Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας

Πήγαινε κάτω 
    +11
    _gwgw_
    ellen
    kati
    maraki27
    xrysanthi
    ROBELINA
    despina aek
    ed<3
    marina forever
    T-NM-E-BD
    nansypap
    15 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    nansypap
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    nansypap

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Πάτρα
    Αριθμός μηνυμάτων : 100
    Registration date : 29/09/2011

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 1:19

Χαχαχαχαχα! !!! Ναι σας καταλαβαίνω, Μαρακι μου έχεις δίκιο πρέπει να υποφέρει θα δούμε τι θα γίνει, οι ηρωες μας είναι απροβλεπτοι. Οσο για καινούριο κεφάλαιο θα προσπαθήσω οσο πιο γρήγορα μπορώ!!! Χρυσάνθη σε ευχαριστώ! !!! Ε, δεν έπρεπε να ψηθεί και αυτος λίγο;;; Κάτι θα κάνω για τα παπούτσια...
    Ευχαριστώ για τα καλά σας λογια αγάπες μου! !! Τώρα που φτάνουμε στο τέλος είναι πολύ ικανοποιητικο για εμενα που σας άγγιξε αυτή η ιστορία!Οπως εμενα, δεν θα το πιστέψετε αλλά οταν έγραφα το 19 κεφάλαιο ερωτευτηκα τον Εντουαρντ! Τα λογια του ήταν τοσο γλυκά! Βέβαια φταίει το γεγονος πως είμαι ερωτευμένη με τον κανονικο Εντουαρντ, να είναι καλά η Στεφανι ! Λοιπον, αγάπες τα λέμε πάλι, με καινούριο κεφάλαιο!
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    _gwgw_
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    _gwgw_

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1533
    Registration date : 05/02/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 11:52

Νάνσυ μου το κεφάλαιο ήταν ΒΟΜΒΑ....

Ελπίζω ο Έντουαρντ να τα εννοεί αυτά που της είπε και να μην μας τα αλλάξει αργότερα...

Η κοπελιά τι θέλει και ανακατεύεται ανάμεσα στο ζευγάρι;;;Μακάρι αυτά που της είπε να μην είναι αλήθεια και να το κάνει απο τη ζήλεια της που την παράτησε.Ο Έντουαντ γιατί την κάλεσε στο γάμο του;;;;

Νάνσυ μου Μπράβο σου έκανες ΤΕΛΕΙΑ δουλειά Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 474941
    Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία... Smile
    kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Θηλυκό Τόπος : Everywhere & nowhere...
    Αριθμός μηνυμάτων : 11602
    Registration date : 23/05/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 12:01

_gwgw_ έγραψε:

Ελπίζω ο Έντουαρντ να τα εννοεί αυτά που της είπε και να μην μας τα αλλάξει αργότερα...

Η κοπελιά τι θέλει και ανακατεύεται ανάμεσα στο ζευγάρι;;;Μακάρι αυτά που της είπε να μην είναι αλήθεια και να το κάνει απο τη ζήλεια της που την παράτησε.Ο Έντουαντ γιατί την κάλεσε στο γάμο του;;;;

Νάνσυ μου Μπράβο σου έκανες ΤΕΛΕΙΑ δουλειά Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 474941
    Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία... Smile

Όλα αυτά, από το στόμα μου τα πήρες!
    Το καλό που του θέλω του Έντουαρντ να της μιλήσει και να πει ότι όταν την άφησε πήγε στο Φορξ και ανακάλυψε τις βλακείες της Τζέσικα και να μας πει και με ποιον τρόπο τα ανακάλυψε!
    Και αλήθεια τη ξανθιά τί την ήθελε στο γάμο; Αν την κάλεσε και δεν ήρθε με το ζόρι από μόνη της καλά ν απάθει που ζηλεύει τον Τζεϊκ. Αλλά θα μου πεις όταν την κάλεσε έκανε το γάμο αναγκαστικά ενώ τώρα που ζηλεύει έχει αποδεχτεί στον εαυτό του ότι την αγαπάει την Μπέλλα!

ΥΓ: Μου άρεσαν τα λόγια του Έντουαρντ όταν της έδωσε το δαχτυλίδι που είχε διαλέξει για εκείνη! Ήταν ειλικρινής και από αυτό το στοιχείο εγώ πιστεύω πως σίγουρα ανακάλυψε την αλήθεια στο Φορξ συν ότι μετά της λέει θα τα πούμε όλα!

Και εννοείται περιμένουμε εναγωνίως το παρακάτω
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 12:14

ηρθα και εγω για να συμφωνησω με ολους τους υπολοιπους.αν και περιμενα να δω σε αυτο το κεφαλαιο τη συναντηση εντουαρτ-τζεσικας με εξεπληξες ευχαριστα που εβαλες το γαμο.
    λογικα θα του ειπε τι εγινε και θα θυμηθηκε ποσο την αγαπαει.
    το νυφικο ειναι τελειο.και εγω θελωωω.και το δαχτυλιδι θεικο.
    την ιδια απορια εχω και εγω με τα κοριτσια γιατι καλεσε την πρωην του αλλα νομιζω οτι θα λυθει το θεμα.

μπραβο σου νανσυ μου ηταν πολυ ωραιο κεφαλαιο. Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 474941
    nansypap
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    nansypap

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 14:17

Κορίτσια ευχαριστώ SmileSmileSmile Και εγώ θέλω ένα τέτοιο νυφικο Δέσποινα μου! !! Γωγω μου έλα ντε;; τι ήθελε; Και εγώ ξανθιά είμαι (φυσική,) αλλά οπως είπε και η αγαπητή Χρυσάνθη δεν της συμπαθώ ούτε εγωω κάτι τέτοιες ξανθοψηρες. .. Κατι μου μην ανησυχεις, θα λυθούν ολες σας οι απορίες ;-);-)
    _gwgw_
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    _gwgw_

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 15:46

Και εμένα το φυσικό μου ξανθό είναι αλλά ούτε εγω τις πάω...
    maraki27
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    maraki27

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : athens
    Αριθμός μηνυμάτων : 103
    Registration date : 30/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 16:04

Λατρεμένη Νάνσυ θα βάλεις κεφάλαιο σήμερα????? Σε παρακαλώώώώώώώώώώώώώώώώώ................... δεν φταίω εγώ με έχεις εθίσεις στην ιστορία σου.....δεν μπορώ να μην διαβάσω μια μέρα κεφάλαιο!!!!!!
    Καλή έμπνευση εύχομαι!!!!!!!
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 19:34

μολις διαβασα το κεφαλαιο , απορω τι εχει γινει και αλλαξε τοσο ο εντουαρντ , πιστευω να το εννοουσε αυτο που ελεγε !! τι ηθελε ομως και χορεψε με την ξανθια , αν την πιασω απο το μαλλο θα σου πω εγω που τολμα και αμαυρωνει την ημερα του γαμου της μπελλας!! τελειο κεφαλαιο και το νυφικο θεικο !! μπραβο !!!!!!
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 22 Φεβ 2012 - 2:15

ωωωω Χριστέ μου τι γέλιο ήταν αυτό που έριξα;;; Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 403120
    μιλάμε σταμάτησα να διαβάζω για να μην ξυπνήσω την μικρή
    Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 403120
    μπράβο βρε Νάνσυ μου να είσαι καλά... έκανα ΤΟΥΣ κοιλιακούς βραδιάτικα
    τον κακόμοιρο τον Τζέικ έφαγε ΤΗΝ ήττα Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 403120

τα λόγια που ανταλλάξανε το ζευγάρι ήταν απίστευτα και πιστεύω τα πιο σωστά
    πολύ χαίρομαι που η ΜΠ πίστεψε τόσο εύκολα τα δικά του και σίγουρα ήταν ειλικρινά Wink
    και εγώ δεν θα είχα λόγο να μην τον πιστέψω μετά απο τέτοιο όρκο... ήταν πολύ βαρύς για να μην είναι ειλικρινής Wink
    πολύ χαίρομαι που φύγανε αγκαλιασμένοι και μονοιασμένοι για να το νέο ξεκίνημα της ζωής τους... αλλά γιατί νιώθω ότι πάμε στον επίλογο;;; Sad

πραγματικά θα ήθελα να δω και άλλα απο αυτό το ζευγάρι Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 150320
    θα περιμένω με μεγάλη αγωνία το επόμενο κεφάλαιο huggie

ΥΓ τέλειες οι φωτός Wink αλλά δεν κατάλαβα ποιο τραγούδι ήθελες να συνοδεύει το κεφάλαιο Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 876749
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    maraki27
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    maraki27

Θηλυκό Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 22 Φεβ 2012 - 10:18

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τι ωραίο κεφάλαιο ήταν αυτό...........ξεκαθάρισαν τα πράγματα επιτέλους αλλά πρέπει να πω ότι δεν ον βασάνισε αρκετά.......τι θα πει ότι άντε τι τα λέει και άντε τον συγχωρεί?????? βασάνισε τον λίγο σε παρακαλώωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol!
    nansypap
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    nansypap

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 22 Φεβ 2012 - 11:32

Χαχαχαχαχα!!! Οντως Χρυσάνθη μου πολύ γέλιο, ο Τζεικ έχει μάθει να παίρνει της ήττες, έτσι δεν είναι;;; Το τραγούδι ήταν του Bruno Mars, αυτο που έπαιξε και στην Χαραυγή, δεν παίζει;;
    Μαρακι μου την ιστορία την έχω τελειώσει μέσα στο μυαλο μου, πιστεύω πως αν την τραβηξω άλλο δεν θα έχει καλο αποτελεσμα. Συγνώμη που σας απογοητευω SadSad
    nansypap
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    nansypap

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 22 Φεβ 2012 - 11:37

* Ευχαριστώ για ακομη μια φορά!!! Χρυσάνθη έχεις παιδάκι;;;
    Σπόιλερ:
    kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 22 Φεβ 2012 - 13:05

Ευτυχώς εξήγησε ότι η άλλη η χαζοξανθιά έχει κόλλημα στο κεφάλι της και απλά ήρθε από μόνητης. Μα καλά, πού βρήκε την πρόσκληση;
    Τώρα που πάνε στο Φορξ γιατί πάνε; Εννοώ υπάρχει ιδιαίτερος λόγος;
    Εγώ ίσως να ήθελα να πάνε στο Ρίο που γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν για ένα νέο ξεκίνημα..αλλά αν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που πάνε στο Φορξ δε λέω κουβέντα!
    Σχετικά με το πως έχεις σκεφτεί την ιστορία σου εννοείται πως θα τη γράψεις όπως σου έχει έρθει στο μυαλό και μην την τραβήξεις..απλά, νομίζω (μη στενοχωρεθείς) πως ίσως στα κεφάλαια που έχουν μείνει να γράψεις να εξηγείς κάποια πράγματα, δηλαδή μερικές απορίες να ξεκαθαρίζονται στα κεφάλαια αυτά. Όχι πως είναι απαραίτητο να τα εξηγούμε όλα πάντα, αλλά μερικά σοσ.. προσωπικά θεωρώ σοσ πώς βρήκε την Τζέσικα και πώς την έκανε να του πει την αλήθεια, στο ταξίδι του στο Φορξ πριν το γάμο..

Ανυπομονούμε για το παρακάτω!!
    maraki27
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    maraki27

Θηλυκό Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 22 Φεβ 2012 - 13:26

Νάνσυ μου δεν με απογοητεύεις καθόλου. Πολύ καιρό τώρα περιμένω να δω τρυφερότητα και αγάπη μεταξύ τους........θα έχουμε σήμερα κεφάλαιο????

Υ.Σ. Επειδή καταλαβαίνω ότι πλησιάζει το τέλος σε παρακαλώ ετοίμασε καινούρια ιστορία.........έχουμε εθιστεί στη γραφή σου δεν φταίω!!!!!
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 22 Φεβ 2012 - 13:31

nansypap έγραψε:
    Σπόιλερ:
    Σπόιλερ:

maraki27 έγραψε:
    Υ.Σ. Επειδή καταλαβαίνω ότι πλησιάζει το τέλος σε παρακαλώ ετοίμασε καινούρια ιστορία.........έχουμε εθιστεί στη γραφή σου δεν φταίω!!!!!
    συμφωνώ και επαυξάνω Wink
    θέλουμε κι άλλο Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 388681 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 388681 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 388681 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 388681 Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 388681
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 22 Φεβ 2012 - 14:02

αχ τι τελεια.τα ξαναβρηκαν.και το ταξιδι του μελιτος θα ειναι θεικο.
    τι καλα.και θελω μια συναντηση με τη τζεσικα για να ξεκαθαριστει η υποθεση
    maria_likofos
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    maria_likofos

Θηλυκό Τόπος : Κρήτη
    Αριθμός μηνυμάτων : 3548
    Registration date : 19/12/2011

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 22 Φεβ 2012 - 15:20

αχχ.. επιτελουσ!!! τι ευτυχησμενη που ειναι τωρα...χαιρομαι παρα πολυ!! η ιστορια σου ειναι υπεροχια!!!!
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 22 Φεβ 2012 - 19:01

μολις διαβασα το κεφαλαιο , τι τελειο και μου αρεσε πολυ που ξεκαθαρισαν τα πραγματα!! πολυ καλο ειλικρεινα μπραβο!!!
    _gwgw_
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    _gwgw_

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Φεβ 2012 - 20:51

Χαίρομαι που επιτέλους όλα μπήκαν στην θέση τους...

Νάνσυ δεν θα μας δείξεις τι έγινε με τον Έντουαρντ και την Τζέσικα;;;

Προβλέπω πως το ταξίδι του μέλιτος θα είναι μαγευτικό...!!!!

Μπράβο για άλλη μια φορά μας άφησες με το στόμα ανοιχτό... Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 558691

Μπράβο Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 474941 Μπράβο Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 474941 Μπράβο Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 474941
    Paula Escebal
    Twilight Human
    Twilight Human
    Paula Escebal

Θηλυκό Ταύρος
    Αριθμός μηνυμάτων : 14
    Registration date : 22/06/2011

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 27 Φεβ 2012 - 16:18

Πόσο υπέροχο Φανφικ! Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 201917

Με έχει φάει η περιέργεια να δω τι έγινε με τον Έντουαρτ και την Τζέσικα! Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 432569

Το ταξίδι του μέλιτος ήταν απλά υπέροχο! Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 868134

Λατρεύω τον τρόπο που γράφεις! Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 98735
    kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 29 Φεβ 2012 - 22:28

Nansy αργεί πολύ εκείνο το κεφάλαιο;!
    nansypap
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    nansypap

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 1 Μαρ 2012 - 22:46

Κοριτσάκια μου συγνώμη που σας άφησα να περιμένετε τοσο καιρο.. εμπλεξα με τα καρναβαλια ( μένω Πάτρα βλέπετε και αυτές τις μέρες καρναβαλοναμε! ) θα έχετε κεφάλαιο σύντομα. Ελπίζω να δείξετε υπομονή, ευχαριστώ!
    kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 1 Μαρ 2012 - 23:02

Θα δείξουμε!!
    Σπόιλερ:
    nansypap
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    nansypap

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 2 Μαρ 2012 - 0:51

Kati...
    [Ναι! Ντυθηκα! Ήταν τέλεια Smile Εσείς κάνατε καρναβαλι; ]

kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας   Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 2 Μαρ 2012 - 12:41

Την ιστορία πρόλαβες να την προχωρήσεις;

Σπόιλερ:

Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 5 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: