Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: No Sound But The Wind

Πήγαινε κάτω 
    +11
    sisaki
    robsten kiss
    ed<3
    vasia
    Mrs.Christina
    d@n@e twilight!
    ROBELINA
    LadyTaniaXd
    Rosemarie Cullen
    xrysanthi
    Emy+Robert
    15 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : χαλκιδικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1743
    Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιουλ 2011 - 21:16

Αχ Ερμιονη μου χθες διαβασα και τα τρια κεφαλαια απο τη νεα σου ιστορια και τι να πω ηταν πραγματικα υπεροχα μπραβο σου Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 τοσο συγκινητικα. Και οταν γραφεις για τον Εντουαρντ δε μπορω πραγματικα στεναχωριεμαι. Και παλι μπραβο σου περιμενω με αγωνια την συνεχεια.
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιουλ 2011 - 22:02

eleni 2 έγραψε:
    Αχ Ερμιονη μου χθες διαβασα και τα τρια κεφαλαια απο τη νεα σου ιστορια και τι να πω ηταν πραγματικα υπεροχα μπραβο σου Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 τοσο συγκινητικα. Και οταν γραφεις για τον Εντουαρντ δε μπορω πραγματικα στεναχωριεμαι. Και παλι μπραβο σου περιμενω με αγωνια την συνεχεια.
    Ελένη μου, σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!! huggie kiss Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 174341 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227
    Χαίρομαι τόσο πολύ που σου άρεσε!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 616544 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 737142
    Η συνέχεια δεν θα αργήσει, το υπόσχομαι!!! kiss Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 kiss Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 kiss

i love edward 2 έγραψε:
    τιποτα γλυκια μου την αληθεια λεω αλλωστε...ποτε θα εχουμε καινουργιο κεφαλαιακι?? αγωνιω....
    Μαράκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ πολύ αγάπη μου και πάλι!!! kiss kiss kiss Δεν θα αργήσω να βάλω τη συνέχεια!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 huggie
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 17:48

Το 4ο κεφάλαιο είναι πανέτοιμο και μόλις αναρτήθηκε!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 6512 boogie Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 6512 boogie
    Περιμένω με μεγάλη αγωνία τα σχόλιά σας!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 18:39

Ερμιονη μου περιμενα πως και πως να διαβασω το τεταρτο κεφαλαιο πολυ χαρηκα που το ανεβασες σημερα. Μπραβο σου αλλο ενα υπεροχο κεφαλαιο Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 Τωρα πιστευω πως αυτος ο αντρας που ειδε η Μπελλα υπαρχει αλλα δεν ειναι δυστυχως ο Εντουαρντ ομως φαινεται να εχει καταπληκτικη ομοιοτητα μαζι του. Οσο για την Αλις πιστευει πως δε μπορει να βοηθησει αλλο τη Μπελλα γι'αυτο της προτεινε ψυχολογικη υποστηριξη δε νομιζω πως θελει να την ξεφορτωθει αλλωστε δεν εχει δειξει τετοια δειγματα ολον αυτο το καιρο. Μπραβο Ερμιονη μου περιμενω με αγωνια την συνεχεια kiss Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 18:51

Ελένη μου huggie , χαίρομαι πολύ για το σχόλιό σου αλλά και για τα καλά σου λόγια φυσικά! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 174341 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! kiss kiss kiss

Η ¶λις όπως ακριβώς είπες δεν θέλει να την ξεφορτωθεί, όμως βλέποντας πως δεν υπάρχει άλλη λύση θέλει να τη βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο. Την αγαπάει πάρα πολύ και έχει σταθεί σαν βράχος δίπλα της σε όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, που ήταν και πολλές. Βλέπει λοιπόν πως η κατάσταση αντί να καλυτερεύει, επιδεινώνεται και γι αυτό το λόγο στρέφεται στην ψυχολογική υποστήριξη. Η Μπέλα όμως εξαιτίας της κατάστασής της, παρερμηνεύει ό,τι κι αν της λένε και είναι αντιδραστική...

Σε χιλιοευχαριστώ και πάλι για τα λόγια σου Ελένη μου και για το ότι διαβάζεις την ιστορία μου!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 19:05

Ερμιονη μου δε χρειαζεται να με ευχαριστεις η ιστορια σου ειναι καταπληκτικη και αξιζει ολα τα καλα σχολια που σου γραφουμε. Οσο για την Μπελλα πιστευω πως αργα η γρηγορα θα καταλαβει οτι η Αλις θελει μονο το καλο της Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 19:23

να μαι και εγω .. πρωτα απο ολα εκπληκτικο κεφαλαιο , για αλλη μαι φορα εκανες εξαιρετικη δουλεια ερμιονακι μου ...
    δευτερον λυπαμαι τοσο πολυ την μπελλα , τον βλεπει μπροστα της .. αλλα δεν μπορει να ειναι αυτος ... δεν μπροει να το συλλαβει με το μυαλο της οτι χαθηκε ..
    τριτον η αλις θελει να την βοηθησει αλλα ειναι λογικο η μπελλα να μην θελει , δεν θελει να θεωρησει τον εαυτο της τρελο..
    τεταρτον .. ανυπομονω για την συνεχεια......
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 19:49

eleni 2 έγραψε:
    Ερμιονη μου δε χρειαζεται να με ευχαριστεις η ιστορια σου ειναι καταπληκτικη και αξιζει ολα τα καλα σχολια που σου γραφουμε. Οσο για την Μπελλα πιστευω πως αργα η γρηγορα θα καταλαβει οτι η Αλις θελει μονο το καλο της Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442

Ελένη μου Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 δεν μπορώ να μη σ' ευχαριστήσω για τα υπέροχα λόγια σου!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 Η ανταπόκριση που λαμβάνω με κάνει να συνεχίσω!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 616544 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227

ROBELINA έγραψε:
    να μαι και εγω .. πρωτα απο ολα εκπληκτικο κεφαλαιο , για αλλη μαι φορα εκανες εξαιρετικη δουλεια ερμιονακι μου ...
    δευτερον λυπαμαι τοσο πολυ την μπελλα , τον βλεπει μπροστα της .. αλλα δεν μπορει να ειναι αυτος ... δεν μπροει να το συλλαβει με το μυαλο της οτι χαθηκε ..
    τριτον η αλις θελει να την βοηθησει αλλα ειναι λογικο η μπελλα να μην θελει , δεν θελει να θεωρησει τον εαυτο της τρελο..
    τεταρτον .. ανυπομονω για την συνεχεια......

Ελινάκι μου huggie , σ' ευχαριστώ πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ γλυκιά μου!!!!!!! kiss kiss kiss
    Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 174341
    Στο σχόλιό σου είπες αυτό ακριβώς που συμβαίνει και που θα δούμε παρακάτω! Η Μπέλα δεν μπορεί άλλο γιατί απλά δεν θέλει να θεωρήσει τον εαυτό της τρελό. Είναι κάτι που φοβάται πάρα πολύ.
    Και πάλι ευχαριστώ αγάπη μου!!!!!!!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 620541 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 906998 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 620541 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 906998
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
    Αριθμός μηνυμάτων : 1204
    Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 21:28

Ερμιονη μου ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!!!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917
    Τοσα συναισθηματα και τοσος πονος σε αυτο το κεφαλαιο... Sad Η καημενη η Μπελα ειναι σε αθλια κατασταση...Ειναι ολα τοσο δυσκολα για εκεινη...
    Τα συναισθηματα που μου περνας μεσω της γραφης σου ειναι απιστευτα...!Στο εχω ξαναπει αλλα θεωρω οτι αυτο ειναι πολυ σημαντικο σε μια ιστορια και εσυ τα εχεις καταφερει αψογα...!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 474941 kiss
    Μηπως ειδε οντως τον Εντουαρντ?????Ειναι πολυ παραξενο ολο αυτο και πραγματικα πιστευω πως ηταν εκεινος...
    Η Αλις ειναι τοσο υπεροχη φιλη...!Την αγαπαει πολυ τη Μπελλα και φαινεται οτι υποφερει και η ιδια βλεποντας τη...
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοπελα μου!!!!!!!!Ηταν εκπληκτικο...!!!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 21:36

Κατερινάκι μου, αχ σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 691711 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 691711 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442

¶θλια κατάσταση δε λες τίποτα. Sad Το έχει πάρει πολύ άσχημα και της είναι αδύνατο να το πιστέψει. Η ¶λις είναι κοντά της πάντα, αλλά κι εκείνη πόσο ν' αντέξει; Έχει κάνει και θα κάνει πολλά για τη φίλη της που το έχει ανάγκη μέχρι να γίνει καλά... Όσο για το ερώτημά σου περί του Έντουαρντ, θα απαντηθεί παρακάτω... kiss

Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 691711 πολύ πολύ πολύυυυυυυυ και πάλι γλυκιά μου!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 174341 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 174341 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 906998 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 906998
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 23:05

Μια καλη αρχή ειναι να ξεκινησω με αυτο το εμοτικον: Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 31995 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 31995 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 31995 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 31995 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 31995

Κουμπαρουλα μου Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 εχεις βαλθει να με πεθανεις; Rolling Eyes Θα απαντησω
    μονη μου!! Ειμαι σιγουρη πως ναι lol! .....Με αυτη την ιστορια κανεις πραγματικα
    ΥΠΕΡΟΧΗ δουλεια. Εχεις δημιουργησει ενα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917

Ολες οι περιγραφες τα συναισθηματα της Μπελλας δοθηκαν με τον πιο ωραιο
    και τον πιο καταλληλο τροπο Rolling Eyes Πιστεψε με ξερω ποσο δυσκολο ειναι να περιγραψεις
    και να δωσεις συναισθηματα αν δεν εχεις περασει κατι παρομιο και με αυτη την ιστορια με κανεις να νιωθω τοσα πολλα! Wink

Η Μπελλα ειναι καταβεβλημενη δεν λεει να ορθοποδησει αρνειται πεισματικα
    να πιστεψει πως ο Εντουαρντ εφυγε Sad Πως δεν ειναι πια στην ζωη Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 206202 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 206202 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 206202
    Στο τελος θα τρελαθει αν δεν το εχει παθει ηδη!!Της εχει γινει εμμονη εκεινος ο αντρας στην εταιρια!Το μονο που με μπερδευει ειναι αν ειναι πραγματικος ή τον φτιαχνει με την φαντασια της η Μπελλα Neutral Neutral Και αν ειναι καποιος που οντως του μοιαζει;Μπορει να μην γυρναει απλα στο ονομα Εντουαρντ που τον φωναζε, να τον λενε αλλιως Rolling Eyes Δεν θελω να εχω αυταπατες αλλα τρελενομαι να μαθω ποιος ειναι, αν ειναι κατι δηλαδη! Sad Sad

Η Αλις εχει δικιο η Μπελλα χρειαζεται ψυχολογικη υποστηριξει!!Λογικο ομως να φερθει ετσι
    στην Αλις την δικαιωλογω εχει περασει τοσα... Η Αλις της σταθηκε δεν ειναι αχαριστη το βλεπει και η ιδια αλλα οταν χανει το μυαλο της και ειναι εκτος εαυτου δεν ξερει τι λεει, μετα το μετανιωνει cry cry cry

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ συνεχεια χωρις ψεγαδι!!Ερμιονακι μου ΕΣΚΙΣΕΣ.... Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 382268 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Περιμενω το επομενο με αγωνια!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 868134 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 23:27

Αχ Μαρινάκι μου, κουμπαράκι μου (χιχι! έκανα ομοιοκαταληξία! giggle ) δεν ξέρεις πόσο με συγκινείς και πόσο σε ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια σου!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 737142 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 616544

Με χαροποιεί αφάνταστα όταν ακούω πως σας περνούν κάποια συναισθήματα διαβάζοντας. Το κομμάτι αυτό όπως επίσης και οι περιγραφές τόπων, αντικειμένων κλπ με δυσκολεύουν αρκετά και πολλές φορές δεν είμαι ικανοποιημένη, γιατί είτε νομίζω πως λέω λίγα είτε πολλά και περιττά.
    Εμμονή δε λες τίποτα αγάπη μου. Sad Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντησω στις ερωτήσεις σου σχετικά με αυτό το θέμα. Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 80711 αλλά θα πω το σύνηθες, ότι δηλαδή θα δούμε παρακάτω... Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 80711 kiss kiss Η Μπέλα ήδη αρχίζει και "χάνεται". Χάνει τον εαυτό της. Οι συνέπειες θα είναι καθοριστικές. Sad
    Η ¶λις από την άλλη πλευρά είναι ήρωας μέχρι τώρα. Φίλη προς υπόδειγμα!

Κουμπαρουλάκι μου, σε ΥΠΕΡευχαριστώ για όλα!!! kiss Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 174341 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 906998
    Τα λες όλα τόσο όμορφα και γλυκά, όπως μόνο εσύ ξέρεις!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 382268 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 150320 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 737142
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 28 Ιουλ 2011 - 0:53

ερμιονακι μου διαβασα το τεταρτο κεφαλαιο και μπλανταξα στο κλαμα γλυκια μου η μπελλα χανει το μυαλο της δεν ειναι η ιδια πια και οι υποψιες της ή ειναι 100% αληθινες ή οντως θελει βοήθεια...την λυπηθηκα αλλα ακομα και σε αυτη την κατασταση σκεφτεται την φιλη της οτι δεν θελει να της γινεται βαρος πραγματικα ειναι αξιοθαυμαστη....πραγματικα η σκηνη εξω απο την εταιρια και οταν σκεφτοταν την αποπειρα αυτοκτονιας με ανατριχιασαν ήταν συγκλονιστικες....μπραβο ερμιονακι μου οι σκηνες ηταν ρεαλιστικοτατες και οι περιγραφες σου για αλλη μια φορα τοσες γλαφυρες και παραστατικες ένιωσα βαθύτατα τον πόνο της μπελλα αλλα και την κατασταση σαν να ημουν διπλα της....μπραβο και παλι μπραβο οσο για την μουσικη η επιλογη για αλλη μια φορα ηταν η ιδανικη περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια...
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 28 Ιουλ 2011 - 15:41

Μαράκι μου, αλήθεια σε συγκίνησε;;; Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 773164 Προσπάθησα να αποτυπώσω όσο πιο καλά μπορούσα τα συναισθήματα της Μπελα. Είμαι πολύ χαρούμενη που σου άρεσε!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 174341 kiss Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 174341 kiss

Η Μπέλα αισθάνεται πως είναι βάρος στην ¶λις κι εκεί οφείλεται η αντιδραστικότητα και η άρνησή της σε πολλά πράγματα μερικές φορές. Αχ πολύ χαίρομαι που σχολίασες το τραγούδι!!! huggie huggie Όταν το ακούω με γεμίζει με πολύ έντονα συναισθήματα και με συγκινεί. Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 773164

Σ' ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα μοναδικά λόγια σου Μαρία μου!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 616544 Χίλια ευχαριστώ!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227

Θα φροντίσω η συνέχεια να είναι αντάξια των προσδοκιών σας!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 906998 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 382268
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 4 Αυγ 2011 - 20:35

Λοιπόν...το 5ο κεφάλαιο μόλις αναρτήθηκε!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 616544

Περιμένω με μεγάλη αγωνία τις εντυπώσεις σας!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 906998 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 906998 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 906998
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
    Αριθμός μηνυμάτων : 1204
    Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 4 Αυγ 2011 - 21:06

Α πα πα Ερμιονη μου συγκινηθηκα παλι... Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 206202 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 206202 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 206202 Η καημενη η Μπελλα ποναει τοσο πολυ... Sad
    Η Αλις ειναι καταπληκτικη φιλη...!Το οτι την στηριζει μετα απο ολα αυτα ειναι απιστευτο...
    Οταν ο Εμμετ εφτασε στο σπιτι της Αλις και αγκαλιασε την Μπελλα ηταν πολυ συγκινητικο...Τα συναισθηματα της ηταν τοσο εντονα που με επηρεασε... Crying or Very sad
    Τωρα που συναντηθηκαν ελπιζω να της πει τιποτα σημαντικο για τον Εντουαρντ και μακαρι να βρισκονται συχνα γιατι φαινεται πως ο ενας εχει αναγκη τον αλλο...!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοπελα μου!!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κεφαλαιο για μαι ακομη φορα...!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 474941 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 474941 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 474941 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 474941 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 474941 Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 4 Αυγ 2011 - 21:09

ερμιονη μου συγκινηθηκα τοσο πολυ , μου βγαζει τοσα συναισθηματα .. πω πω η αλις ειναι εξαιρετη φιλη , μπραβο της .. η σκηνη με τον εμμετ οταν εφτασε στο σπιτι ηταν ολα τα λεφτα , πραγματικα μουδιασια .. ειναι πολυ καλος ο εμμετ και πολυ γλυκος .. ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο .
    α ξεχασα το τραγουδι εκπληκτικο και ταιριαζε τοσο πολυ με το κειμενο
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 4 Αυγ 2011 - 21:12

Ερμιονη μου αλλο ενα τελειο κεφαλαιο μπραβο σου Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 η Μπελλα βρισκεται ακομα σε χαλια ψυχολογικη κατασταση δεν ειναι και λιγο αυτο που της συμβαινει. Οσο και να της λενε να παει παρακατω δεν ειναι καθολου ευκολο. Ο Εμετ λιγο ξαφνικα εμφανιστηκε μηπως αυτη του η επισκεψη κρυβει κατι αλλο;
    Μου μετεφερες τα συναισθηματα πονου που νιωθει η Μπελλα και παλι μπραβο Ερμιονη μου περιμενω την συνεχεια Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 4 Αυγ 2011 - 21:32

Κορίτσια μου, με κάνετε πολύ χαρούμενη με τα σχόλιά σας!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 174341 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 174341 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 174341

Κατερίνα μου, συγκινήθηκες; Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 773164 Η ¶λις όπως έχουμε καταλάβει ήδη, στέκεται πάντα στο πλευρό της Μπέλα. Την αγαπάει και θέλει να τη βλέπει ευτυχισμένη! Αυτό άλλωστε δεν κάνει κάθε καλή φίλη; Τη στηρίζει και ό,τι κι αν συμβαίνει ξέρει πως γίνεται εξαιτίας του πόνου που βιώνει η φίλη της και γι αυτό δεν την παρεξηγεί...
    Σ' ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια γλυκιά μου!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 616544 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 906998

Ελινάκι μου, χαίρομαι πολύ που σχολίασες το τραγούδι. Το αγαπώ πάρα πολύ. Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 616544 Τη σκηνή με τον Έμετ προσπάθησα να την κάνω έντονη συναισθηματικά, καθώς συναντιούνται έπειτα από πολύ καιρό και χωρίστηκαν κάτω από περίεργες και παράλληλα δύσκολες συνθήκες.
    Σ' ευχαριστώ απίστευτα για το όμορφο σχόλιό σου αγάπη μου!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 630836 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 620541 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 906998

Ελένη μου, η Μπέλα πράγματι είναι ακόμα πολύ χάλια. Κάποιες στιγμές παρακάτω θα γίνει ακόμα χειρότερα Sad (όπως στο επόμενο κεφάλαιο) και κάποιες άλλες, η κατάστασή της θα καλυτερεύσει και θα κάνει σταδικά, σημαντικά θετικά βήματα. Όσον αφορά την ερώτησή σου σχετικά με τον Έμετ...τι ακριβώς θέλεις να πεις; Πιστεύεις πως κάτι κρύβει;
    Σ' ευχαριστώ κι εσένα Ελένη μου πολύ, με όλη μου την καρδιά για τα καλά σου λόγια!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 906998 kiss huggie Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735

Στο επόμενο κεφάλαιο, που δεν θα αργήσει, θα δούμε τη συζήτηση Μπέλα-Έμετ και μια σοβαρή απόφαση από μεριάς της!!!! Wink

Σας φιλώ!!!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 4 Αυγ 2011 - 22:31

Eρμιονακι μου μολις διαβασα την συνεχεια Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442

Αυτη η ιστορια παντα με εντυπωσιαζει δεν ξερω τι να περιμενω Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 691775 δεν ξερω τι θα γινει
    πως θα εξελιχουν τα πραγματα,αν η Μπελλα βρει τροπο να λυσει το μυστηριο Rolling Eyes
    δεν υποψιαζομαι με τιποτα τι θα γινει στην συνεχεια Wink εχω ενα σφιξιμο στην καρδια γι αυτο
    γιατι οσο και αν ελπιζω να ζει ο Εντουαρντ ξερω οτι εχει πεθανει και να γραψεις
    παρακατω δεν θα τον φερει πισω Sad Sad Sad και αυτο ειναι που με ποναει οπως την Μπελλα!

Αλλα ακομη ελπιζω σε ενα θαυμα!Εχω μια ιδεα στο μυαλο μου αλλα θα περιμενω να
    με εκπληξεις εσυ παλι οπως κανεις καθε φορα Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 868134 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 201917

Ειμαστε παλι στο μηδεν δεν μαθαμε πολλες πληροφοριες για το τι παιζεται Neutral η Μπελλα στην ιδια κατασταση και χειροτερα... cry cry cry Οσα στηριγματα και να εχει δεν της
    φτανουν. Η Αλις προσπαθει οσο μπορει αλλα και η Μπελλα εκει που κανει ενα βημα μπροστα
    γυριζει 10 πισω Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 691775 ....

Χαρηκα που ο Εμετ πηγε να την επισκευτει μου δημιουργησε μια νοτα αισιοδοξιας αυτο Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 πιστευω ομως οτι εχει κατι παραπανω να της πει κατι πολυ σημαντικο αν το ενστικτο μου δεν πεφτει εξω Smile ....

Κουμπαρακι μου Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 ΜΠΡΑΒΟ για την εκπληκτικη δουλεια σου και την καλογραμμενη
    σου ιστορια...Εχεις μελετησει πολυ καλα το θεμα και φαινεται...
    Ειμαι συνεχεια ΠΕΡΙΕΡΓΗ για το παρακατω! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 906998
    Σε φιλω γλυκα kiss kiss kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 4 Αυγ 2011 - 22:48

Μαρινάκι μου καλό, με τα υπέροχα σχόλια κάθε φορά!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442

Θα ήθελα να πω πως τα πράγματα στη συνέχεια θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Αυτή η "βαριά" ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στην αρχή, θα αρχίσει να φεύγει σιγά-σιγά και θα έχουμε πιο ευχάριστα κεφάλαια. Το επόμενο κεφάλαιο όπως προείπα, θα έχει κάτι σημαντικό από την πλευρά της Μπέλα, ενώ θα είναι επίσης λιγάκι λυπηρό. Από εκεί κι έπειτα όμως, τα πράγματα θα αλλάξουν λίγο και θα είναι πιο εύθυμα. Wink

Η ¶λις κάνει ό,τι μπορεί η καημένη και την λυπάμαι περισσότερο ώρες-ώρες. Ο Έμετ δεν ξέρω αν θα της πει κάτι σημαντικό, πάντως η παρουσία του θα είναι καθοριστική. Δεν προδίδω κάτι άλλο. Wink

Κουμπαρουλάκι μου, σε χιλιοευχαριστώ για την ενθάρρυνση και τα καταπληκτικά σου λόγια!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 kiss Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 kiss Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 kiss Με γεμίζει με τεράστια χαρά αυτό!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 382268

Όσον αφορά τη σκέψη που πέρασε από το μυαλό σου, αν θέλεις να τη μοιραστείς μαζί μου και να πάρεις απάντηση, στείλε μου pm. Wink Ειδάλλως, όλα θα τα μάθουμε παρακάτω! kiss
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 4 Αυγ 2011 - 22:59

Τα αξιζεις τα καλα λογια καρδουλα μου Wink !!!

ΑΑΑΑΑ ξεχασα το τραγουδι που επελεξεις απλα ΘΕΙΚΟ Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 31995 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 31995

Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 382268
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 4 Αυγ 2011 - 23:03

Αχ χαίρομαι πολύ πολύ που σου άρεσε Μαρινάκι!!! Μου θυμίζει απίστευτα Ν. Σελήνη!!! Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 616544

Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 691711 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 691711 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 620541 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 620541 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 382268 Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 382268
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 4 Αυγ 2011 - 23:09

Ερμιονη μου γι'αυτο που με ρωτησες ναι μπορω να πω οτι κατι κρυβει, δε ξερω παλι.
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: No Sound But The Wind   Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 4 Αυγ 2011 - 23:11

eleni 2 έγραψε:
    Ερμιονη μου γι'αυτο που με ρωτησες ναι μπορω να πω οτι κατι κρυβει, δε ξερω παλι.

Ελένη μου, δεν μπορώ να σου απαντήσω με ένα "ναι" ή μ' ένα "όχι" ακόμη. Σχόλια: No Sound But The Wind - Σελίδα 3 80711
    Το επόμενο κεφάλαιο έχει αρκετό Έμετ και είμαι σίγουρη πως καταλάβεις αν κάτι κρύβει ή τελικά πως όχι. Wink

Σχόλια: No Sound But The Wind
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 3 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: