| Σχόλια: No Sound But The Wind | |
|
+11sisaki robsten kiss ed<3 vasia Mrs.Christina d@n@e twilight! ROBELINA LadyTaniaXd Rosemarie Cullen xrysanthi Emy+Robert 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 1 Σεπ 2011 - 22:10 | |
| Κορίτσια μου, δεν ξέρω τι να πω με τα απίθανα σχόλιά σας!!! Σας ευχαριστώ αφάνταστα για τη στήριξη και την ενθάρρυνση που λαμβάνω από σας κάθε φορά!!! Κατερινάκι μου, είμαι τρομερά χαρούμενη για το σχόλιό σου και που σου άρεσε το κεφάλαιο! Θεωρήσα πως θα ήταν καλό να μπει μια «χαρούμενη» ανάμνηση της Μπέλα, ώστε να δούμε τις καλές στιγμές μεταξύ τους και τις στιγμές που αναπολεί εκείνη αλλά δε λυπάται πλέον. Θέλω να δείξω πως όσο πάει γίνεται κάπως καλύτερα. Περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή του Έντουαρντ θα δούμε από το 9ο κεφάλαιο και μετά, σχετικά με την οικογένειά του κλπ. Το όνομα του ψυχολόγου τώρα, θα μας απασχολήσει αρκετά έως πολύ στο μέλλον και καταλάβατε πως πρόκειται για τον Τζέικομπ. Θα δούμε καλύτερα τον χαρακτήρα του στο 9ο κεφάλαιο. ΣΆ ευχαριστώ πολύ πολύ πολύυυυυυ για τα υπέροχα λόγια σου!!! Ελένη μου , η Μπέλα ζήλεψε τον Έντουαρντ αλλά κι εκείνος δεν έκανε κάτι για να το αλλάξει αυτό. Φυσικά και είχε δει την κοπέλα που τον κοιτούσε και άρχισε να νιώθει αμήχανα, κάτι που παρατήρησε η Μπέλα και την πείραξε. Ήταν τόσο ερωτευμένη, που ένιωθε πως απειλούνταν από κάθε γυναίκα και εννοείται πως η ανασφάλειά της έφτασε στο αποκορύφωμα όταν είδε εκείνη που ήταν πανέμορφη, σε συνδυασμό με την αμηχανία του Έντουαρντ. Η ζωή της ¶λις και του Τζάσπερ θα αλλάξει και φυσικά θα συμφωνήσω πως είναι μια καταπληκτική φίλη, που νοιάζεται πάντα. ΣΆ ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ για το σχόλιό σου γλυκιά μου!!! Ελινάκι μου , ο Έντουαρντ -όπως κάθε άντρας νομίζω- ένιωσε μια ευφορία όταν παρατήρησε πως μια γυναίκα και μάλιστα κούκλα τον κοίταζε, όμως φοβήθηκε πως θα μπορούσε η Μπέλα να καταλάβει τι συνέβαινε κι έτσι άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Φυσικά και δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε κάτι με την άλλη, όμως φοβόταν μήπως η Μπέλα παρεξηγούσε την κατάσταση και έριχνε σΆ αυτόν το φταίξιμο. Θα είχε διάφορα ξεσπάσματα ζήλιας η Μπέλα λόγω της ανασφάλειας που θα ένιωθε. Όσον αφορά τον Τζέικομπ, έχεις δίκιο μΆ αυτό που είπες, θα έπρεπε να συνεχίσει τη ζωή της, όμως δεν μπορώ να αποκαλύψω παραπάνω... Η ¶λις όπως πάντα, δίπλα της. ΣΆ ευχαριστώ τόσο μα τόσο μα τόοοοοοσο πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Κουμπαρούλα μου, δε χορταίνω να διαβάζω ξανά και ξανά το σχόλιό σου! Σε ευχαριστώ πάααααρα πάααααρα πάαααααρα πολύ! Αυτή τη συνέχεια λοιπόν την περίμενα κι εγώ καιρό! Μέσα σε όλη αυτή τη λύπη και τον πόνο, πιστεύω πως η ηρωίδα χρειάζεται κάποιες στιγμές ήρεμες και όμορφες. Επίσης, έπιασες αυτό ακριβώς που είπα νωρίτερα και το είπες σωστά. Νιώθει μεινοκετικά δίπλα του και γι αυτό ζηλεύει πολύ, παρΆ όλα αυτά ο Έντουαρντ σπεύδει να βγάζει αυτές τις σκέψεις από το μυαλό της ακόμα κι αν είναι λιγάκι αργά... Το γιατί ο Έντουαρντ έμενε αμίλητος, το εξήγησα παραπάνω. Το θέμα της ζήλιας ήταν συχνό φαινόμενο ανάμεσά τους. Και συμφωνώ πως τέτοιου είδους γυναίκες (αναφέρομαι στην μελαχρινή πέτρα του σκανδάλου ) είναι σπαστικές, εκνευριστικές (για να μην πω κάτι χειρότερο!). Η μετάθεση του Τζάσπερ σε βάζει σε υποψίες; Η αλήθεια είναι πως κάτι κρύβεται πίσω από αυτό , αλλά στην επιφάνεια θα έρθουν όλα αργότερα. Συγχωρέστε με, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο... Μαρινάκι μου, και πάλι σε ΧΙΛΙΟευχαριστώ για το μοναδικό σχόλιό σου αγάπη μου γλυκιά!!! Μετράω πάρα πάρα πολύ τη γνώμη σου!!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Σαβ 10 Σεπ 2011 - 14:54 | |
| ερμιονακι μου τωρα διαβασα το κεφαλαιο το ξερω αργησα πολυ αλλα τωρα με το πανεπιστημιο και την μετακομιση δεν μπαινω καθολου....αλλα θα αφησω ενα πολυ χαορταστικο σχολιο...καταρχην οι αναμνησεις της μπελλα ηταν πολυ ομορφες και αστειες μαζι....το ταξιδι αυτο οντως πρεπει να ηταν ονειρικο αυτη και ο εντι μαζι στην σαντορινη ζηλευω... οσο για την σκηνη στο μπαρ οι αντιδρασεις της μπελλα ηταν σε καποια φαση πολυ αστειες ενω επρεπε να μεινει νηφαλια και ηρεμη ηπιε τον βοσπορο και τα εκανε μανταρα...αλλα η αντιδραση του εντι αχ.. ηταν τοσο γλυκος τοσο τρυφερος τον αγαπαω...ειναι ο τελειος αντρας τον εχεις εξιδανικευσει οχι μονο στα ματια της μπελλα αλλα και στα δικα μας...ερμιονακι μου...ειναι σκετη γλυκα....οσο για την αλις τον τζασπερ και την μπελλα τωρα γιατι πρεπει να μεταφερθει εκει ο τζασπερ κατι μου μυριζεται απο πισω....αλλα και η αλις θα το πω για αλλη μια φορα ειναι υποδειγμα φιλης τετοια φιλια ειναι σπανιο να βρεις....ελπιζω παντως με την βοηθεια του ειδικου περιττο να πω το οτι θα ειναι ο τζεικ δεν μου αρεσε αλλα δεν βιαζομαι να τον κατηγορησω θα δουμε στην πορεια....μπραβο ερμιονακι μου τι να πω για αλλη μια φορα μας εξεπληξες ηταν υπεροχο κεφαλαιο περιμενουμε με αγωνια το επομενο... ΥΣ: το τραγουδι ηταν πολυ ωραιο δεν το ειχα ξανακουσει αλλα μου αρεσε πολυ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Σαβ 10 Σεπ 2011 - 20:40 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Κυρ 11 Σεπ 2011 - 2:03 | |
| καλα φυσικα εννοειται οπου και να πας με τον εντι θα ειναι υπεροχο ακομα και στο πιο τρομακτικο μερος(παντα ελπιζοντας να σε σωσει ) ναι μπορω να καταλαβω αυτο το συναισθημα το ενιωθε και η μπελλα στην νεα σεληνη γι αυτο και τον πιστεψε τοσο ευκολα...αστα ειμαι στο τρεξιμο και προσπαθω να συνεχισω και τις δυο ιστοριες μου και τρεχω και δεν φτανω..βλεπεις η εμπνευση σου ερχεται ξαφνικα....αχ σε ευχαριστω παρα πολυ ερμιονακι μου για τις ευχες να σαι καλα και σου ευχομαι στο μελλον και εσυ με το καλο φοιτητρια εκει που θελεις.... ΥΣ ποτε θα εχουμε νεο κεφαλαιακι αδυμονουμε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Παρ 16 Σεπ 2011 - 20:18 | |
| | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 14 Νοε 2011 - 6:12 | |
| Εμυ μου, μετα απο πολυ καιρο συνεχισα το διαβασμα της ιστοριας σου (διαβασα ολα τα υπολοιπα κεφαλαια μαζεμενα.. ) Οτι και να πω ειναι λιγο...Και φυσικά ξερεις ποσο υπεροχη, πρωτοτυπη ειναι αυτη η ιστορια.. Σε γεμίζει συναισθηματα... Περιττό να πω πως σε ένα κεφάλαιο έκλαψα...Επίσης ο τρόπος γραφής φανταστικός!!! 'Ενα μεγάλο μπράβο!! Για πότε να υπολογιζουμε το επομενο κεφαλαιο? Με εχει φαει η αγωνια... Σορρυ αν γινομαι πιεστικη αλλα βλεπεις η ιστορια ειναι τοσο υπεροχη που δεν εχουμε πολλη υπομονη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 30 Νοε 2011 - 21:15 | |
| | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 1 Δεκ 2011 - 18:36 | |
| Δεν κάνει τίποτα, καλή μου!! Όσο για την έλλειψη χρόνου μην το συζητάς! Εμείς εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε... | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Κυρ 25 Μαρ 2012 - 13:35 | |
| γεια σου ...διάβασα το fanfic σου και ομολογώ πως μου άρεσε πολύ ..κρίμα πάντως για την Μπέλλα που περνάει τόσα ...περιμένω με αγωνία την συνέχεια ....αν και μου έχεις αφήσει πολλά ερωτηματικά ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 29 Μαρ 2012 - 21:33 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Κυρ 8 Απρ 2012 - 12:34 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Κυρ 13 Μάης 2012 - 20:46 | |
| Λύθηκε το πρόβλημα με τον υπολογιστή και μπορώ πλέον να ανεβάζω και τα κεφάλαια που είναι έτοιμα εδώ και πολλούς μήνες. Σειρά έχει το 8ο. Για ακόμη μία φορά σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που δέχομαι. Ελπίζω η ιστορία αυτή να είναι αντάξια των προσδοκιών σας! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Κυρ 13 Μάης 2012 - 20:57 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Κυρ 13 Μάης 2012 - 21:01 | |
| Καλά είμαι Χρυσάνθη μου!!! Εσύ;;; Κι εσείς μου λείψατε πολύ πολυυυυυ!!! Περιμένω με αγωνία!!! Θα ανεβάσω αυτές τις μέρες και τα υπόλοιπα κεφάλαια! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Κυρ 13 Μάης 2012 - 21:05 | |
| μια χαρούλα εδώ γράφω πυρετωδώς | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Κυρ 13 Μάης 2012 - 21:11 | |
| Καθόλου περίεργο αυτό όταν μιλάμε για σένα! Ο οίστρος καλά κρατεί! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Κυρ 13 Μάης 2012 - 21:26 | |
| δόξα τον θεό πάμε για τα σχόλια περιττό να πω ότι για άλλη μια φορά έκανες καταπληκτική δουλειά η αναμνήσεις της πάντα μου φέρνουν μια θλίψη όταν τις διαβάζω αλλά το κομμάτι αυτό ήταν τόσο τονωτικό μας έδωσες όλη την έκταση της αγάπης και τους πάθους που μοιράζονταν και το γιατί της ΜΠ μέσα μου έγινε πιο ισχυρό (άσχετα που εγώ ξέρω την συνέχεια) αυτό το κάνει ακόμα πιο έντονο για μένα για το κομμάτι που παρασύρθηκαν τι να πω απλά εκρηκτικό... νόμιζα ότι ήμουν εκεί... ότι ήμουν εγώ αυτή που άγγιζε... τόσο αισθησιακό που ανατρίχιασα... και χωρίς τίποτα παραπάνω ένιωσε ακριβός τι ακολούθησε μετά το τέλος του πάρτι κόλασηηηηηηηηηηηηηηηηηηη όσο για τον γιατρό τι να πω, εύχομαι μόνο να καταφέρει να την κάνει να βρει τις ισορροπίες της έστω και για λίγο γιατί πραγματικά δεν νομίζω ότι θα καταφέρει να αντέξει για πολύ ακόμα και είναι πραγματικά κρίμα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 14 Μάης 2012 - 23:36 | |
| κουκλίτσα μου διάβασα το καινούργιο σου κεφάλαιο και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ !!!συνέχισε έτσι!!ελπίζω να βάλεις σύντομα το νέο κεφάλαιο .. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 16 Μάης 2012 - 20:04 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 16 Μάης 2012 - 20:17 | |
| καρδούλα μου γλυκιά ξέρεις ότι θα είμαι πάντα εδώ πραγματικά μου έλειψες εύχομαι να είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 16 Μάης 2012 - 20:22 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 16 Μάης 2012 - 21:27 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια: No Sound But The Wind | |
|