| Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας | |
|
+11_gwgw_ ellen kati maraki27 xrysanthi ROBELINA despina aek ed<3 marina forever T-NM-E-BD nansypap 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Σαβ 3 Μαρ 2012 - 5:18 | |
| Έχω τελειώσει στο μυαλο μου την ιστορία αλλά δεν την έχω γράψει ακομα. Προεκυψε προβλημα :\ - Σπόιλερ:
Παιδιά μου δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έπαθα :\ Αρρώστησα, μάλλον έχω γαστρεντερίτιδα Δεν αντέχω. Αυριο θα πάω στο νοσοκομείο, ελπίζω να μην είναι αυτο που νομίζω. Εγώ ντυθηκα σε γκρουπ, λεγοταν " show me love".
| |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Σαβ 3 Μαρ 2012 - 16:50 | |
| Όποτε έχεις χρόνο τότε! Μην αγχώνεσαι! - Σπόιλερ:
Ωχ...περαστικά σου!!!
| |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 12 Μαρ 2012 - 0:20 | |
| Νάνσυ μου το κεφάλαιο ήταν υπέροχο. Ευτυχώς όλα πήγαν στη θέση τους και τώρα έχουν μια ευτυχισμένη και αγαπημένη οικογένεια. Επιτέλους μάθαμε τι έγινε με την Τζέσικα η οποία είναι απαράδεκτη.Ζήλευε τόσο πολύ που κατέστρεψε τη ζωή της Μπέλλας.Καλά που κατάλαβε τι έκανε και το μετάνιωσε άλλιως θα ήταν για τα σκουπίδια η κοπέλα. Αυτό το κεφάλαιο είναι το τελευταίο ή θα έχουμε και άλλα; Μπράβο σου γλυκιά μου ήταν καταπληκτικό. | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 12 Μαρ 2012 - 0:42 | |
| Ευχαριστώ Γωγω μου! ! Οχι δεν ήταν το τελευταίο. Το επομενο κεφάλαιο ομως είναι ο επίλογος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 12 Μαρ 2012 - 0:50 | |
| Κάτι είναι και αυτό.Θα συνεχίσεις με καινούργια ιστορία ή θα αποσυρθής απο τα φανφικ;(Σε ρωτάω γιατί μου αρέσει η γραφή σου αλλά και η ιστορία σου) | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 12 Μαρ 2012 - 9:39 | |
| Ευτυχώς ο Έντουαρντ κατάλαβε από μόνος του και πόσο βλάκας ήταν και πάλι καλά του επιβεβαίωσε και η Τζέσικα την αλήθεια και πλέον είναι όλα καλά! Φαντάσου η Τζέσικα να μην έλεγε την αλήθεια! Και μένει ο επίλογος τώρα ε; | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 12 Μαρ 2012 - 12:38 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 12 Μαρ 2012 - 17:20 | |
| τελειο κεφαλαιο και χαιρομαι που ξεκαθαρισαν τα πραγματα μεταξυ τους .. λυπαμαι που τελειωνει αυτη η ιστορια , αλλα καθε ωραιο φτανει στο τελος του .. ελπιζω να αξιοποιησεις το τελεντο σου και σε καποια αλλη ιστορια .. ειλικρινα μπραβο , εκανες εξαιρετικη δουλεια !! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 12 Μαρ 2012 - 22:00 | |
| Αγάπες μου χίλια ευχαριστώ! Αυτή την ιστορία την αγάπησα γι'αυτο και τη δημοσιευσα,σκεφτομαι και άλλες ιστορίες αλλά δεν είναι τοσο καλές. Ελπίζω να σας άρεσε το τέλος και ζητώ συγνώμη αν απογοητευσα κάποιους απλά έτσι είχα φανταστεί την ιστορία μου, έτσι την είχα τελειώσει μέσα στο μυαλο μου, δεν μπορούσα να αλλάξω κάτι. Οσο για το αν γράψω άλλη ιστορία, ναι κάτι έχω σκεφτει αλλά δεν είμαι σίγουρη ακομα. Οταν θα είμαι έτοιμη θα δημοσιεύσω ευχαριστώ και πάλι που αγκαλιασατε αυτή την ιστορία και την αγαπήσατε οσο εγώ!! Θα τα ξαναπούμε ελπίζω σύντομα με καινούρια ιστορία πολλά φιλια :*:* | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 12 Μαρ 2012 - 22:18 | |
| διαβασα και τα δυο κεφαλαια και μπορω να πω οτι ηταν παρα πολυ ομορφα.τελειωσε αλλα επρεπε.ολα τελειωνουν καποτε.και μαρεσει που ξεκαθαρισαν τα πραγματα επιτελους. μπραβο σου νανσυ μου. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Δευ 12 Μαρ 2012 - 23:14 | |
| Νανσυ μου πολυ ωραιο τελος ολα καλα....ευτυχως και τωρα θα ειναι ευτυχισμενοι μαζι μπραβο σου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 13 Μαρ 2012 - 8:56 | |
| Έφτασε στο τέλος αυτή η ιστορία. Πολύ ωραία ιστορία και σίγουρα το γεγονός ότι είναι μαζί κι ευτυχισμένοι μας χαροποιεί όλους Και τελείωσε και με την πιο ωραία έκφραση Νομίζεις θα ξεκινήσεις να γράφεις κάποια νέα ιστορία; | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 13 Μαρ 2012 - 12:05 | |
| | |
|
| |
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Τρι 13 Μαρ 2012 - 16:50 | |
| εφτασε και αυτη η ιστορια στο τελος της !! εκπληκτικο το τελος, ηταν το ιδανικο και για τους δυο !!!!!!!!!εξαιρετικη δουλεια μπραβο σου !!!!!!! | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας Κυρ 1 Απρ 2012 - 17:19 | |
| γεια σου , διάβασα την ιστορία σου και ξετρελάθηκα ...ήταν πάρα πολύ ωραία !!!διάβαζα ένα κεφάλαιο και δεν μπορούσα να σταματήσω ...μέσα σε 2 μέρες την τελείωσα ....συγχαρητήρια ...έχεις φτιάξει και άλλες ιστορίες ??? | |
|
| |
| Σχόλια: Μαγεμένος 'Ερωτας | |
|