| Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας | |
|
+11_gwgw_ ellen kati maraki27 xrysanthi ROBELINA despina aek ed<3 marina forever T-NM-E-BD nansypap 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 21 Φεβ 2012 - 1:19 | |
| Χαχαχαχαχα! !!! Ναι σας καταλαβαίνω, Μαρακι μου έχεις δίκιο πρέπει να υποφέρει θα δούμε τι θα γίνει, οι ηρωες μας είναι απροβλεπτοι. Οσο για καινούριο κεφάλαιο θα προσπαθήσω οσο πιο γρήγορα μπορώ!!! Χρυσάνθη σε ευχαριστώ! !!! Ε, δεν έπρεπε να ψηθεί και αυτος λίγο;;; Κάτι θα κάνω για τα παπούτσια... Ευχαριστώ για τα καλά σας λογια αγάπες μου! !! Τώρα που φτάνουμε στο τέλος είναι πολύ ικανοποιητικο για εμενα που σας άγγιξε αυτή η ιστορία!Οπως εμενα, δεν θα το πιστέψετε αλλά οταν έγραφα το 19 κεφάλαιο ερωτευτηκα τον Εντουαρντ! Τα λογια του ήταν τοσο γλυκά! Βέβαια φταίει το γεγονος πως είμαι ερωτευμένη με τον κανονικο Εντουαρντ, να είναι καλά η Στεφανι ! Λοιπον, αγάπες τα λέμε πάλι, με καινούριο κεφάλαιο! | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 21 Φεβ 2012 - 11:52 | |
| Νάνσυ μου το κεφάλαιο ήταν ΒΟΜΒΑ.... Ελπίζω ο Έντουαρντ να τα εννοεί αυτά που της είπε και να μην μας τα αλλάξει αργότερα... Η κοπελιά τι θέλει και ανακατεύεται ανάμεσα στο ζευγάρι;;;Μακάρι αυτά που της είπε να μην είναι αλήθεια και να το κάνει απο τη ζήλεια της που την παράτησε.Ο Έντουαντ γιατί την κάλεσε στο γάμο του;;;; Νάνσυ μου Μπράβο σου έκανες ΤΕΛΕΙΑ δουλειά Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 21 Φεβ 2012 - 12:01 | |
| - _gwgw_ έγραψε:
Ελπίζω ο Έντουαρντ να τα εννοεί αυτά που της είπε και να μην μας τα αλλάξει αργότερα...
Η κοπελιά τι θέλει και ανακατεύεται ανάμεσα στο ζευγάρι;;;Μακάρι αυτά που της είπε να μην είναι αλήθεια και να το κάνει απο τη ζήλεια της που την παράτησε.Ο Έντουαντ γιατί την κάλεσε στο γάμο του;;;;
Νάνσυ μου Μπράβο σου έκανες ΤΕΛΕΙΑ δουλειά Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία... Όλα αυτά, από το στόμα μου τα πήρες! Το καλό που του θέλω του Έντουαρντ να της μιλήσει και να πει ότι όταν την άφησε πήγε στο Φορξ και ανακάλυψε τις βλακείες της Τζέσικα και να μας πει και με ποιον τρόπο τα ανακάλυψε! Και αλήθεια τη ξανθιά τί την ήθελε στο γάμο; Αν την κάλεσε και δεν ήρθε με το ζόρι από μόνη της καλά ν απάθει που ζηλεύει τον Τζεϊκ. Αλλά θα μου πεις όταν την κάλεσε έκανε το γάμο αναγκαστικά ενώ τώρα που ζηλεύει έχει αποδεχτεί στον εαυτό του ότι την αγαπάει την Μπέλλα! ΥΓ: Μου άρεσαν τα λόγια του Έντουαρντ όταν της έδωσε το δαχτυλίδι που είχε διαλέξει για εκείνη! Ήταν ειλικρινής και από αυτό το στοιχείο εγώ πιστεύω πως σίγουρα ανακάλυψε την αλήθεια στο Φορξ συν ότι μετά της λέει θα τα πούμε όλα! Και εννοείται περιμένουμε εναγωνίως το παρακάτω | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 21 Φεβ 2012 - 12:14 | |
| ηρθα και εγω για να συμφωνησω με ολους τους υπολοιπους.αν και περιμενα να δω σε αυτο το κεφαλαιο τη συναντηση εντουαρτ-τζεσικας με εξεπληξες ευχαριστα που εβαλες το γαμο. λογικα θα του ειπε τι εγινε και θα θυμηθηκε ποσο την αγαπαει. το νυφικο ειναι τελειο.και εγω θελωωω.και το δαχτυλιδι θεικο. την ιδια απορια εχω και εγω με τα κοριτσια γιατι καλεσε την πρωην του αλλα νομιζω οτι θα λυθει το θεμα. μπραβο σου νανσυ μου ηταν πολυ ωραιο κεφαλαιο. | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 21 Φεβ 2012 - 15:46 | |
| Και εμένα το φυσικό μου ξανθό είναι αλλά ούτε εγω τις πάω... | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 21 Φεβ 2012 - 16:04 | |
| Λατρεμένη Νάνσυ θα βάλεις κεφάλαιο σήμερα????? Σε παρακαλώώώώώώώώώώώώώώώώώ................... δεν φταίω εγώ με έχεις εθίσεις στην ιστορία σου.....δεν μπορώ να μην διαβάσω μια μέρα κεφάλαιο!!!!!! Καλή έμπνευση εύχομαι!!!!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 21 Φεβ 2012 - 19:34 | |
| μολις διαβασα το κεφαλαιο , απορω τι εχει γινει και αλλαξε τοσο ο εντουαρντ , πιστευω να το εννοουσε αυτο που ελεγε !! τι ηθελε ομως και χορεψε με την ξανθια , αν την πιασω απο το μαλλο θα σου πω εγω που τολμα και αμαυρωνει την ημερα του γαμου της μπελλας!! τελειο κεφαλαιο και το νυφικο θεικο !! μπραβο !!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 22 Φεβ 2012 - 2:15 | |
| | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 22 Φεβ 2012 - 10:18 | |
| ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τι ωραίο κεφάλαιο ήταν αυτό...........ξεκαθάρισαν τα πράγματα επιτέλους αλλά πρέπει να πω ότι δεν ον βασάνισε αρκετά.......τι θα πει ότι άντε τι τα λέει και άντε τον συγχωρεί?????? βασάνισε τον λίγο σε παρακαλώωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 22 Φεβ 2012 - 11:32 | |
| Χαχαχαχαχα!!! Οντως Χρυσάνθη μου πολύ γέλιο, ο Τζεικ έχει μάθει να παίρνει της ήττες, έτσι δεν είναι;;; Το τραγούδι ήταν του Bruno Mars, αυτο που έπαιξε και στην Χαραυγή, δεν παίζει;; Μαρακι μου την ιστορία την έχω τελειώσει μέσα στο μυαλο μου, πιστεύω πως αν την τραβηξω άλλο δεν θα έχει καλο αποτελεσμα. Συγνώμη που σας απογοητευω | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 22 Φεβ 2012 - 11:37 | |
| * Ευχαριστώ για ακομη μια φορά!!! Χρυσάνθη έχεις παιδάκι;;; - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 22 Φεβ 2012 - 13:05 | |
| Ευτυχώς εξήγησε ότι η άλλη η χαζοξανθιά έχει κόλλημα στο κεφάλι της και απλά ήρθε από μόνητης. Μα καλά, πού βρήκε την πρόσκληση; Τώρα που πάνε στο Φορξ γιατί πάνε; Εννοώ υπάρχει ιδιαίτερος λόγος; Εγώ ίσως να ήθελα να πάνε στο Ρίο που γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν για ένα νέο ξεκίνημα..αλλά αν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που πάνε στο Φορξ δε λέω κουβέντα! Σχετικά με το πως έχεις σκεφτεί την ιστορία σου εννοείται πως θα τη γράψεις όπως σου έχει έρθει στο μυαλό και μην την τραβήξεις..απλά, νομίζω (μη στενοχωρεθείς) πως ίσως στα κεφάλαια που έχουν μείνει να γράψεις να εξηγείς κάποια πράγματα, δηλαδή μερικές απορίες να ξεκαθαρίζονται στα κεφάλαια αυτά. Όχι πως είναι απαραίτητο να τα εξηγούμε όλα πάντα, αλλά μερικά σοσ.. προσωπικά θεωρώ σοσ πώς βρήκε την Τζέσικα και πώς την έκανε να του πει την αλήθεια, στο ταξίδι του στο Φορξ πριν το γάμο..
Ανυπομονούμε για το παρακάτω!! | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 22 Φεβ 2012 - 13:26 | |
| Νάνσυ μου δεν με απογοητεύεις καθόλου. Πολύ καιρό τώρα περιμένω να δω τρυφερότητα και αγάπη μεταξύ τους........θα έχουμε σήμερα κεφάλαιο????
Υ.Σ. Επειδή καταλαβαίνω ότι πλησιάζει το τέλος σε παρακαλώ ετοίμασε καινούρια ιστορία.........έχουμε εθιστεί στη γραφή σου δεν φταίω!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 22 Φεβ 2012 - 14:02 | |
| αχ τι τελεια.τα ξαναβρηκαν.και το ταξιδι του μελιτος θα ειναι θεικο. τι καλα.και θελω μια συναντηση με τη τζεσικα για να ξεκαθαριστει η υποθεση | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 22 Φεβ 2012 - 15:20 | |
| αχχ.. επιτελουσ!!! τι ευτυχησμενη που ειναι τωρα...χαιρομαι παρα πολυ!! η ιστορια σου ειναι υπεροχια!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 22 Φεβ 2012 - 19:01 | |
| μολις διαβασα το κεφαλαιο , τι τελειο και μου αρεσε πολυ που ξεκαθαρισαν τα πραγματα!! πολυ καλο ειλικρεινα μπραβο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 23 Φεβ 2012 - 20:51 | |
| Χαίρομαι που επιτέλους όλα μπήκαν στην θέση τους... Νάνσυ δεν θα μας δείξεις τι έγινε με τον Έντουαρντ και την Τζέσικα;;; Προβλέπω πως το ταξίδι του μέλιτος θα είναι μαγευτικό...!!!! Μπράβο για άλλη μια φορά μας άφησες με το στόμα ανοιχτό... Μπράβο Μπράβο Μπράβο | |
|
| |
Paula Escebal Twilight Human
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 14 Registration date : 22/06/2011
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 27 Φεβ 2012 - 16:18 | |
| Πόσο υπέροχο Φανφικ! Με έχει φάει η περιέργεια να δω τι έγινε με τον Έντουαρτ και την Τζέσικα! Το ταξίδι του μέλιτος ήταν απλά υπέροχο! Λατρεύω τον τρόπο που γράφεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 29 Φεβ 2012 - 22:28 | |
| Nansy αργεί πολύ εκείνο το κεφάλαιο;! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 1 Μαρ 2012 - 22:46 | |
| Κοριτσάκια μου συγνώμη που σας άφησα να περιμένετε τοσο καιρο.. εμπλεξα με τα καρναβαλια ( μένω Πάτρα βλέπετε και αυτές τις μέρες καρναβαλοναμε! ) θα έχετε κεφάλαιο σύντομα. Ελπίζω να δείξετε υπομονή, ευχαριστώ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 1 Μαρ 2012 - 23:02 | |
| Θα δείξουμε!! - Σπόιλερ:
Ντύθηκες κάτι;
| |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Παρ 2 Μαρ 2012 - 0:51 | |
| Kati... [Ναι! Ντυθηκα! Ήταν τέλεια Εσείς κάνατε καρναβαλι; ] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Παρ 2 Μαρ 2012 - 12:41 | |
| Την ιστορία πρόλαβες να την προχωρήσεις; - Σπόιλερ:
Eγώ την μικρή Αποκριά, μετά από χρόνια, ντύθηκα Lady Gaga. Eίχα μια άκυρη περούκα ασπρόμαυρη και μου έκανε η Bella Marie ένα φιόγκο την περούκα στην μια πλευρά, έβαψα μπλε τα χείλη μου, μου έφτιαξε και έναν κοκκινό-κίτρινο κεραυνό στο μάτι η Bella Marie, φόρεσα τα μπλε γυαλιά μου κι έτοιμη! Εσύ τί ντύθηκες; Για να βάζεις ό,τι δεν έχει σχέση με την ιστορία σου σε σπόηλερ για να μη φαίνεται κάνεις το εξής: Γράφεις ό,τι θέλεις, το μαρκάρεις και μετά πας στο πλαίσιο που λέει "Επιλογές" δίπλα από το εικονίδιο που βάζεις τα χαμόγελα και όπως είναι μαρκαρισμένο αυτό που θέλεις να κρύψεις πατάς spoiler. Kαι στην αρχή αυτού που θες να κρύψεις θα εμφανιστεί αυτό -> - Σπόιλερ:
και στο τέλος αυτό
| |
|
| |
| Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας | |
|