- Dalia έγραψε:
- Κάτι πήρες φόρα βλέπω, μπράβο κορίτσι μου
Ντάλια μου είναι που έχω λιγάκι χρόνο τώρα και προλαβαίνω να περνάω τα κομμάτια στον υπολογιστή για αυτό μπαίνουν γρήγορα τα κεφάλαια
- Dalia έγραψε:
- Αλλά ρε παιδί μου κι εκείνον τον Μιχάλη πόσο τον λυπάμαι και τον καταλαβαίνω... έχω βρεθεί κι εγώ στην θέση του γι αυτό μάλλον... Δεν λέω χάρηκα για το ζευγάρι που τα βρήκε επιτέλους γιατί κι ο Λυκούργος καλό παιδί φαίνεται αλλά ο άλλος μιλάμε ...σπάραξε στην κυριολεξια κρίμα δλδ ...τέτοια ψυχρολουσία ...αυτό που βίωσε ήταν ας πούμε 'ότι χειρότερο' γιατί υπάρχουν και τρείς χειρότερα...Τι να πω ελπίζω με την παρούσία του Αρη να συνέλθει ο κακομοίρης...
Έλεος του χάλασαν και το ραντεβού του Αρη , τα αδέλφια να ενοχλούν τα αδέλφια τους
Ψυχρολουσία!Ταιριάζει πολύ αυτή η λέξη.. Υπάρχουν πολλά χειρότερα που μπορεί να πάθει αλλά στην προκειμένη για αυτόν, αυτό που πέρασε είναι πολύ επώδυνο....
Ο Άρης με τη Λίνα, ίσως να είναι και το πιο "φυσιολογικό" ζευγάρι μέχρι τώρα.. Ήρεμα κι ωραία άρεσε ο ένας στον άλλον, τα βρήκανε και περνάνε όμορφα μαζί..οι άλλοι "ταλαιπωρούνται"
Το ραντεβού του Άρη δε χάλασε.. Για αυτό ο Μιχάλης δεν πήγε κιόλας να του μιλήσει στο μαγαζί... Αν δεν τον είχε πετύχει έξω από το σπίτι του το Μιχάλη θα μάθαινε ώρες αργότερα για όσα είδε ο Μιχάλης.
- _gwgw_ έγραψε:
- Αχ αυτός ο Μιχάλης.....Είδε αυτή που αγαπάει να φιλάει άλλον και να το ευχαριστιέται κιόλας...
Πω ότι χειρότερο ήταν αυτό που έπαθε....Γιατί δεν πάει απλώς να της το πει και να την αρπάξει και να την φιλήσει;;;;
Δεν πάει γιατί σκέφτεται όσα του είχε πει κι ο Άρης, τα οποία σκεφτόταν κι εκείνος τόσο καιρό τώρα και είναι ο λόγος που δεν την προσεγγίζει.. Την Ιόλη τη ξέρει τόσα χρόνια, από όταν γεννήθηκε, ποτέ δεν είχε σκεφτεί (μέχρι πριν ένα χρόνο και κάτι) ότι τη θέλει ερωτικά και τώρα που του 'ρθε εκείνου δε μπορεί να πάρει το ρίσκο να της εκδηλώσει τα συναισθήματά του γιατί αν η Ιόλη δεν έχει το Μιχάλη στο μυαλό της ερωτικά ούτε στο ελάχιστο τότε δε θέλει να χαλάσει και αυτή τη σχέση που έχουν! Ο Άρης του είχε πει ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, η Ιόλη να τον κοιτάει ερωτικά, θα το ήξερε ο Άρης και θα του το έλεγε του Μιχάλη.Άρα για όλα αυτά δεν πάει προς το παρόν να την αρπάξει και να της δώσει ένα φιλί....!!!
- _gwgw_ έγραψε:
- Ο Άρης θα τον πάρει και θα πάνε να γίνουνε τύφλα.Είμαι σίγουρη...
Μπράβο σου κουκλίτσα μου ήταν τέλειο κεφάλαιο
Είμαι και επισήμος εθισμένη στην ιστορία σου!!!
Τύφλα όχι.. Δε θα το έλεγα........Αλλά μη ξεχνάς ότι τόσα χρόνια που γνωρίζονται ο Άρης
ξέρει πολύ καλά πώς θα του φτιάξει το κέφι και θα αισθανθεί λίγο καλύτερα. Μη ξεχνάς πως είναι αγοράκια, αν σε βοηθάει να μαντέψεις τί θα κάνουν..
Σε ευχαριστώ πολύ Γωγώ μου!