| Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως | |
|
+12maria_likofos marina forever i love edward 2 Bella Marie Swan justnina22 ed<3 LadyTaniaXd ROBELINA robsten kiss Emy+Robert nana mplak eleni 2 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 30 Αυγ 2011 - 14:49 | |
| Χαίρομαι που το "ακούω" αυτό! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τετ 31 Αυγ 2011 - 16:53 | |
| Ελένη μου, μήπως έχει αρχίσει να πονάει το δοντάκι του Έντουαρντ; Όχι υπερβολές, αλλά ένα αμυδρό τσίμπημα στην καρδιά και ένα -παραπάνω του κανονικού- ενδιαφέρον το έχει. Μου άρεσε πολύ που την κάλεσε στα γενέθλιά του αν και μυρίζομαι τσακωμούς, με ποια άλλη; Τη Ρόζαλι φυσικά! Θα προτιμούσα να της έλεγε ο Έντουαρντ για την Μπέλα και να μη γίνουν όλα ξαφνικά, διότι όπως προείπα, μυρίζομαι εντάσεις και δε μ' αρέσει. Για την Μπέλα λυπάμαι πιο πολύ, για κανέναν άλλο. Η Ρόζαλι καταπιάνεται με το παραμικρό και είναι πολύ απότομη. Βλέπω το πάρτυ να μην είναι ευχάριστο για όλους... Επίσης, όσον αφορά την ηρωίδα μας είναι λιγάκι τραβάτε με κι ας κλαίω. "Όλοι θα της είναι άγνωστοι", "δεν ήξερε", αλλά τελικά δέχτηκε την πρότασή του! Δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς όμως... Χαχα! Έντουαρντ είναι αυτός! Μπράβο σου Ελένη μου, συγχαρητήρια για το κεφάλαιο αυτό!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια γλυκιά μου!!! | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τετ 31 Αυγ 2011 - 17:04 | |
| Ερμιονακι μου χιλια ευχαριστω για το σχολιο ο Εντουαρντ εχει αρχισει να την ερωτευεται την Μπελλα, αλλα τα πραγματα δεν θα ειναι καθολου ευκολα να πω επισης οτι αυτο το παρτι δε θα ειναι οπως τα αλλα, θα εχουμε ραγδαιες εξελιξεις. Ερμιονη μου και παλι σε ευχαριστω η συνεχεια συντομα | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τετ 31 Αυγ 2011 - 20:12 | |
| Ελένη μου ακόμα ένα υπέροχο κεφάλαιο από τα χεράκια σου.... Όλο το βράδυ ο καημένος ο Έντουαρντ την έβγαλε στην πολυθρόνα προσέχοντας την Μπέλλα.... Είναι πραγματικός τζέντλεμαν..!!! Της έδωσε και μία εβδομάδα άδεια την οποία πέρασε χωρίς να την δει και η απουσία της ήταν αισθητή στην καρδιά του... Ο Τζάσπερ είναι αδερφός της Ρόζαλι?? WOW!!! Και τα έχει και με την ¶λις ην αδερφή της Μπέλλα... Αυτό κι αν είναι συμπτωση... Ο Έντ αρχίζει επιτέλους να την βλέπει και με άλλο μάτι... Καιρός ήταν.... Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στο πάρτι και τι θα κάνει η Ρόζαλι με το που θα δει την Μπέλλα στο γενέθλιο πάρτι του αραβωνιαστικού της... Η φραφή όλο και καλύτερη γίνεται... Μπράβο...!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τετ 31 Αυγ 2011 - 20:21 | |
| Νινακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ για το σχολιο χαιρομαι που σου αρεσε το κεφαλαιο. Λοιπον ναι ο Τζασπερ ειναι αδερφος της Ροζαλι, να πω μονο οτι ειναι τελειως διαφορετικοι χαρακτηρες Νινακι μου και παλι σε ευχαριστω η συνεχεια συντομα | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Παρ 9 Σεπ 2011 - 22:34 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Παρ 9 Σεπ 2011 - 22:49 | |
| Ερμιονακι μου ευχαριστω παρα πολυ για το υπεροχο σχολιο σου και για την στηριξη που μου δειχνεις. Λοιπον ναι η Μπελλα ειναι σε μεγαλο διλλημα απο την μια η αγαπη της για τον Εντουαρντ, απο την αλλη η οικογενεια της, δυσκολη κατασταση. Αλλα και ο Εντουαρντ πισω απο την πλατη του η Ροζαλι και ο Εμετ τον κοροιδεουν. Η Ροζαλι πιο πολυ φοβοταν μην μαθει η Μπελλα οτι κλεβουν λεφτα απο την εταιρια. Ερμιονακι μου και παλι χιλια ευχαριστω | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Σαβ 10 Σεπ 2011 - 11:26 | |
| μολις διαβασα το κεφαλαιο .. καλα ελενη μου αν την επιανα στα χερια μου την ροζαλι θα την εκανα ισα με το πατωμα .. σα δεν ντρεπεται .. και η μπελλα τωρα βρισκεται σε διλημα η καημενη αο την μια η οικογενεια απο την αλλη ο εντουαρτ .. πω πω .. τελεια το κεφαλαιο για ακομα μια φορα , ανυπομονω για την συνεχεια .. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Σαβ 10 Σεπ 2011 - 14:15 | |
| Ελινακι μου ευχαριστω παρα πολυ χαιρομαι που σου αρεσε η συνεχεια. Η Μπελλα οντως βρισκεται σε διλημμα, να δουμε τελικα τι θα κανει. Το επομενο κεφαλαιο δεν ξερω ποτε θα μπει, θα προσπαθησω οσο πιο γρηγορα μπορω | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Δευ 12 Σεπ 2011 - 20:24 | |
| Ελένη μου έχω μείνει πραγματικά άναυδη... Πραγματικά είναι ένα πάρα πολύ ανατρεπτικό κεφάλαιο... Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω... Ας το πάρω από την αρχή... Η Μπέλλα διάλεξε ένα ωραίο και χρήσιμο δώρο για τον Έντουαρντ, ντύθηκε στολίστικε έγινε μια κούκλα (να 'ναι καλά η ¶λις με τις στιλιστικές της επιογές ) και πήγε στο πάρτυ... Το σπίτι δεν περίμενα να είναι κάτι λιγόρετο από την έπαυλη που περιέγραψες με την πολυτελή διακόσμηση... Πρέπει να είναι υπέροχο... Όταν την υποδέχθηκε είναι η ιδέα μου ή ο Έντ ήταν λίγο ψηχρός;;; Δηλαδή η οικειότητα που είχαν σαν να εξαφανίστηκε μέχρι που την πήγε στον πατέρα του για να την γνωρίσει...Πολύ ευγενικό εκ μέρος του..!!!! Και τώρα στο κυρίως πιάτο.... Ο Έμμετ χτύπησε την Μπέλλα..;;;; Δεν το περίμενα καθόλου....!!! Ότι η Ρόζαλι είχε κάποια σχέση το υποψιαζόμουν , αλλά να βάλει τον Έμμετ με τίποτα...!! Νόμιζε ότι η Μπέλλα θα έψαχνε για το τι κάνει πέρα από τον Έντ και για αυτό την σακάτεψαν;; Είναι πραγματικά αξιολύπητοι...!!! Από ότι κατάλαβα η Ρόζαλι δεν αντέχει να αφήσει την πολυτελή ζωή της και να ξαναγυρίσει στα απλά πράγματα και προσπαθεί να εποφεληθεί από τον Έντ και μόλις καταφέρει τον σκοπό της να τον παρατήσει στα κρύα του λουτρού... Τον καημένο, η αρραβωνιαστικιά του τον απατάει με τον καλύτερο του φίλο... Είναι περικυκλωμένος από ανθρώπους που θέλουν να τον εξαπατήσουν και αυτός τους εμπιστεύεται εν αγνοία του για όλα όσα συμβαίνουν... Ελπίζω η Μπέλλα να κάτσει και να του εξηγήσει και να του πει την αλήθεια... Η κοπέλα φυσικά βρίσκεται σε τεράστιο δίλλημα αφού αν το κάνει θα καταστραφεί η καργιέρα της αλλά και η οικογένεια της... Νομίζω πάντως πως θα κάνει το σωστό... Εξάλλου ήθελε πολλά κότσια και δύναμη να μπει μέσα στο δωμάτιο και να αντικρίσει και τους δύο μετά από όλα όσα άκουσε... Αγάπη μου, μπράβο σου και πάλι μπράβο... Έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά όπως πάντα και καταφέρνεις να μας κρατάς σε αγωνία κάθε φορά.... Συνέχισε έτσι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Δευ 12 Σεπ 2011 - 20:41 | |
| Νινακι μου το μονο που μπορω να πω για το σχολιο σου ειναι ενα τεραστιο ευχαριστω χαιρομαι που σου αρεσε η συνεχεια και βρηκες το κεφαλαιο ανατρεπτικο. Λοιπον καταρχας οχι ο Εντουαρντ δεν ηταν ψυχρος απεναντι στην Μπελλα ισως λιγο σφιγμενος Τωρα αυτο που εκαναν η Ροζαλι και ο Εμετ το εκαναν γιατι φοβηθηκαν μηπως η Μπελλα καταλαβαινε τις ''δουλειες'' τους στην εταιρια οι οποιες δεν ειναι καθολου νομιμες γι'αυτο ηθελαν με καποιο τροπο να την βγαλουν απο τη μεση ελπιζοντας οτι μετα απο αυτο θα εφευγε. Νινα μου και παλι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Δευ 12 Σεπ 2011 - 22:11 | |
| καιρο ηθελα να διαβασω την ιστορια σου αλλα δεν εβρισκα χρονο ετσι την διαβασα σημερα ολη μονοκοπανια ειναι παρα πολυ ωραια και αρκετα πρωτοτυπη...η μπελλα στα πρωτα κεφαλαια ειναι απελπισμενη δεν βρισκει δουλεια και τετοια και ειναι πολυ ωραιο που την βλεπουμε να ειναι τοσο ανθρωπινη και απλη μου αρεσει....μετα βεβαια για λιγο τα πραγματα φτιαχνουν γνωριζει τον εντι αλλα και εκει ολο προβληματα αυτος ειναι αρραβωνιασμενος με μια ηλιθια και εκεινη τρεχει και δεν φτανει να φροντισει την οικογενεια της...μπραβο της ειναι πολυ δυναμικη και καλη..οσο για τον εντι και αυτος ειναι τοσο γλυκος ειδικα μετα την επιθεση της μπελλα νομιαω πως και αν δεν το παραδεχεται ειναι ερωτευμενος μαζι της...τωρα γι ατην ροζαλι και τον εμμετ τι να πω ειναι και οι δυο αχρειοι και ελπιζω η μπελλα να τους ξεσκεπασει και να πει ολη την αληθεια στον εντι...παρα πολυ ωραια ιστορια συνεχισε ετσι...... | |
|
| |
| |
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Δευ 12 Σεπ 2011 - 22:40 | |
| Ελένη πάρααα πολύ ωραία συνέχεια! Δεν το περίμενα η Ρόζαλι να είναι μαζί με τον Έμμετ... Είχα μείνει λίγο όταν η Μπέλλα τους ανακάλυψε... Το έχω ξαναπεί, αλλά θέλω πάρα πολύ να σκοτώσω τη Ρόζαλι! Πώς μπόρεσε να βάλει τον Έμμετ να χτυπήσει την Μπέλλα? Τώρα όμως στη λίστα προστέθηκε και ο Έμμετ... Μα να χτυπήσει την Μπέλλα? Και από πάνω η Ρόζαλι απειλεί την Μπέλλα... Λοιπόν Ελένη για άλλη μια φορά μπράβο σου! Ήταν φανταστικό! Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Δευ 12 Σεπ 2011 - 22:46 | |
| Νανα μου ποσο σε ευχαριστω για το σχολιο σου πραγματικα η Ροζαλι και ο Εμετ ειναι για σκοτωμα με αυτην τους την πραξη φερθηκαν απαισια στην Μπελλα. Νανα μου και παλι σε ευχαριστω παρα πολυ | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 13 Σεπ 2011 - 14:27 | |
| Μου αρεσε παρα πολυ που ο Εντουαρντ συστηησε τη Μπελλα στον Καρλαιλ...!Φαινεται παρα πολυ καλος ανθρωπος και μου εδωσε την εντυπωση οτι το μονο που θελει ειναι να ειναι ο γιος του ευτυχισμενος...! Το σπιτι του Εντ οπως ηταν αναμενομενο ηταν μεσα στη χλιδη...! Το περιμενα οτι η Ροζαλη ειχε καποια σχεση με το "ατυχημα" της Μπελλα... Ειναι τελειως τρελη η κοπελα,θελει σκοτωμα... Και τωρα που η Μπελλα ανακαλυψε εκεινη και τον Εμμετ,την απειλει... Αλλα πιστευω οτι πρεπει να το πει στον Εντουαρντ...!Δεν θα αφησει τη Ροζαλη να καταστρεψει την καριερα της...! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ελενακι μου!!!! ΤΕΛΕΙΑ συνεχεια!!!!Ανυπομονω για το εποιμενο!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τρι 13 Σεπ 2011 - 18:39 | |
| Κατερινακι μου σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για το σχολιο σου, χαιρομαι που σου αρεσε το κεφαλαιο. Εχεις δικιο για τον Καρλαιλ ειναι παρα πολυ καλος και θελει περισσοτερο απο ολα την ευτυχια του Εντουαρντ Καλα η Ροζαλι τι να πω ειναι οντως για σκοτωμα Κατερινα μου και παλι σε ευχαριστω | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Σαβ 24 Σεπ 2011 - 15:04 | |
| ποχο θα ηθελα να χωσω μπουνια στην ροζαλι , ειλικρεινα το λεω .. ο εντουαρτ ποσο γλυκος , και ειναι ερωτευμενος με την μπελλα , της τα εξιμολογηθηκε ολα , φιληθηκαν , αλλα η αντιδραση της μπελλας σιγουρα θα δυσκολεψει τα πραγμτα ισως να νομιζε οτι εκεινη δεν τον ηθελε, αλλα την καταλαβαινω βρισκεται σε μεγαλο διλημα , να μιλησει στον εντ , να του πει ολη την αληθεια και μετα να χασει τα πάντα , ή να αφησε τον εντ να ζει στον ψευτικο κοσμο που του σποσφερουν οι αλλοι και η μπελλα να ειναι εξασφαλισμενη ..?δυσκολα τα πραγματα .. τελειο κεφαλαιο ... ανυπομονω για την συνεχεια .. | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Σαβ 24 Σεπ 2011 - 15:38 | |
| Μισω τοσο πολυ τη Ροζαλη... Ειναι αδιστακτη...Ειναι πολυ σιγουρη για τον εαυτο της...Και αυτο που ειπε για τον Εντουαρντ και τη Μπελλα μπροστα στον Καρλαιλ,της την ειπε μια χαρα η Μπελλα...!Και εκεινος ομως φυσικα την υπερασπιστηκε...! Δεν το πιστευω...ειναι ερωτευμενος μαζι της!!! Απο τα λογια του φανηκε ποσο πολυ την χρειαζεται...!Και τη φιλησε κιολλας...!!! Ελπιζω η αντιδραση της να μην φημιουργησει προβλημα... Η Μπελλα δεν ξερει τι να κανει...Ελπιζω να πει στον Εντουαρντ τι γινεται...!Ομως σκεφτεται και την οικογενεια της... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ελενακι μου!!! ΤΕΛΕΙΟ κεφαλαιο!!!Ανυπομονω να δω τι θα γινει στη συνεχεια και εειδικα μεταξυ του Εντουαργντ και της Μπελλα...! | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Σαβ 24 Σεπ 2011 - 15:48 | |
| Ελένηηηη μπράβο!! Μου άρεσε πολύ το νέο κεφάλαιο! ¶χου ο Έντουαρντ είπε στην Μπέλλα ότι είναι ερωτευμένος μαζί της... Αλλά μου φαίνεται ότι η Μπέλλα αντέδρασε λίγο απότομα μετά το φιλί τους. Μπορεί ο Έντουαρντ να βγάλει λάθος συμπεράσματα και να απογοητευθεί... Περιμένω το επόμενο κεφάλαιο με αγωνία! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Σαβ 24 Σεπ 2011 - 19:07 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Δευ 3 Οκτ 2011 - 1:38 | |
| ελενη μου παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο η καημενη η μπελλα εχει που εχει τραβηξει ολα αυτα απο τις αποκαλυψεις της πεταει και ο εντι μας την κεραμιδα οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της και τα χανει η κοπελα και με το δικιο της αλλα αφου ειδες το αυτοκινητο γιατι δεν κατεβηκες γιατι εφυγες και τον παρατησες συξυλλο...απλα αγωνιω για το επομενο μπραβο ελενη μου...ηταν ενα ανατρεπτικοτατο κεφαλαιο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Πεμ 6 Οκτ 2011 - 20:45 | |
| Μαρια μου ευχαριστω παρα πολυ χαιρομαι που σου αρεσε το κεφαλαιο η θεση της Μπελλας ειναι πολυ δυσκολη και μετα απο αυτο που της ειπε ο Εντουαρντ καπως θολωσε γι'αυτο σηκωθηκε και εφυγε. Το επομενο κεφαλαιο θα αργησει λιγο | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως Τετ 12 Οκτ 2011 - 13:17 | |
| Μετά από καιρό, το διαβάζω μονορούφι και βλέπω ΤΙΣ εξελίξεις!! Ειδικά το τελευταίο κεφάλαιο, μου άρεσε η αντίδραση της Μπέλας σε όσα της εξομολογήθηκε ο Έντουαρτ και το φιλί , κι εγώ το ίδιο θα έκανα και μου την έδωσε πάρα πολύ η Ρόζαλι που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της. Έτσι, στο φτύσιμο να μείνει! Βλέπω, η γραφή σου έχει βελτιωθεί πολύ και χρησιμοποιείς πολύ ωραίες παρομοιώσεις! Συνέχισε έτσι! | |
|
| |
| Σχόλια: Βήματα στο σεληνόφως | |
|