| Σχόλια: No Sound But The Wind | |
|
+11sisaki robsten kiss ed<3 vasia Mrs.Christina d@n@e twilight! ROBELINA LadyTaniaXd Rosemarie Cullen xrysanthi Emy+Robert 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 4 Αυγ 2011 - 23:14 | |
| Οκ Ερμιονη μου περιμενω με αγωνια. | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 4 Αυγ 2011 - 23:23 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Σαβ 6 Αυγ 2011 - 3:04 | |
| ερμιονακι μου τωρα διαβασα το πεμπτο κεφαλαιο και ηταν οπως παντα πολυ συγκινητικο...η μπελλα ειναι κουρελι σαν αψυχο σωμα και αυτο με θλιβει παρα πολυ...ειναι γεματη θλιψη ενοχες νοσταλγια ειναι απαρηγορητη και ουτε πλεον η αλις δεν μπορει να την κανει καλα. η συναντηση με τον εμμετ νομιζω οτι της εκανε καλο παντως αν και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ο εμμετ κατι ξερει παραπανω και δεν το λεει στην μπελλα.....ερμιονακι μου η συνεχεια ηταν εκπληκτικη απλα υπεροχη οπως παντα αλλωστε και η μουσικη επιλογη για αλλη μια φορα ιδανικη....μπραβο και παλι μπραβο περιμενω με αγωνια την συνεχεια... - Σπόιλερ:
ερμιονακι μου εχω ενα μικρο προβληματακι και θελω την βοηθεια σου αν δεν εχεις προβλημα
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Σαβ 6 Αυγ 2011 - 13:59 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Σαβ 6 Αυγ 2011 - 14:00 | |
| να μαι κι εγω... καταρχας Ερμιονακι μου να σου ζητησω μια τεραστια συγγνωμη που τοσο καιρο δεν σχολιαζα...φυσικα διαβαζα την ιστορια σου αλλα δεν προλαβαινα να σχολιασω..!!χιλια συγγνωμη..! λοιπον, να πω οτι καθε κεφαλαιο και δακρυ...πραγματικα καθε φορα κλαιω...μας περνας τοσα πολλα και εντονα συναισθηματα και αυτο ειναι πολυ δυσκολο αλλα και καταπληκτικο.!μπραβο σου..!!τη μπελλα τη θαυμαζω και τη λυπαμαι τοσο πολυ..πραγματικα τα εχει χασει ολα...παλι καλα που εχει την αλις που ειναι η καλυτερη φιλη που θα μπορουσε να εχει....ειναι πολυ τυχερη..! τωρα για τον Εντουαρντ τι να πω..οτι περιμενω καθε φορα σε καθε κεφαλαιο να εμφανιστει..?οτι θα εμφανιστει και θα πει οτι ολα ηταν μια φαρσα...ξερω εγω..οτι τον κυνηγουσε η μαφια και επρεπε να κανει οτι πεθανε.!! ..αλλα τιποτα.. η ιστορια σου ειναι πραγματικα καταπληκικη Ερμιονη μου.!!συγχαρητηρια και ανυπομονω για τη συνεχεια.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Σαβ 6 Αυγ 2011 - 14:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 10 Αυγ 2011 - 21:30 | |
| Το 6ο κεφάλαιο είναι έτοιμο!!! Υπόσχομαι πως από το επόμενο κι έπειτα, η ατμόσφαιρα δεν θα είναι τόσο αρνητική! Δίνω το λόγο μου! Περιμένω τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 10 Αυγ 2011 - 22:03 | |
| Ερμιονακι μου αλλο ενα τελειο, υπεροχο κεφαλαιο μπραβο σου η Μπελλα οσο παει γινεται χειροτερα δεν ειναι και λιγα οσα περναει. Δυστυχως ουτε η συζητηση με τον Εμετ βοηθησε. Ειναι πολυ ενθαρρυντικο ομως που δεχτηκε τελικα να δει εναν ειδικο. Ερμιονακι μου και παλι μπραβο περιμενω την συνεχεια | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 10 Αυγ 2011 - 22:11 | |
| Αχ Ερμιονακι μου συγκινηθηκα παλι... Το πως το καταφερνω καθε φορα δεν το καταλαβαινω... Ο Εμμετ ειναι τοσο καλος με τη Μπελλα!!!Ειναι προθυμος να τη βοηθησει και δειχνει πως οτι και αν χρειαζεται θα ειναι μαζι της... Οταν η Μπελλα του ειπε οτι βλεπει τον Εντουαρντ συνεχεια και εκεινος αρχισε τις ερωτησεις σχετικα με την εταιρια και τον Τζασπερ με παραξενεψε.... Δεν ξερω γιατι αλλα πιστευω οτι ξερει κατι παραππανω...Αλλα θα μας τα δειξεις στη συνεχεια!!! Την Μπελλα την επιασε παλι κριση... Καποια στιγμη τρομαξα με τη συμπεριφορα της αλλα ευτυχως επανηλθε...! Η Αλις,αχ αυτη η Αλις τι θα εκανε η Μπελλα αν δεν ειχε και εκεινη... Η Μπελλα αποφασησε τελικα να επισκεφθει ειδικο...! Πιστευω πως θα τη βοηθησει αρκετα!!! Κοπελα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συνεχεια οπως παντα!!!!! Ανυπομονω για το επομενο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 10 Αυγ 2011 - 22:23 | |
| Κορίτσια μου, πόσο χαίρομαι που σας άρεσε!!! Ελένη μου, η συζήτηση με τον Έμετ πράγματι, δεν τη βοήθησε αλλά αντιθέτως τη γέμισε με υποψίες. Η κατάστασή της χειροτέρεψε, αλλά όπως πολύ σωστά είπες είναι ενθαρρυντικό το ότι δέχτηκε να δει κάποιον ειδικό. Στο επόμενο κεφάλαιο θα μάθουμε το όνομα αυτού, ο οποίος οφείλω να πω πως θα τη βοηθήσει αρκετά. Μόνο που δεν ξέρω για πόσο θα τον συμπαθήσετε... Σ' ευχαριστώ πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ γλυκιά μου για το σχόλιό σου!!! Κατερίνα μου, αλήθεια συγκινήθηκες; Είναι αρκετά "αρνητική" η ατμόσφαιρα μέχρι εδώ, ίσως γι αυτό... Παρακάτω αλλάζει! Ο Έμετ...ξέρει... Κάνω αυτή την αποκάλυψη, όμως περισσότερα θα δούμε στα επόμενα κεφάλαια σχετικά μ' αυτόν. Η ¶λις...η ¶λις είναι υπόδειγμα. Θα σταθεί δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή και δεν θα φύγει ποτέ. Την αγαπάει πολύ, όπως άλλωστε και είπε. Όσον αφορά τον "ειδικό" για τον οποίο σχολίασες, θα τη βοηθήσει αρκετά, όπως προείπα, όμως τα πράγματα θα μπλεχτούν πολύ παρακάτω. Δεν λέω τίποτα άλλο όμως, καθώς αυτά θα τα δούμε αργότερα. Σ' ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ αγάπη μου για τα καλά σου λόγια!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 10 Αυγ 2011 - 22:53 | |
| Ωχ ωχ ωχ τι θα μαθουμε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 10 Αυγ 2011 - 22:54 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 10 Αυγ 2011 - 22:54 | |
| Οχ Ερμιονη μου τι μας ειπες αποψε τι να κανουμε τωρα υπομονη. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 10 Αυγ 2011 - 23:22 | |
| Απλά Ελένη μου, να πω πως περισσότερα θα δούμε μετά από τρία με τέσσερα κεφάλαια από τώρα σχετικά με τον Έμετ. Ευελπιστώ όμως, αυτά που θα μεσολαβήσουν να σας ικανοποιήσουν! Κουμπαράκι μου, μου φαίνεται πως θα μας πάρουν τα ζουμιά. Εσένα εξαιτίας του κεφαλαίου αυτού κι εμένα λόγω όλων αυτών που είπες. Να πω "ευχαριστώ"; Νομίζω πως δεν αρκεί. Σε χιλιοευχαριστώ για το υπεροχότατο-χορταστικότατο σχόλιό σου! Με συγκινείς πάρα πολύ με αυτά που λες. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το τραγούδι, καθώς αρέσει και σε μένα πολύ. Η Μπέλα είναι σε κακό χάλι και θέλω να τη δω να αρχίσει να χαμογελάει και πάλι, γιατί νομίζω πως μέχρι τώρα σας ψυχοπλακώνω. Θα ακολουθήσουν όμορφες στιγμές. Δεν θα παύει όμως να τον θυμάται... Η ¶λις έχουμε ξαναπεί πως είναι ήρωας και έχει φυσικά τεράστια δύναμη ψυχής και κάνει τα πάντα για τη φίλη της. Όσο για τον Έμετ, θα δούμε παρακάτω. Ελπίζω μόνο να μη με βρίσετε όταν θα μάθετε το όνομα του γιατρού... Για καλό και για κακό, αφού ποστάρω το κεφάλαιο, θα μπω μετά από καμιά δεκαριά μέρες, ώστε να κοπάσει ο θυμός... Αγάπη μου, και πάλι ό,τι και να πω θα είναι λίγο!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ Μαρινάκι μου καλό!!!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 11 Αυγ 2011 - 11:15 | |
| ερμιονακι μου μολις διαβασα το κεφαλαιο και για αλλη μια φορα επεσα στα πατωματα ..αχ η καημενη η μπελλα ειναιρ ρακος λογικο .. ο ανθρψπος της εφυγε .. η αλις δυνατη , σωστη φιλη .. οσο για τον εμετ γλυκος και καλος φιλος φαινεται και οι πανωτες ερωτησεις του σχετικα με τον που ειδε τον εντουαρτ μου φανηκαν καπως παραξενες .. θα δει ειδικο ?? ευτο θελει μεγαλη δυναμη ψυχης .. ανυπομονω για τπο εμνο κεφαλαιο , εκανες εξαιρετικη δουλεια.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Σαβ 13 Αυγ 2011 - 13:46 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 31 Αυγ 2011 - 23:06 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 31 Αυγ 2011 - 23:40 | |
| | |
|
| |
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 1 Σεπ 2011 - 11:17 | |
| για αλλη μια φορα ερμιονακι μου εκανες εκπληκτκη δουλεια .. οι περιγραφες απιστευτες .. ο εντουαρτ φαινοταν οτι την αγαπουσε τοσο πολυ αλλα κατι τον προβληματιζε αλλα τι ? το ονομα του ψυχολογου με προβληματισε , ισως γινει κατι μεταξυ τους , αλλα δεν μου φαινεται τοσο κακο , αφου αν εχει χασει πραγματικα τον εντουαρτ πρεπει να συνεχισει την ζωη της .. οσο για την βοστωνη , ηταν μεγαλο διλημμα και η αλις ειναι πολυ καλη φιλη για να αφησει την μπελλα πισω , την νοιαζεται πραγματικα , αλλα ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα .. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 1 Σεπ 2011 - 18:56 | |
| Ερμιονακι μου ηρθα και εγω Λοιπον κουμπαρακι μου για εσενα πλεον τα λογια ειναι περιττα εχεις εξελιχθει απιστευτα με αυτη την ιστορια!!Η γραφη σου εχει ωριμασει πολυ ομορφα και μπορεις να δημιουργησεις εικονες ζωντανες και παραστατικες εικονες που σε κανουν να νιωθεις οτι βρισκεσαι και εσυ εκει... Λοιπον ας τα παρω απο την αρχη, μια τετοια συνεχεια την περιμενα πολυ καιρο και ειπιτελους την βλεπω γιατι συνεχως το μονο που παρακολουθουσαμε ειναι μια δυστηχισμενη Μπελλα χωρις ομορφες μερες...και μας απαδειξες πως δεν ειναι ετσι!!!Οι Μπελλα ειχε ομορφες μερες ασχετα που εμειναν ξεχασμενες και κλειδωμενες μεσα στο μυαλο της για αρκετο καιρο επειδη πενθη Τελικα με τον Εντουαρντ ηταν απαιχτο ζευγαρι... Η ζηλεια της ειναι υπεβολικη αλλα την καταλαβαινω απολυτα!Οταν εχεις διπλα σου εναν τετοιο ανθρωπο που η ομορφια του ξεπερναει τα ορια της πραγματικοτητας νιωθεις μειονεκτηκα αλλα και ο Εντουαρντ τι επαθε και εμενε αμιλητος μολις ειδε οτι τον κοιταει η αλλη...Εντωμεταξυ ποσο μου την δινουν αυτες οι γυναικες που κοιτανε απροκαλυπτα ενω βλεπουν οτι συνοδευονται οι αντρες απο κοπελα Οσο για το οτι την συγχωρεσε τοσο ευκολα που εγινε ολο αυτο δεν υπαρχει τον αγαπησα με την μια, και τα λογια που τις λεει ειναι απιστευτα Τωρα εμενα κατι μου μυριζεται πισω απο αυτη την μεταθεση του Τζασπερ μακαρι να βγω λαθος!!! Καρδουλα μου μας προσφερες αλλη μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ συνεχεια!! ....Συγγωμη για την φτωχολογια του λεξιλογιου μου αλλα αυτα μου βρισκονται μονο το εχω εξαντλησει το θεμα...ΥΠΕΡΟΧΗ, ΤΡΟΜΕΡΗ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ συνεχεια... | |
|
| |
| Σχόλια: No Sound But The Wind | |
|