| Σχόλια: No Sound But The Wind | |
|
+11sisaki robsten kiss ed<3 vasia Mrs.Christina d@n@e twilight! ROBELINA LadyTaniaXd Rosemarie Cullen xrysanthi Emy+Robert 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 25 Ιουλ 2011 - 21:16 | |
| Αχ Ερμιονη μου χθες διαβασα και τα τρια κεφαλαια απο τη νεα σου ιστορια και τι να πω ηταν πραγματικα υπεροχα μπραβο σου τοσο συγκινητικα. Και οταν γραφεις για τον Εντουαρντ δε μπορω πραγματικα στεναχωριεμαι. Και παλι μπραβο σου περιμενω με αγωνια την συνεχεια. | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Δευ 25 Ιουλ 2011 - 22:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 27 Ιουλ 2011 - 17:48 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 27 Ιουλ 2011 - 18:51 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 27 Ιουλ 2011 - 19:05 | |
| Ερμιονη μου δε χρειαζεται να με ευχαριστεις η ιστορια σου ειναι καταπληκτικη και αξιζει ολα τα καλα σχολια που σου γραφουμε. Οσο για την Μπελλα πιστευω πως αργα η γρηγορα θα καταλαβει οτι η Αλις θελει μονο το καλο της | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 27 Ιουλ 2011 - 19:23 | |
| να μαι και εγω .. πρωτα απο ολα εκπληκτικο κεφαλαιο , για αλλη μαι φορα εκανες εξαιρετικη δουλεια ερμιονακι μου ... δευτερον λυπαμαι τοσο πολυ την μπελλα , τον βλεπει μπροστα της .. αλλα δεν μπορει να ειναι αυτος ... δεν μπροει να το συλλαβει με το μυαλο της οτι χαθηκε .. τριτον η αλις θελει να την βοηθησει αλλα ειναι λογικο η μπελλα να μην θελει , δεν θελει να θεωρησει τον εαυτο της τρελο.. τεταρτον .. ανυπομονω για την συνεχεια...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 27 Ιουλ 2011 - 19:49 | |
| | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 27 Ιουλ 2011 - 21:28 | |
| Ερμιονη μου ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!!!!! Τοσα συναισθηματα και τοσος πονος σε αυτο το κεφαλαιο... Η καημενη η Μπελα ειναι σε αθλια κατασταση...Ειναι ολα τοσο δυσκολα για εκεινη... Τα συναισθηματα που μου περνας μεσω της γραφης σου ειναι απιστευτα...!Στο εχω ξαναπει αλλα θεωρω οτι αυτο ειναι πολυ σημαντικο σε μια ιστορια και εσυ τα εχεις καταφερει αψογα...!!! Μηπως ειδε οντως τον Εντουαρντ?????Ειναι πολυ παραξενο ολο αυτο και πραγματικα πιστευω πως ηταν εκεινος... Η Αλις ειναι τοσο υπεροχη φιλη...!Την αγαπαει πολυ τη Μπελλα και φαινεται οτι υποφερει και η ιδια βλεποντας τη... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοπελα μου!!!!!!!!Ηταν εκπληκτικο...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 27 Ιουλ 2011 - 21:36 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 27 Ιουλ 2011 - 23:05 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Τετ 27 Ιουλ 2011 - 23:27 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 0:53 | |
| ερμιονακι μου διαβασα το τεταρτο κεφαλαιο και μπλανταξα στο κλαμα γλυκια μου η μπελλα χανει το μυαλο της δεν ειναι η ιδια πια και οι υποψιες της ή ειναι 100% αληθινες ή οντως θελει βοήθεια...την λυπηθηκα αλλα ακομα και σε αυτη την κατασταση σκεφτεται την φιλη της οτι δεν θελει να της γινεται βαρος πραγματικα ειναι αξιοθαυμαστη....πραγματικα η σκηνη εξω απο την εταιρια και οταν σκεφτοταν την αποπειρα αυτοκτονιας με ανατριχιασαν ήταν συγκλονιστικες....μπραβο ερμιονακι μου οι σκηνες ηταν ρεαλιστικοτατες και οι περιγραφες σου για αλλη μια φορα τοσες γλαφυρες και παραστατικες ένιωσα βαθύτατα τον πόνο της μπελλα αλλα και την κατασταση σαν να ημουν διπλα της....μπραβο και παλι μπραβο οσο για την μουσικη η επιλογη για αλλη μια φορα ηταν η ιδανικη περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 15:41 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 4 Αυγ 2011 - 20:35 | |
| | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 4 Αυγ 2011 - 21:06 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 4 Αυγ 2011 - 21:09 | |
| ερμιονη μου συγκινηθηκα τοσο πολυ , μου βγαζει τοσα συναισθηματα .. πω πω η αλις ειναι εξαιρετη φιλη , μπραβο της .. η σκηνη με τον εμμετ οταν εφτασε στο σπιτι ηταν ολα τα λεφτα , πραγματικα μουδιασια .. ειναι πολυ καλος ο εμμετ και πολυ γλυκος .. ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο . α ξεχασα το τραγουδι εκπληκτικο και ταιριαζε τοσο πολυ με το κειμενο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 4 Αυγ 2011 - 21:12 | |
| Ερμιονη μου αλλο ενα τελειο κεφαλαιο μπραβο σου η Μπελλα βρισκεται ακομα σε χαλια ψυχολογικη κατασταση δεν ειναι και λιγο αυτο που της συμβαινει. Οσο και να της λενε να παει παρακατω δεν ειναι καθολου ευκολο. Ο Εμετ λιγο ξαφνικα εμφανιστηκε μηπως αυτη του η επισκεψη κρυβει κατι αλλο; Μου μετεφερες τα συναισθηματα πονου που νιωθει η Μπελλα και παλι μπραβο Ερμιονη μου περιμενω την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 4 Αυγ 2011 - 21:32 | |
| Κορίτσια μου, με κάνετε πολύ χαρούμενη με τα σχόλιά σας!!! Κατερίνα μου, συγκινήθηκες; Η ¶λις όπως έχουμε καταλάβει ήδη, στέκεται πάντα στο πλευρό της Μπέλα. Την αγαπάει και θέλει να τη βλέπει ευτυχισμένη! Αυτό άλλωστε δεν κάνει κάθε καλή φίλη; Τη στηρίζει και ό,τι κι αν συμβαίνει ξέρει πως γίνεται εξαιτίας του πόνου που βιώνει η φίλη της και γι αυτό δεν την παρεξηγεί... Σ' ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια γλυκιά μου!!! Ελινάκι μου, χαίρομαι πολύ που σχολίασες το τραγούδι. Το αγαπώ πάρα πολύ. Τη σκηνή με τον Έμετ προσπάθησα να την κάνω έντονη συναισθηματικά, καθώς συναντιούνται έπειτα από πολύ καιρό και χωρίστηκαν κάτω από περίεργες και παράλληλα δύσκολες συνθήκες. Σ' ευχαριστώ απίστευτα για το όμορφο σχόλιό σου αγάπη μου!!! Ελένη μου, η Μπέλα πράγματι είναι ακόμα πολύ χάλια. Κάποιες στιγμές παρακάτω θα γίνει ακόμα χειρότερα (όπως στο επόμενο κεφάλαιο) και κάποιες άλλες, η κατάστασή της θα καλυτερεύσει και θα κάνει σταδικά, σημαντικά θετικά βήματα. Όσον αφορά την ερώτησή σου σχετικά με τον Έμετ...τι ακριβώς θέλεις να πεις; Πιστεύεις πως κάτι κρύβει; Σ' ευχαριστώ κι εσένα Ελένη μου πολύ, με όλη μου την καρδιά για τα καλά σου λόγια!!! Στο επόμενο κεφάλαιο, που δεν θα αργήσει, θα δούμε τη συζήτηση Μπέλα-Έμετ και μια σοβαρή απόφαση από μεριάς της!!!! Σας φιλώ!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 4 Αυγ 2011 - 22:31 | |
| Eρμιονακι μου μολις διαβασα την συνεχεια Αυτη η ιστορια παντα με εντυπωσιαζει δεν ξερω τι να περιμενω δεν ξερω τι θα γινει πως θα εξελιχουν τα πραγματα,αν η Μπελλα βρει τροπο να λυσει το μυστηριο δεν υποψιαζομαι με τιποτα τι θα γινει στην συνεχεια εχω ενα σφιξιμο στην καρδια γι αυτο γιατι οσο και αν ελπιζω να ζει ο Εντουαρντ ξερω οτι εχει πεθανει και να γραψεις παρακατω δεν θα τον φερει πισω και αυτο ειναι που με ποναει οπως την Μπελλα! Αλλα ακομη ελπιζω σε ενα θαυμα!Εχω μια ιδεα στο μυαλο μου αλλα θα περιμενω να με εκπληξεις εσυ παλι οπως κανεις καθε φορα Ειμαστε παλι στο μηδεν δεν μαθαμε πολλες πληροφοριες για το τι παιζεται η Μπελλα στην ιδια κατασταση και χειροτερα... Οσα στηριγματα και να εχει δεν της φτανουν. Η Αλις προσπαθει οσο μπορει αλλα και η Μπελλα εκει που κανει ενα βημα μπροστα γυριζει 10 πισω .... Χαρηκα που ο Εμετ πηγε να την επισκευτει μου δημιουργησε μια νοτα αισιοδοξιας αυτο πιστευω ομως οτι εχει κατι παραπανω να της πει κατι πολυ σημαντικο αν το ενστικτο μου δεν πεφτει εξω .... Κουμπαρακι μου ΜΠΡΑΒΟ για την εκπληκτικη δουλεια σου και την καλογραμμενη σου ιστορια...Εχεις μελετησει πολυ καλα το θεμα και φαινεται... Ειμαι συνεχεια ΠΕΡΙΕΡΓΗ για το παρακατω! Σε φιλω γλυκα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 4 Αυγ 2011 - 22:48 | |
| Μαρινάκι μου καλό, με τα υπέροχα σχόλια κάθε φορά!!! Θα ήθελα να πω πως τα πράγματα στη συνέχεια θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Αυτή η "βαριά" ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στην αρχή, θα αρχίσει να φεύγει σιγά-σιγά και θα έχουμε πιο ευχάριστα κεφάλαια. Το επόμενο κεφάλαιο όπως προείπα, θα έχει κάτι σημαντικό από την πλευρά της Μπέλα, ενώ θα είναι επίσης λιγάκι λυπηρό. Από εκεί κι έπειτα όμως, τα πράγματα θα αλλάξουν λίγο και θα είναι πιο εύθυμα. Η ¶λις κάνει ό,τι μπορεί η καημένη και την λυπάμαι περισσότερο ώρες-ώρες. Ο Έμετ δεν ξέρω αν θα της πει κάτι σημαντικό, πάντως η παρουσία του θα είναι καθοριστική. Δεν προδίδω κάτι άλλο. Κουμπαρουλάκι μου, σε χιλιοευχαριστώ για την ενθάρρυνση και τα καταπληκτικά σου λόγια!!! Με γεμίζει με τεράστια χαρά αυτό!!! Όσον αφορά τη σκέψη που πέρασε από το μυαλό σου, αν θέλεις να τη μοιραστείς μαζί μου και να πάρεις απάντηση, στείλε μου pm. Ειδάλλως, όλα θα τα μάθουμε παρακάτω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 4 Αυγ 2011 - 22:59 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 4 Αυγ 2011 - 23:03 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 4 Αυγ 2011 - 23:09 | |
| Ερμιονη μου γι'αυτο που με ρωτησες ναι μπορω να πω οτι κατι κρυβει, δε ξερω παλι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind Πεμ 4 Αυγ 2011 - 23:11 | |
| - eleni 2 έγραψε:
- Ερμιονη μου γι'αυτο που με ρωτησες ναι μπορω να πω οτι κατι κρυβει, δε ξερω παλι.
Ελένη μου, δεν μπορώ να σου απαντήσω με ένα "ναι" ή μ' ένα "όχι" ακόμη. Το επόμενο κεφάλαιο έχει αρκετό Έμετ και είμαι σίγουρη πως καταλάβεις αν κάτι κρύβει ή τελικά πως όχι. | |
|
| |
| Σχόλια: No Sound But The Wind | |
|