Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 29 Ιουν 2011 - 22:10
νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα ένα εκπληκτικό κεφάλαιο απο τα χεράκια σου που μίλησε κατευθείαν μέσα στην καρδιά μου τα δάκρυα μου τα σκούπισα πολλές φορές διαβάζοντας το και με παρέσυρε τόσο πολύ που ένιωσα σαν να ήμουν στην θέση της και ούρλιαζα εγώ αντί για εκείνην εκείνον το γιατί που καρφώθηκε στην καρδιά μου. ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που όλη τους η αγάπη και η ευτυχία τελίωσε τόσο απότομα αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για την κακομοίρα την μπ μας ελπίζω να επιβιώσει και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της μακριά απο της παλιές της αναμνήσεις... δύσκολο άλλα όχι ακατόρθωτο η Άλις νομίζω ότι καλύτερη φίλη και τόσο πρόθυμη να παρατήσει τα πάντα για να συμπαρασταθεί στην δύσκολη στιγμή της καλύτερη της φίλη δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να υπάρξει
μπράβο καρδιά μου για άλλη μια φορά κέντησες περιμένω με αγωνία το δεύτερο κεφάλαιο
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 29 Ιουν 2011 - 22:18
Χρυσάνθη μου, πιστεύω πως το ευχαριστώ που θα σου πω είναι πολύ λίγο. Παρ' όλα αυτά, θέλω να ξέρεις πως σ' ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για όλα! Οι συμβουλές σου και η γνώμη σου με βοήθησαν και με βοηθούν πολύ!
Είμαι πολύ χαρούμενη που σου άρεσε το ξεκίνημα και υπόσχομαι πως στη συνέχεια θα δούμε πολλά, που θα απαντήσουν στα ερωτηματικά που βασάνισαν την Μπέλα, αλλά και που προβλημάτισαν εμάς. Ήθελα να βγει ένα συναισθηματικά φορτισμένο κεφάλαιο από την πλευρά της ηρωίδας και ελπίζω έστω και λίγο να το πέτυχα αυτό και να σας πέρασα τα συναισθήματά της.
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 29 Ιουν 2011 - 22:38
Οαου!! Τι υπέροχο κεφάλαιο! Μπορέι να είναι λυπητερό αλλα εμένα με γέμισε συναισθήτατα! Πολύ συγκινιτικό! Μπράβο! Πολύ καλή δουλείά! Και πολύ ωραίες οι αναμνήσεις της Μπέλλα! Ελπίζω να τη δούμε σύντομα χαρούμενη! Ανυπομονώ για το επόμενο!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 29 Ιουν 2011 - 22:41
Παράθεση :
Ήθελα να βγει ένα συναισθηματικά φορτισμένο κεφάλαιο από την πλευρά της ηρωίδας και ελπίζω έστω και λίγο να το πέτυχα αυτό και να σας πέρασα τα συναισθήματά της.
φυσικά και το πέτυχες καρδιά μου μην αμφιβάλεις καθόλου
Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 29 Ιουν 2011 - 22:47
Τίνα σ' ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Χαίρομαι τόσο πολύ που σου άρεσε και όπως είπες, που σου γέμισε συναισθήματα! Η συνέχεια δεν θα αργήσει! Και πάλι σ' ευχαριστώ πολύ!
Παράθεση :
φυσικά και το πέτυχες καρδιά μου μην αμφιβάλεις καθόλου
Χρυσάνθη μου!!!
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 30 Ιουν 2011 - 14:32
να μαι κι εγω !! μολις τωρα διαβσα την ιστορια και εσω να πω ενα μεγαλο μπραβο !!!!!!! η ιστορια σου ερμιονακι μου ειναι εξαιρετικη με συνεπηρε απο τις πρωτες κιολας γραμμες !! αλλα και ο τιτλος ειναι φοβερος !!!!! συγκινηθηκα πραγματικα και ειμαι σιγουρη οτι θα χρειαστω πολλα χαρτομαντηλα για τα επομενα κεφαλαια!!!!!!
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 30 Ιουν 2011 - 15:36
συγκινηθνκα τοσο μα τοσο πολυ!!!!πειτε με μαζοχα αλλα θελω να συγκινηθω κιαλλο!πολλα υποσχομενη η ιστορια σου Ερμιονη μου και ανυπομωνω για την συνεχεια!υπεροχη μπραβο σου!!!!
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 30 Ιουν 2011 - 18:17
Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ τόσο πολύ που διαβάσατε το 1ο κεφάλαιο και σας άρεσε!
Ελινάκι μου, χαίρομαι πολύ που σου άρεσε ο τίτλος , γιατί η αλήθεια είναι πως παιδεύτηκα να τον βρω. Όσον αφορά τα χαρτομάντηλα, τα επόμενα κεφάλαια θα είναι λιγάκι λυπηρά ... Σ' ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ αγάπη μου!!!
Δανάη μου (αν δεν κάνω λάθος ) σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιό σου! Όπως είπα και πιο πάνω, είναι συγκινητική η συνέχεια κι ελπίζω να σε αγγίξει όπως και με το 1ο κεφάλαιο. Και πάλι ευχαριστώ πολύ πολύ γλυκιά μου!!!
Χριστινάκι μου, είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκες πρωτότυπη την ιδέα μου κι ελπίζω να μην αλλάξεις και να μην αλλάξετε γνώμη παρακάτω. Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν τα έχω στο μυαλό μου, ξέρω πως θα εξελιχθεί η ιστορία (από τις λίγες φορές που το κάνω αυτό ) και ελπίζω το αποτέλεσμα να βγει καλό και όχι κουραστικό ή αναμενόμενο. Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ για τα θετικά σχόλιά σου!
Το καινούριο κεφάλαιο θα το αναρτήσω αυτές τις μέρες!
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 30 Ιουν 2011 - 20:54
Well..Well..Well..
Μόλις το διάβασα και έχω να πω το εξής:
Η γραφή σου είναι ατελείωτα υπέροχη. Και το λέω ειλικρινά. Μπορεί να είναι και η καλύτερη όσων φάνφικ έχω διαβάσει.. Για μένα τουλάχιστον.. Άκρως κατανοητό, οι διάλογοι πολύ σωστά τοποθετημένοι , απεικονίζει την πραγματική ζωή με τα καλά και τα στραβά της..
Ανυπομονώ για την συνέχεια και ελπίζω να την έχουμε σύντομα!
!
Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 30 Ιουν 2011 - 23:33
Soulitsa μου, σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τα υπέροχα λόγια σου! Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη που σου τράβηξε το ενδιαφέρον η ιστορία μου! Χίλια ευχαριστώ και πάλι γλυκιά μου!!! Θα βάζω τα δυνατά μου κάθε φορά!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Παρ 1 Ιουλ 2011 - 23:10
Ερμιονη μου μολις ειδα οτι εβαλες κεφαλαιο απο την καινουρια σου ιστορια Και εγω μεινει με ανοιχτο το στομα Παγωσα ολοκληρη, η ψυχη μου εγινε σμπαραλια μολις καταλαβα τι πραγματικα ειχε συμβει με τον Εντουαρντ πονος κυριευσε το κορμι μου και ενιωσα κατι να σπαει μεσα μου!!! Τα συναισθηματα που μου περασες δεν λεγονται... Λυπαμαι τοσο για την Μπελλα ειναι οδυνηρο ολο αυτο που περναει. Αλλα πρεπει να προσπαθησει για μια νεα αρχη Οσο και αν αυτο ποναει. Μερικες φορες ειναι δυσκολο να αφησεις το παρελθον πισω ειδικα οταν ειναι τοσο ομορφο!
Αγαπη μου ενα εχω να πω απο τις πιο απιστευτες ιστοριες που εχω διαβασει Με συνεπηρε και μιλησε κατευθειαν στην καρδια μου!!! Οσο για την γραφη σου απλα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ!!!
Ελπιζω συντομα σε ενα νεο κεφαλαιο!!!Φιλακια πολλα
Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 17:32
Μαρινάκι μου, πόσο πολύ σ' ευχαριστώ για τα λόγια σου;!;!;!;!;!;!;! Χάρηκα πάρα πάρα μα πάρα πολύ που σου άρεσε!!! Κάθε φορά με συγκινείς απίστευτα με τα σχόλιά σου και με την εμψύχωση που μου δίνεις.
Είναι πράγματι πολύ οδυνηρό αυτό που περνάει και παρακάτω θα δούμε περισσότερα πράγματα για το πώς αντιμετώπισε το γεγονός αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες. Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς εκείνον, όταν μάλιστα αγνοεί το γιατί συνέβη αυτό που του στοίχησε τη ζωή, ακόμα κι αν ήταν επιλογή του.
Σε χιλιοευχαριστώ και πάλι μέσα από την ψυχή μου γλυκιά μου!!!!!!
Δεν θα αργήσει το επόμενο κεφάλαιο!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 4 Ιουλ 2011 - 19:09
Ερμιονη μου ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Εχεις γραψει μολις δυο καφαλαια και ειναι τοσο υπεροχα!!!Ειναι τοσο καλογραμενη αυτη η ιστορια και πραγματικα ειναι απο τις λιγες που νιωθω σαν να το ζω η ιδια!!!
Γιατι κατι μου λεει οτι ο Ed μας θα εμφανιστει?Θα ηταν υπεροχα να γινοταν κατι και να τον βλεπαμε...!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοπελα μου ηταν ΤΕΛΕΙΟ!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 4 Ιουλ 2011 - 23:08
Κατερίνα μου, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα υπέροχα λόγια σου!!!
Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να πω κάτι για τη συνέχεια, χωρίς να σημαίνει όμως τίποτα αυτό. Άλλωστε γι αυτό το λόγο και δεν έγραψα κάποια περίληψη, για να έχει περισσότερη αγωνία.
Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και πάλι γλυκιά μου!!!
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011