| Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor | |
|
+9xrysanthi EliRose Kimberly dark violet AspaKorth ΕΡΗ evi Teodan twilightFOREVER 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 5:50 | |
| - Σπόιλερ:
ακομη δεν κοιμηθηκες;;;
μιλαμε πορωνομαι λεπτο το λεπτο!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 5:57 | |
| - Σπόιλερ:
οχι...αλλα τωρα παω να ξαπλωσω μπας και με παρει ο υπνος....
και μετα καλο νοεμβρη.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 6:00 | |
| απο εποχες λυκοφως εχω να πορωθω τοσο με βιβλιο!!!Φτανω στα τελευταια κεφαλαια και εχω ανατριχιασει ολοκληρει!!!!Μετα απο ποκυ καιρο θα δωσω 5 αστερια σε βιβλιο στο goodreads και το χαιρομαι αφανταστα!!! - Σπόιλερ:
αντε καλον υπνο και εγω μολις τελειωσω το βιβλιο θα παω να ξεραθω!!
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 12:39 | |
| ελπιζω να το ευχαριστηθηκες.... | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 17:07 | |
| ηταν μακραν οτι καλυτερο εχω διαβασει φετος | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 17:09 | |
| - evi έγραψε:
- ελπιζω να το ευχαριστηθηκες....
Μπαινω στον πειρασμο να το ξαναδιαβασω αλλα εχω αλλα στην ουρα και δεν προλαβαινω!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 19:19 | |
| εγω διαβασα αρκετες φορες τα αγαπημενα μου κομματια... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 19:23 | |
| - Σπόιλερ:
οντως!!στο σημειο που ο Ακιβα περιγραφει πως ενιβσε βλεπωντας την Μαντριγκαλ να αποκεφαλιζεται βουρκωσα και το διαβασα καμαι 10ρια φορες!!!
αχ αυτος ο Νοεμβριος και αργει και απανωτα θα ειναι τα χτυπηματα!! Edit by Bella Marie: Παρακαλώ πολύ όταν πρόκειται για τη συνέχεια ενός βιβλίου, να χρησιμοποιούνται σπόιλερς.
Σεβασμός στα μέλη που θελουν να διατηρήσουν την αγωνία.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Παρ 29 Ιουν 2012 - 2:36 | |
| Ξερω τι εννοεις....κι εγω πλανταξα στο κλαμα...συν του οτι τον εχω ερωτευτει...παλι καλα που ακολουθησε ο πατς.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Παρ 29 Ιουν 2012 - 2:41 | |
| μπα εγω τον ερωτα τον επαθα με την Καρου το γυρναω ανετα για εκεινη...τοσο πολυ την παω!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Παρ 29 Ιουν 2012 - 2:41 | |
| Συμφωνω...τετοιο σκαλωμα ειχα να φαω απο την Ροουζ. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Παρ 29 Ιουν 2012 - 2:45 | |
| δεν την ξερω την κοπελιτσα (ναι ναι ντροπη και αισχος δεν το εχω διαβασει δε ντρεπομαι να πεσει να με καψει κτλ μην αρχισεις!!) και δεν προκειται να την μαθω!!
Πρωτη φορα κολλαω με γυναικειο χαρακτηρα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Παρ 29 Ιουν 2012 - 2:50 | |
| ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ VAMPIRE ACADEMY....? | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Παρ 29 Ιουν 2012 - 2:51 | |
| οχι και ειπα μην αρχισεις!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Παρ 29 Ιουν 2012 - 2:52 | |
| Απλως μου ηρθε ξαφνικο....δεν μιλαω αλλα τα σιωπηλα ουρλιαχτα τρομου θα σε ακολουθουν εις την αιωνιοτητα.... Τελος παντων ειναι πανω κατω σαν την Καρου...δυναμικη και δεν εχει προβλημα να κοψει και μερικους κωλους.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Παρ 29 Ιουν 2012 - 2:53 | |
| μονο σε εμενα το κονσεπτ οτι υπαρχει μια ακαδημια για βρικολακες φαινεται γεια σου;;; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Παρ 29 Ιουν 2012 - 2:59 | |
| Ναι...κανε τον κοπο και ξεκινα το πρωτο και τα λεμε...κι εμενα στην αρχη κουκουρουκου μου φανηκε...μεχρι που με τραβηξε πιο πολυ κι απο το λυκοφως...ολοι οι χαρακτηρες ενας και ενας και εχει και γαμω τις πλοκες.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Παρ 29 Ιουν 2012 - 3:01 | |
| καλα θα δουμε... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Παρ 29 Ιουν 2012 - 3:38 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Παρ 29 Ιουν 2012 - 12:39 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 12 Ιουλ 2012 - 15:31 | |
| Δεν έχω βρει μέχρι τώρα την ευκαιρία να σχολιάσω αυτό το εκπληκτικό βιβλίο αν και πάει αρκετός καιρός που το τελείωσα.
Μου είχε τραβήξει από την αρχή το ενδιαφέρον το πανέμορφο ξένο εξώφυλλο και ο ξένος τίτλος του (Η Κόρη του Καπνού & των Οστών) όταν το είχα δει σε όλες τις λίστες των bestseller στην Αμερική, αλλά δεν ήξερα ειλικρινά τι να περιμένω. Οι κριτικές που είχα διαβάσει ήταν η μία καλύτερη από την άλλη, ακουγόταν και πολύ υποσχόμενο και παρότι μπορεί να μην είχα προσδοκίες (ή τουλάχιστον προσπαθώ να μην έχω) περίμενα κάτι καλό. Αλλά δεν περίμενα αυτό που τελικά διάβασα. Μία λέξη είναι αρκετή για να το περιγράψω. Ουάου.
Γεμάτο χρώματα και συναισθήματα, πανέμορφες περιγραφές που με ταξίδεψαν στην Πράγα και στο Μαρόκο, στον πανέμορφο κόσμο της Καρού. Και τι να πω για την Καρού; Η Taylor έχει δημιουργήσει μία εκπληκτική ηρωίδα που ανέβηκε με ευκολία στο βάθρο με τους αγαπημένους μου ήρωες. Ήθελα να ζήσω στον κόσμο της. Να ζωγραφίσω στα χιονισμένα σοκάκια της Πράγας, να χαθώ στο μαγαζί με τα δόντια του Μπρισμπέιν. Δεν θέλω να μιλήσω για την πλοκή, γιατί πιστεύω ότι το μεγαλείο αυτού του βιβλίου είναι να το διαβάσεις χωρίς να γνωρίζεις τίποτα (ή τουλάχιστον μόνο τα ελάχιστα που γνωρίζει και η Καρού) και να το ανακαλύψεις σιγά σιγά. Δεν μπορώ όμως να μην αναφέρω τον πανέμορφο κόσμο που έπλασε η Taylor. Γεμάτο θρύλους, πανέμορφα μέρη, μύθους, πλασματα. Αυτό που πραγματικά κάνει το βιβλίο τόσο μοναδικό είναι το πόσο ιδιαίτερο είναι. Δεν έχω διαβάσει τίποτα παρόμοιο. Σίγουρα δεν μπορείς να πεις ότι αντιγράφει κάτι άλλο. Είναι τελείως πρωτότυπο. Και εκτός των χαρακτήρων που ξεπηδούν από τις σελίδες, την πανέμορφη, περίπλοκη και πολυδιάστατη πλοκή, τον κόσμο που δημιούργησε η συγγραφέας και τις πανέμορφες περιγραφές το βιβλίο είναι και γεμάτο μυνήματα κατά του πολέμου και της βίας. Δεν μπορώ να προτείνω αυτό το βιβλίο αρκετά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να το διαβάσετε.
Θέλω να μεταφέρω ένα μερος της περίληψης που το αντικατροπτιζει πλήρως και πριν το διαβάσει κανείς δεν χρειάζεται να ξέρει οτιδήποτε άλλο. Είναι γεμάτο παράξενα τατουάζ, γιγάντιες μαριονέτες, vintage στολές μπαλέτου, μια σχολή ζωγραφικής, ένα μπαρ που όλοι φορούν μουστάκια, μαχαίρια σε σχήμα μισοφέγγαρου, γυμνούς πρώην εραστές, εκδίκηση, μια προδομένη αγάπη, έναν ξέφρενο χορό με μάσκες και σώματα πασπαλισμένα με ζάχαρη.
Περιμένω με τεράστια ανυπομονησία το δεύτερο μέρος της τριλογίας. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 12 Ιουλ 2012 - 16:51 | |
| Κι εγω...και αργει πολυ... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 12 Ιουλ 2012 - 18:41 | |
| | |
|
| |
| Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor | |
|