| Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας | |
|
+11_gwgw_ ellen kati maraki27 xrysanthi ROBELINA despina aek ed<3 marina forever T-NM-E-BD nansypap 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Κυρ 8 Ιαν 2012 - 20:44 | |
| Τελειο κεφαλαιο! Ο εντουαρντ τελικα φαινεται πως την αγαπαει αλλα δεν το δειχνει τοσο καθαρα.το φορεμα ειναι τελειο!! το λεμονι φανταστικοο!! Περιμενω με αγωνια το επομενο! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 9 Ιαν 2012 - 0:14 | |
| Εντουαρντάκο! Πάνω σου τα έκανες μόλις άγγιξες τη Μπέλα γι αυτό σηκώθηκες και εφυγες...καλά μπερδεύτηκε με αυτά που άκουγε απ τους υπαλλήλους του και σου λέει τι γίνεται εδώ;;;;;;;; βαθια μέσα του ισως να θελει να πιστεει οτι και που ηξερε ποιος ειναι όπως αυτός νομιζει τον αγάπησε....δεν αντεξε και τη πλησιασε με δήθεν αφορμη για το γάμο...αλλά όντως πως του ηρθε ο θρησκευτικος;;;; Καλά ΄χι οτι της Μπέλα της εκατσε ασχημα η όλη φάση αλλά γι αυτη ισχύει το εξης:
Ετσι κι αλλιώς με κάνεις ότι θες......... σ αγαπαω τόσο κακομαθημένο..... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 9 Ιαν 2012 - 14:04 | |
| τωρα του ηρθε να κανουν κανονικο γαμο ε?αφου την αγαπαει καλε.το λεμονι μικρο αλλα καλο. περιμενω να δω τι θα γινει πια.ποτε θα λυθει η παρεξηγηση???? | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 9 Ιαν 2012 - 15:06 | |
| τελειο , τελειο απορω και εγω με τον θρησκευτικο γαμο , πως του ηρθε ετσι ξαφνικα ...το λεμονι αν και μικρο πολυ ωραιο την θελει φαινεται αλλα εκεινη δεν μπορει να του αντιστεθει ανυπομονω για την συνεχεια!! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 9 Ιαν 2012 - 23:53 | |
| Χαίρομαι που σας άρεσε!!! Ο Εντουαρντ είχε αποφασίσει να κάνουν πολιτικο γάμο για να ξεκαθαρισει στην Μπελλα πως δεν θα είχαν πραγματικο γάμο πως, και καλά, δεν την αγαπούσε. Τώρα ομως βλέπει πως την θέλει ακομα.Σιγά, σιγά αντιλαμβάνεται οτι δεν μπορεί να κρύβεται άλλο, ο εγωισμος του δεν τον αφήνει να δει καθαρά τα πραγματα. Ο θρησκευτικος γάμος σημαίνει κάτι ομορφο κάτι πραγματικο, θα μουπειτε και ο πολιτικος γάμος είναι άλλα ο θρησκευτικος είναι μια ξεχωριστή έννοια μέσα στο μυαλο μας. Ο Εντουαρντ ύστερα απο σκέψη κατάλαβε πως θέλει ο γάμος του να είναι πραγματικος και γι΄αυτο θέλει θρησκευτικο, άλλο που βάζει μπροστά ως δικαιολογία την κορη του, μην ξεχνάμε οτι ήθελε να την παντρευτεί απο την αρχή.
Νέο κεφάλαιο! Περιμένω σχολια!!! | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 9 Ιαν 2012 - 23:58 | |
| εεε ενταξει ο εντουαρντ ζηλευει? πως και το επαθε? αλλα μια χαρα του την ειπε η μπελλα.. το δαχτυλιδι ειναι υπεροχο! χαχ θελω πολυ να δω την ροζαλι! τελειο κεφαλαιο!! μου αρεσε πολυ! περιμενω το επομενο με αγωνια! ** καλε ο εντουαρντ ποτε θα πει οτι ο λογος που χωρισαν ηταν αυτη η χαζη η τζεσικα? | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| |
| |
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 10 Ιαν 2012 - 0:40 | |
| Χάχα! ! Λυγιζει τι να κάνει!!! Θα το πει οολα στην ώρα τους. . Πάντως δεν θα είναι τοσο απλά τα πραγματα. .
*μήπως ξέρει καμία πως μπορώ να βάζω εικονα σε κάθε κεφάλαιο αλλά να φαίνεται.. σαν τιτλος | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 10 Ιαν 2012 - 13:11 | |
| Μωρέ αυτός λυγίζει και τα λέει... αυτή γιατί δεν το ανοίγει το ρημάδι να του πει ότι δεν είναι αλήθεια αυτά που νομίζει εκείνος; Από τη στιγμή που νιώθει ακόμη πράγματα για εκείνον την νοιάζει και το τί σκέφτεται για εκείνη αρα πρέπει να αποκαταστήσει την αλήθεια... Αν και νομίζω πως θα τη μάθει κατά τύχη την αλήθεια ο Εντουαρντ και όχι από την Μπέλλα και μετα θα τρέχει να ζητάει συγνώμη! Για ανέβασμα φωτογραφίας δες το spoiler: - Σπόιλερ:
Τα εικονίδια Β, I, U, quote ... έχει ένα εικονίδιο μιας εικόνας με δισκέτα.. Από εκεί πατάς γίνεται να κάνεις ανέβασμα από τον υπολογιστή σου. Μόλις επιλέξεις την εικόνα που θέλεις θα σου πει, αν θυμάμαι καλά host it με imageshack. Πατάς οκ και από εκεί θα σε παραπέμψει σε ένα "παράθυρο" με διάφορους κωδικούς και αν θυμάμαι καλά, πάλι, λέει στα αριστερά: forum link, direct link.... Κάνεις copy τον κωιδκό, δε θυμάμαι τώρα ποιον από όλους, και πατάς επικόλληση στο πλαίσιο που έχουμε για να κάνουμε το ποστ μας. Κάνε προεπισκόπηση και θεωρητικά και φυσιολογικά λειτουργεί και θα φαίνεται η φωτοραφία. Να προσέχεις όμως να μην είναι πολύ μεγάλη σε διαστάσεις.. Αν δε λειτουργεί θα πρέπει να περιμένεις να πάω σπίτι και να το δω από εκεί να σου πω πως γίνεται το ανέβασμα γιατί στη δουλειά που είμαι τώρα δεν μπορώ να δω το imageshack και αυτά σου τα λέω από μνήμης ...
| |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 10 Ιαν 2012 - 14:19 | |
| α θα ερθει και η ροζαλι,ενταξει.τωρα θα δεσει το γλυκο.περιμενω να δω ποτε θα τα πει ολα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Κυρ 22 Ιαν 2012 - 19:37 | |
| τωρα εξηγηται γιατι ο εντουαρτ ειναι ετσι.αμα η μανα του τους παρατησε ειναι λογικο.και αφου η τζεσικα του ειπε αυτα τα πραγματα για τη μπελλα,δε θελει και πολυ. ποτε θα αρχισουν να φτιαχνουν τα πραγματα????? | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Σαβ 11 Φεβ 2012 - 19:58 | |
| Παιδάκια μου τι κανετε?? Θέλω να ζητησω χίλια συγνώμη που αργησα τοσο πολύ να βάλω κεφάλαιο αλλά δεν μπορούσα να μπω στο φορουμ..τώρα ομως βρήκα άκρη... σύντομα θα έχετε κεφάλαιο..σας φιλώ!!! :*:* | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Σαβ 11 Φεβ 2012 - 20:31 | |
| και ελεγα και εγω που χαθηκε αυτο το κοριτσι????δεν πειραζει καρδια μου.ολα μεσα στο προγραμμα ειναι. | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Σαβ 11 Φεβ 2012 - 22:34 | |
| Καινούριο κεφάλαιο.... περιμένω σχολια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Σαβ 11 Φεβ 2012 - 22:55 | |
| πολυ ωραιο το λεμονι.ο ερωτας και ο βηχας δεν κρυβονται.μακαρι απο εδω και περα να τα βρουν γιατι ειναι ωραιο ζευγαρι!!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Σαβ 11 Φεβ 2012 - 22:56 | |
| για αλλο σκοπο πηγε η κοπελα και αλλου καταληξαμε ... τωρα αν τον δεις ολογυμνο μπροστα σου ε πως να αντεξεις .. την ηθελε και πολυ μαλιστα , αυτο καποιος πρεπει να του πει οτι δεν ειναι ποθος αλλα ερωτας και αγαπη ... αντε να δω ποτε θα λυθει η παρεξηγηση!!! τελειο κεφαλαιο και ωραιο το λεμονι!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Σαβ 11 Φεβ 2012 - 23:12 | |
| | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Σαβ 11 Φεβ 2012 - 23:18 | |
| Καλώς όρισες ξανά.....περιττό να σου πω πόσο μου έλειψε η ιστορία σου. Έψαχνα κάθε μέρα καινούριο κεφάλαιο. Με χαρά διαπίστωσα ότι μας περιμένουν πολύ ΟΥΑΟΥ πράγματα. Μου άρεσε πάρα πολύ το καινούριο κεφάλαιο. Ότι δικαιολογία και αν έχει ο Ε για το παρελθόν του ο τρόπος του είναι απαράδεχτος. Η Μ πήγε εκεί για να του μιλήσει και εκείνος την παρέσυρε. Βέβαια και εκείνη ήθελε αλλά όλος ο τρόπος που της φέρεται δείχνει άνθρωπο κυριαρχικό και ξεροκέφαλο. Να μην αναφέρω ότι την απειλεί πως θα της πάρει το παιδί........απαράδεκτος. Ελπίζω να τον κάνεις να το πληρώσει πολύ σκληρά........πως μπορεί να έλεγε ότι την αγαπούσε και να μην της είχε εμπιστοσύνη. Έπρεπε τουλάχιστον να το συζητήσει μαζί της και όχι να της; στείλει αυτό το μην και τώρα να της φέρεται σαν σκουπίδι......όταν η Μ μάθει την αλήθεια πρέπει να τον παρατήσει!!!!!!!!! Ουφ τα είπα και ξεθύμανα!!!!!! Περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο. Πολλά πολλά μπράβο και πάλι!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Κυρ 12 Φεβ 2012 - 0:49 | |
| Υπέροχο το καινούργιο σου κεφάλαιο Η Μπέλλα τον αγαπάει ακόμα αν και την έχει πληγώσει πολύ ο Εντουαρντ.Τον δικαιολογώ όμως γιατί έχει πληγωθεί πολύ απο την μητέρα του...Έτσι εξηγείται το πως πίστεψε έτσι εύκολα την Τζέσικα.... Φαίνεται ότι έχει αρχίσει να αισθάνεται όπως τα αισθήματα που ένιωθε τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους αν και ακόμα τα απωθεί κάποια στιγμή θα ακολουθήση την καρδιά του και θα δει οτι η Μπέλλα είναι το εντελώς αντίθετο απο αυτό που νομίζει οτι είναι. Συνέχισε έτσι Νάνσυ μου και εμείς θα ακολουθήσουμε μέχρι το τέλος Ανυπομονώ για τη συνέχεια..! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Κυρ 12 Φεβ 2012 - 23:04 | |
| Νανσυ μου ωραιο κεφαλαιο....χαιρομαι που επεστρεψες!!! Θα φαω τα νυχια μου μεχρι να μπει το κεφαλαιο που θα λυθει η παρεξηγηση... Λεω οπα να γινεται το πρωτο βημα να μαθευτει, αλλα τι να πεις προεχει η λεμοναδιτσα... πως να αντισταθει στον Εντουαρντ και αυτος πως να αντισταθει σε αυτη!!!!! Περιμενουμε την συνεχεια...Μπραβο σου.... | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 16 Φεβ 2012 - 11:34 | |
| Ευχαριστώ και πάλι για α καλά σας λογια, μου δινουν δύναμη να συνεχίσω! !! Σας έχω καινούριο κεφάλαιο. Τώρα που τελείωσα με την εξεταστική μπορώ να αφιερώσω περισσοτερο χρονο στην ιστορία μου! ! Περιμένω σχολια.... | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 16 Φεβ 2012 - 11:48 | |
| Πρέπει κάπως η Μπέλλα να του αποδείξει ότι είναι ψέμματα αυτά που του είπε η Τζέσικα και ελπίζω να μην αργήσει να γίνει αυτό!! Δεν έπρεπε να την πιστέψει τη Τζέσικα αλλά και αυτός την είχε πατήσει έμμεσα και από την ίδια του την μάνα... τί να πεις.. Να δούμε όταν το μάθει ότι λέει αλήθεια η Μπέλλα πώς θα προσπαθήσει να τη ξανακερδίσει. Και λέω ξανακερδίσει γιατί τότε θα κάνει η Μπέλλα το βαρύ πεπόνι μου φαίνεται... Συνέχισε έτσι! Και - Σπόιλερ:
καλή επιτυχία με την εξεταστική σου!
| |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 16 Φεβ 2012 - 12:23 | |
| ΑΧΧΧΧΧΧ και εγώ έχω εξεταστική αυτές τις μέρες και πήζω. Σε καταλαβαίνω πολύ καλά. Το λάτρεψα το καινούριο σου κεφάλαιο......ήταν υπέροχο!!!!!! Πρέπει να μάθει την αλήθεια ο Ε και να υποφέρει μέχρι να τον συγχωρέσει το κορίτσι μας. Είναι απαίσιος!!!!! Η ιστορία σου είναι εθιστική και αυτές τις μέρες που είναι γεμάτες πίεση είναι μια όαση.....περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο σου!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 16 Φεβ 2012 - 12:29 | |
| Δε θα τον έλεγα απαίσιο τον Έντουαρντ.. Έχει περάσει τόσα από την μάνα του.. μεγαλώνοντας οι κοπέλες ήταν όλες μαζί του για τα λεφτά του. Βρίσκει την Μπέλλα μας και του λέει η Τζέσικα όλα αυτά.. πόσο σύμπτωση να ήταν όσα έλεγε η Τζέσικα για να μην την πιστέψει...; Σίγουρα όμως θέλω να τον δω να προσπαθεί αρκετά μέχρι να γίνουν μέλι-γάλα όλα μετάξύ τους! Α! Ξέχασα να σχολιάσω.. έχει σκοπό να την κάνει κουνέλα ε; Χε! Χαλαρά το πήρε ο Έντουαρντ αν σκεφτεί κανείς πως στην αρχή νόμιζε πως ήθελε να τον παγιδεύσει η Μπέλλα με την Ρενεσμι... | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 16 Φεβ 2012 - 13:09 | |
| Για εμένα είναι απαράδεχτος και απαίσιος για δύο λόγους. Πρώτων ισχυριζόταν ότι την αγαπούσε και τη δύσκολη ώρα που έπρεπε να κάνει την υπέρβαση και να της δείξει εμπιστοσύνη εκείνος δεν την ρώτησε καν αν είναι αλήθεια. Πιστεύω ότι αυτό η Μπέλα δεν θα του το συγχωρέσει εύκολα. Ο δεύτερος λόγος και για εμένα ο χειρότερος και αυτός που κάνει απαράδεχτος τον Έντουαρτ είναι ότι την εκβιάζει με το παιδί για να τον παντρευτεί. Δεν είναι καθόλου σωστό να χρησιμοποιείς ένα μωράκι. | |
|
| |
| Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας | |
|