| Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως | |
|
+12maria_likofos marina forever i love edward 2 Bella Marie Swan justnina22 ed<3 LadyTaniaXd ROBELINA robsten kiss Emy+Robert nana mplak eleni 2 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Κυρ 6 Νοε 2011 - 17:34 | |
| Τανια μου ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια Το δεκατο κεφαλαιο σας περιμενει ελπιζω να σας αρεσει περιμενω με πολυ μεγαλη αγωνια τα σχολια σας | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Κυρ 6 Νοε 2011 - 18:16 | |
| τι καλος που ειναι ο πατερας του!!! ο εντουαρτ ειναι ερωτευμενος μαζι της , αλλα η μπελλα αναγκάστηκε να του πει ψεμματα γιατι και η ιδια ειναι μπερδεμενη και δεν ξερει τι να κανει , ειν αι απολυτα λογικο !!!! φοβαμαι τις παρορμητικες κινησεις του εντουαρτ , γιατι ενας πληγωμενος ανθρωπος ειναι οτι το χειροτερο , αυτο ειναι σιγουρο!! τελειο κεφαλαιο για ακομα μια φορα ,α νυπομονω για την συνεχεια!!!!!! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Κυρ 6 Νοε 2011 - 20:30 | |
| Καλα ο Εντουαρντ τη θελει πολυ τη Μπελλα...!Αφου το καταλαβε και ο πατερας του...!Μου αρεσει που του λεει να ακολουθησει την καρδια του και οχι να μεινει με τη Ροζαλι...!Αν και την αγαπαει (δεν ξερω πως γινεται αυτο ) θελει πανω απ'ολα να ειναι ο γιος του ευτυχισμενος...! Τελικα η Μπελλα αποφασησε να μην πει τιποτα στον Εντουαρντ για το θεμα με τη Ροζαλι...Νομιζω οτι ειναι λαθος αποφαση... Του ειπε οτι δεν γινεται να ειναι μαζι και οτι ειναι με αλλον πραγμα που ειναι ψεματα... Τωρα ειναι πληγωμενοι και οι δυο,ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα...! Τι θελει να πει ο Εντουαρντ στη Ροζαλη???Δεν θα ειναι καλο για εμας αυτο αλλα μονο για εκεινη μου φαινεται... ΜΠΡΑΒΟ Ελενη μου!!! Φανταστικο κεφαλαιο!!!Ανυπομονω για το επομενο!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| |
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Κυρ 1 Ιαν 2012 - 17:12 | |
| Καλησπερα, σας ευχομαι καλη χρονια με υγεια και ευτυχια. Μολις ανεβασα το επομενο κεφαλαιο περιμενω τα σχολια σας | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Δευ 2 Ιαν 2012 - 19:48 | |
| Καλη χρονια ελενακι μου.. η καημενη η μπελλα τη λυπαμαι τοσο πολυ .. αυτη η ροζαλι θελει πολυ ξύλο , την απειλει και ακομα και με τον ιδιο της το αδερφο τα εβαλε ... καλα το τελος αστα να πανε , ημουν σιγουρος οτι ηθελε την ροζαλι για αυτον το λογο , αχ βρε εντουαρντ!!! τελειο , τελειο κεφαλαιο ανυπομονω για την συνεχεια!! | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Δευ 2 Ιαν 2012 - 19:49 | |
| Kαλα η ροζαλι ειναι μια οχιαααααα....ο καημενος οο τζασπερ θα πρεπει να ντρεπεται που ειναι αδερφη του...στο τελος επαθα λιγο σοκ...παντρευεται ο εντουαρντ την ροζαλι?? παει καλα ο ανθρωπος? με εχει φαει η αγωνια για το επομενο...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 3 Ιαν 2012 - 14:01 | |
| Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τα σχολια σας χαιρομαι που σας αρεσε η συνεχεια Η Ροζαλι δεν διστασε να βλαψει ακομα και τον αδερφο της, αλλα ευτυχως ο Τζασπερ τα καταφερε και εχει γινει ενας ανεξαρτητος ανθρωπος που δεν την εχει αναγκη. Η αποφαση του Εντουαρντ να ζητησει την Ροζαλι σε γαμο ηταν πολυ απερισκεπτη και εγινε πανω στον θυμο του επειδη τον απερριψε η Μπελλα. Και παλι σας ευχαριστω το επομενο κεφαλαιο ισως να αργησει λιγο | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Κυρ 8 Ιαν 2012 - 20:12 | |
| αχ..ειναι παραπολη ωραιοο αλλα θα σκασω..τι θα γινει μετα? σε παρακαλω προσπαθησε να μην αργησει και τοσο πολυ αν γινετε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Δευ 9 Ιαν 2012 - 15:26 | |
| Γεια σου Μαρια μου σε ευχαριστω παρα πολυ για το σχολιο σου χαιρομαι που διαβασες την ιστορια μου και περισσοτερο που σου αρεσε το επομενο κεφαλαιο θα προσπαθησω να το ανεβασω οσο πιο γρηγορα μπορω | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 6 Μαρ 2012 - 0:07 | |
| Πω πω πω αυτός ο γάμος θα είναι για τα πανηγύρια! Καλά όταν ο εγωισμός του ανθρώπου πληγώνεται δε ξέρει τι του φταίει.......και συνηθως πραττει λάθος............ αλλά και αυτή η Μπέλα πες το χρυση μου να τελειώνουμε............. | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τετ 7 Μαρ 2012 - 12:03 | |
| Η Ελένη μου η συνέχεια ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ... Ας την βρεί ο Έντουαρντ και να του πει οτι τον έχει κάνει τάρανδο για να μην παντρευτούν. Αλλά αφού αγαπιούνται θα πέρασουν όλα τα εμπόδια και στο τέλος θα είναι μαζί! Μπράβο σου. Περιμένω την συνέχεια με αγωνία | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τετ 7 Μαρ 2012 - 12:59 | |
| διαβασα την συνεχεια και ηταν εκπληκτικη. καταλαβαινω την μπελλα βρισκεται σε δυσκολη θεση και ο αλλος που πας ανθρωπε με αυτην να παντρευτεις .. αγαπιουνται κριμα ειναι .. ελπιζω να πανε ολα καλα !! μπραβο πολυ καλη δουλεια !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Παρ 9 Μαρ 2012 - 15:16 | |
| Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια Ο Εντουαρντ με την Μπελλα αγαπιουνται, αλλα υπαρχουν εμποδια στην σχεση τους που δεν τους επιτρεπουν να ειναι μαζι, οχι ακομη τουλαχιστον. Παντως ο γαμος σιγουρα θα αναβληθει | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Παρ 13 Απρ 2012 - 15:27 | |
| Ελένη μου διάβασα την ιστορία σου και μου άρεσε πάρα πολύ ..ελπίζω να βάλεις σύντομα συνέχεια ..την περιμένω με αγωνία Φιλιά Μαριέττα | |
|
| |
Δανάη Μαρίνα Twilight Human
Τόπος : Στη χωρα της φαντασιας και των ονειρων... Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 14/01/2012
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Κυρ 17 Ιουν 2012 - 22:51 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως | |
|