| Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως | |
|
+12maria_likofos marina forever i love edward 2 Bella Marie Swan justnina22 ed<3 LadyTaniaXd ROBELINA robsten kiss Emy+Robert nana mplak eleni 2 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τετ 10 Αυγ 2011 - 15:01 | |
| Ευχαριστω παρα πολυ για τα σχολια σας Σουλιτσα μου σχετικα με το σχολιο σου μεχρι τωρα δεν εχω αναφερθει στο παρελθον μονο στο παρον Ελινακι μου χιλια ευχαριστω χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσε η συνεχεια επομενο κεφαλαιο συντομα | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τετ 10 Αυγ 2011 - 15:32 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τετ 10 Αυγ 2011 - 15:44 | |
| Ερμιονακι μου ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για το σχολιο σου αν και ειναι ακομα νωρις, απο τη στιγμη που πηγε η Μπελλα στην Αθηνα μεχρι τωρα τα εχει παει παρα πολυ καλα οφειλει βεβαια και πολλα στην Τσελσι θα δειτε ομως στην συνεχεια πολλα θα συμβουν. Ερμιονακι μου και παλι σε ευχαριστω επομενο κεφαλαιο συντομα | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τετ 10 Αυγ 2011 - 16:03 | |
| Ελενη μου διαβασα σημερα ολη σου την ιστορια και μου φανηκε ΥΠΕΡΟΧΗ και εχει ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!! Την κακομοιρα την Μπελλα δεν βρισκει πουθενα δουλεια λες και επειδη ειναι νεα παει να πει οτι ειναι και χαζη απλα οι περισσοτεροι την θεωρουν απειρη! Στο καλυτερο σημειο μας το εκοψες θα αργησει η συνεχεια; ΜΠΡΑΒΟ και παλι | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Παρ 12 Αυγ 2011 - 19:56 | |
| Μολις ανεβασα το τεταρτο κεφαλαιο. Αυτο το κεφαλαιο το αφιερωνω σε οσους απο μας που εχουμε ειτε ενα μικρο ειτε ενα μεγαλο ονειρο που καποια μερα θα πραγματοποιηθει. Θα περιμενω με παρα πολυ μεγαλη αγωνια τα σχολια σας | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Παρ 12 Αυγ 2011 - 20:12 | |
| Ελενη μου πολυ ωραιο κεφαλαιο! Απο την μια χαρηκα με την Μπελλα που βρηκε δουλεια αλλα απο την αλλη στενοχωρηθηκα για τον πατερα της Επισης ο Εντουαρντ κρατησε το λογο του και την πηρε ο ιδιος αυτοπροσωπος τηλεφωνο μου φαινεται τοσο γλυκος!! Αλλα με προβληματιζει που η Μπελλα τον εχει ερωτευτει γιατι δεν καταλαβαινω αν ο ιδιος ειναι ερωτευμενος μαζι της μεχρι στιγμης φαινεται πως ειναι μονοπλευρο ολο αυτο.θα ηθελα ομως να δω και τι σκεφτεται ο Εντουαρντ Μπραβο ψυχη μου... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Παρ 12 Αυγ 2011 - 20:12 | |
| αχ τι γλυκος που ειναι ο εντουαρτ μου αρεσει που της εδωσε μια ευκαρια για δουλεια .. στενοχωρηθηκα για τον πατερα της μπελλας .. τωρα η κοπελα υθα πρεπει να συντηρει και την οικογενεια της .. διπλος κοπος αλλα ειναι δυνατη θα τα καταφερει .. τελεια δουλεια .. ανυπομονω για την συνεχεια!!! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Παρ 12 Αυγ 2011 - 20:13 | |
| Τι τελεια,ο Εντουαρντ πηρε τη Μπελλα στη δουλεια!!!! Και δεν αργει για να ξεκινησει...! Ο καλος μου,ηταν τοσο ευγενικος μαζι της...! Φανηκε οτι θελει να τη βοηθησει...!Και ειμαι σιγουρη πως μολις ξεκινησει θα του αποδειξει ποσο καλη ειναι στη δουλεια!!! Τι κριμα που ο μπαμπας της Μπελλα εχασε τη δουλεια του... Τωρα πρεπει να τους βοηθησει η Μπελλα...Αλλα ειναι και η Αλις,πως θα τα καταφερει με τοσο εξοδα??? Δυσκολεψαν τα πραγματα... Ελενη μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!! Υπεροχη συνεχεια!!!!!Περιμενω με αγωνια το επομενο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Παρ 12 Αυγ 2011 - 20:34 | |
| Κοριτσακια μου σας ευχαριστω τοσο πολυ για τα καλα σας λογια χαιρομαι τοσο πολυ που σας αρεσε. Μαρινακι μου επιτελους η Μπελλα βρηκε δουλεια αλλα αυτο με τον πατερα της ηρθε να ταραξει τα νερα. Για τον Εντουαρντ θα μαθετε περισσοτερα σε ενα απο τα επομενα κεφαλαια που θα ειναι απο την πλευρα του. Να πω παντως οτι δυστυχως δεν ειναι μονος του αλλα αυτο θα το μαθετε στο επομενο. Μαρινακι μου χιλια ευχαριστω Ελινακι μου ο Εντουαρντ φερθηκε αψογα στην Μπελλα σχετικα με την ευκαιρια που της εδωσε αλλα πιστεψε με την αξιζει. Ελινακι μου και παλι σε ευχαριστω πολυ Κατερινακι μου η Μπελλα συντομα θα αποδειξει την αξια της σε ολους. Σιγουρα τα πραγματα δυσκολεψαν παρα πολυ για την Μπελλα θα δειτε ομως τα πραγματα θα δυσκολεψουν ακομα περισσοτερο. Κατερινακι μου και παλι χιλια ευχαριστω | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Παρ 12 Αυγ 2011 - 20:51 | |
| Σουλιτσα μου χιλια ευχαριστω χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσε. | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Παρ 12 Αυγ 2011 - 21:20 | |
| Ελένη μου γεια σου... Σήμερα είδα ότι γράφεις μια ιστόρια και από το τίτλο της και μόνο παρακινήθηκα για να την διαβάσω... Είναι πάρα πολύ καλή... Ο τρόπος γραφής σου εξαιρετικός, μεταδίδεις έντονα τα συναισθήματα των προσώπων και οι διάλογοι σε μεταφέρουν μέσα στην ίδια την ιστορία... Καθώς την διάβαζα είχα την αίσθηση ότι η Μπέλλα ήμουν εγώ και ότι ένιωθε το αισθανόμουν και εγώ η ίδια... ¶λις - Μπέλλα αδερφές υπέροχη ιδέα, μου αρέσει πολύ.... Όταν είδε τον Έντουαρντ ήταν φυσικό να τον ερωτευτεί.. Ποια θα τον έβλεπε, θα τον κοίταζε μέσα στα γαλανά του μάτια και δεν θα τον ερωτευόταν αμέσως..?!! Χάρηκα πάρα πολύ που βρήκε δουλειά στην εταιρία του Εντ έτσι θα μπορεί να τον βλέπει συνέχεια... Αν και στεναχωρήθηκα που έχασε ο πατέρας της την δουλειά του.... Ανυπομονώ να διαβάσω το επόμενο κεφάλαιο... Φιλιά....!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Παρ 12 Αυγ 2011 - 21:34 | |
| Νινα μου ειλικρινα σου μιλαω χαιρομαι αφανταστα που διαβασες την ιστορια μου σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ και για το σχολιο και για τα καλα σου λογια χαιρομαι επισης που σου αρεσε. Η συνεχεια συντομα Να σου πω επισης οτι ανεβασαμε τις ιστοριες μας την ιδια μερα. Μεχρι τωρα δε προλαβα να διαβασω τη δικη σου αλλα σημερα κιολας θα την ξεκινησω. Νινα μου και παλι χιλια ευχαριστω. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Παρ 12 Αυγ 2011 - 22:20 | |
| Αλήθεια..?? Τις ανεβάσαμε παρέα..? Ωραία γιατί και οι δύο είχαμε αναγνώσεις αρκετές μέχρι στιγμής... Χαίρομαι και το πέρνω σαν καλό σημάδι.... Πραγματικά μου άρεσε η ιστορία σου, την βρήκα πάρα πολύ εμπνευσμένη...!!! Όσον αφορά την δική μου ιστορία, δεν πειράζει όποτε βρεις χρόνο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Παρ 12 Αυγ 2011 - 22:24 | |
| Νινα μου την εχω ξεκινησει τελειωνω το δευτερο κεφαλαιο οταν την τελειωσω θα σου αφησω σχολιο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Παρ 12 Αυγ 2011 - 22:26 | |
| Οκ σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, ελπίζω να σου αρέσει...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 16 Αυγ 2011 - 15:47 | |
| Μολις ανεβασα το πεμπτο κεφαλαιο. Καλη αναγνωση περιμενω τα σχολια σας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 16 Αυγ 2011 - 15:57 | |
| Το περίμεναααα! Όχι μόνο ότι θα έπαιρνε τη δουλειά η Μπέλα, αλλά ότι θα της τηλεφωνούσε και ο ίδιος! Το αγόρι μας όταν λέει κάτι, το εννοεί. Δεν είναι σαν τους άλλους. (χαχα! Το παράκανα! ) Χάρηκα πολύ που η Μπέλα πήρε τη θέση, ιδιαίτερα τώρα που απολύθηκε ο πατέρας της. Αυτό είναι πολύ θλιβερό, όμως είμαι σίγουρη πως όλα θα φτιάξουν με τη βοήθειά της. Ακόμη, είχαμε αποκαλύψεις! Τον αγαπάει! Στο σημείο που είπε: -Λυπάμαι., ο Έντουαρντ φαινόταν πως λυπόταν πραγματικά. Εγώ όμως πλέον δε λυπόμουν καθόλου αντίθετα πετούσα στα σύννεφα. λύθηκα στα γέλια! Πετούσε στα σύννεφα γιατί θα ήταν μαζί του! Ελπίζω όλο αυτό να βγει σε καλό. Δεν ξέρουμε πολλά για τον Έντουαρντ ακόμη κι έτσι κρατώ κάποιες επιφυλάξεις! Ελένη μου, ΜΠΡΑΒΟ σου!!! Υπέροχο κεφάλαιο!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!! Ωπ! Με πρόλαβες!!! Επανέρχομαι με σχόλια για το 5ο!!! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 16 Αυγ 2011 - 16:08 | |
| Ελενη μου τι συνεχεια ηταν αυτη??? Μας ηρθαν πολλα μαζεμενα... Αρχικα...Ο Εντουαρντ ειναι αρραβωνιασμενος??? Δεν το πιστευω,δεν μου ειχε περασει καν απο το μυαλο...Τι στριμενη που ειναι η Ροζαλη,πραγματικα τη μισω... Βεβαια μου φαινεται σαν να ηταν υποχρεωτικος ο αρραβωνας τους για καποιο λογο...Ειδικα ο Εντ μου δειψνει οτι δεν τη θελει...! Η Ροζαλη γιατι συμπεριφερθηκε ετσι στη Μπελλα???Επειδη η θεση δεν δωθηκε στον Εμμετ οπως ειπε???Κατι περιεργο συμβαινει και καπου πηγαινει το μυαλο μου... Η καημενη η Μπελλα ποσα πια πρεπει να αντιματωπισει? Απεδειξε ομως σε ολους ποσο καλη ειναι στη δουλεια!!! Αλλα κουραζεται πολυ... Αυτο παλι στο τελος τι ηταν???Ποιος τη χτυπησε και γιατι???Κατι μου λεει οτι η Ροχαλη εχει σχεση με αυτο που εγινε...Θα την σκοτωσω αν οντως το εκανε αυτη... Ελπιζω να μην εχει παθει κατι η Μπελλα...! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ελενακι μου!!!!!Εξαιρετικο κεφαλαιο!!!!!! Περιμενω με αγωνια το επομενο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 16 Αυγ 2011 - 16:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 16 Αυγ 2011 - 16:33 | |
| Κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα πολυ χαιρομαι που σας αρεσε το κεφαλαιο Λοιπον Κατερινακι μου ενα εχω να πω ακομα δεν ειδατε τιποτα απο τη Ροζαλι ειμαι σιγουρη οτι θα την μισησεις ακομα περισσοτερο στην συνεχεια οσο για τον Εντουαρντ για τον αρραβωνα τα ηθελε και τα παθε. Τωρα σχετικα με ποιον χτυπησε την Μπελλα θα το μαθετε σε ενα απο τα επομενα κεφαλαια. Κατερινακι μου χιλια ευχαριστω Ερμιονακι μου σε ευχαριστω διπλα μιας και μου αφησες δυο σχολια δε θα σας πω τι γινεται με τον Εμετ ακομα θα το μαθετε στην συνεχεια. Σιγουρα ομως η Ροζαλι κανει ετσι γιατι δεν πηρε ο Εμετ τη δουλεια. Να πω επισης οτι το επομενο κεφαλαιο θα ειναι απο την πλευρα του Εντουαρντ Ερμιονακι μου χιλια ευχαριστω | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 16 Αυγ 2011 - 19:06 | |
| καλα τελεια η συνεχεια ελενακι μου .. καλα η ροζαλι την μισησα απο την πρωτη στιγμη και ειμαι σιγουρη οτι στην συνεχεια θα ειναι χειροτερα .. δεν μου βγαζεις απο το μυαλο οτι τα εχει εμ τον εμμετ , φυσικα μπορει να κανω και λαθος .. απλα εχω φαντασια .. ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 16 Αυγ 2011 - 20:36 | |
| Ελινακι μου χιλια ευχαριστω χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσε η συνεχεια. Με τον Εμετ θα μαθετε μετα απο λιγα κεφαλαια τι συμβαινει. Η συνεχεια απο την πλευρα του Εντουαρντ συντομα | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 16 Αυγ 2011 - 22:11 | |
| Αχχ πάρα πολύ ωραία συνέχεια!! Μπράβο! Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω αρχίσει να μισώ τη Ρόζαλι. Μα να θέλει να διώξει τη Μπέλλα? Και πάλι μπράβο πάντως... Περιμένω τη συνέχεια με αγωνία! | |
|
| |
| Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως | |
|