Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Γεια σας εδω μπορειτε να αφηνετε τα σχολια σας για την ιστορια μου ''Βηματα στο σεληνωφως'' Ειναι η πρωτη φορα που δημοσιευω μια ιστορια μου θα ειναι μεγαλη χαρα και τιμη για μενα αν το διαβασετε. Περιμενω με αγωνια τα σχολια σας. Συντομα θα εχετε το πρωτο κεφαλαιο
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Ελένη μου, πολύ ενδιαφέρον ο πρόλογος της ιστορίας σου!!! Όσον αφορά τον τίτλο, τον λάτρεψα!!! Μπραβο σου!!! Αναμένω σύντομα το πρώτο κεφάλαιο!!! Καλή αρχή!!!
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
Ερμιονακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ χαιρομαι για την στηριξη που μου δειχνεις το πρωτο κεφαλαιο συντομα. Και μενα ο τιτλος μου αρεσε πολυ δε μπορουσα να σκεφτω κατι καλυτερο.
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Ελενη μου πολυ ωραιο το πρωτο κεφαλαιο!!!ΜΠΡΑΒΟ!!! Η Μπελλα μας δικηγορος ε? Μ'αρεσει...!Αλλα δεν βρισκει δουλεια η καημενη... Ελπιζω να τα βρει συντομα δουλεια...!Ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι υπεροχη στη δουλεια της...! Η Αλις οπως παντα θεοτρελη...! Λατρευω Μπελλα και Αλις σαν αδερφες...! Ποιος να ειναι αραγε αυτος ο πανεμορφος αντρας που την φωναξε??? Και τη θελει να της πει??? Θα ηθελα να προσθεσω οτι η γραφη σου ειναι εξαιρετικη...!Πολυ καλογραμμενη ιστορια!!! Γλυκια μου εκανες πολυ καλη αρχη!!!Ανυπομονω για το επομενο!!!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
...και;;; Ελένη μου, στο καλύτερο το κόβεις!!! Τι ήθελε να τη ρωτήσει ο άντρας με τα καταπράσινα μάτια; Τι ώρα είναι; Πώς μπορεί να πάει κάπου; Απ' ότι βλέπεις έχω ήδη αρχίσει να πλάθω σενάρια!!!
Η Μπέλα έχει τελειώσει τη σχολή της Νομικής με άριστα και αυτόν τον καιρό ψάχνει για δουλειά, που όμως δεν καταφέρνει να βρει. Η ¶λις είναι αδερφούλα της και φαίνεται πως έχουν καλή σχέση μεταξύ τους! Με γέμισε τεράστια αγωνία η εμφάνιση του Έντουαρντ!!! Και μάλιστα, έχοντας στο μυαλό κάτι από τον πρόλογο: ...τότε κάθε θεωρία που μπορούσα να σκεφτώ για τον έρωτα καταρρίφτηκε με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.
Ελένη μου, πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ σου!!! Πολύ όμορφο κεφάλαιο, καλογραμμένο και ευχάριστο!!!!!! Περιμένω κι άλλα στη συνέχεια!!!!!
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα ομορφα σχολια σας χαιρομαι αφανταστα που σας αρεσε. Για να πω την αληθεια στην αρχη ειχα πολύ αγχος για το αν θα αρεζε η ιστορια μου τα σχολια σας μου δινουν κουραγιο για να συνεχισω.
Κατερινακι μου ναι δικηγορος η Μπελλα μας αλλα σε δυσκολη εποχη οσο για τον πανεμορφο αντρα θα μαθετε γι'αυτον στο επομενο κεφαλαιο. Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ για τα καλα σου λογια
Ερμιονακι μου η ερωτηση του Εντουαρντ θα σας απογοητευσει λιγο αλλα μην ξεχναμε αρχη ειναι ακομα. Πραγματικα δυσκολος καιρος για να βρει δουλεια μια νεα δικηγορος αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Σε ευχαριστω παρα πολυ για το σχολιο σου
Συνεχεια συντομα
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
ελενη μου μολις διαβασα την ιστορια σου και εχω να πω οτι ειμαι κατενθουσιασμεννη .. η μπελλα παρολο τις δυσκολιες τα κατεφερε , μπραβο της , ε λογικο στην ελλαδα βρισκομαστε που θα βρει δουλεια .. αχ αυτος ο αντρας που μολις ειδε εμεινε .. ανυπομονω για το δευτερο κεφαλαιο
μολις το διαβασα .. καλα τι ευγενικος ο εντ και η μπελλα δεν μπορουσε να ξεκολήσει .. ε για να πω την αληθεια ουτε εγω θα μπορουσα .. αχ την καημενη την μπελλα , δεν μπορει να βρει δουλεια , νομιζω οτι μας αντιπροσωπευει αυτη η κοπελα .. αντε να δουλε τι θα κανει ..τέλεια η συνεχεια ελενακι μου
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θα συμφωνήσω με το Ελινάκι! Τι ευγενικός που ήταν ο Έντουαρντ! Μέσα στη γλυκύτητα και στο χαμόγελο ήταν! Υπέροχος... Αχχχ πώς να μην μπορεί να πάρει τα μάτια της η κοπέλα από πάνω του; Νομίζω πως αντέδρασε φυσιολογικά. Δεν ήθελε να φύγει από εκεί!!! Ακόμα λίγο και θα του χάριζε το κινητό της! Χαχα! Χαλάλι του όλα!!! Στενοχωρήθηκα λίγο που η συνέντευξη δεν πήγε καλά. Είναι πολύ λυπηρό αυτό, έπειτα από τόσο καιρό. Και το πιο σημαντικό είναι πως ψάχνει για δουλειά! Δεν περιμένει από άλλους! Ανυπομονώ να μάθω τι θα γίνει στη συνέχεια!!!
Ελένη μου, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από μένα!!! Εξαιρετικό κεφάλαιο!!! Αγωνιώ για παρακάτω!!!
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Τι υπεροχος που ηταν ο Εντι μας...! Αχ και να'ταν ολοι ετσι...!Ποιος στη χαρη μας...! Η καημενη η Μπελλα πως να μην αντιδρασει ετσι???Ερωτας με τη πρωτη ματια...! Παλι δεν καταφερε να βρει δουλεια η κοπελα μας αλλα ειμαι σιγουρη πως κατι θα γινει...! ΜΠΡΑΒΟ πολυ καλη η συνεχεια!!!! Ανυπομονω για το επομενο...!
Ελινακι μου και Ερμιονακι μου τεραστιο ευχαριστω για τα σχολια σας ειναι πολυ σημαντικο για μενα να διαβαζω τοσο καλα σχολια απο εσας που παντα κανετε καταπληκτικη δουλεια με τις ιστοριες σας. Και σενα σε ευχαριστω παρα πολυ κατερινακι μου. Βλεπω σας κερδισε ο Εντουαρντ λογικο μου φαινεται. Οσο για την Μπελλα ειναι πολυ ασχημο αυτο που της συμβαινει μην στεναχωριεσται όμως θα δειτε τι θα συμβει στην συνεχεια. Κια παλι σας ευχαριστω για την στηριξη που μου δειχνετε η συνεχεια συντομα
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Μπράβο!!!! Πολύ ωραία συνέχεια! Μου αρέσει πάρα πολύ η ιστορία σου... Μου άρεσε πολύ η συνάντηση του Έντουαρτ με την Μπέλλα και περιμένω με αγωνία τη συνέχεια... Και πάλι μπράβο!
Χμ.. πολύ ενδιαφέρον η αρχή, έχω ήδη φανταστεί την συνέχεια και την επόμενη συνάντηση τους(παίζει πάλι με τηλέφωνο..?) αλλά θα έχω μια καλύτερη άποψη όταν διαβάσω περισσότερα! Προς το παρών, συνέχισε έτσι!!
Επιτελους η Μπελλα αποφασισε να φυγει!!! Ειναι πολυ τυχερη που η Τσελσι ειναι τοσο καλη φιλη...!Και ευτυχως δεν πεδευτηκε και για το διαμερισμα!!!Το καλυτερο ειναι που ο Λορεντ βοηθησε για να βρει δουλεια!!!Περιμενα πως και πως να παει στην εταιρια να δω μηπως συναντησει κανενα γνωστο...! Και συναντησε!!! Ο Εντουαρντ προεδρος της εταιριας!!!!Ανυπομονω να δω τι θα γινει στη συνεχεια!!!Αλλα γιατι κατι μου λεει οτι μπορει και να μην τη θυμαται...?Θα δουμε...! Ελενη μου ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Τελεια συνεχεια!!!
Κατερινακι μου ευχαριστω παρα πολυ ναι η Μπελλα εφυγε τελικα και οπως αποδειχτηκε πολυ καλα εκανε οντως ειναι πολυ τυχερη που εχει την Τσελσι χωρις τη βοηθεια της ολα θα ηταν πιο δυσκολα. Οσο για τον Εντουαρντ θα δειτε στο επομενο τι θα γινει
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
εκπληκτικη η συνεχεια .. επιτελους εκανε το βημα να φυγει απο τους γονεις της .. η τσελσι και ο λορεντ βοηθησαν πολυ .. αχ προεδρος ο εντουαρτ .. ανυπμονω να δειαβσω το επομενο κεφαλαιο ..