| Σχόλια: Dance For Life | |
|
+10xrysanthi tasos ms. teylor lautner Teodan AspaKorth Dalia BELLA MARIE _gwgw_ panagiota kati 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Δευ 16 Απρ 2012 - 18:05 | |
| Ωραία...διαβασα και τα άλλα δυο , αυτά που ανέβηκαν τώρα ! Ξεράθηκα στο γέλιο με την συζήτηση των δυο αδελφών, τύχη βουνό για τον Γιώργο και την Ερμιόνη...τους βλέπω να ζυν μόνιμα στην Αμερική !!! καλά την άλλη πως την βρήκαν αμέσως στον υπολογιστή ??? έτσι πάτησε ένα όνομα η Ιόλη και βρήκε η φώτο κατευθείαν ?? Μανάρι ο Λυκούργος δεν λέω αλλά εξακολουθώ να παραμένω πιστή στον Αρη !!! Άρης και ξερό ψωμί λοιπόν !!! Κάτι από μένα δεν έχεις πίεση παιδί μου όποτε μπορείς...αλλά μην μας παρατείνεις για πολύ την αγωνία έτσι | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Δευ 16 Απρ 2012 - 18:43 | |
| εγώ τώρα τι να πω;;;; μόλις είδα τον Λυκούργο έπαθα το κάτι της μου αλλά το προσπερνώ και αρχίζω τα σχόλια αν και έχει πολλές χρονικές ελλείψεις μου αρέσει τρελά γιατί είναι τρομερά ουσιώδες και από όσο κατάλαβα τώρα αρχίζουν και τα καλά ε;;;;; όσο αφορά τα αδέλφια απλά δεν παίζονται, τρελαίνομαι κάθε φορά που μιλάνε μόνο τα δύο τους, περιττόν να πω ότι θέλω κι άλλο ΤΩΡΑ συνέχισε έτσι καρδιά μου και μην μας αφήνεις τόσο πολύ σε αγωνία θέλω σαν τρελή να δω Λυκούργο Ιόλη μαζί | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Δευ 16 Απρ 2012 - 19:23 | |
| Χρυσάνθη!!!!!!! Άσε τον Λυκούργο να τα βρει με τη Μαρία, την αχώνευτη φιλενάδα! Ο Άρης δεν έχει ψυχή που περιμένει αιώνεεεεεεεεεες να μεγαλώσει η Ιόλη; | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τρι 17 Απρ 2012 - 9:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τρι 17 Απρ 2012 - 9:32 | |
| Soory Κ για τη λανθάνουσα γλώσσα μου! Είδες; Τον Μιχάλη σκεφτόμουν, Άρη έγραψα...Σου΄πα, ο Άρης είναι....yummy! | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τρι 17 Απρ 2012 - 9:38 | |
| Το μυαλό σου επικεντρωμένο στον Άρη εσύ! Είναι μπεμπεδόφατσα πολύ ο Άρης.. όπως κι ο Λυκούργος αλλά έχει και κάτι άλλο διαφορετικό ο Λυκούργος.. Ο Μιχάλης είναι άλλη κατηγορία. Είναι της Μπελούλας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τρι 17 Απρ 2012 - 9:41 | |
| Ωραία το ξεκαθάρισες! Μπεμπε φατσούλες για την όχι και τόσο μπεμπέκα (εγώ!) αναγνώστρια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τρι 17 Απρ 2012 - 9:45 | |
| Έλα σιγά! Μια χαρά είναι ο Άρης για 'σενα! Να τον σκέφτεσαι τώρα που θα πας για δουλειά :Ρ | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τρι 17 Απρ 2012 - 12:23 | |
| - kati έγραψε:
Χρυσάνθη τις χρονικές ελλείψεις τις βλέπεις ανάμεσα στα γεγονότα; Δηλαδή πότε έφτασε από καλοκαίρι πρωτοχρονιά; Ίσως επειδή η ιστορία ουσιαστικά είναι πολλά μικρά γεγονότα ενοποιημένα σε μία ιστορία και έτσι φαίνεται πού ουσιαστικά έχω δώσει περισσότερη σημασία. Και ναι έπεσες μέσα, τώρα αρχίζουν όλα τα καλά... δεν το βρίσκω κακό ίσα ίσα έτσι η ιστορία γίνετε πιο ουσιώδες και πάει πιο γρήγορα στα γεγονότα που θες να επικεντρωθείς αλλά υπάρχουν σημεία που δεν ενώνονται μεταξύ τους μέσα σε ένα κεφάλαιο και χαλάει την ροή αυτό μόνο να προσέξεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τρι 17 Απρ 2012 - 14:15 | |
| Οκ Χρυσάνθη μου! Σε ευχαριστώ πολύ και θα προσπαθήσω να το διορθώσω και ελπίζω να μην μπερδευτήκατε γενικά διαβάζοντάς το! Ή όπου μπερδευτείτε πείτε μου να σας εξηγήσω | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Παρ 25 Μάης 2012 - 0:43 | |
| | |
|
| |
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Παρ 25 Μάης 2012 - 10:25 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Παρ 25 Μάης 2012 - 13:30 | |
| Χρυσάνθη σου έρχεται το σπόηλερ με μήνυμα! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Παρ 25 Μάης 2012 - 14:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Παρ 25 Μάης 2012 - 14:48 | |
| Ελπίζω να σου το έδωσα καλά να το καταλάβεις! | |
|
| |
Miley New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : xalandri,athina Αριθμός μηνυμάτων : 124 Registration date : 16/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Δευ 28 Μάης 2012 - 3:09 | |
| αχχχχ τελειο ολα οσα εχεις γραψει μεχρι τωρα μακαρι ο Μιχαλης να τα βρει με την Ιολη και να ειναι μαζι..... Επισης εχω να πω θεος ο Μιχαλης
(αν εχω ορθογραφικα σε αυτο που γραφω σορρυ αλλα εχο δυσορθογραφια) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Δευ 28 Μάης 2012 - 9:19 | |
| Miley καλημέρα και σε ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι πως ο Μιχάλης προκαλεί τα πλήθη Τώρα αν θα καταλήξει με την Ιόλη δε ξέρω αλλά δε θα αργήσω -φαντάζομαι- να ανεβάσω τη συνέχεια. Σχετικά με τα ορθογραφικά μην αγχώνεσαι μια χαρ άτα έγραψες όλα | |
|
| |
Miley New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : xalandri,athina Αριθμός μηνυμάτων : 124 Registration date : 16/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 30 Μάης 2012 - 18:39 | |
| μπορεις να με λες Θάλεια μαλλον πρεπει να φτιαξω ενα καινουριο ονομα που να γραφω Θάλεια χαχαχ
ειναι τέλεια και εννοειτε οτι ο Μιχαλης προκαλει τα πλυθοι αφου ειναι θεόςςςςςς αχχχχχχχ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 30 Μάης 2012 - 22:43 | |
| Θάλεια μου συγνώμη αν έχεις πει κάπου το όνομά σου και δεν το πρόσεξα!Σιγά, δε χρειάζεται να φτιάξεις και νεό user!
Εγώ δε ξέρω αν κάνει να πω την αδυναμία μου, ίσως αργότερα, αλλά όλοι είναι πολύ ωραίοι (αγόρια και κορίτσια) και ευτυχώς είναι πολύ κοντά σε αυτό που είχα φανταστεί για τους ήρωες μου! | |
|
| |
Miley New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 31 Μάης 2012 - 11:54 | |
| χαιρομαι ειδα την συνεχια ωραια αλλα πουθενα ο Μιχαλης μουυυυυυ | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 31 Μάης 2012 - 14:32 | |
| Αααααχχχ Κάτι μου τι ωραία ιστορία είναι αυτή!!! Μου αρέσουν πολύ οι συζητήσεις των δυο αδελφών και πως αλληλουποστηρίζουν ο ένας τον άλλον !!! Καλά μιλάμε η σκηνή στο μπάνιο θεική ....δεν μου στέλνει και μένα το όνομα σε σπόιλερ γιατί θα σκάσω... Επίσης μ'αρέσει που ο Αρούλης βρήκε με την Λίνα! Κι η Ιόλη μωρέ μπράβο πληροφόρηση , πρακτορείο ροιτερ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Παρ 1 Ιουν 2012 - 6:58 | |
| ...Δεν έχει πάει 7 ακόμη (το πρωί!!!) και διάβασα τα 2 τελευταία κομμάτια... Με σούπερ πονοκέφαλο αλλά παρόλα αυτά τα ευχαριστήθηκα όχι τόσο αν συμπεριλάμβανες και τον Μιχάλη αλλά καταλαβαινω το λόγο: Θα βάλεις και νέο πρόσωπο στην ιστορία....Την Παναγιώτα που ο Μιχάλης θα ερωτευτεί τρελά! Μάντεψα σωστά; Θα περιμένω συνέχεια με ή χωρίς Παναγιώτα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Παρ 1 Ιουν 2012 - 9:02 | |
| | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 20 Ιουν 2012 - 21:20 | |
| Κάτι μου πολύ ωραία η ιστορία σου !!!τι αγαπημένα αδέλφια που είναι ο Άρης με την Ιόλη !!ελπίζω να βάλεις σύντομα συνέχεια !!! | |
|
| |
| Σχόλια: Dance For Life | |
|