| Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως | |
|
+12maria_likofos marina forever i love edward 2 Bella Marie Swan justnina22 ed<3 LadyTaniaXd ROBELINA robsten kiss Emy+Robert nana mplak eleni 2 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 16 Αυγ 2011 - 22:18 | |
| Νανα μου χιλια ευχαριστω για το σχολιο και με το δικιο σου μισεις την Ροζαλι ετσι οπως φερεται δε μπορεις να κανεις διαφορετικα η συνεχεια συντομα | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Σαβ 20 Αυγ 2011 - 15:17 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Σαβ 20 Αυγ 2011 - 15:29 | |
| Νινα μου σε ευχαριστω παρα πολυ χαιρομαι που σου αρεσε η συνεχεια. Η απορια σου θα λυθει συντομα. Να πω επισης οτι σε λιγο ανεβαζω το επομενο κεφαλαιο | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Σαβ 20 Αυγ 2011 - 16:18 | |
| Ο καημενος ο Εντουαρντ εχει περασει δυσκολα στο παρελθον... Ειναι κριμα που δεν γνωρισε τη μαμα του αλλα ευτυχως ειχε παντα τον Καρλαιλ μαζι του!!! Απο τα λογια του Εντουαρντ φανηκε ποσο υπεροχος πατερας ειναι ο Καρλαιλ...!!! Η Μπελλα τον κανει να νιωθει διαφορετικα απ'οτι συνηθως και νομιζω οτι θα του γεμισει αρκετα το κενο που νιωθει...Ειδη εχει αρχισει να ενδιαφερεται για αυτη!!! Παλι καλα που ηθελε να της παει τα κλειδια και την βρηκε... Μου αρεσε παρα πολυ που ανησυχησε τοσο και ευτυχως η Μπελλα δεν επαθε τιποτα...!!! Ο καλος μου εμεινε μαζι της το βραδυ!!! Μην του παθει και τιποτα...! Και δεν πηρε και τη Ροζαλη τηλεφωνο...! Ελενακι μου ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! Τελεια συνεχεια!!!!Ανυπομονω για το επομενο!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Σαβ 20 Αυγ 2011 - 16:24 | |
| ελενη μου μου αρεσε τρελα η συνεχεια .. το γλυκο μας παλικαρι περασε πολλα .. ευτυχως ειχε και τον πατερα του διπλα .. μπραβο του που βοηθησε και ανησυχησε για την μπελλα νιωθει συναισθηματα για αυτη και σιγα σιγα ολα θα αλλαξουν , τουλαχιστον ετσι πιστευω .. συγχαρητηρια , ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο .. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Σαβ 20 Αυγ 2011 - 16:54 | |
| Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια καθε φορα μου δινετε μεγαλη χαρα με τα σχολια σας. Ο Εντουαρντ περασε πολυ δυσκολα αλλα ευτυχως καταφερε να τα ξεπερασει. Η απωλεια δε διαγραφεται ευκολα αλλα δεν τον πηρε και απο κατω. Οσο για την Μπελλα εχει αρχισει ηδη να δενεται μαζι της. Και παλι σας ευχαριστω η συνεχεια συντομα | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Σαβ 20 Αυγ 2011 - 17:44 | |
| Ελενη μου χαιρομαι που ο Εντουαρντ βρηκε την Μπελλα και την πηγε στο νοσοκομειο! Ουφ ηρεμισα που ειναι καλα... Πραγματικα μου αρεσε που ανησυχουσε και εμεινε στο πλευρο της για να την φροντισει! Ελπιζω σιγα σιγα να γνωριστουν καλυτερα! Μπραβο σου....περιμενω συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Σαβ 20 Αυγ 2011 - 17:54 | |
| Μαρινακι μου ευχαριστω παρα πολυ ευτυχως η Μπελλα ειναι καλα η συνεχεια απο την πλευρα του Εντουαρντ συντομα | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Σαβ 20 Αυγ 2011 - 21:40 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Σαβ 20 Αυγ 2011 - 21:50 | |
| Νινακι μου χιλια ευχαριστω για το υπεροχο σχολιο σου χαιρομαι που σου αρεσε η συνεχεια. Ο πατερας του Εντουαρντ του σταθηκε παρα πολυ και παντα θα ειναι διπλα του χαιρομαι που σου αρεσε και ο διαλογος του Εντουαρντ με την Μπελλα. Νινακι μου και παλι χιλια ευχαριστω - Σπόιλερ:
Να πω και κατι λιγο ασχετο αλλα τελος παντων πριν για την δικη μου υπογραφη ειπες πως σου αρεσε;
| |
|
| |
| |
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Κυρ 21 Αυγ 2011 - 15:22 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Κυρ 21 Αυγ 2011 - 15:30 | |
| Ερμιονακι μου χιλια ευχαριστω για το σχολιο σου χαιρομαι που σου αρεσε η συνεχεια. Η Μπελλα αν και τις εφαγε μπορω να πω πως αξιζε τον κοπο και βεβαια χαρηκε με την συμπεριφορα του Εντουαρντ οπως ειναι λογικο. Η συνεχεια απο την πλευρα του αγαπημενου μας Εντουαρντ συντομα | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Δευ 22 Αυγ 2011 - 12:50 | |
| Σήμερα διάβασα τη συνέχεια... Μπράβο Ελένη!! Φοβερό κεφάλαιο και μου άρεσε ιδιαίτερα επειδή ήταν από τη μεριά του Έντουαρτ. Πάλι καλά που βρήκε την Μπέλλα και την πήγε στο νοσοκομείο... Περιμένω τη συνέχεια με αγωνία! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Δευ 22 Αυγ 2011 - 15:08 | |
| Νανα μου χιλια ευχαριστω χαιρομαι που σου αρεσε η συνεχεια να σου πω επισης οτι και το επομενο κεφαλαιο απο την πλευρα του Εντουαρντ θα ειναι | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 30 Αυγ 2011 - 0:07 | |
| Ελένη τέλειο κεφάλαιο! Φανταστικό, υπέροχο, απίστευτο! Χάρηκα τόσο πολύ που ο Έντουαρντ κάλεσε την Μπέλλα στα γενέθλια του...Αχ αυτή η Ρόζαλι όμως! Μου έρχεται να την πνίξω... ή να της κάνω αυτό: Όπως σου είπα και την προηγούμενη φορά μου άρεσε που ήταν από τη μερια του Εντουαρντ.... Μπράβο λοιπόν για μια ακόμη φορά και περιμένω το επόμενο κεφάλαιο με αγωνία! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 30 Αυγ 2011 - 0:15 | |
| Νανα μου χιλια ευχαριστω για τα καλα σου λογια χαιρομαι που σου αρεσε η συνεχεια. Το επομενο κεφαλαιο συντομα | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 30 Αυγ 2011 - 0:40 | |
| Ευτυχως που ο Εντουαρντ εδωσε αδεια στη Μπελλα,την χρειαζοταν...και το σημαντικο του ελειψε...! Γιατι κ.Καλεν...? Αναρωτιεμαι τι νιωθει για εκεινη...!Δεν ειναι λογικο να τη συμπαθει και να τη νοιαζεται τοσο πολυ...! Η Ροζαλη γιατι ειναι τοσο κακια πια???Τοσο πολυ ζηλευει??? Ο αδερφος της Ροζαλη αν καταλαβα καλα απο την αντιδραση της Μπελλα τα εχει με τη Αλις...Περιπλεκονται τα πραγματα... Μου αρεσε που την καλεσε στα γενεθλια του,μακαρι να γινει τιποτα...!!! Ελενη μου Μπραβο!!! Πολυ ωραια συνεχεια!!!!Ανυπομονω για το επομενο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 30 Αυγ 2011 - 0:50 | |
| Κατερινακι μου χιλια ευχαριστω πολυ σωστα καταλαβες η Αλις τα εχει με τον αδερφο της Ροζαλι τον Τζασπερ. Στο επομενο κεφαλαιο θα μαθετε γιατι συμπεριφερεται ετσι η Ροζαλι. Η συνεχεια συντομα | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 30 Αυγ 2011 - 11:10 | |
| πολυ ωραιο κεφαλαιο ελενη μου .. ο εντουαρτ ειναι τοσο γλυκος σε αντιθεση με την ροζαλι που ειναι μια κακομαθημενη και μιση ... της φερθηκε ανθρωπινα και το παρτι το βλεπω καπως επισοδιακο .. ανυπομονω για την συνχεια .. | |
|
| |
| |
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 30 Αυγ 2011 - 14:26 | |
| Τι να πω... Είσαι απίστευτη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 30 Αυγ 2011 - 14:34 | |
| Ευχαριστω παρα πολυ Ευα μου | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 30 Αυγ 2011 - 14:43 | |
| Τίποτα!Συνέχισε έτσι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 30 Αυγ 2011 - 14:48 | |
| Ευα μου να εισαι σιγουρη οτι τα σχολια σας μου δινουν δυναμη να συνεχισω | |
|
| |
| Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως | |
|