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Περιμενω τη συνεχεια...!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 17 Ιουλ 2011 - 11:10

Xρυσάνθη μου, αγάπη μου χρειάζεται λίγο το μυστήριο που έχω βάλει μέσα, παρακάτω θα μείνετε με τις αποκαλύψεις!! Twisted Evil Σας έδωσα μια οπτική της Ελίζαμπεθ για να δείτε τι περίπου έχει στο μυαλό της. Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Το πάθος δεν το κράτησα πολύ γιατί ήθελα να δώσω περισσότερη ένταση, αλλά και επειδή δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπετε να γράφω τόσες λέμο μέσα στο φόρουμ και εγώ έχω γράψει ήδη δυο! Όποτε είπα να μην το παρακάνω… Rolling Eyes

Η Μπέλλα είναι τραγικό πρόσωπο σε όλη αυτή την υπόθεση, όμως ίσως να είναι και ο Έντουαρντ, θα δείξει… Περισσότερα δεν αποκαλύπτω. Η γιαγιά εκδηλώνει την ελπίδα και την έβαλα για να σας καθησυχάσει. Όσο είναι δυνατό αυτό… Cool Ο Τζέικ θα παίξει κάποιο ρόλο στην ιστορία εκεί που δεν θα το περιμένετε… Razz

Το κέντημα έχει γίνει η ειδικότης μου φτιάχνω και πλεκτά άμα λάχει… giggle …(ψώνιοοοοο, πλάκιστα για να περνάει η ώρα) Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 403120 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 403120 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 526765 Πάει με πείραξε η πολύ συγγραφή Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 173153 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 403120 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 403120
    Τα τραγούδια δεν ξέρεις τι τράβηξα για να τα διαλέξω πάλευα μέρες!!!χιχιχι Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 921765

Καρδούλα μου γλυκιά δεν ξέρεις πόσο όμορφα αισθάνομαι αυτή την στιγμή με τα λόγια σου και το χορταστικό σχόλιο σου… Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 Έχεις πέσει σε κάποια θέματα μέσα και σε κάποια έξω. Χαίρομαι που ανέβασα τον πήχη όμως αυτό με φοβίζει. Neutral
    Μήπως στο επόμενο κεφάλαιο δεν κάνω τόση καλή δουλεία. Παίζει ρόλο ακόμα και η ψυχολογία και αν θα βγει το κεφάλαιο χωρίς πολύ σκέψη απλά να ρέει μόνο του. Χίλια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν φτάνουν ούτε για σενα! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 382268 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442

Υ.Γ Όσο για το ερώτημα σου θα σου απαντήσω σε πμ. Wink

Δεσποινάκι μου, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάποια στιγμή όλα μαθαίνονται τίποτα δεν μένει για πάντα κρυφό, στο σκοτάδι! Σε ευχαριστώ καρδιά μου… huggie

Ερμιονάκι μου, κουμπαράκι μου που σε συ; giggle Αχ βρε ψυχή μου τι μου κάνεις πάντα με τα σχόλια σου… οοοουυυυ είπα μόλις είδα πόσα έγραψες… Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 868134 Θα κουράστηκες καμάρι μου. Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 194931
    Το τραγούδι της Beyonce δεν σταματάει να παίξει στο youtube και από εμένα!! Το λιώσαμε το κομμάτι… Την γιαγιά του Έντουαρντ την λένε Μάρθα… Η αλήθεια είναι ότι ξέρει πολλά. Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι ξέρει όλη την αλήθεια; Ή την μισή; Cool

Ο Τζεικομπ δεν μπορώ να πω πάντα έχει την τιμητική του για λίγες ντομάτες! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 490517
    ! Ψυχή μου έπρεπε να βάλω κάποιον σε αυτή την θέση και αποφάσισα να μην είναι κάποιος άσχετος που θα βγάλω από το μυαλό μου. Τα κομμάτια που έβαλες τα αγάπησα και εγώ πολύ την ώρα που τα έγραφα… Βγήκαν αυθόρμητα. boogie boogie

Κόλλημα που έχουμε με τον Έντουαρντ. ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΟΟΟΟΟ… Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 616544
    να σου εξομολογηθώ κάτι; Δεν είσαι η μόνη όταν το έγραφα και το ίδιο με εσένα ένιωθα!!! Έπεσες ακριβώς μέσα στο συναίσθημα της Μπέλλας, την διάβασες σαν ανοιχτό βιβλίο! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442
    Για την Ελίζαμπεθ καλά κάνεις και την λύπασαι… για λύπηση είναι…

Ερμιονούλα μου έχεις τόσο μοναδικό τρόπο να προσδιορίζεις τα πράγματα και μεγάλη γλύκα στην ψυχή σου… Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 465227

Υπέροχο και συγκλονιστικό το σχόλιο σου…. Σε ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ότι και να σου πω δεν φτάνει αλήθεια! Θα αρκεστώ να σου πω ότι είσαι ΦΟΒΕΡΗ(ε ότι και να λέμε το έχεις αυτό) Wink Wink Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 382268 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442

Κατερινάκι μου, κάθε φόρα από τότε που διάβασες την ιστορία με στηρίζεις και εσύ απίστευτα! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442 Ελπίζω να σε κάλυψα στα ερωτήματα σου παρά πάνω… Ο Τζεικ όπως και η Ελίζαμπεθ θα διαδραμάτισουν μεγάλο ρόλο!! Evil or Very Mad ! Η συνέχεια ελπίζω να μην αργήσει ανάλογα το πόσο ευχαριστημένη θα μείνω όταν θα την γράψω…. Σε Ευχαριστω και εσενα παρα πολύ… Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 906998 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 906998

i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 17 Ιουλ 2011 - 17:56

τωρα διαβασα το κεφαλαιο με το παρτυ....μπορω να πω οτι τα πραγματα εξελιχθηκαν πιο ηρεμα απο οτι περιμενα τουλαχιστον κατα την διαρκεια του παρτι....ειλικρινα περιμενα τα χειροτερα....οσο για την συναντηση της με τον τζεικ πραγματικα δεν μπορω να φανταστω τι ρολο θα παιξει στην ιστορια αλλα σιγουρα οχι τον καλυτερα απο οτι καταλαβα απο τα συμφραζομενα.....με εκλπησει παρα πολυ ο χαρακτηρας της μπελλα ειναι πανεξυπνη πιανει τις καταστασεις στον αερα ολες αυτες οι σκεψεις που εκανε χωρις καν να εχει γινει κατι ηταν εκπληκτικο ειναι πανεξυπνη κατι που το φοβαται και η ιδια η ελισαμπεθ...φυσικα και ηθελε διπλα στον γιο της μια κοπελα που να την κανει οτι θελει ωστε να εχει του χεριου της και τους δυο....η λεμοναδα ηταν παρα πολυ ωραια και κυριως πολυ γλυκια..εβγαζε μια τρυφεροτητα και ενα ερωτισμο εκλπηκτικο....μπραβο κοριτσακι μου ηταν ενα κεφαλαιο που τα ειχε ολα αγαπη μισος φοβιες ερωτες και αλλα πολλα εντονα συναισθηματα μπραβο περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια...... Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 474941 η ιστορια σου οσο εξελισσεται μου αρεσει ακομα πιο πολυ.....
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 17 Ιουλ 2011 - 18:08

μολις το διαβασα και εχω μεινει .. η ελιζαμπεθ ειναι τοσο κακια και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα απο αυτην .. την μησε αφανταστα την μπελλα ... απο την αλλη η μπελλα αγαπα τρελα τον εντουαρτ , οπως αγαπαει και αυτος αυτην .. εκανες εξαιρετικη δουλεια καρδια μου ανυπομονω για την συνεχεια
    Mrs.Christina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 1682
    Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 17 Ιουλ 2011 - 22:12

Γεια σας, γεια σας, κυρία Μαρίνα με τα ωραία σας!! Wink lol! Τυχαίνει να ξέρεις την φράση, no words;; Smile Ακριβώς αυτό έχω να πω για το κεφάλαιο. I have no words to describe what I just read! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 31995

Πάμε από την αρχή...

Ελίζαμπεθ: Κακιά, στριμμένο άντερο και γρουσούζα! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 592681 Μωρή(Έπρεπε να της πεις Razz), ποια είσαι εσύ που θέλεις να χωρίσεις τα παιδιά μας;!; Εε; Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 872396 ¶ντε από κει, απόβρασμα της κοινωνίας! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 626465 Σόρρυ το παράκανα λιγάκι, αλλά βλέπεις, ΔΕΝ αντέχω τις κατίνες! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 30231 Και το ότι δεν νοιάζεται για τον πατέρα του Έντουαρντ! Αυτό παραπάει! Sad Α ρε καημένε Έντουαρντ Senior! Τι τράβηξες! Είμαι σίγουρη πως αυτή τον σκότωσε! Razz Και όσο για την Μπέλλα που την κατηγορεί, επειδή έχω κι εγώ μια τέτοια μέλλουσα πεθερά, καλά θα κάνει να ξυπνήσει και να την βάλει στην θέση της! Ανυπομονώ για την σκηνή που θα λογομαχήσουν!

Έντουαρντ: Μου φαίνεται λίγο βλάκας, με την έννοια πως είμαι σίγουρη ότι όταν η Ελίζαμπεθ θα βάλει κακά λόγια σε εκείνον για την Μπέλλα, εκείνος θα την πιστέψει σαν καλό σκυλάκι που είναι. Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 4736 Μ'άρεσε που δεν δέχτηκε να ζήσει με την μαμάκα του. Αλλά τι να κάνουμε... Το αγαπάμε το αγόρι μας! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 737142

Μπέλλα: Μ'αρέσει έτσι όπως εξελίσσεται ο χαρακτήρας της. Τα λόγια εκείνα που λέει πως νιώθει πως είναι αιχμάλωτη, είναι απλά Respect! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 932365

Γιαγιά, ¶λις: Απλά ΘΕΑ!!! Νομίζω πως η Μπέλλα έχει έναν σύμμαχο! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 6512 Την καημένη, την λυπήθηκα! cry

Βρωμόσκυλο: Η πρώτη λέξη τα λέει ΌΛΑ νομίζω! Wink Και το ακόλουθα emoticon έτσι για γούρι--> Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 490517 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 474260 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 291223 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 626465 Έχω ένα κακό προαίσθημα πως αυτός θα κάνει κόμμα με την Ελίζαμπεθ... Neutral Δηλαδή η Ελίζαμπεθ θα τον χρησιμοποιήσει για να χωρίσει τον Έντ με την Μπέλλα... Καλή τύχη, μπασταρδόσκυλο! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 730856

Μαρίνα μου, έρχομαι σε σένα! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442 Οι περιγραφές σου, εξαιρετικές! Η πλοκή, τέλεια! Μπράβο σου, κοριτσάρα μου! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 474941 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Περιμένω με αγωνία την συνέχεια! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 382268

Φιλάκια Πολλά! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 906998

Υ.Γ: Ότι συμβουλές θέλεις για παγίδες που μπορεί να βάλει η Ελίζαμπεθ στην Μπέλλα, εγώ είμαι εδώ! giggle Τα έχω ζήσει και ξέρω! kiss
    http://www.christianemarie.blogspot.com/
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Κορινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2465
    Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 18 Ιουλ 2011 - 1:30

Χι χι χι καλά το πόσο χάρηκα την τελευταία σκηνή; να μην το περιγράψω καλύτερα...!!!!
    Πόσο χαίρομαι που της τρίβουν τον έρωτα τους στην μούρη; υπέρτατα!!!!!!
    Μα αν είναι δυνατόν! ¶κου εκεί ξετσιποτη η Μπέλλα... (να μην πω τώρα εγώ ποια είναι η ξετσίποτη που δεν την ήθελε και μέσα στα πόδια της η τσ***α!) απαπαπαπαπα όχι τίποτα άλλο δεν μου το επιτρέπει και η αγωγή μου... χαχαχαχα!

Καταπληκτικό κεφάλαιο Μαρινάκι μου!!!! (Χρόνια πολλά και για την γιορτούλα σου επίσης πήγαινε κάποια στιγμή στις αφιερώσεις αν βρεις χρόνο!)

Χορταστικότατο, με ροή, ωραίες περιγραφές και χιούμορ. Γενικότερα απολαυστικό κεφάλαιο!!! Μου άρεσε πολύ!!! Κατασυμπάθησα την Μάρθα και όσο για τον Τζέικ... ποιος ξέρει τι καθίκι θα είναι και αυτός.... whatever!!! (ας μην αρχίσω πάλι)

Περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο αγαπούλα μου!!!!!

Και πάλι πολλά πολλά μπράβο ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

kiss huggie kiss huggie Ν.
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 18 Ιουλ 2011 - 9:24

Μωρό μου kiss

Έκανες και πάλι εκπληκτική δουλεία!!! huggie

Μπράβο σου!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 474941

Λατρεύω την ιδέα για την ¶λις ως γιαγια... Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 Πανέξυπνο! Wink Κατί μου λέει πως θα την βοηθησει την Μπέλλα... Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 686606

Όσο για την Ελίζαμπεθ είναι μία κακίστρο-είπα να το πω ευγενικά- που πιστεύω πως εκείνη σκότωσε τον πατερα του Έντουαρντ... Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 592681

Αλλά δεν πειράζει, εγώ ξέρω τι θα της κάνω -------> Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 671170 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 671170 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 671170 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 671170 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 671170

Όσο για το λεμονι Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 442819 μου άρεσε πάρα πολύ.... Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 40135

Χιχι!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 200305 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 200305 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 200305 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 200305 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 200305
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 688
    Registration date : 03/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 18 Ιουλ 2011 - 12:45

Μαρίνα μου τι κεφάλαιο ήταν αυτό...??? Έχω μείνει..!!! Απίστευτο....!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 558691 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 558691

Η ιδέα για γιαγιά ¶λις φοβερή πάλι καλά η Μπέλλα θα έχει μια σύμμαχο... Μια χαρά θα τα πάνε οι 2 τους πιστεύω. Θα της ανοίξει τα μάτια και ίσως τησ αποκαλύψει αλήθειες όπωσ και θα τησ καλύψει κενά και ερωτηματικά που την προβληματίζουν.... Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 44754 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 932365 huggie

Όσο για τηνΕλίζαμπεθ, τι σκύλα Θεέ μου, σκότωμα θέλει... Έχει προσκοληθεί πάνω στον Έντουαρντ και δεν λέει να ξεκολλήσει... Δεν τον αφήνει να ζήσει την ζωή του όπως αυτός θέλει και πάντα επιδιώκει να μπαίνει στην μέση για δικό της ώφελος. Τώρα που πιστεύει πως η Μπέλλα θα χαλάσει τα σχέδια της κύρηξε πόλεμο..! Αν δεν την βγάλει από την μέση δεν θα ησυχάσει...!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 530763 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 626465

Έντουαρντ και Τζέικομπ παιδικοί φίλοι..? Αυτό κι αν είναι πρωτότυπο... Κρίμα που ο Τζέικ θα αποδειχθεί κακός γιατί τον συμπαθώ πολύ για να πω την αλήθεια, αλλά είναι καλύτερα όπως είπες και εσύ να είναι κάποιος γνωστός από την ιστορία παρά κάποιος άλλος... Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 375642

Τα τραγούδια φανταστικά...!!! Ένα και ένα και τα δύο... Τα ακούω συνέχεια... boogie

Ο τρόπος γραφής σου μοναδικός για άλλη μια φορά. Μεταδίδεις τόσο έντονα τα συναισθήματα και τις καταστάσεις που βιώνουν οι ήρωες της ιστορίας σου που τα νιώθει και ο αναγνώστης... ΜΠΡΑΒΟ...!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 31995 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 474941

Αυτά από εμένα μέχρι στιγμής...
    Περιμένω αναγωνιωδώς για την συνέχεια...!!!
    Είμαι σίγουρη πωσ θα μας καταπλήξεις για ακόμα μια φορά..!!
    Συνέχισε έτσι την καλή δουλειά..!!!
    Φιλιά Nίνα..!!! kiss kiss kiss kiss

ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 18 Ιουλ 2011 - 23:16

Να ξεκαθαρισω κατι την γιαγια την λενε ΜΑΡΘΑ… αλλα ειχα κανει ένα λαθος και καπου την εγραψα Αλις… Αλλα το εχω διορθωσει!Μην σας μεινει λαθος ονομα…kiss

Mαρακι μου Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 σε ευχαριστω πολύ γλυκια μου! Χειροτερα περιμενες ε; Ειπα μην το παρατραβηξω…kiss

Ελινακι μου Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 η αγαπη είναι που μετραει προς το παρον ας κρατησουμε αυτό!!kiss

Χριστινακι μου Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 γεια σου γεια σου και εσενα!χιχιχι Εγω να τα ελεγα όλα αυτά στην Ελιζαμπεθ αυτή θα ακουγε; Και με λοβοτομη τα ιδια θα εκανε… Εισαι πολύ κοντα σε ότι λες αλλα δεν θα σου αποκαλυψω πολλα και σε ποια εχεις δικιο…. Το σχολιο σου ηταν τοσο ομορφο και χορταστικο Χριστινακι μου χαιρομαι που σου αρεσαν τοσο. Υπολογιζω πολύ στην γνωμη σου (δολοφονε μου με το πριονι giggle) ειπα και κατι από τα παλια… Σε ευχαριστω μεσα από την καρδια μου!!!

Υ.Γ Θα εχω υποψη μου γιΆ αυτό με τις παγιδες!kiss

Νικη μου Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 σε ευχαριστω για όλα αγαπη μου και για την φιλια και την στηριξη σου αλλα και για τα χρονια πολλα… Σας θυμωσε αυτή η Ελιζαμπεθ θα την κανονισουμε καποια στιγμη μην ανησυχειται!!!kiss

Μπουμπου μου Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 εισαι παντα διπλα μου και φαινεται σου χρωσταω πολλα και επισης σε εσενα οφειλω ότι γραφω φανφικ αφου εσυ με ωθησες σε αυτό θυμασαι; Σε ευχαριστω για όλα ακομα μια φορα!kiss

Νινα μου Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 η γιαγια Μαρθα είναι απιστευτει θα δειτε… Η Ελιζαμπεθ δεν θα ησυχασει με τιποτα … Εισαι τοσο καλη και γλυκια σε ευχαριστω για το Υπεροχο σχολιο σου… kiss

Σας ευχαριστω για αλλη μια φορα ολες!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 577643 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 382268
    Stella Sunlight
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 837
    Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιουλ 2011 - 16:46

Μαρίνα μου. huggie

Η καινούργια σου ιστορία είναι υπέροχη.Την λατρεύω τόσο πολύ.

Είναι καταπληκτική υπόθεση και οι χαρακτήρες.Η Μπέλλα είναι πολύ γλυκιά κοπέλα και αγαπάει πολύ τον Έντουαρντ Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735.Την λυπήθυκα που έχασε τους γονείς της και το μόνο ενθύμιο που έχει απο αυτούς είναι το μενταγιόν της.

Έχω παρατηρήσει ότι οι περιγραφές σου έχουν αλλάξει ραγδαία προς το καλύτερο ο τρόπος γραφής σου επίσης έχει αλλάξει με την καινούργια σου ιστορία σε τραβάει απο το πρώτο κεφάλαιο τα διάβασα όλα εχθές και έμεινα με μια ευχάριστη χαρά αλλά και μια κακία προς την μητέρα του Έντουαρντ.Έχει εμμονή με το γιο της η μου φαίνεται εμένα; ShockedΈχει κάποια ψυχολογικά προβλήματα με την Μπέλλα που την βλέπει σαν εμπόδιο στην ζωή του Έντουαρντ. Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 872396

Είναι αδίσταχτη. Evil or Very Mad Περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο σου χωρίς να θέλω να σε πιέζω. Embarassed

Φιλάκια Πολλά.

Στέλλα.
    http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιουλ 2011 - 22:07

Στελλα μου σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου Wink ....
    Με την πρωτη ευκαιρια θα διαβασω το δικο σου φανφικ fall baby fall μου
    εχει κανει μεγαλη εντυπωση και θα αφησω σχολια kiss

Θα εχετε συντομα την συνεχεια... Ισως και αυριο Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442
    Φιλακια πολλα Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 906998
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 0:32

Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 480860 Μαρινάκι, τι κεφάλαιο ήταν αυτό;;; Ό,τι και να πω θα είναι λίγο!!! Καλογραμμένο -όπως πάντα βέβαια!-, περιγραφικότατο, με ζωντανούς διαλόγους, με πανέξυπνες σκηνές και ατάκες!!!
    Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 737142 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 737142 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917

Και θα ξεκινήσω από την αρχή... Wink
    Ερωτεύτηκα τις πρώτες παραγράφους που αναφερόσουν στην αγάπη και στην ευτυχία. Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 Πόσο δίκιο έχεις με αυτά που λες. Και μάλιστα "άνθρωποι" σαν την Μπέλα για να φτάσουν να πουν το παρακάτω, σημαίνει πως έχουν ζήσει δύσκολες και αμήχανες κατάστασεις γεμάτες πίεση και αμφισβήτηση, όπως λόγου χάρη με την Ελίζαμπεθ.

Συχνά εμείς οι άνθρωποι συμβιβαζόμαστε με λίγα ψίχουλα αγάπης που μας πετάνε, με την δικαιολογία ότι ''έτσι είναι η ζωή'', όπως έκανε έστω και για λίγο για μένα η Ελίζαμπεθ βάζοντας μου παρωπίδες στην αλήθεια.

Τάραξε την Μπέλα η όλη συμπεριφορά της γυναίκας αυτής. Μπροστά στο γιο της φερόταν όμορφα, ενώ πίσω από την πλάτη του έδειχνε τον πραγματικό, κακό της εαυτό. Προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την Μπέλα με τις διακυμανσεις του χαρακτήρα της, που μια είναι φιλική και μια ψυχρή (κακιασμένη θα έλεγα!!). Η Μπέλα αρχίζει και το αντιλαμβάνεται, αλλά πιστεύω πως πέφτει στην παγίδα της κάποιες στιγμές.
    Επίσης, αισθάνομαι πολύ πολύ άσχημα για την Μπέλα... Νιώθω εγώ η ίδια το σφίξιμο που έχει μέσα της και τον φόβο, που σίγουρα προκλήθηκε από την Ελίζαμπεθ.
    Αυτό το κομμάτι με συγκίνησε τόσο πολύ... Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 773164 Εξαιτίας της κακιασμένης, η κοπέλα δεν μπορεί να ηρεμήσει. Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 773164
    Σπόιλερ:
    Ο Έντουαρντ έτρεξε κοντά της και με μεγάλο ενδιαφέρον ζήτησε να μάθει τι συνέβαινε, όμως σεβάστηκε τη σιωπή της ο καλός μου. Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 616544 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 737142 Αχ αυτός είναι άντρας! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 150320
    Όσο για τη συνέχεια, περιττό να πω πως λύθηκα στα γέλια!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 403120 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 403120 Τα παιχνιδάκια τους σχετικά με το ποιος έχει πολλούς θαυμαστές και ποιος θα φτάσει πρώτος στο μπάνιο ήταν όλα τα λεφτά! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 31995 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 31995 Χαχαχαχα!!! Σα να τους είχα μπροστά μου και να τους έβλεπα έτσι που έπαιζαν μεταξύ τους!!! Ο Έντουαρντ...αχ...πονηρούλης!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 150320 Θα το ξαναπώ! giggle Αυτός είναι άντρας! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 150320
    Και φτάνω προς το τέλος που διάβαζα με κομμένη την ανάσα!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 558691 Πόσο την λυπήθηκα, δεν μπορείς να το φανταστείς με τίποτα! Έτρεμε γι αυτή την παρουσίαση που είχε να κάνει, που ήταν και σημαντική και τι έγινε; Όλη η ενταση και το ανακάτεμα που είχε, βγήκε στην κυριολεξία προς τα εξω. Μπόρεσα να νιώσω την ντροπή της εκείνη τη στιγμή και την αμηχανία της. Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 773164 Στο καλύτερο το σταμάτησες κουμπαράκι μου!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 868134 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 868134 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 868134

Τι άλλο να πω;;; ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΥΠΕΡΟΧΟ, ΦΟΒΕΡΟ κεφάλαιο!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Το καταευχαριστήθηκα!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για συνεχή φορά κουμπαρούλα μου!!! giggle Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 474941 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 474941 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 474941 Μπράβο, μπράβο, μπράβο σου για όλα!!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 34442
    Και το αυτονόητο: ΑΓΩΝΙΩ για τη συνέχεια!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 382268 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 906998
    vasia
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    vasia

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Χαλκιδική
    Αριθμός μηνυμάτων : 266
    Registration date : 27/06/2011

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 11:03

Μαρινάκι μου ανυπομωνω για τη συνεχεια της ιστοριας σου Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 4947 ... Εχω φαει φοβερο κολλημα Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 252380 ... μπραβο σου kiss Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 474941 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 11:51

μαρινακι μου για αλλη μια φορα με εξπληξες με το ταλεντο σου .. εξαιρετικη δουλεια .. η ολη σταση της ελιζαμπεθ μπερδευει την μπελλα , λογικο ειναι , ποιον θα μπερδευε .. αγαπιουνται τοσο πολυ , ειναι τοσο ευτυχσιμενοι μαζι .. οσο για το γραφειο .. πω πω η καημενη η μπελλα .. πιστευω να μην εχει τιποτα σοβαρο .. ανυπομονω για την συνεχεια..
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 12:23

μια τετοια πεθερα να εχεις και δε θελεις τιποτα αλλο...την καημενη τη μπελλα χαρας στο κουραγιο της...περιτο να πω βεβαια οτι λυθηκα στα γελια με το παιχνιδι τους...

οσο για τη μπελλα τι να πω...τη λυπηθηκα με αυτο που επαθε στη δουλεις της...μηπως ειναι εγκυος??????και εχει αναγουλες???????
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Κορινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2465
    Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 12:28

Καλά τι ωραίο κεφάλαιο Μαρινάκι μου....

Home sweet home.....!!! Αχ... τι τέλειο που ήταν το πρωινό! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 150320

Λυπήθηκα βέβαια για το ξάσπασμα της το βράδυ αλλά ήταν καλό για εκείνη. Sad

Καλά ο Έντουαρντ δεν παίζεται πραγματικά. Και γλυκός και τρυφερός και αστείος και παιχνιδιάρης!!!! Πραγματικά υπέροχος...! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 616544

Τι να έχει η Μπέλλα όμως..? Μήπως η Μπ. είναι έγκυος ε? ε? ε? Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 737142

Μακάρι!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 174341

Εξαιρετικό κεφάλαιο αγάπη μου!!!! Υπέροχο!!!!! Γέλασα με την ψυχή μου και μου άρεσε και
    πάρα πολύ επίσης το κομμάτι εισαγωγής για την ευτυχία!!!! Πολύ πετυχημένο!

Μπράβο κουκλάκι μου.... Για ακόμα μία φορά... Έσκισες!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 14:47

εγω χτες διαβασα το κεφαλαιακι αλλα ηταν αργα και ειπα να αφησω σημερα σχολια.....υπεροχο κεφαλαιαο τι να πω οι σκεψεις της μπελλας ηταν παρα πολυ σωστες για την ευτυχια και με συγκινησαν μπορω να πω οσο για την κακαι πεθερα ευτυχως την ξεθορτωθηκαν...γυρισαν σπιτι επιτελους και η μπελλα αρχισε παλι να βρισκει τον παλιο καλο της εαυτο....το πρωινο ξυπνημα ηταν ονειρικο πολυ αστειο παιχνιδιαρικο και διασκεδαστικο...και εγω εναν τετοιο αντρα θελω ο εντουαρντ σε αυτη την ιστορια ειναι τοσο γλυκος και τοσο τελειος να τον πιεις στο ποτηρι....την προσεχει την φροντιζει ειναι υπεροχος. οσο για την παρουσιαση στο γραφειο η κατασταση ειναι καταστροφικη οχι μονο αργησε και ο διευθυντης δεν ικανοποιηθηκε με την δουλεια της αλλα εγινε και αυτο με την αδιαθεσια της μπελλα και πηγαν τα πραγματα απο τον κακο στο χειροτερο....ελπιζω να μην την απολυσουν περιμενω με αγωνια την συνεχεια μπραβο και παλι μπραβο ηταν ενα πολυ πλουσιο κεφαλαιο τα ειχε ολα αγαπη τρυφεροτητα εντασεις μας ταξιδεψε... huggie
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
    Αριθμός μηνυμάτων : 1204
    Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 15:10

Μαρινα μου τι ωραιο κεφαλαιο!!!!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 201917
    Χαρηκα και ανακουφιστηκα που η Ελιζαμπεθ εφτιαξε την αλυσιδα της Μπελλα...! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 413121Πιστευα οτι θα εκανε καμια βλακεια!!!
    Ευτυχως που εφυγαν απο το αγροκτημα...Να ηρεμησει λιγο η Μπελλα μας...!
    Καλα το ξυπνημα τους ηταν κορυφη!!! Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 388681 giggle
    Τωρα το αφεντικο της Μπελλα θεωρω οτι ειναι αδικος μαζι της...Η καημενη και δεν ηταν και καλα... Sad
    Μηπως ειναι εγκυος???Μηπως ηρθε η ωρα??? Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 174341
    Και αυτο το τελευταιο που εκανε εμμετο...η καημενη τι εχει να τραβηξει τωρα...
    Μπραβο ηταν υπεροχο...!!!!
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 688
    Registration date : 03/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 15:54

Πάρα πολύ ωραίο κεφάλαιο...

Απόλαυσα ιδιαίτερα την σκηνή στο μπάνιο...!! Πολύ παιχνιδιάρης, τρυφερός,γλυκός και υπομονετικός είναι ο Έντουαρντ, μου αρέσει πολύ...!!

Θα συμφωνήσω με την Νίκη ότι μήπως είναι η Μπέλλα μασ έγκυος ε..?? Θα ήταν υπέροχο..!!!

Ανυπομονώ για την συνέχεια.. kiss
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή   Σχόλια: Ένοχη Σιωπή - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 16:02

Μπουμπούκα μου kiss kiss

Μπράβο σου!!! huggie

Υπέροχο κεφάλαιο!!! boogie

Νομίζω πως η Μπέλλα είναι έγκυος.... Razz

Πολύ θέλω να δω τον Έντουαρντ να την προσέχει... lol!

Σχόλια: Ένοχη Σιωπή
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 3 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: