| Σχόλια: No Sound But The Wind | |
|
+11sisaki robsten kiss ed<3 vasia Mrs.Christina d@n@e twilight! ROBELINA LadyTaniaXd Rosemarie Cullen xrysanthi Emy+Robert 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 4 Ιουλ 2011 - 23:48 | |
| ΤΕΛΕΙΑ!!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τρι 5 Ιουλ 2011 - 11:36 | |
| ερμιονη μου μολις διαβασα την συνεχεια !!!!! μπραβοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!! μονο αυτο εχω να πω ?? Περιττο να σου πω οτι απο το πρτο κεφαλαιο εχω αποριες !! οπως γιατι αυτοκτονησε ο εντουαρτ ? αυτοκτονησε ήταν σκηνοθετημένο για να να προστετεψει την μπελλα ( μην πεταξεις ντοματες για το τελευταιο , αλλα ξερεις η δικη μου φαντασια τρεχει το τελευαταιο καιρο με χιλια )τον ειδε οντως μπροστα της 'η ήταν παραισθηση λογω ότι της λειπει αφανταστα ?? αυτες ειναι λι΄γες απο τις αποριες μου !!!και παλι συγχαρητηρια ερμιονακι μου για αλλη μια φορα εκανες εξαιρετικη δουλεια και με τις περιγραφες σου με κανεις να ζω εγω αυατ τα πραγματα! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τρι 5 Ιουλ 2011 - 22:34 | |
| Ερμιονακι μου μολις μπηκα και ηρθα να σχολιασω Μαλλον εμεινα τελευταια και καταιδρωμενη για να διαβασω αυτο το '' ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΤΕΛΕΙΟ'' κεφαλαιο Και μονο που διαβασα τις πρωτες γραμμες καταλαβα τι ΦΟΒΕΡΗ θα ειναι η συνεχεια - Σπόιλερ:
Το ταξίδι διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες, οι οποίες φάνταζαν αιώνας. Τέσσερις ώρες σιωπής και ησυχίας, μόνο με τον ελάχιστο θόρυβο των ψιλών ψιχάλων βροχής, που έπεφταν στο τζάμι του αυτοκινήτου. Ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος με ένα λεπτό στρώμα γκρίζου να τον περιβάλλει.
Με εστειλε κυριολεκτικα αυτη η περιγραφη-και μου προκαλεσε μια ελαφρια μελαγχολια Η Μπελλα ηθελε να ζησει πολλα ονειρα ακομη με τον Εντουαρντ που εμειναν ανολοκληροτα!! και δεν την αδικο καθολου...οταν αγαπας θελεις να ζησεις τα παντα με τον ανθρωπο σου...οταν τον χανεις τοσο αδοξα χωρις να καταλαβεις το πως και το γιατι ειναι βαρη πληγμα Αλλη μια περιγραφη που με ξετρελανε μου δημιουργησες ομορφες εικονες στο μυαλο και ειδα και μια αλλη οπτικη γωνια του ποσο αγαπιοντουσαν. Γιατι να γινουν ετσι τα πραγματα γιατι να ειναι ολα τοσο δυσκολα και με αφορητο πονο; - Σπόιλερ:
Δε γύρισα να τον αντικρίσω, καθώς ήξερα πολύ καλά ότι τα δάκρυά μου ήθελαν μια μικρή αφορμή για να ξεχυθούν. Ατένιζα τη θάλασσα αφουκράζοντας το χαμηλό ήχο των κυμάτων που έσκαγαν στα πόδια μου, για να μην επηρεαστώ από εκείνον. Ένιωσα τα δάχτυλά του να αγγίζουν τον ώμο μου και να παραμερίζουν τα μαλλιά μου από τη δεξιά πλευρά, αφήνοντας ένα τρυφερό φιλί εκεί. Τα χέρια του κλείδωσαν γύρω μου και μου ψιθύρισε...
Δεν θα βαλλω αλλα ολο το κειμενο μου ερχεται να ξαναποσταρω Η Αλις αδιορθωτη αλλα μου αρεσει τρελα ο χαρακτηρας της!!! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ στο τελος ΤΟΝ ειδε;;;; παθαινω σοκ... Πεσε μου οτι στ'αληθεια τον ειδε Αχ και εγω πιστευω σε ενα θαυμα αλλα που... μαλλον ειδε καποιον που του εμοιαζε!!!Αγαπη μου ''ξεπερασες τον εαυτο σου'' Περιμενω συντομα να μας προσφερεις την πολυποθητη συνεχεια αλλιως δεν θα αντεξω για πολυ Λυπησου με Φιλακια πολλα... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τρι 5 Ιουλ 2011 - 22:53 | |
| Κορίτσια μου, τώρα έρχομαι για σχόλια, γιατί δεν έχει πολλή ώρα που μπήκα. Σας ευχαριστώ...δεν μπορείται να φανταστείτε ΠΟΣΟ Ελινάκι μου και Μαρινάκι μου για τη στήριξή σας και τα καλά σας λόγια!!! Ελινάκι μου, πολύ σωστές οι απορίες σου...αλλά... δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί αλλιώς θα προδώσω την πλοκή. Η φαντασία σου ξέρω πως καλπάζει όχι μόνο τώρα, αλλά ανέκαθεν!! Ό,τι με ρωτάς έχει μια βάση, αλλά στα παρακάτω κεφάλαια θα αρχίζει σιγά-σιγά να καθαρίζει το τοπίο. Αγάπη μου γλυκιά, σ' ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για τα υπέροχα λόγια σου!!! Μαρινάκι μου, χαίρομαι πάρα πάρα (*1000000000) πολύ που μου λες ότι σας γεννιώνται συναισθήματα διαβάζοντας! Προσπαθώ όσο το δυνατόν να είμαι περισσότερο περιγραφική για να αποδίδω καλύτερα αυτό που σκέφτομαι. Είναι φυσικά βαρύ πλήγμα το να χάνεις από τη μια στιγμή στην άλλη τον άνθρωπό σου και αυτόν που κάνετε όνειρα για μια ολόκληρη, κοινή ζωή. Γι αυτό άλλωστε δεν μπορεί να το ξεπεράσει και η κατάστασή της όσο πάει επιδεινώνεται. Στη συνέχεια θα δείτε κι άλλες αναμνήσεις από το παρελθόν τους, αλλά και καταστάσεις της Μπέλα αφότου "έφυγε" εκείνος. Το αν τον είδε, δεν μπορώ επίσης να το πω... , χωρίς όμως αυτό να μαρτυρά κάτι. Μαρινάκι μου όμορφο, σε χιλιοευχαριστώ για το εκπληκτικά post σου κ-ά-θ-ε φορά!!! Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, ώστε η συνέχεια (που δεν θα αργήσει!!!) να σας αρέσει εξίσου! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 6 Ιουλ 2011 - 10:35 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 6 Ιουλ 2011 - 18:35 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 6 Ιουλ 2011 - 19:03 | |
| | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Παρ 8 Ιουλ 2011 - 11:30 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Παρ 8 Ιουλ 2011 - 17:07 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 11 Ιουλ 2011 - 18:21 | |
| Με χαρά σας ανακοινώνω πως μόλις ανέρτησα το 3ο κεφάλαιο! Ελπίζω να το απολαύσετε! Ανυπομονώ για τις εντυπώσεις σας! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 11 Ιουλ 2011 - 18:32 | |
| καλα ερμιονη μου τρελαθηκα , συγκινηθηκα .. δεν μπορω να πω τιποτα αλλο μου εβγαλε τετοια συναισθηματα που με εκανε να δακρυσω .. τελειο ερμιονη μου για αλλη μια φορα εκανες καταπληκτικη δουλεια..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 11 Ιουλ 2011 - 18:37 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 11 Ιουλ 2011 - 18:50 | |
| Αχ Ερμιονη μου εκπληκτικο το κεφαλαιο!!!!!!Συγκινηθηκα,στεναχωρηθηκα και εκλαψα παλι... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 11 Ιουλ 2011 - 20:01 | |
| Eρμιονη μου Κατασπαραξα στο κλαμα!Σε αυτη την ιστορια εχεις δωσει μεγαλη βαση... Γραφεις εκλπηκτικα, και αποδιδεις τα συναισθηματα σαν να εχεις περασει και εσυ μια τοσο μεγαλη απωλια ,τοσο καλα! Μου σηκωθηκε η τριχα: - Σπόιλερ:
Σηκώθηκα από το κρεβάτι στηριζόμενη στο κομοδίνο και έφτασα στο παράθυρο ανοίγοντάς το για να μπει καθαρός αέρας. Ο άνεμος έφερε μια δροσιά στο πρόσωπό μου ξηραίνοντας τα δάκρυα και κάνοντάς με να ησυχάσω για λίγο. Ο ήλιος ανέτειλε χαρίζοντας στον ουρανό ένα εκθαμβωτικό χρώμα, όμοιο με το αγαπημένο του. Η νύχτα πλησίαζε προκαλώντας μου ένα ρίγος και κάνοντας τα χέρια μου να τρέμουν ελαφρά. «Γιατί γίναμε έτσι Έντουαρντ; Γιατί έφυγες; Τι λάθος έκανα; Κι αν δεν έφταιξα εγώ, τότε ποιος; Γιατί μου το έκανες αυτό; Πίστεψες ότι θα το προσπεράσω; Μα, σ’ αγαπάω. Πάντα σ’ αγαπούσα και πάντα θα σ’ αγαπάω για όσο ζήσω. Δώσε μου ένα σημάδι ότι με ακούς. Σε παρακαλώ...», ικέτεψα δακρύζοντας. «Γιατί δεν μου μίλησες; Ό,τι κι αν συνέβαινε εγώ θα σε βοηθούσα, θα ήμουν δίπλα σου. Δεν μου έδωσες μια ευκαιρία. Γιατί; Δεν με εμπιστεύθηκες; Τι έγινε λοιπόν;»
Ολα αυτα τα αναπαντητα ερωτηματα, ολος αυτος ο πονος δεν ξερω που θα καταληξει .Η Μπελλα θα ηρεμισει μονο αν μαθει τι πραγματικα οδηγησε τον Εντουαρντ σε αυτη την κινηση... Ασε που φοβαμαι μην θεληση πανω στην αναστατωση της και στον πανικο να αυτοκτονησει ... Αγαπη μου δεν σου κρυβω οτι θελω να μαθω την συνεχεια τωρα αλλα ξερω πως αυτο δεν γινεται!!Ελπιζω να δω συντομα κατι.... Η στηριξη της Αλις ειναι το κατι αλλο, οι φιλοι στις δυσκολες στιγμες φαινονται και η Αλις ειναι πραγματικ φιλη! Την Μπελλα την βασανιζουν ολο αρνητικες σκεψεις εκει που παει να το δει λιγο θετικα το θεμα ξανακυλαει... Αλλα να σου πω κατι; Την καταλαβαινω απολυτα, αν εχανε εναν ανθρωπο σαν τον Εντουαρντ δεν ξερω αν θα μπορουσα ποτε να βγω στην επιφανεια!!! .... Οσο οτι τελικα δεν βρηκε κανεναν στην εταιρια που να του μοιαζει ειναι σιγουρο; Μηπως επρεπε να ψαξει πιο εξονυχιστηκα; Μονο σε ενα θαυμα ελπιζω πλεον.... Η γραφη σου ΦΟΒΕΡΗ... Μου ξυπνας εντονα συναισθηματα!!! ''ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ'' στο σημερινο κεφαλαιο... : | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 11 Ιουλ 2011 - 20:31 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 11 Ιουλ 2011 - 20:38 | |
| Μην με ευχαριστεις κοπελα μου την αληθεια λεω!!! Περιμενω πως και πως τη συνεχεια...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 11 Ιουλ 2011 - 20:43 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 11 Ιουλ 2011 - 20:54 | |
| ΤΕΛΕΙΑ!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 13 Ιουλ 2011 - 21:51 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Παρ 15 Ιουλ 2011 - 18:58 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Παρ 15 Ιουλ 2011 - 19:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Παρ 15 Ιουλ 2011 - 19:22 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Σαβ 23 Ιουλ 2011 - 15:52 | |
| κοριτσακι μου συγνωμη που αργησα να διαβασω την ιστορια σου τωρα το ειδα...και δεν εχω λογια τι υπεροχη ιστορια ειναι αυτη με συγκινησε παρα πολυ αλλο λιγο και θα εβαζα τα κλαματα...παρα πολυ ωραιες περιγραφες απιστευτη συγκινηση τραγικες σκηνες και απιστευτη γλαφυροτητα...δεν εχω λογια ερμιονακι μου...πραγματικα εχεις κανει εξαιρετικη δουλεια. επισης θελω να τονισω οτι και οι μουσικες σου επιλογες ηταν πολυ καλες το πρωτο και το τριτο τραγουδι τα λατρεψα....μπραβο και παλι μπραβο εχεις απιστευτο ταλεντο και ανεξαντλητη εμπνευση περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια... ΥΣ: Μου ελειψαν πολυ οι ιστοριες σου κοριτσακι μου μπραβο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 21:44 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| |
| |
| Σχόλια: No Sound But The Wind | |
|