| Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας | |
|
+11_gwgw_ ellen kati maraki27 xrysanthi ROBELINA despina aek ed<3 marina forever T-NM-E-BD nansypap 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 27 Δεκ 2011 - 13:24 | |
| Ευχαριστώ!!!αποφασισα να αλλάξω το στυλ γραφής μου. Στην αρχή είπα να το κάνω πιο απλο αλλά είδα πως τα άλλα παιδιά το κάνουνπιο επαγγελματικά είπα να προσπαθήσω,τι ήμουν τοσα χρονια στην θεωρητικη;να μην πάνε χαμένα. Χάρηκα που σας άρεσε συνεχίζω έτσι... *η συνάντησή τους θα είναι ενδιαφέρουσα αναμένετε... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 27 Δεκ 2011 - 21:26 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 27 Δεκ 2011 - 21:38 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια και ο εντουαρτ που ενδιαφερεται και κανει μπαμ.την συνδεση παντως την εκανε,δεν ειναι χαζος. περιμενω να δω τι θα γινει.μπραβο. | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 27 Δεκ 2011 - 22:50 | |
| Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λογια μου δίνετε θάρρος να συνεχίσω!!! Χρυσάνθη ευχαριστώ εσύ είσαι τοπ στην γραφεί και διαβάζοντας τα δικά σο υ κεφαλαια θέλησα να γράψω κι εγώ!!!! Μου δινεις κουράγιο!! Ευχαριστώ!!!! | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 29 Δεκ 2011 - 20:16 | |
| Νάνσυ μου πολλά πολλά μπράβο για την υπέροχη ιστορία σου στην οποία έχω εθιστεί!!!!!! Πότε να περιμένουμε καινούριο κεφάλαιο???.......δεν κρατιέμαι από την αγονία!!!!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 29 Δεκ 2011 - 20:49 | |
| καλα ευτχως και οι δυο ηταν συγκρατημενοι στο γαμο .. δεν ηταν δυσκολο να κανει την συνδεση αλλα η μπελλα δεν ξερω κατα ποσο θελει να μιλησει και να πει την αληθεια ! εκπληκτικο κεφαλαιο ! μπραβο σου!!!!! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Πεμ 29 Δεκ 2011 - 21:06 | |
| Δε ξέρω αν θα μιλήσει τώρα αλλά ο Εντουαρντ πρέπει να το μάθει από την ίδια... και επίσης αν δεν το μάθει από την ίδια να ψάξει πολύ καλά το πώς έχουν τα πράγματα. Βέβαια να μάθει και για την κακίστρο που είπε ψέμματα και τους χάλασε τη σχέση! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Παρ 30 Δεκ 2011 - 22:24 | |
| Ευχαριστώ κοριτσάκια!!! Συγνώμη που αργησα να βάλω κεφάλαιο..γιορτές βλέπετε..πάρτε τώρα μια δοση..! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Παρ 30 Δεκ 2011 - 22:55 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια.θα μιλησουν επιτελους καποτε????αντε να δουμε τι θα πουνε. δεν πειραζει αγαπη μου.γιορτες ειναι.ξεκουραση. | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Σαβ 31 Δεκ 2011 - 13:07 | |
| τελειο κεφαλαιο ... ανυπομονω για την συνεχεια να δω τι θα πουν .. καλεσ γιορτες !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Κυρ 1 Ιαν 2012 - 14:50 | |
| πολυ ωραιο το κεφαλαιο.αντε να δουμε τι θα κανουν αυτοι οι δυο.κανονικα θα επρεπε να κατσουν να μιλησουν αλλα που μυαλο. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 3 Ιαν 2012 - 12:21 | |
| Tωρα καταφερα να διαβασω ολα τα κεφαλαια που εβαλες ως τωρα!!! Πολυ καλυτερη η αλλαγη που εκανες στην γραφη Επισης γινεται ενας χαμος, εχει γινει μια μεγαλη παρεξηγηση που πρεπει να λυθει, γιατι ακομα ο Εντουαρντ δεν πιστευει οτι δεν το θελει για τα χρηματα και ας του το κοπαναει! Καλυτερα να μην παρει τιποτα απο αυτον, μακαρι να μην δεχτει κατι περισσοτερο απο την φροντιδα που της παρεχει μεχρι να γεννησει!!! Παντως δεν τον ειδα και πολυ χαρουμενο με την ιδεα του μωρου.... Μπραβο σου περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια!!! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 3 Ιαν 2012 - 20:05 | |
| Καινούριο κεφάλαιο... συγνώμη που αργησα..οτι απορία έχετε είμαι εδώ για να σας τις λύσω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 3 Ιαν 2012 - 20:18 | |
| γεννησε η μπελλα?τι ωραια.. ο εντουαρτ ηταν εκει μαζι της.θα αλλαξει τιποτα σε αυτη τη σχεση?πολυ στασιμοτητα βλεπω. αμαν πια ουτε να ξεσπασουν?τωρα που γεννηθηκε η μικρη ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 3 Ιαν 2012 - 20:20 | |
| υπεροχο κεφαλαιο .. αμαν αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν καθισει ακομανα τα βαλουν κατω να πουν τι πραγματικα συνεβη .. χαρηκα τοσο πολυ που ο εντ ηταν κοντα της και δεν την αφησε λεπτο και λατρεψε αμεσως την κορουλα του .. τελειο κεφαλαιο , μακαρι να ερχοντουσαν πιο κοντα πια αυτοι οι δυο!! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 3 Ιαν 2012 - 21:02 | |
| Σας καταλαβαίνω.. Θα έρθουν πιο κοντά αλλά με το λάθος τροπο.. Ο Εντουαρντ παίρνει κάποιες αποφάσεις και τις επιβάλει στην Μπελλα.. Τα κάνει ολα με λάθος τροπο αλλά για ποσο θα αντέξουν να κρύβονται;;; Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τα καλά σας λογια!!! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 4 Ιαν 2012 - 2:14 | |
| Ωραιο κεφαλαιο!!Επιτελους η Μπελλα γεννησε αυτο το χαριτομενο πλασματακι.... αλλα ο Εντουαρντ σαν να μου φαινεται αποφασισμενος να της το παρει Αν και η γεννηση τους εφερε λιγο πιο κοντα αυτο δεν νομιζω να διαρκεσει για πολυ. Περιμενουμε καινουριο κεφαλαιο...γιατι εχουμε μεγαλη αγωνια για το παρακατω! Ελπιζω να μην κανουν αλλα λαθη και να κατσουν να συζητησουν και λιγο!!! Μπραβο σου | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 4 Ιαν 2012 - 16:18 | |
| Νέο κεφάλαιο..μου βγήκε βέβαια λίγο μεγάλο. . Θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα!!! Να μάθω τα ονοματα σας. . Περιμένω σχολια!!! | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 4 Ιαν 2012 - 16:38 | |
| Καλα ο εντουαρντ ειναι πολυ αχρειος..θελει να την παντρευτει μονο και μονο για την κορη του..ελεος.. και την απειλειι οτι θα της παρει το παιδι αν δεν δεχτει την προταση! εχει αλλαξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ! δν εχει μεινει αγαπη μεσα του? εστω λιγη για εκεινην? χαζη τζεσικα.... τους κατεστρεψε αυτηη! ωραιο κεφαλαιο...περιμενω με αγωνια το επομενο! | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 4 Ιαν 2012 - 16:58 | |
| Νάνσυ μου λάτρεψα την ιστορία σου από την πρώτη στιγμή. Μου αρέσει που ανεβάζεις συχνά και μπαίνω κάθε μέρα αρκετές φορές για να δω εάν ανέβασες συνέχεια. Έχω εθιστεί πραγματικά και μου άρεσε που σήμερα ήταν μεγαλύτερο......το χόρτασα. Ο Ε με νευρίασε πάρα πολύ και πραγματικά θα ήθελα να καταλάβει τα λάθη του και να νιώσει πως είναι να χάνει την Μ για να της πει επιτέλους την αλήθεια. Ελπίζω να γίνει σύντομα γτ θα μου άρεσε να τους δω σε κάποιες τρυφερές στιγμές μαζί αλλά και τον Ε να κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει την αγάπη της. Συνέχισε την εξαιρετική δουλεία που κάνεις και σε θερμοπαρακαλώ ανέβαζε συχνά κεφάλαια γτ αλήθεια είμαι εθισμένη!!!!!!!!!! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 4 Ιαν 2012 - 18:00 | |
| Κοριτσάκια μου ευχαριστώ!! Προσπαθώ να ανεβαζω συχνά..τώρα μπορώ αλλά οταν ξαναρχίσει η σχολή θα μου είναι λίγο δύσκολο αλλά θα κάνω ο, τι μπορώ! ! Δείξτε κατανοηση!!! Μαρίνα μου την αγαπά!!! Οσο κι αν σου φαίνεται δύσκολο. Απλά έχει κακιες εμπειρίες και έχει πληγωθεί. Οσο για την προταση γάμου ναι μεν την κάνει για το μωρο αλλά και για να μην του φύγει η Μπελλα, βαβαια αυτο γίνεται υποσυνείδητα χωρίς να το καταλαβαίνει, δεν θέλει να το παραδεχτεί.. Ας του δώσουμε λίγο χρονο. Μαρακι έχε λίγο υπομονή.. ερωτας και ο βηχας δεν κρύβονται!!!
*Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και άλλο κεφάλαιο ίσως σήμερα.. δεν υποσχομαι τίποτα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 4 Ιαν 2012 - 20:59 | |
| την αγαπαει ναι αλλα με αυτη τη συμπεριφορα δε βγαζει πουθενα. ακομα να μιλησουν????αμαν πια. και αυτος τι νομιζε οτι η μπελλα θα πεταξει απο τη χαρα της οταν θα της το πει? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 4 Ιαν 2012 - 22:58 | |
| Πω πω ο μαυρος χαμος!!!Συμπεριφερονται πολυ ανοητα και οι δυο αλλα και πιο πολυ ο Εντουραντ!Αν το ηθελε για λεφτα δεν θα τον ειχε ξεφραγγιασει μεχρι τωρα; Αφου δεν ζηταει τιποτα, θα εφευγε χωρις να του παρει ουτε ενα ευρω Αυτο δεν του λεει τιποτα;;; Αλλα και αυτη δεν μιλαει να του πει οτι δεν τον θελει για τα λεφτα.... Πραγματικα με εχουν φερει στα ορια μου αυτοι οι δυο...η Μπελλα εχει δικιο για τον γαμο θα ειναι καταστροφικος για την μικρη αν οι γονεις της συμπεριφερονται ετσι ανοητα!!! Μου αρεσει ολο και πιο πολυ η ιστορια.....συγχαρητηρια! | |
|
| |
ellen Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 58 Registration date : 16/04/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τετ 4 Ιαν 2012 - 23:53 | |
| ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΗ Η ΣΥΜΠΑΙΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΝΤ
Edit by Bella Marie: Παρακαλώ πολύ να αποφεύγεται η άσκοπη,συνεχής και επανειλλημένη χρήση κεφαλάιων γραμμάτων.
Στον κυβερνοχώρο, μοιάζει σαν να φωνασκούμε προς τους συνομιλητές μας.
Ευχαριστώ. | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Κυρ 8 Ιαν 2012 - 20:23 | |
| Παιδάκια μου χίλια συγνώμη που αργησα να δημοσιεύσω κεφάλαιο αλλά είχα ένα προβλημα με το ιντερνετ. .. Τώρα ομως σας έχω μεγάλο κεφάλαιο... Περιμένω σχολια. .. | |
|
| |
| Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας | |
|