| Σχόλια: Ένοχη Σιωπή | |
|
+17Stella Sunlight robsten kiss niki justnina22 i love edward 2 kati vasia panagiota LadyTaniaXd Mrs.Christina xrysanthi LITSA0089 ROBELINA Emy+Robert hlhtwilightmania despina aek ed<3 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 13 Ιουλ 2011 - 21:18 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 13 Ιουλ 2011 - 22:16 | |
| Χρυσανθη μου καλα τα λες εσυ !!! Ναι την κακομοιρα δεν μπορουσε ουτε η ιδια να πιστεψει την μεταλαξη αυτη οποτε καποιος επρεπε να την βοηθησει πανω στο θεμα. Και ποιος καλυτερος απο τον Εντουαρντ; Χαιρομαι που ελιωσες με το λεμονι αυτο ειχα σκοπο να καταφερω και το να ακουω απο εσενα κατι τετοιο με συγκινει γιατι εισαι κορυφη στα λεμονια Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια ψυχη μου, εισαι απο τους ανθρωπους που ξερω οτι τα εννοουν | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 16 Ιουλ 2011 - 22:26 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 16 Ιουλ 2011 - 22:33 | |
| ειναι παρα πολυ κακια....πωπω...αν μαθει ο εντουαρτ την αληθεια δε την βλεπω καλα αυτη....
| |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Σαβ 16 Ιουλ 2011 - 23:26 | |
| Πω πω Μαρινάκι μου, με έκανες χίλια κομμάτια τώρα! Το τραγούδι της Beyonce περιττό να σου πω ότι το ακούω συνέχεια! Σε όλο το κείμενο κυριαρχούσε -τουλάχιστον για μένα- φόβος, μεγάλη ανησυχία και γενικότερα αρνητικά συναισθήματα που με έκαναν να θλίβομαι πάρα πολύ για την Μπέλα. Η ¶λις, η γιαγιά του Έντουαρντ, έφερε στο φως νέα στοιχεία. Η Ελίζαμπεθ κρύβει μυστικά από τον Έντουαρντ, που δεν θέλει να μάθει όπως φαίνεται. Η ¶λις λογικά θα γνωρίζει γι αυτά και γι αυτό δε μίλησε στην Μπέλα για εκείνη η Ελίζαμπεθ. Με προβλημάτισε πάρα πολύ η στάση του Τζέικομπ. Γιατί πρέπει ΠΑΝΤΑ να τον μισώ; Γιατί πάντα να φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν; Αν και πιστεύω πως θα παίξει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια. Αυτή η αναστάτωση προκλήθηκε και σε μένα και ένιωσα σα να έβλεπα εγώ η ίδια από τα μάτια της Μπέλα τον Τζέικομπ και το βλέμμα του. Εκπληκτικό σημείο το παρακάτω: - Σπόιλερ:
Πολλά ''σαν'' για μια μέρα, σε σημείο να θρυμματίσουν κομμάτια του εαυτού μου που με δυσκολία παρέμεναν ζωντανά. Έτριψα τα χεριά μου μεταξύ τους ως ένδειξη αμηχανίας της στιγμής. ΣΙΩΠΗ… αβάσταχτη, ένοχη! ΜΥΣΤΙΚΑ, ανεξήγητα, κρυφά!
Πόσο δύσκολο θα ήταν για την ηρωίδα μας να διαδραματίζονται όλα αυτά μπροστά της και παράλληλα να σκέφτεται τόσο αρνητικά. Εγώ έχω αυτό το σφίξιμο στο στομάχι μου τώρα. Επίσης, μοναδικό σημείο το παρακάτω: - Σπόιλερ:
Δεν είμαι τίποτα άλλο από αιχμάλωτη… Ναι, αυτό είμαι. ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ των συναισθημάτων μου, που πρέπει να μάθω να δαμάζω και να ελέγχω αλλιώς φοβάμαι πως η κατάληξη αυτής της σχέσης δεν θα είναι η αναμενόμενη. Οργή, αυτό ένιωθα αυτή την στιγμή, αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να μου πάρει την ζωή; Την ζωή που με τόσο κόπο έχτισα;
Το σκοτάδι με τύλιγε, το φεγγάρι στον ουρανό απόκοσμο μακριά από την γη. Το πάρτι είχε λαβή τέλος όμως εγώ δεν έλεγα να μπω σπίτι. Ήθελα να κάτσω στην ψυχρή αυλή, για να κάνω αυτή την απολογία. Δίπλωσα τα χεριά μου στο κορμό μου κάνοντας μια προσπάθεια για να ζεσταθώ…
Έχει αρχίσει να "χάνεται" μέσα σε όλο αυτό η Μπέλα. Αιχμάλωτη των συναισθημάτων της είναι! Με ένα λάθος χειρισμό μπορούν να καταστραφούν όλα, καθώς η Ελίζαμπεθ χρειάζεται μια μικρή, πολύ μικρή αφορμή, η οποία δόθηκε. Μαρινάκι μου, σε αυτό: Τότε τα χεριά του έκλεισαν γύρο μου… το στήθος του συνάντησε την πλάτη μου, η ανάσα του ζέσταινε το λαιμό μου… νόμισα πως ήταν από πίσω μου! Μάλλον το μεγάλο κόλλημα με τον Εντουραντ-Ρομπερτ δεν κάνει καλό! Η σκηνή που ακολούθησε ήταν τόσο έντονη!!!! Η Μπέλα σα να ήθελε να επισφραγίσει με αυτό, την αγάπη του αγαπημένου της, να σιγουρευτεί πως όλα θα πήγαιναν καλά, να πάρει δύναμη για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν. Αισθανόμουν την ανάγκη της να δεθεί μαζί του για να μην τον χάσει! Με συγκίνησε αχχχ...απίστευτα αυτό! Όσον αφορά την Ελίζαμπεθ δεν ξέρω αν τη μισώ. Τη λυπάμαι. Τέτοιοι άνθρωποι είναι για λύπηση με το πώς ενεργούν. Από αυτο που διάβασα από τη μεριά της με έπεισε πως έχει μεγάλο πρόβλημα στην ψυχή της. Κατηγορεί την Μπέλα πως "κουνήθηκε" στο γιο της, πιστεύει πως δεν του αξίζει και τέλος...δεν τη θέλει μεσα στα πόδια της! Δε χρειάζονται άλλα στοιχεία νομίζω! Ακόμα μια αφορμή είναι το θέαμα που αντίκρισε μπροστά της. Μαρινάκι μου καλό, τι άλλο να πω;;; Με συγκλόνισε αυτό το κεφάλαιο και με συγκίνησε ταυτόχρονα πάρα πολύ. Όσο περνάει ο καιρός γίνεσαι όλο και καλύτερη, ανεβάζεις τον πήχυ όοοοολο και πιο ψηλά και μας χαρίζεις εκπληκτικά κεφάλαια, που το ένα είναι καλύτερο από το άλλο!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Οι λέξεις είναι λίγες, φτωχές και δεν μπορούν να εκφράσουν το θαυμασμό τόσο καλά όμως οφείλω να πω ένα ΜΠΡΑΒΟ σου και πάλι!!!!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια..."κουμπαρούλα" μου!!! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 17 Ιουλ 2011 - 10:02 | |
| Μαρινα μου ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!!!! Ειχε τα παντα αυτο το κεφαλαιο...!!! Η γιαγια του Edward ειναι τοσο καλη,ευτυχως που θα την εχει η Bella!!! Εχει να τραβηξει τοσα πολλα και ειναι ακομα αρχη... Ο Jake τι ρολο βαραει παλι...θα δουμε...και θα συμφωνησω με τη Χρυσανθη,καπου θα βαλει το χερακι της η σκυλα και ποιος ξερει τι θα τραβηξει παλι η Bella μας... ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Περιμενω τη συνεχεια...! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 17 Ιουλ 2011 - 11:10 | |
| Xρυσάνθη μου, αγάπη μου χρειάζεται λίγο το μυστήριο που έχω βάλει μέσα, παρακάτω θα μείνετε με τις αποκαλύψεις!! Σας έδωσα μια οπτική της Ελίζαμπεθ για να δείτε τι περίπου έχει στο μυαλό της. Το πάθος δεν το κράτησα πολύ γιατί ήθελα να δώσω περισσότερη ένταση, αλλά και επειδή δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπετε να γράφω τόσες λέμο μέσα στο φόρουμ και εγώ έχω γράψει ήδη δυο! Όποτε είπα να μην το παρακάνω… Η Μπέλλα είναι τραγικό πρόσωπο σε όλη αυτή την υπόθεση, όμως ίσως να είναι και ο Έντουαρντ, θα δείξει… Περισσότερα δεν αποκαλύπτω. Η γιαγιά εκδηλώνει την ελπίδα και την έβαλα για να σας καθησυχάσει. Όσο είναι δυνατό αυτό… Ο Τζέικ θα παίξει κάποιο ρόλο στην ιστορία εκεί που δεν θα το περιμένετε… Το κέντημα έχει γίνει η ειδικότης μου φτιάχνω και πλεκτά άμα λάχει… …(ψώνιοοοοο, πλάκιστα για να περνάει η ώρα) Πάει με πείραξε η πολύ συγγραφή Τα τραγούδια δεν ξέρεις τι τράβηξα για να τα διαλέξω πάλευα μέρες!!!χιχιχι Καρδούλα μου γλυκιά δεν ξέρεις πόσο όμορφα αισθάνομαι αυτή την στιγμή με τα λόγια σου και το χορταστικό σχόλιο σου… Έχεις πέσει σε κάποια θέματα μέσα και σε κάποια έξω. Χαίρομαι που ανέβασα τον πήχη όμως αυτό με φοβίζει. Μήπως στο επόμενο κεφάλαιο δεν κάνω τόση καλή δουλεία. Παίζει ρόλο ακόμα και η ψυχολογία και αν θα βγει το κεφάλαιο χωρίς πολύ σκέψη απλά να ρέει μόνο του. Χίλια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν φτάνουν ούτε για σενα! Υ.Γ Όσο για το ερώτημα σου θα σου απαντήσω σε πμ. Δεσποινάκι μου, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάποια στιγμή όλα μαθαίνονται τίποτα δεν μένει για πάντα κρυφό, στο σκοτάδι! Σε ευχαριστώ καρδιά μου… Ερμιονάκι μου, κουμπαράκι μου που σε συ; Αχ βρε ψυχή μου τι μου κάνεις πάντα με τα σχόλια σου… οοοουυυυ είπα μόλις είδα πόσα έγραψες… Θα κουράστηκες καμάρι μου. Το τραγούδι της Beyonce δεν σταματάει να παίξει στο youtube και από εμένα!! Το λιώσαμε το κομμάτι… Την γιαγιά του Έντουαρντ την λένε Μάρθα… Η αλήθεια είναι ότι ξέρει πολλά. Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι ξέρει όλη την αλήθεια; Ή την μισή; Ο Τζεικομπ δεν μπορώ να πω πάντα έχει την τιμητική του για λίγες ντομάτες! ! Ψυχή μου έπρεπε να βάλω κάποιον σε αυτή την θέση και αποφάσισα να μην είναι κάποιος άσχετος που θα βγάλω από το μυαλό μου. Τα κομμάτια που έβαλες τα αγάπησα και εγώ πολύ την ώρα που τα έγραφα… Βγήκαν αυθόρμητα. Κόλλημα που έχουμε με τον Έντουαρντ. ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΟΟΟΟΟ… να σου εξομολογηθώ κάτι; Δεν είσαι η μόνη όταν το έγραφα και το ίδιο με εσένα ένιωθα!!! Έπεσες ακριβώς μέσα στο συναίσθημα της Μπέλλας, την διάβασες σαν ανοιχτό βιβλίο! Για την Ελίζαμπεθ καλά κάνεις και την λύπασαι… για λύπηση είναι… Ερμιονούλα μου έχεις τόσο μοναδικό τρόπο να προσδιορίζεις τα πράγματα και μεγάλη γλύκα στην ψυχή σου… Υπέροχο και συγκλονιστικό το σχόλιο σου…. Σε ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ότι και να σου πω δεν φτάνει αλήθεια! Θα αρκεστώ να σου πω ότι είσαι ΦΟΒΕΡΗ(ε ότι και να λέμε το έχεις αυτό) Κατερινάκι μου, κάθε φόρα από τότε που διάβασες την ιστορία με στηρίζεις και εσύ απίστευτα! Ελπίζω να σε κάλυψα στα ερωτήματα σου παρά πάνω… Ο Τζεικ όπως και η Ελίζαμπεθ θα διαδραμάτισουν μεγάλο ρόλο!! ! Η συνέχεια ελπίζω να μην αργήσει ανάλογα το πόσο ευχαριστημένη θα μείνω όταν θα την γράψω…. Σε Ευχαριστω και εσενα παρα πολύ… | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 17 Ιουλ 2011 - 17:56 | |
| τωρα διαβασα το κεφαλαιο με το παρτυ....μπορω να πω οτι τα πραγματα εξελιχθηκαν πιο ηρεμα απο οτι περιμενα τουλαχιστον κατα την διαρκεια του παρτι....ειλικρινα περιμενα τα χειροτερα....οσο για την συναντηση της με τον τζεικ πραγματικα δεν μπορω να φανταστω τι ρολο θα παιξει στην ιστορια αλλα σιγουρα οχι τον καλυτερα απο οτι καταλαβα απο τα συμφραζομενα.....με εκλπησει παρα πολυ ο χαρακτηρας της μπελλα ειναι πανεξυπνη πιανει τις καταστασεις στον αερα ολες αυτες οι σκεψεις που εκανε χωρις καν να εχει γινει κατι ηταν εκπληκτικο ειναι πανεξυπνη κατι που το φοβαται και η ιδια η ελισαμπεθ...φυσικα και ηθελε διπλα στον γιο της μια κοπελα που να την κανει οτι θελει ωστε να εχει του χεριου της και τους δυο....η λεμοναδα ηταν παρα πολυ ωραια και κυριως πολυ γλυκια..εβγαζε μια τρυφεροτητα και ενα ερωτισμο εκλπηκτικο....μπραβο κοριτσακι μου ηταν ενα κεφαλαιο που τα ειχε ολα αγαπη μισος φοβιες ερωτες και αλλα πολλα εντονα συναισθηματα μπραβο περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια...... η ιστορια σου οσο εξελισσεται μου αρεσει ακομα πιο πολυ..... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 17 Ιουλ 2011 - 18:08 | |
| μολις το διαβασα και εχω μεινει .. η ελιζαμπεθ ειναι τοσο κακια και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα απο αυτην .. την μησε αφανταστα την μπελλα ... απο την αλλη η μπελλα αγαπα τρελα τον εντουαρτ , οπως αγαπαει και αυτος αυτην .. εκανες εξαιρετικη δουλεια καρδια μου ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Κυρ 17 Ιουλ 2011 - 22:12 | |
| Γεια σας, γεια σας, κυρία Μαρίνα με τα ωραία σας!! Τυχαίνει να ξέρεις την φράση, no words;; Ακριβώς αυτό έχω να πω για το κεφάλαιο. I have no words to describe what I just read! Πάμε από την αρχή... Ελίζαμπεθ: Κακιά, στριμμένο άντερο και γρουσούζα! Μωρή(Έπρεπε να της πεις ), ποια είσαι εσύ που θέλεις να χωρίσεις τα παιδιά μας;!; Εε; ¶ντε από κει, απόβρασμα της κοινωνίας! Σόρρυ το παράκανα λιγάκι, αλλά βλέπεις, ΔΕΝ αντέχω τις κατίνες! Και το ότι δεν νοιάζεται για τον πατέρα του Έντουαρντ! Αυτό παραπάει! Α ρε καημένε Έντουαρντ Senior! Τι τράβηξες! Είμαι σίγουρη πως αυτή τον σκότωσε! Και όσο για την Μπέλλα που την κατηγορεί, επειδή έχω κι εγώ μια τέτοια μέλλουσα πεθερά, καλά θα κάνει να ξυπνήσει και να την βάλει στην θέση της! Ανυπομονώ για την σκηνή που θα λογομαχήσουν! Έντουαρντ: Μου φαίνεται λίγο βλάκας, με την έννοια πως είμαι σίγουρη ότι όταν η Ελίζαμπεθ θα βάλει κακά λόγια σε εκείνον για την Μπέλλα, εκείνος θα την πιστέψει σαν καλό σκυλάκι που είναι. Μ'άρεσε που δεν δέχτηκε να ζήσει με την μαμάκα του. Αλλά τι να κάνουμε... Το αγαπάμε το αγόρι μας! Μπέλλα: Μ'αρέσει έτσι όπως εξελίσσεται ο χαρακτήρας της. Τα λόγια εκείνα που λέει πως νιώθει πως είναι αιχμάλωτη, είναι απλά Respect! Γιαγιά, ¶λις: Απλά ΘΕΑ!!! Νομίζω πως η Μπέλλα έχει έναν σύμμαχο! Την καημένη, την λυπήθηκα! Βρωμόσκυλο: Η πρώτη λέξη τα λέει ΌΛΑ νομίζω! Και το ακόλουθα emoticon έτσι για γούρι--> Έχω ένα κακό προαίσθημα πως αυτός θα κάνει κόμμα με την Ελίζαμπεθ... Δηλαδή η Ελίζαμπεθ θα τον χρησιμοποιήσει για να χωρίσει τον Έντ με την Μπέλλα... Καλή τύχη, μπασταρδόσκυλο! Μαρίνα μου, έρχομαι σε σένα! Οι περιγραφές σου, εξαιρετικές! Η πλοκή, τέλεια! Μπράβο σου, κοριτσάρα μου! Περιμένω με αγωνία την συνέχεια! Φιλάκια Πολλά! Υ.Γ: Ότι συμβουλές θέλεις για παγίδες που μπορεί να βάλει η Ελίζαμπεθ στην Μπέλλα, εγώ είμαι εδώ! Τα έχω ζήσει και ξέρω! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 18 Ιουλ 2011 - 1:30 | |
| Χι χι χι καλά το πόσο χάρηκα την τελευταία σκηνή; να μην το περιγράψω καλύτερα...!!!! Πόσο χαίρομαι που της τρίβουν τον έρωτα τους στην μούρη; υπέρτατα!!!!!! Μα αν είναι δυνατόν! ¶κου εκεί ξετσιποτη η Μπέλλα... (να μην πω τώρα εγώ ποια είναι η ξετσίποτη που δεν την ήθελε και μέσα στα πόδια της η τσ***α!) απαπαπαπαπα όχι τίποτα άλλο δεν μου το επιτρέπει και η αγωγή μου... χαχαχαχα! Καταπληκτικό κεφάλαιο Μαρινάκι μου!!!! (Χρόνια πολλά και για την γιορτούλα σου επίσης πήγαινε κάποια στιγμή στις αφιερώσεις αν βρεις χρόνο!) Χορταστικότατο, με ροή, ωραίες περιγραφές και χιούμορ. Γενικότερα απολαυστικό κεφάλαιο!!! Μου άρεσε πολύ!!! Κατασυμπάθησα την Μάρθα και όσο για τον Τζέικ... ποιος ξέρει τι καθίκι θα είναι και αυτός.... whatever!!! (ας μην αρχίσω πάλι) Περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο αγαπούλα μου!!!!! Και πάλι πολλά πολλά μπράβο ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! Ν. | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 18 Ιουλ 2011 - 9:24 | |
| | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 18 Ιουλ 2011 - 12:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 18 Ιουλ 2011 - 23:16 | |
| | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 25 Ιουλ 2011 - 16:46 | |
| Μαρίνα μου. Η καινούργια σου ιστορία είναι υπέροχη.Την λατρεύω τόσο πολύ. Είναι καταπληκτική υπόθεση και οι χαρακτήρες.Η Μπέλλα είναι πολύ γλυκιά κοπέλα και αγαπάει πολύ τον Έντουαρντ .Την λυπήθυκα που έχασε τους γονείς της και το μόνο ενθύμιο που έχει απο αυτούς είναι το μενταγιόν της. Έχω παρατηρήσει ότι οι περιγραφές σου έχουν αλλάξει ραγδαία προς το καλύτερο ο τρόπος γραφής σου επίσης έχει αλλάξει με την καινούργια σου ιστορία σε τραβάει απο το πρώτο κεφάλαιο τα διάβασα όλα εχθές και έμεινα με μια ευχάριστη χαρά αλλά και μια κακία προς την μητέρα του Έντουαρντ.Έχει εμμονή με το γιο της η μου φαίνεται εμένα; Έχει κάποια ψυχολογικά προβλήματα με την Μπέλλα που την βλέπει σαν εμπόδιο στην ζωή του Έντουαρντ. Είναι αδίσταχτη. Περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο σου χωρίς να θέλω να σε πιέζω. Φιλάκια Πολλά. Στέλλα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Δευ 25 Ιουλ 2011 - 22:07 | |
| Στελλα μου σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου .... Με την πρωτη ευκαιρια θα διαβασω το δικο σου φανφικ fall baby fall μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση και θα αφησω σχολια Θα εχετε συντομα την συνεχεια... Ισως και αυριο Φιλακια πολλα | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 27 Ιουλ 2011 - 0:32 | |
| Μαρινάκι, τι κεφάλαιο ήταν αυτό;;; Ό,τι και να πω θα είναι λίγο!!! Καλογραμμένο -όπως πάντα βέβαια!-, περιγραφικότατο, με ζωντανούς διαλόγους, με πανέξυπνες σκηνές και ατάκες!!! Και θα ξεκινήσω από την αρχή... Ερωτεύτηκα τις πρώτες παραγράφους που αναφερόσουν στην αγάπη και στην ευτυχία. Πόσο δίκιο έχεις με αυτά που λες. Και μάλιστα "άνθρωποι" σαν την Μπέλα για να φτάσουν να πουν το παρακάτω, σημαίνει πως έχουν ζήσει δύσκολες και αμήχανες κατάστασεις γεμάτες πίεση και αμφισβήτηση, όπως λόγου χάρη με την Ελίζαμπεθ. Συχνά εμείς οι άνθρωποι συμβιβαζόμαστε με λίγα ψίχουλα αγάπης που μας πετάνε, με την δικαιολογία ότι ''έτσι είναι η ζωή'', όπως έκανε έστω και για λίγο για μένα η Ελίζαμπεθ βάζοντας μου παρωπίδες στην αλήθεια.Τάραξε την Μπέλα η όλη συμπεριφορά της γυναίκας αυτής. Μπροστά στο γιο της φερόταν όμορφα, ενώ πίσω από την πλάτη του έδειχνε τον πραγματικό, κακό της εαυτό. Προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την Μπέλα με τις διακυμανσεις του χαρακτήρα της, που μια είναι φιλική και μια ψυχρή (κακιασμένη θα έλεγα!!). Η Μπέλα αρχίζει και το αντιλαμβάνεται, αλλά πιστεύω πως πέφτει στην παγίδα της κάποιες στιγμές. Επίσης, αισθάνομαι πολύ πολύ άσχημα για την Μπέλα... Νιώθω εγώ η ίδια το σφίξιμο που έχει μέσα της και τον φόβο, που σίγουρα προκλήθηκε από την Ελίζαμπεθ. Αυτό το κομμάτι με συγκίνησε τόσο πολύ... Εξαιτίας της κακιασμένης, η κοπέλα δεν μπορεί να ηρεμήσει. - Σπόιλερ:
Ήμουν τόσο μπερδεμένη και ένα κύμα σύγχυσης με διακατείχε. Ένα δάκρυ μου έπεσε στο μάγουλο μου και άρχισε να κυλάει στο λαιμό μου. Όλη μου η ένταση ξεχύθηκε… Μόλις αντιλήφτηκε ο Έντουαρντ ότι έκλαιγα πέταξε με θόρυβο τις βαλίτσες στο πάτωμα και στάθηκε διπλά μου. Με φίλησε στο μάγουλο και κάρφωσε το βλέμμα του στο πρόσωπο μου εξεταστικά για να καταλάβει από πού προήλθε αυτό το ξαφνικό ξέσπασμα. Έκλεισα τα μάτια μου αποφεύγοντας την ανάκριση που θα ακολουθούσε… Αγωνιούσε να τα ανοίξω το ένιωθα, ήθελε να του πω τι συμβαίνει. Αλλά μάταια περίμενε δεν θα του έκανα απόψε την χάρη…
Ο Έντουαρντ έτρεξε κοντά της και με μεγάλο ενδιαφέρον ζήτησε να μάθει τι συνέβαινε, όμως σεβάστηκε τη σιωπή της ο καλός μου. Αχ αυτός είναι άντρας! Όσο για τη συνέχεια, περιττό να πω πως λύθηκα στα γέλια!!! Τα παιχνιδάκια τους σχετικά με το ποιος έχει πολλούς θαυμαστές και ποιος θα φτάσει πρώτος στο μπάνιο ήταν όλα τα λεφτά! Χαχαχαχα!!! Σα να τους είχα μπροστά μου και να τους έβλεπα έτσι που έπαιζαν μεταξύ τους!!! Ο Έντουαρντ...αχ...πονηρούλης!!! Θα το ξαναπώ! Αυτός είναι άντρας! Και φτάνω προς το τέλος που διάβαζα με κομμένη την ανάσα!!! Πόσο την λυπήθηκα, δεν μπορείς να το φανταστείς με τίποτα! Έτρεμε γι αυτή την παρουσίαση που είχε να κάνει, που ήταν και σημαντική και τι έγινε; Όλη η ενταση και το ανακάτεμα που είχε, βγήκε στην κυριολεξία προς τα εξω. Μπόρεσα να νιώσω την ντροπή της εκείνη τη στιγμή και την αμηχανία της. Στο καλύτερο το σταμάτησες κουμπαράκι μου!!! Τι άλλο να πω;;; ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΥΠΕΡΟΧΟ, ΦΟΒΕΡΟ κεφάλαιο!!! Το καταευχαριστήθηκα!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για συνεχή φορά κουμπαρούλα μου!!! Μπράβο, μπράβο, μπράβο σου για όλα!!!! Και το αυτονόητο: ΑΓΩΝΙΩ για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 27 Ιουλ 2011 - 11:03 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 27 Ιουλ 2011 - 11:51 | |
| μαρινακι μου για αλλη μια φορα με εξπληξες με το ταλεντο σου .. εξαιρετικη δουλεια .. η ολη σταση της ελιζαμπεθ μπερδευει την μπελλα , λογικο ειναι , ποιον θα μπερδευε .. αγαπιουνται τοσο πολυ , ειναι τοσο ευτυχσιμενοι μαζι .. οσο για το γραφειο .. πω πω η καημενη η μπελλα .. πιστευω να μην εχει τιποτα σοβαρο .. ανυπομονω για την συνεχεια.. | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 27 Ιουλ 2011 - 12:23 | |
| μια τετοια πεθερα να εχεις και δε θελεις τιποτα αλλο...την καημενη τη μπελλα χαρας στο κουραγιο της...περιτο να πω βεβαια οτι λυθηκα στα γελια με το παιχνιδι τους...
οσο για τη μπελλα τι να πω...τη λυπηθηκα με αυτο που επαθε στη δουλεις της...μηπως ειναι εγκυος??????και εχει αναγουλες??????? | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 27 Ιουλ 2011 - 12:28 | |
| Καλά τι ωραίο κεφάλαιο Μαρινάκι μου.... Home sweet home.....!!! Αχ... τι τέλειο που ήταν το πρωινό! Λυπήθηκα βέβαια για το ξάσπασμα της το βράδυ αλλά ήταν καλό για εκείνη. Καλά ο Έντουαρντ δεν παίζεται πραγματικά. Και γλυκός και τρυφερός και αστείος και παιχνιδιάρης!!!! Πραγματικά υπέροχος...! Τι να έχει η Μπέλλα όμως..? Μήπως η Μπ. είναι έγκυος ε? ε? ε? Μακάρι!!! Εξαιρετικό κεφάλαιο αγάπη μου!!!! Υπέροχο!!!!! Γέλασα με την ψυχή μου και μου άρεσε και πάρα πολύ επίσης το κομμάτι εισαγωγής για την ευτυχία!!!! Πολύ πετυχημένο! Μπράβο κουκλάκι μου.... Για ακόμα μία φορά... Έσκισες!!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 27 Ιουλ 2011 - 14:47 | |
| εγω χτες διαβασα το κεφαλαιακι αλλα ηταν αργα και ειπα να αφησω σημερα σχολια.....υπεροχο κεφαλαιαο τι να πω οι σκεψεις της μπελλας ηταν παρα πολυ σωστες για την ευτυχια και με συγκινησαν μπορω να πω οσο για την κακαι πεθερα ευτυχως την ξεθορτωθηκαν...γυρισαν σπιτι επιτελους και η μπελλα αρχισε παλι να βρισκει τον παλιο καλο της εαυτο....το πρωινο ξυπνημα ηταν ονειρικο πολυ αστειο παιχνιδιαρικο και διασκεδαστικο...και εγω εναν τετοιο αντρα θελω ο εντουαρντ σε αυτη την ιστορια ειναι τοσο γλυκος και τοσο τελειος να τον πιεις στο ποτηρι....την προσεχει την φροντιζει ειναι υπεροχος. οσο για την παρουσιαση στο γραφειο η κατασταση ειναι καταστροφικη οχι μονο αργησε και ο διευθυντης δεν ικανοποιηθηκε με την δουλεια της αλλα εγινε και αυτο με την αδιαθεσια της μπελλα και πηγαν τα πραγματα απο τον κακο στο χειροτερο....ελπιζω να μην την απολυσουν περιμενω με αγωνια την συνεχεια μπραβο και παλι μπραβο ηταν ενα πολυ πλουσιο κεφαλαιο τα ειχε ολα αγαπη τρυφεροτητα εντασεις μας ταξιδεψε... | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 27 Ιουλ 2011 - 15:10 | |
| Μαρινα μου τι ωραιο κεφαλαιο!!!!!! Χαρηκα και ανακουφιστηκα που η Ελιζαμπεθ εφτιαξε την αλυσιδα της Μπελλα...! Πιστευα οτι θα εκανε καμια βλακεια!!! Ευτυχως που εφυγαν απο το αγροκτημα...Να ηρεμησει λιγο η Μπελλα μας...! Καλα το ξυπνημα τους ηταν κορυφη!!! Τωρα το αφεντικο της Μπελλα θεωρω οτι ειναι αδικος μαζι της...Η καημενη και δεν ηταν και καλα... Μηπως ειναι εγκυος???Μηπως ηρθε η ωρα??? Και αυτο το τελευταιο που εκανε εμμετο...η καημενη τι εχει να τραβηξει τωρα... Μπραβο ηταν υπεροχο...!!!! | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 27 Ιουλ 2011 - 15:54 | |
| Πάρα πολύ ωραίο κεφάλαιο... Απόλαυσα ιδιαίτερα την σκηνή στο μπάνιο...!! Πολύ παιχνιδιάρης, τρυφερός,γλυκός και υπομονετικός είναι ο Έντουαρντ, μου αρέσει πολύ...!! Θα συμφωνήσω με την Νίκη ότι μήπως είναι η Μπέλλα μασ έγκυος ε..?? Θα ήταν υπέροχο..!!! Ανυπομονώ για την συνέχεια.. | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ένοχη Σιωπή Τετ 27 Ιουλ 2011 - 16:02 | |
| Μπουμπούκα μου Μπράβο σου!!! Υπέροχο κεφάλαιο!!! Νομίζω πως η Μπέλλα είναι έγκυος.... Πολύ θέλω να δω τον Έντουαρντ να την προσέχει... | |
|
| |
| Σχόλια: Ένοχη Σιωπή | |
|