| Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας | |
|
+11_gwgw_ ellen kati maraki27 xrysanthi ROBELINA despina aek ed<3 marina forever T-NM-E-BD nansypap 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 16 Φεβ 2012 - 13:14 | |
| θα συμφωνησω με το maraki27.επρεπε να τη ρωτησει η να ψαξει να μαθει τελοςπαντων.εαν ηταν τετοια δεν θα ειχε προσπαθησει να κανει το ιδιο και με αλλους πλουσιους???? οσο για αυτο το κεφαλαιο,πραγματικα ο εντουαρτ εχει μεγαλο προβλημα.δηλαδη τι?εχει σκοπο να κανει παιδια μαζι της αφου οπως λεει,ψευδως βεβαια,δεν την αγαπαει? | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 16 Φεβ 2012 - 13:18 | |
| - maraki27 έγραψε:
- [...]και τη δύσκολη ώρα που έπρεπε να κάνει την υπέρβαση και να της δείξει εμπιστοσύνη εκείνος δεν την ρώτησε καν αν είναι αλήθεια. [...] την εκβιάζει με το παιδί για να τον παντρευτεί. Δεν είναι καθόλου σωστό να χρησιμοποιείς ένα μωράκι.
Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο.. αλλά έχει εξαπατηθεί ουκ ολίγες φορές.. Σίγουρα θα έπρεπε να ακούσει και τη δική της πλευρά και να το διερευνήσει πριν πάρει τις αποφάσεις του αλλά εκείνος δεν το έχει κάνει ακόμη!! Τώρα σχετικά με το δεύτερο συμφωνώ απόλυτα.. Αλλά ξέρεις τί σκέφτομαι; Μήπως το κάνει γιατί είναι εγωιστής για να παραδεχτεί στον εαυτό του και στην Μπέλλα πως τη θέλει δίπλα του; Και έτσι λέει αυτή το αγαπάει το παιδί μας άρα για να μην εξαφανιστεί κι από 'μενα να την απειλήσω με το παιδί για το γάμο; | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 16 Φεβ 2012 - 14:01 | |
| Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα είπες. Και αυτό είναι κατά τη γνώμη μου ένα από τα προβλήματα. Ο Έντουαρτ έχει συνηθίσει να γίνεται πάντα το δικό του και λόγο χαρακτήρα αλλά και λόγο περιουσίας. Γι αυτό εάν θέλει να αποκτήσει μια ισότιμη σχέση με τη Μπέλα πρέπει να καταλάβει πραγματικά όχι απλά ότι είναι διαφορετική αλλά ότι δεν είναι κτήμα του όπως την αντιμετωπίζει μέχρι τώρα. Και η ίδια η Μπέλα πρέπει να το διεκδικήσει και να τον βάλει στη θέση του. Είναι ξεπερασμένο να την εκβιάζει με το μωρό. Κανένα δικαστήριο δεν θα της το έπαιρνε απλά πιστεύω ότι κι εκείνη τη βολεύει να υποκύπτει γτ είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 16 Φεβ 2012 - 14:16 | |
| μολις τωρα το διαβασα το κεφαλαιο , κουνελλα θα την κανει την κοπελα , νομιζει οτι ειναι υποχειριο του , αλλα δεν ειναι ετσι η μπελλα τον αγαπαει , αλλα και δεν μπορει να ζει μια ζωη ετσι με τον αλλον να την εκβιαζει με το παιδι αλλα και να μην την πιστευει .. θα συμφωνησω με τισ προηγουμεσ κοπελες και θα πω οτι αυτος ξερει οτι την αγαπαει αλλα δεν θελει να το παραδετει στον ιδιο του τον εαυτο !! τελειο κεφαλαιο , μπραβο!!!!!!!!!!! | |
|
| |
ev@ki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Κοζάνη Αριθμός μηνυμάτων : 904 Registration date : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 16 Φεβ 2012 - 15:06 | |
| Άρχισα να διαβάζω την ιστορία σου και μπορώ να πω πως είναι φοβερή...!!! Όσον αφορά το τελευταίο κεφάλαιο έχω να πω πως ο άλλος θα κάνει την Μπέλλα μωρομηχανή???? Γιατί είναι πια τόοοοοσσσσοοοο στενόμυαλος και δεν μπορεί επιτέλους να καταλάβει τι θέλει να του πει η Μπέλλα? Τραγικός! Μπράβο!!! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 16 Φεβ 2012 - 16:18 | |
| Ευχαριστώ κοριτσάκια μου! !! Ποσο χαίρομαι που ασχολείστε τοσο με την ιστορία μου και με τους ηρωες Ο Εντουαρντ αγαπά την Μπελλα και μάλιστα πολύ, αν δεν συνέβαινε αυτο δεν θα ήθελε να την κάνει γυναίκα του, τοτε πριν η Τζεσικα του πει ψέματα, τώρα συνεχίζει να την αγαπά αλλά ολα οσα έχει μάθει δεν τον αφήνουν να το βγάλει στην επιφανεια. Της φέρεται άσχημα, την ταπεινωνει, δεν την εμπιστεύεται, θα συμφωνησω σε ολα μαζί σας η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη. Θα προσθέσω ομως οτι τον δικαιολογεί το γεγονος οτι έχει περάσει την εγκαταλειψη και έμαθε πως η μητέρα του δεν ήταν αυτή που νομιζε, αυτή που αγαπούσε. Θα μου πειτε πως δεν είναιολες οι γυναίκες ίδιες, πράγματι, άλλωστε και ο ίδιος πίστεψε σε αυτή σοι την πρώτη στιγμή, παραδεχτηκε οτι την αγαπούσε, οτι διέφερε σαπο τις άλλες γυναίκες. Της εκανε προταση γάμου, κι ομως εφτασε μια στιγμή για να τα καταστρέψει ολα, μια ξένη τον εκανε να αλλάξει γνώμη. Οσο και να ήθελε να την πιστέψει, οσο κι αν το ένστικτο του του έλεγε πως ήταν η κατάλληλη μια ξένη τα κατέστρεψε ολα, την πίστεψε γιατί καταβαθος δεν πίστευε πως θα έβρισκε μια γυναίκα που θα τον αγαπούσε πραγματικά, πίστευε πως αφού ούτε η μητέρα του τον αγαπούσε τοτε δεν θα βρισκοταν καμία άλλη. Ολα αυτά βρίσκονται στο υποσυνείδητο του, ποτέ δεν θα παραδεχοταβν οτι τον πονουσε. Τώρα για τα παιδιά ήταν κάτι που ο ίδιος θα ήθελε αλλά οχι οπως ακριβώς φάνηκε,ήθελε να κάνει πολλά παιδιά μαζί της, να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογενεια μαζί της κάτι που δεν είχε ο ίδιος, αυτο βέβαια δεν θα το παραδεχοταν ποτέ. Μην ανησυχείτε, οταν υπάρχει αληθινή αγάπη ολα φτιαχνουν, ο Εντουαρντ θα εμπιστευτεί ξανα την Μπελλα εφοσον την αγαπά κι εκείνη αν τον αγαπά πραγματικά θα τον συγχωρέσει. Οταν υπάρχει αγάπη μπορούμε να ελπίζουμε. * συγνώμη για το πολύ μπλα μπλα. .. | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 16 Φεβ 2012 - 22:33 | |
| Νάνσυ μου το κεφάλαιο ήταν τέλειο... Καλά του Έντουαρντ τη συμπεριφορά δεν θα τη σχολιάσω καθόλου ένα όμως θα πω που το είπαν και πιο πάνω είναι απαράδεκτος... Η καημένη η Μπέλλα προσπαθεί να του δείξει ότι τον αγαπάει πραγματκά και αυτός αντιδράει εντελώς αντίθετα απο αυτό που θέλαμε και απο αυτό που πρέπει... Ελπίζω τώρα που η Μπέλλα έμαθε την αλήθεια για την Τζέσικα να πάει και να την ξεμαλλιάση που της κατέστρεψε(έστω και προσωρινά) τη ζωή... Μπράβο και πάλι Μπράβο.. Περιμένουμε τη συνέχεια με την αγωνία μας στο FULL!!!! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Παρ 17 Φεβ 2012 - 14:46 | |
| Θα ήθελα να με συγχωρήσετε γιατί αυτο το κεφάλαιο γράφτηκε λίγο γρήγορα και ίσως να μην σας αρέσει ιδιαίτερα. Ολα τα σχολια καλοδεχούμενα.! | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Παρ 17 Φεβ 2012 - 16:46 | |
| Το κεφάλαιο σου ήταν μια χαρά ωραίο! Εμένα μου μετέφερε αυτά που θα σου πω παρακάτω.. Σωστά ή λάθος το εξέλαβα ως εισαγωγικό κομμάτι για μεγάλες ανατροπές;; H Bella τον αγαπάει άρα μετά όταν εκείνος θα ζητάει συγχώρεση μετανιωμένος θα του ψήνει το ψάρι στα χείλη και λίγο για να πάρει το αίμα της πίσω μέχρι να δει ότι όντως την εμπιστεύεται πλέον! Επίσης κάτι μου λέει πως η Άλις θα είναι εκείνη που θα δώσει ένα μεγάλο χέρι βοηθείας στο να λυθεί όλη αυτή η παρεξήγηση.. Όπου να 'ναι θα φανεί κι η Τζέσικα...; Λέω εγώ τώρα, μήπως ο Τζάσπερ και η Άλις αφού μάθουν τί έγινε να τους φέρουν κοντά;; Ο Edward τώρα σιγά σιγά θα αρχίσει να μπαίνει στη θέση του; Καλά η πιο ωραία ανατροπή θα ήταν να γινει κάτι πριν το γάμο και να μη γίνει ο γάμος και όταν θα γίνει να αισθάνεται και η Bella ολοκληρωμένη χαρά! Φαντασία μου πλανεύτρα θα πεις εσύ τώρα, αλλά αυτά μου έδωσες να καταλάβω όπως τα έγραψες... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Παρ 17 Φεβ 2012 - 20:49 | |
| μολις διαβασα το κεφαλαιο , τελειο απλα!!! ολοι ειναι χαρουμενοι με αυτο το γαμο και οι θειοι του εντουαρντ φαινονται οτι τον αγαπουν πολυ!!!της αλις δεν της ξεφευγει τιποτα!! ελπιζα να πανε ολα καλα!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Παρ 17 Φεβ 2012 - 21:10 | |
| ελπιζω να καταλαβουν κατι οι θειοι του εντουαρτ γιατι θα ειναι κριμα να μην χαρουν το γαμο τους.παρολαυτα περιμενω το επομενο να δω τι θα γινει. μπραβο σου κοριτσι μου. | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Παρ 17 Φεβ 2012 - 23:27 | |
| Φτάσαμε στην τελική ευθεία...ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου! !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Παρ 17 Φεβ 2012 - 23:35 | |
| nansypap μη μου πεις πως δε θα μάθει ο Έντουαρντ την αλήθεια! Έτσι όπως το λες τελική ευθεία νομίζω πως αύριο τελειώνει!! Θα μάθει για την άλλη την τρελή, που τους έκανε να χάσουν τόσες στιγμές, έτσι;;; Η αγάπη όλα τα νικάει και όλα τα καταφέρνει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Σαβ 18 Φεβ 2012 - 12:27 | |
| οταν λες τελικη ευθεια τι εννοεις????????????μαλλον θα τα ξεκαθαρισουν απο οτι φαινεται. καιρος ειναι..επιτελους. περιμενω με αγωνια να δω τι θα γινει. | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Σαβ 18 Φεβ 2012 - 14:35 | |
| | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Κυρ 19 Φεβ 2012 - 13:37 | |
| ΑΧ Νάνσυ μου πες μου όυι θα μπει κεφάλαιο σήμερα...............έχω εθιστεί!!!!!! Ο Έντουαρτ πρέπει να φάει τα μούτρα του όταν μάθει την αλήθεια και η Μπέλα δεν πρέπει να τον συγχωρέσει έτσι απλά..........πρέπει να της αποδείξει ότι άλλαξε και ότι μπορεί να γίνει μέρος της ζωής της με εμπιστοσύνη.........ως σύντροφος και όχι με το να τη διατάζει!!!!!!!!! Περιμένω με μεγάλη αγωνία η συνέχεια!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Κυρ 19 Φεβ 2012 - 14:05 | |
| τελειο ειναι.επιτελους να μιλησουν να τα βρουνε.ελπιζω τουλαχιστον,αφου την αγαπαει καλε.και μαρεσει που του ειπε γαι αυτα που του ειπε η ροζαλι. | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Κυρ 19 Φεβ 2012 - 15:59 | |
| Νάνσυ μου με έχεις αφήσει με το στόμα ανοιχτό Ελπίζω όταν συναντηθεί ο Έντι με την Τζέσικα να του πει την αλήθεια...Και αν δεν το κάνει να πάει η Μπέλλα και να την ξεμαλλιάσει όπως έχω ξαναπεί... Αυτά που του είπε η Μπέλλα τα πίστεψε ή όχι;;;; Αν συνεχίσει με αυτή τη συμπεριφορά ο Έντι την Μπέλλα δεν τη βλέπω καθόλου καλά... Ανυπομονούμε για το επόμενο κεφάλαιο......!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο σου για άλλη μια φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Κυρ 19 Φεβ 2012 - 17:45 | |
| μολις δισαβασα την συνεχεια, καλα ποσοσ πια αυτος ο εντ δεν καταλαβαινει τιποτα πια !! ελπιζω να ξκαθαρισουν τα πραγματα με την τζεσικα αλλα ισως και να χειροτερεψουν!! αυτο το ισως στο τελος πολυ με προβληματισε!! τελειο κεφαλαιο , ανυπομονω για την συνεχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Κυρ 19 Φεβ 2012 - 22:25 | |
| Αν πάει ο Εντουαρν έτσι ωραία και καλά και ζητήσει την αλήθεια από την Τζέσικα εκείνη θα τη πει; Όχι αν ξέρει πως ετοιμάζεται για γάμο με την Μπέλλα γιατί θα θέλει να της καταστρέψει κι άλλο τη ζωή. Θα πρέπει να ετοιμάσει κομπίνα ο Έντουαρντ για να πιαστεί στη φάκα η Τζέσικα.... Άντε να δούμε! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 20 Φεβ 2012 - 21:29 | |
| Σας έχω καινούριο κεφάλαιο. ..σε λίγο το ανεβαζω. .... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 20 Φεβ 2012 - 22:57 | |
| Kαλέ που είναι; Άντε και με έχει φάει η αγωνία!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 21 Φεβ 2012 - 0:11 | |
| ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ πόσο χάρηκα που ανέβασες κεφάλαιο!!!!!!!!! Υπέροχο και ξετρελάθηκα με το δαχτυλίδι......φυσικά και ο Ε εξακολουθεί και είναι απαράδεχτος. Μπορούσαν να καθυστερήσουν λίγο στη δεξίωση για να της εξηγήσει. Όχι ότι θα έπρεπε να τον συγχωρέσει......είδαμε ότι η Μ σκεφτόταν κατά τη διάρκεια του χορού ότι δεν της άξιζε η άποψη του Ε για αυτήν και βέβαια συμφωνώ. Αφού έλεγε ότι την αγαπούσε έπρεπε πρώτα από όλα να της δείξει εμπιστοσύνη. Και όχι μόνο την αδίκησε τότε αλλά και τώρα............ζηλεύει τον Τζέικ όταν υποτίθεται ότι παραδέχτηκε το λάθος του και της δείχνει εμπιστοσύνη τώρα. Παρόλα αυτά καλεί την ξανθιά στον ίδιο του το γάμο και χορεύουν κιόλας..........και αν υποθέσουμε ότι δεν είχαν κάτι και μόνο που αυτή είχε το θράσος να μιλήσει έτσι στη Μ σημαίνει ότι τον θέλει και δεν παίζει αυτός να μην το ξέρει. Κατά τη γνώμη μου η Μ πρέπει να πάρει τη μικρή και να φύγουν και ο Ε να τις ψάχνει και όταν τις βρει η Μ να μην το συγχωρεί.....τόσα έχει τραβήξει από αυτόν. Καταλαβαίνω ότι έχει υποφέρει και ο ίδιος και στο παρελθόν ιδιαιτέρως αλλά το πως ένιωσε η Μ δεν το σκέφτηκε ποτέ. Μόνο και μόνο γι αυτό που της έγραψε σε εκείνο το ραντεβού τους θα έπρεπε να υποφέρει πολύ.............ουφ αυτά από εμένα σόρυ αν σας έπρηξα αλλά η ιστορία σου είναι εξαιρετική και με εμπνέει πάρα πολύ..........σε παρακαλώ πολύ πολύ ανέβασε γρήγορα κεφάλαιο γτ θα πάθω στερητικό..... πολλά πολλά μπράβο Νάνσυ μου!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 21 Φεβ 2012 - 0:11 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας | |
|