| Σχόλια: Dance For Life | |
|
+10xrysanthi tasos ms. teylor lautner Teodan AspaKorth Dalia BELLA MARIE _gwgw_ panagiota kati 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 20:59 | |
| Αλήθεια;;;; Τί στο καλό; Στον ύπνο μου το είδα;! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 21:01 | |
| | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 21:02 | |
| Αλήθεια ε; Κάπου το έχω δει.. δε γίνεται! Θα το βρω και όταν το βρω και σου το πω να θυμηθείς σε τί θα αναφέρομαι!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 21:16 | |
| όχι τίποτα δεν μου θύμισε.... παρεμπίπτοντος το είχα χάσει το τελευταίο κεφάλαιο και το ανακάλυψα τώρα τι τραγουδάρα ήταν αυτή η τελευταία και επιτέλους έκανε την κίνηση τους πολύ χαίρομαι αλλά δεν είδαμε την αντίδραση της Ιόλης, πως ένιωσε γι αυτό πάνω στο καλύτερο μας το έκοψες περιμένω με αγωνία την συνέχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 23:02 | |
| Χρυσάνθη το τελευταίο τραγούδι από όταν το άκουσα το λάτρεψα. Δεν καταλαβαίνω πολλά από όσα λέει αλλά όσα καταλαβαίνω είναι ερωτικό τραγούδι.. και το χορεύεις σε "μπατσάτα" οπότε.. Αν και ο χορός κιόλας των χορευτών στο βίντεο είναι..!! Είναι να μη βρω λίγο ελεύθερο χρόνο.. Βρήκα κι ανέβασα κι άλλο κομμάτι.. ΌΛο δικό σας! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 23:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 23:23 | |
| Χρυσάνθη μου αλήθεια σου άρεσε;;;;;;; Δεν ήξερα αν θα βγάλετε άκρη όπως το περιέγραφα.. Η πρώτη προσπάθεια στ;έφθηκε με επιτυχία λοιπόν! :D :D Ή όταν περιέγραφα την πόλη, πάλι πίστευα πως δε θα βγάλετε άκρη..
Κατάλαβες ε;;;; Εμ τα έλεγα εγώ αλλά βιαζόταν η Παναγιώτα... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 23:24 | |
| !!!! Τι βιάζομαι εγώ; Ακόμη δεν το διάβασα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 23:28 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 23:29 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 23:34 | |
| Είδες; σου είπα εγώ.. Μεταξύ μας κι εγώ τις σκηνές τις πολύπλοκες σε όλων τις ιστορίες που έχω διαβάσει τις διαβάζω πάνω από μία φορά για να δω αν κατάλαβα καλά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 0:09 | |
| Αχ Κ,,,το ζευγαρι ματιών που ξεροστάλιαζε κοιτωντας όλο το βράδυ είναι αυτουνού που νομίζω; Τι τρυφερό!
Προχώρησε η ιστορία αλλά και η σχεση των δυο αδελφών με τα άλλα δυο αδέλφια! Στείλε τον Λυκούργο Αγγλιά και φέρε με μετεγγραφή τον Μιχάλη στην Αθήνα! Τώρα να πω ότι τρελαίνομαι για Λυκούργο; Δε θα το πω! Ο άλλος μου έκλεψε την καρδιά....Θα περιμένω να επανεμφανιστεί! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 8:28 | |
| Καλά κατάλαβες Παναγιώτα μου... αυτουνού είναι... Το κόλλημά σου με το Μιχάλη ανεξήγητο όμως! Λες να μείνει στην Ελλάδα ο Μιχάλης;;;;;; Δε ξέρω... ίσως να μένει, ίσως να φεύγει... "ίσωωωωως, ίσως μια μέρα......" (υπάρχει και τραγούδι που λέει κάπως έτσι ε; - άσχετο!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 9:19 | |
| Για το κόλλημα φταις εσύ! Μας μόστραρες μια φωτιγραφία κούκλου στην αρχή, κολλήσαμε στο μέλι, άντε να ξεκολλήσουμε! Και είμαι και πιστή στις προτιμήσεις μου, δεν λοξοδρομώ εύκολα...Ο Λυκούργος ήρθε δεύτερος και καταιδρωμένος...ευτυχώς που η Ιόλη δεν έχει τέτοιες μονομανίες! Το πήρες ζεστά και βλέπω ότι ανεβάζεις καθημερινά (είναι πολύ για να ελπίζω κεφάλαιο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 10:16 | |
| Καταιδρωμένος;! Αραχτός ήρθε και cool! Τώρα αν η Ιόλη έχει μονομανίες ή όχι δε γίνεται να σου πω.. ή προς ποιον μπορεί να έχει μονομανία... Δε ξέρω για κεφάλαιο, αν προλάβω σίγουρα θα ανεβάσω κάτι! | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 11:44 | |
| Κάτι μου φανταστικό και αυτό το κεφάλαιο !!!μας άφησες πάντως με την περιέργεια(εμένα τουλάχιστον..) ποιος τους παρακολουθούσε όλο το βράδυ;;;ο Μιχάλης;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 16:39 | |
| Μαριέττα μου σε ευχαριστώ Μέσα έπεσες.. | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 16:48 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 23:35 | |
| Τέλεια η συνέχεια ...τον κακομοίρη τον Μιχάλη τον λυπήθηκα ...τι τραβάει και αυτός ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 23:39 | |
| Ο Μιχάλης υπέφερε πολύ όταν την έβλεπε έτσι... και για ένα αγόρι στην ηλικία του το να κλαίει δεν είναι και το πιο απλό πράγμα.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kati στις Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 23:45, 1 φορά | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 23:43 | |
| Και έλεγα κάτι μου θυμίζει αυτός ο τίτλος! Ανέβασες καινούργιο;(που να μη το έχω διαβάσει εννοώ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 23:46 | |
| Ναι!! Δε θυμάμαι μέχρι ποιο είχες διαβάσει αλλά αν σε είχα αφήσει εκεί που νομίζω ναι έχω ανεβάσει αρκετά.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 23:52 | |
| - kati έγραψε:
- Ο Μιχάλης υπέφερε πολύ όταν την έβλεπε έτσι... και για ένα αγόρι στην ηλικία του το να κλαίει δεν είναι και το πιο απλό πράγμα.....
ναι ο καημένος ...ελπίζω στην συνέχεια να βρει και εκείνος την ευτυχία που του αξίζει !! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Παρ 6 Ιουλ 2012 - 0:45 | |
| Κοιτάξτε σύμφωνά με τις φωτογραφίες που είχα ρίξει ένα βλέφαρο στην αρχή εγώ είμαι TEAM MARS και ξερό ψωμί...να ναι καλά ο Άρης και να μην απογοητευτεί το παιδί εύχομαι... Αλλά ρε παιδί μου κι εκείνον τον Μιχάλη πόσο τον λυπάμαι και τον καταλαβαίνω... έχω βρεθεί κι εγώ στην θέση του γι αυτό μάλλον... Δεν λέω χάρηκα για το ζευγάρι που τα βρήκε επιτέλους γιατί κι ο Λυκούργος καλό παιδί φαίνεται αλλά ο άλλος μιλάμε ...σπάραξε στην κυριολεξια κρίμα δλδ ...τέτοια ψυχρολουσία ...αυτό που βίωσε ήταν ας πούμε 'ότι χειρότερο' γιατί υπάρχουν και τρείς χειρότερα...Τι να πω ελπίζω με την παρούσία του Αρη να συνέλθει ο κακομοίρης... Έλεος του χάλασαν και το ραντεβού του Αρη , τα αδέλφια να ενοχλούν τα αδέλφια τους Κάτι πήρες φόρα βλέπω, μπράβο κορίτσι μου | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Παρ 6 Ιουλ 2012 - 1:37 | |
| Αχ αυτός ο Μιχάλης.....Είδε αυτή που αγαπάει να φιλάει άλλον και να το ευχαριστιέται κιόλας... Πω ότι χειρότερο ήταν αυτό που έπαθε....Γιατί δεν πάει απλώς να της το πει και να την αρπάξει και να την φιλήσει;;;; Απο την άλλη η Ιόλη δεν ξέρει τίποτα οπότε γιατί να μην κάνει κάτι με αυτόν που έδειξε το ενδιαφέρον του;;; Ο Άρης θα τον πάρει και θα πάνε να γίνουνε τύφλα.Είμαι σίγουρη... Μπράβο σου κουκλίτσα μου ήταν τέλειο κεφάλαιο Είμαι και επισήμος εθισμένη στην ιστορία σου!!! | |
|
| |
| Σχόλια: Dance For Life | |
|