| Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor | |
|
+9xrysanthi EliRose Kimberly dark violet AspaKorth ΕΡΗ evi Teodan twilightFOREVER 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Δευ 25 Ιουν 2012 - 21:26 | |
| Ουτε εγω στη πολη μου εχω καλα βιβλιοπωλεια αλλα σωζομαι γιατι μενω κοντα στη Θεσσαλονικη και πηγαινω εκει να παρω οτι θελω!ο πατακης γενικα απ'οτι καταλαβα αλλαζει τα εξωφυλλα και φανταζομαι οτι και για τα βιβλια που εχει παρει τα δικαιωματα το ιδιο θα κανει δυστυχως.Ευτυχως που θυμαμαι παντα τους συγγραφεις και καταλαβαινω πιο βιβλιο ειναι γιατι μπαινω στο σαιτ βλεπω ενα ηλιθιο εξωφυλλο και δεν καταλαβαινω κατευθειαν για πιο προκειται!Αυτο το παθαινουν παρα πολλοι καθως εχουν δει ενα βιβλιο στα αγγλικα και μετα που βγαινει στα ελληνικα κανενας δεν το παιρνει ειδηση! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Τρι 26 Ιουν 2012 - 4:29 | |
| δυστυχως ναι...και η μεταφταση των τιτλων ειναι οτι να ναι | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Τρι 26 Ιουν 2012 - 4:38 | |
| αφου βγαινουν παλι καλα να λεμε και ας ειναι με οτι να'ναι τιτλο!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Τετ 27 Ιουν 2012 - 16:30 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Τετ 27 Ιουν 2012 - 17:57 | |
| μου εχουν μεινει γυρω στις 60 σελιδες και ειμαι καταενθουσιασμενη οχι μονο απο την πλοκη απο και απο τη γραφη της Ταιλορ που να το πας και λιγο παραπερα μιλαει τοσο ομορφα για τη ματαιοτητα του πολεμου και της βιας γενικοτερα!!Καταπληκτικο!! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Τετ 27 Ιουν 2012 - 18:07 | |
| Kαι εγώ παρότι δεν έχω προλάβει να διαβάσω παρα ελάχιστο από την Δευτέρα όσο προχωράω τόσο περισσότερο μου αρέσει. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Τετ 27 Ιουν 2012 - 18:14 | |
| το μπλε μαλλι στο αβαταρ δεν ειναι τυχαιο!!!Μεχρι τις 4 το πρωι διαβαζα χθες το βραδυ!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Τετ 27 Ιουν 2012 - 19:05 | |
| πραγματικα σου γινεται εμμομη μετα απο ενα σημειο....ακομη γυρναει στις σκεψεις μου... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Τετ 27 Ιουν 2012 - 19:05 | |
| - EliRose έγραψε:
- το μπλε μαλλι στο αβαταρ δεν ειναι τυχαιο!!!Μεχρι τις 4 το πρωι διαβαζα χθες το βραδυ!!!
Όπως βλέπεις και εγώ μπλε μαλλί έχω στο αβαταρ και τα ξένα εξώφυλλα στην υπογραφή Μετά από αρκετά μέτρια βιβλία που διάβασα τελευταία (με μοναδική εξαίρεση το Γρεγκορ ο Ανωχωρίτης αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό είναι της Collins και είναι εκτός συναγωνισμού) το συγκεκριμένο πραγματικά είναι όαση και έχω εθιστεί άσχημα. Είχα καιρό να διαβάσω τόσο καλό βιβλίο και ελπίζω σύντομα, σήμερα-αύριο, να ξεμπερδέψω με κάτι αγγαρείες και να το τελειώσω γιατί δυστυχώς το έχω αφήσει λίγο στην άκρη. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Τετ 27 Ιουν 2012 - 20:37 | |
| Πως σας καταλαβαινω...και δεν υπαρχει το δυο καν στα αγγλικα για να παρω την δοση μου... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Τετ 27 Ιουν 2012 - 21:29 | |
| δεν ειναι απλα ενα βιβλιο με δραση και "θεαμα" ειναι ενα βιβλιο με νοημα,ενα βιβλιο ομορφο!!Και με θεικες ατακες!! “But it was where they’d been born and died since, like, the beginning of everything? Where they fell in love, raised their babies, buried their elders. So what if they hadn’t built cities on it? Wasn’t it still theirs? I mean, unless you’re going on the rule that what’s yours is what you can defend, in which case anyone is within their rights at any time to try to take anything from anyone else. That’s hardly civilization.” | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Τετ 27 Ιουν 2012 - 22:04 | |
| οτι καλυτερο εχει να κανει με τον πολεμο μετα τους αγωνες πεινας | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Τετ 27 Ιουν 2012 - 22:37 | |
| πιστευει οτι οι χαρακτηρες της Ταιλορ εχουν μεγαλυτερο βαθος απο αυτους των Αγωνων ειδικα ο Ακιβα!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 2:23 | |
| Αμα διαβασω ολη την τριλογια θα σου πω....δεν συγκρινω καταστασεις... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 2:40 | |
| οντως ειναι η μερα με τη νυχτα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 2:47 | |
| αλλα εχουν να κανουν και τα δυο με τα στραβα του πολεμου | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 3:12 | |
| ναι αλλα η Ταιλορ εχει μια πιο φιλοσοφικη σχεδον αληγορικη προσεγγιση ενω πιστευω οτι η Κολλινς ειναι πιο σαφης και ρεαλιστικη!!
Παντως ειναι υποκειμενικο εγω πχ αν και αγαπω τους αγωνες δεν ειμαι τρελη φαν, ποτε δεν μπορεσα να συνδεθω με την Κατνις ενω με την Καρου και τον Ακιβα εχω δει σε ενα βιβλιο πραγματα που δεν ειδα στην Κατνις την τριλογια ολοκληρη εξου και το πανω σχολια για το βαθος των χαρακτηρων!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 3:46 | |
| σταμάτα θα με κάνεις να παρατήσω αυτό που διαβάζω και να αρχίσω να διαβάζω αυτό το βιβλίο δεν ξαναμπαίνω εδώ είσαι κακιά επιρροή μέσα σε μια μέρα με έκανες να θέλω να διαβάσω 4 βιβλία διαφορετικά και δεν ξέρω τι να αρχίσω και τι να τελειώσωωωωωωω κακιά | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 3:56 | |
| συμφωνω ελινα...αλλα παντα δενομαι με μια ιστορια γιατιμ ε βαζει μεσα της για διαφορετικους λογους...αγαπω και την καρου και τον ακιβα...αλλα η κατνις παντα θα ειναι απο τις αγαπημενες μου ηρωιδες | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 4:04 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 4:09 | |
| οταν μπανεις εδω πως να μην κολλησεις... τα καλα λογια θα μας φανε... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 4:34 | |
| εγω δεν ηθελα καν να τελειωσει | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 4:39 | |
| εγω το ρουφαω σελιδα σελιδα...σαν να ηταν νερο και εγω περιπλανομενη στη σαχαρα!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor Πεμ 28 Ιουν 2012 - 5:36 | |
| τοσο καιρο που ειχα να διαβασω κατι τοσο καλο κι εγω το ιδιο εκανα | |
|
| |
| Άγγελος & Δαίμονας - Laini Taylor | |
|