Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Dance For Life

Πήγαινε κάτω 
+10
xrysanthi
tasos
ms. teylor lautner
Teodan
AspaKorth
Dalia
BELLA MARIE
_gwgw_
panagiota
kati
14 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 16 Απρ 2012 - 18:05

Ωραία...διαβασα και τα άλλα δυο , αυτά που ανέβηκαν τώρα !
Ξεράθηκα στο γέλιο με την συζήτηση των δυο αδελφών, τύχη βουνό για τον Γιώργο και την Ερμιόνη...τους βλέπω να ζυν μόνιμα στην Αμερική !!! lol!
καλά την άλλη πως την βρήκαν αμέσως στον υπολογιστή ??? έτσι πάτησε ένα όνομα η Ιόλη και βρήκε η φώτο κατευθείαν ?? lol!
Μανάρι ο Λυκούργος δεν λέω αλλά εξακολουθώ να παραμένω πιστή στον Αρη !!! Άρης και ξερό ψωμί λοιπόν !!! Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 620541
Κάτι από μένα δεν έχεις πίεση παιδί μου όποτε μπορείς...αλλά μην μας παρατείνεις για πολύ την αγωνία έτσι lol!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 16 Απρ 2012 - 18:43

εγώ τώρα τι να πω;;;;
μόλις είδα τον Λυκούργο faint έπαθα το κάτι της μου αλλά το προσπερνώ και αρχίζω τα σχόλια Wink

αν και έχει πολλές χρονικές ελλείψεις μου αρέσει τρελά γιατί είναι τρομερά ουσιώδες και από όσο κατάλαβα τώρα αρχίζουν και τα καλά ε;;;;; Wink

όσο αφορά τα αδέλφια απλά δεν παίζονται, τρελαίνομαι κάθε φορά που μιλάνε μόνο τα δύο τους, περιττόν να πω ότι θέλω κι άλλο ΤΩΡΑ

συνέχισε έτσι καρδιά μου και μην μας αφήνεις τόσο πολύ σε αγωνία θέλω σαν τρελή να δω Λυκούργο Ιόλη μαζί Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 150320
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 16 Απρ 2012 - 19:23

Χρυσάνθη!!!!!!!
Άσε τον Λυκούργο να τα βρει με τη Μαρία, την αχώνευτη φιλενάδα!
Ο Άρης δεν έχει ψυχή που περιμένει αιώνεεεεεεεεεες να μεγαλώσει η Ιόλη;
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Θηλυκό Τόπος : Everywhere & nowhere...
Αριθμός μηνυμάτων : 11602
Registration date : 23/05/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 17 Απρ 2012 - 9:01

Dalia έγραψε:
Ωραία...διαβασα και τα άλλα δυο , αυτά που ανέβηκαν τώρα !
Ξεράθηκα στο γέλιο με την συζήτηση των δυο αδελφών, τύχη βουνό για τον Γιώργο και την Ερμιόνη...τους βλέπω να ζυν μόνιμα στην Αμερική !!! lol!
καλά την άλλη πως την βρήκαν αμέσως στον υπολογιστή ??? έτσι πάτησε ένα όνομα η Ιόλη και βρήκε η φώτο κατευθείαν ?? lol!
Μανάρι ο Λυκούργος δεν λέω αλλά εξακολουθώ να παραμένω πιστή στον Αρη !!! Άρης και ξερό ψωμί λοιπόν !!! Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 620541
Κάτι από μένα δεν έχεις πίεση παιδί μου όποτε μπορείς...αλλά μην μας παρατείνεις για πολύ την αγωνία έτσι lol!

Dalia τη βρήκαν από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν διαδικτυακά λόγω της ημέρας.. Πρωτοχρονιά γαρ, έβγαιναν όλοι φωτογραφίες με όλους, τις ανέβασε κάποιος και έτσι τη βρήκαν... Δεν σου έχει τύχει να πας για ποτό και να δεις φωτογράφους να φωτογραφίζουν τους πελάτες στο μαγαζί που είσαι; Ε κάπως έτσι... Smile

xrysanthi έγραψε:
εγώ τώρα τι να πω;;;;
μόλις είδα τον Λυκούργο faint έπαθα το κάτι της μου αλλά το προσπερνώ και αρχίζω τα σχόλια Wink

αν και έχει πολλές χρονικές ελλείψεις μου αρέσει τρελά γιατί είναι τρομερά ουσιώδες και από όσο κατάλαβα τώρα αρχίζουν και τα καλά ε;;;;; Wink

όσο αφορά τα αδέλφια απλά δεν παίζονται, τρελαίνομαι κάθε φορά που μιλάνε μόνο τα δύο τους, περιττόν να πω ότι θέλω κι άλλο ΤΩΡΑ

συνέχισε έτσι καρδιά μου και μην μας αφήνεις τόσο πολύ σε αγωνία θέλω σαν τρελή να δω Λυκούργο Ιόλη μαζί Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 150320

Χρυσάνθη τις χρονικές ελλείψεις τις βλέπεις ανάμεσα στα γεγονότα; Δηλαδή πότε έφτασε από καλοκαίρι πρωτοχρονιά; Ίσως επειδή η ιστορία ουσιαστικά είναι πολλά μικρά γεγονότα ενοποιημένα σε μία ιστορία και έτσι φαίνεται πού ουσιαστικά έχω δώσει περισσότερη σημασία. Και ναι έπεσες μέσα, τώρα αρχίζουν όλα τα καλά... giggle

panagiota έγραψε:
Χρυσάνθη!!!!!!!
Άσε τον Λυκούργο να τα βρει με τη Μαρία, την αχώνευτη φιλενάδα!
Ο Άρης δεν έχει ψυχή που περιμένει αιώνεεεεεεεεεες να μεγαλώσει η Ιόλη
;

Πάνω από το πτώμα μου θα συμβεί αυτό... Να τα βρει ο Λυκούργος με την Μαρία! Ζαμέ!! (που λένε και οι φίλοι μας οι Γάλλοι!) Δε γινόταν να μην πω πως δε θα συμβεί τίποτα μεταξύ τους!
Παναγιώτα μου μήπως εννοείς πως ο Μιχάλης περιμένει αιώνες να μεγαλώσει η Ιόλη;

Κορίτσια σας ευχαριστώ που δείχνετε να σας αρέσει η ιστορία μου! huggie
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 17 Απρ 2012 - 9:32

Soory Κ για τη λανθάνουσα γλώσσα μου! Είδες; Τον Μιχάλη σκεφτόμουν, Άρη έγραψα...Σου΄πα, ο Άρης είναι....yummy!
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 17 Απρ 2012 - 9:38

Το μυαλό σου επικεντρωμένο στον Άρη εσύ! Είναι μπεμπεδόφατσα πολύ ο Άρης.. όπως κι ο Λυκούργος αλλά έχει και κάτι άλλο διαφορετικό ο Λυκούργος..
Ο Μιχάλης είναι άλλη κατηγορία. Είναι της Μπελούλας!
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 17 Απρ 2012 - 9:41

Ωραία το ξεκαθάρισες! lol!
Μπεμπε φατσούλες για την όχι και τόσο μπεμπέκα (εγώ!) αναγνώστρια!
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 17 Απρ 2012 - 9:45

Έλα σιγά! Μια χαρά είναι ο Άρης για 'σενα! Να τον σκέφτεσαι τώρα που θα πας για δουλειά :Ρ
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 17 Απρ 2012 - 12:23

kati έγραψε:

Χρυσάνθη τις χρονικές ελλείψεις τις βλέπεις ανάμεσα στα γεγονότα; Δηλαδή πότε έφτασε από καλοκαίρι πρωτοχρονιά; Ίσως επειδή η ιστορία ουσιαστικά είναι πολλά μικρά γεγονότα ενοποιημένα σε μία ιστορία και έτσι φαίνεται πού ουσιαστικά έχω δώσει περισσότερη σημασία. Και ναι έπεσες μέσα, τώρα αρχίζουν όλα τα καλά... giggle

δεν το βρίσκω κακό ίσα ίσα έτσι η ιστορία γίνετε πιο ουσιώδες και πάει πιο γρήγορα στα γεγονότα που θες να επικεντρωθείς αλλά υπάρχουν σημεία που δεν ενώνονται μεταξύ τους μέσα σε ένα κεφάλαιο και χαλάει την ροή Wink αυτό μόνο να προσέξεις
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 17 Απρ 2012 - 14:15

Οκ Χρυσάνθη μου! Σε ευχαριστώ πολύ και θα προσπαθήσω να το διορθώσω και ελπίζω να μην μπερδευτήκατε γενικά διαβάζοντάς το! Ή όπου μπερδευτείτε πείτε μου να σας εξηγήσω huggie

xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 0:43

καλά φοβερό το παιχνιδάκι της Ιόλης γέλασα πάρα πολύ
το πόσο μου αρέσουν αυτά τα παιχνιδάκια δεν λέγετε boogie boogie boogie

έχω τρομερή αγωνία για την συνέχεια ελπίζω να ήταν ο Λυκούργος Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 691689

μπράβο καρδιά μου πολύ καλή δουλειά Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 34442
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 9:37

Χρυσάνθη μου αλήθεια σου άρεσε;; Μου αρέσει που σχολιάζεις την ιστορία μου κι εσύ γιατί με τόσα που έχεις γράψει πίστεψέ με βοηθάς πάρα πολύ! Θα μπορούσα να σου πω ποιος είναι αλλά δε σου λέω geek lol!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 10:25

μπουχουυυυυυυυυυυυυυ cry cry cry
πες το μου στο αυτί σου υπόσχομαι ότι δεν θα το πω πουθενά Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 551700 Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 551700 Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 551700
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 13:30

Χρυσάνθη σου έρχεται το σπόηλερ με μήνυμα!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 14:45

το πήρα boogie boogie boogie
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 620541 Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 691711 Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 620541
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 14:48

huggie
Ελπίζω να σου το έδωσα καλά να το καταλάβεις!
Miley
New Moon Victim
New Moon Victim
Miley

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : xalandri,athina
Αριθμός μηνυμάτων : 124
Registration date : 16/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 28 Μάης 2012 - 3:09

αχχχχ τελειο ολα οσα εχεις γραψει μεχρι τωρα μακαρι ο Μιχαλης να τα βρει με την Ιολη και να ειναι μαζι..... Επισης εχω να πω θεος ο Μιχαλης

(αν εχω ορθογραφικα σε αυτο που γραφω σορρυ αλλα εχο δυσορθογραφια)
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 28 Μάης 2012 - 9:19

Miley καλημέρα και σε ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι πως ο Μιχάλης προκαλεί τα πλήθη giggle Τώρα αν θα καταλήξει με την Ιόλη δε ξέρω αλλά δε θα αργήσω -φαντάζομαι- να ανεβάσω τη συνέχεια.
Σχετικά με τα ορθογραφικά μην αγχώνεσαι μια χαρ huggie άτα έγραψες όλα
Miley
New Moon Victim
New Moon Victim
Miley

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Μάης 2012 - 18:39

μπορεις να με λες Θάλεια μαλλον πρεπει να φτιαξω ενα καινουριο ονομα που να γραφω Θάλεια χαχαχ

ειναι τέλεια και εννοειτε οτι ο Μιχαλης προκαλει τα πλυθοι αφου ειναι θεόςςςςςς αχχχχχχχ
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Μάης 2012 - 22:43

Θάλεια μου συγνώμη αν έχεις πει κάπου το όνομά σου και δεν το πρόσεξα!Σιγά, δε χρειάζεται να φτιάξεις και νεό user!

Εγώ δε ξέρω αν κάνει να πω την αδυναμία μου, ίσως αργότερα, αλλά όλοι είναι πολύ ωραίοι (αγόρια και κορίτσια) και ευτυχώς είναι πολύ κοντά σε αυτό που είχα φανταστεί για τους ήρωες μου!
Miley
New Moon Victim
New Moon Victim
Miley

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 31 Μάης 2012 - 11:54

χαιρομαι Smile ειδα την συνεχια ωραια αλλα πουθενα ο Μιχαλης μουυυυυυ
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 31 Μάης 2012 - 14:32

Αααααχχχ Κάτι μου τι ωραία ιστορία είναι αυτή!!! Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 98735
Μου αρέσουν πολύ οι συζητήσεις των δυο αδελφών και πως αλληλουποστηρίζουν ο ένας τον άλλον !!! Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 150320
Καλά μιλάμε η σκηνή στο μπάνιο θεική ....δεν μου στέλνει και μένα το όνομα σε σπόιλερ γιατί θα σκάσω... lol!
Επίσης μ'αρέσει που ο Αρούλης βρήκε με την Λίνα! Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 737142
Κι η Ιόλη μωρέ μπράβο πληροφόρηση , πρακτορείο ροιτερ! lol!
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 1 Ιουν 2012 - 6:58

...Δεν έχει πάει 7 ακόμη (το πρωί!!!) και διάβασα τα 2 τελευταία κομμάτια...
Με σούπερ πονοκέφαλο αλλά παρόλα αυτά τα ευχαριστήθηκα όχι τόσο αν συμπεριλάμβανες και τον Μιχάλη αλλά καταλαβαινω το λόγο: Θα βάλεις και νέο πρόσωπο στην ιστορία....Την Παναγιώτα που ο Μιχάλης θα ερωτευτεί τρελά! Μάντεψα σωστά; lol!
Θα περιμένω συνέχεια με ή χωρίς Παναγιώτα...
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 1 Ιουν 2012 - 9:02

Dalia έγραψε:
Αααααχχχ Κάτι μου τι ωραία ιστορία είναι αυτή!!! Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 98735
Μου αρέσουν πολύ οι συζητήσεις των δυο αδελφών και πως αλληλουποστηρίζουν ο ένας τον άλλον !!! Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 150320
Καλά μιλάμε η σκηνή στο μπάνιο θεική ....δεν μου στέλνει και μένα το όνομα σε σπόιλερ γιατί θα σκάσω... lol!
Επίσης μ'αρέσει που ο Αρούλης βρήκε με την Λίνα! Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 737142
Κι η Ιόλη μωρέ μπράβο πληροφόρηση , πρακτορείο ροιτερ! lol!
Ντάλια σε ευχαριστώ! Smile Τα αδέρφια είναι πολύ δεμένα και μέσα από διάφορες καταστάσεις (που ακολουθούν) θα το καταλάβεις καλύτερα.
Η σκηνή στο μπάνιο δεν πιστεύω να χρειάζεται σπόηλερ.. Φαντάζομαι τώρα θα το είχες καταλάβει. Αν ήταν ο Μιχάλης θα της ζητούσε το τηλέφωνό της;;;
Σχετικά με την Ιόλη περισσότερο με F.B.I θα την παρομοίαζα. Όταν θέλει να βρει κάτι ψάχνει και το βρίσκει Razz

panagiota έγραψε:
...Δεν έχει πάει 7 ακόμη (το πρωί!!!) και διάβασα τα 2 τελευταία κομμάτια...
Με σούπερ πονοκέφαλο αλλά παρόλα αυτά τα ευχαριστήθηκα όχι τόσο αν συμπεριλάμβανες και τον Μιχάλη αλλά καταλαβαινω το λόγο: Θα βάλεις και νέο πρόσωπο στην ιστορία....Την Παναγιώτα που ο Μιχάλης θα ερωτευτεί τρελά! Μάντεψα σωστά; lol!
Θα περιμένω συνέχεια με ή χωρίς Παναγιώτα...

lol! lol!
Απλά να ενημερώσω πως ο Μιχάλης έχει δικά του τρεξίματα. Θα δείτε, όχι σύντομα, έχει πολλών ειδών μπερδέματα. geek
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 5149
Registration date : 04/01/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 20 Ιουν 2012 - 21:20

Κάτι μου πολύ ωραία η ιστορία σου !!!τι αγαπημένα αδέλφια που είναι ο Άρης με την Ιόλη !!ελπίζω να βάλεις σύντομα συνέχεια !!!

Σχόλια: Dance For Life
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Life (2015)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
Μετάβαση σε: