Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 21 Ιουν 2012 - 19:26
Μαριέττα μου σε ευχαριστώ και συγνώμη που δεν το είχα δει νωρίτερα! Όπως σου είπα και στο coffee υλικό υπάρχει πολύ απλά δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο να το διορθώσω. Σύντομα, αν όχι και απόψε θα βάλω έστω ένα μικρό κομμάτι που έχω προλάβει να διορθώσω.
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 21 Ιουν 2012 - 23:37
Κάτι μου μόλις το διάβασα !!!πολύ ωραίο κεφάλαιο !!!είναι πολύ ωραία η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στην Ιόλη και στον Λυκούργο !!και ο τρόπος που κανόνισαν το ραντεβού τους ήταν πολύ πρωτότυπος !! την σκηνή του χορού την περιέγραψες πολύ ωραία και την ώρα που το διάβαζα το φανταζόμουν ταυτοχρόνως και ήταν απλά φανταστικό !!!ελπίζω στο επόμενο σου κεφάλαιο να συμπεριλαμβάνεις και τον ¶ρη και τον Μιχάλη και επιτέλους να αρχίσει να γίνεται κάτι μεταξύ του ¶ρη και της Λίνα ...
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Πεμ 21 Ιουν 2012 - 23:41
Καλέ τι χορός ήταν τούτος ?! Πωπωπωπωπω και τι τραγούδια ?! Πωπωπωπω ζεστάθηκα !!! Κάτι μου πολύ ωραίο κεφ. ειλικρινά μ'αρέσει πάρα πολύ η εξέλιξη και η τροπή που έχει πάρει αυτή η σχέση , πραγματικά φαίνεται να αρέσει ο ένας στον άλλον και να μην κρατιούνται ... Περιμένω κι εγώ με αγωνία την συνέχεια... Αλλά πες μου κάτι εμπιστευτικά ....δεν θα το μάθει κανείς...
Σπόιλερ:
έτσι όπως χορεύουν τούτοι , αν πιούν κιόλας λες να πέσει φιλί?
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Παρ 22 Ιουν 2012 - 0:14
mariettoula1996 έγραψε:
Κάτι μου μόλις το διάβασα !!!πολύ ωραίο κεφάλαιο !!!είναι πολύ ωραία η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στην Ιόλη και στον Λυκούργο !!και ο τρόπος που κανόνισαν το ραντεβού τους ήταν πολύ πρωτότυπος !! την σκηνή του χορού την περιέγραψες πολύ ωραία και την ώρα που το διάβαζα το φανταζόμουν ταυτοχρόνως και ήταν απλά φανταστικό !!!ελπίζω στο επόμενο σου κεφάλαιο να συμπεριλαμβάνεις και τον ¶ρη και τον Μιχάλη και επιτέλους να αρχίσει να γίνεται κάτι μεταξύ του ¶ρη και της Λίνα ...
Μαριέττα μου σε ευχαριστώ! Ο χορός είναι σημαντικό στοιχείο της ιστορίας και χαίρομαι που μου λες ότι μπορούσες να το φανταστείς!! Επίσης η Λίνα κι ο ¶ρης μπορώ να σου πω μόνο, πως έχουν το δικό τους κομμάτι.. Δε θα σου πω όμως τί κομμάτι και αν είναι σύντομα....!
Dalia έγραψε:
Καλέ τι χορός ήταν τούτος ?! Πωπωπωπωπω και τι τραγούδια ?! Πωπωπωπω ζεστάθηκα !!! Κάτι μου πολύ ωραίο κεφ. ειλικρινά μ'αρέσει πάρα πολύ η εξέλιξη και η τροπή που έχει πάρει αυτή η σχέση , πραγματικά φαίνεται να αρέσει ο ένας στον άλλον και να μην κρατιούνται ... Περιμένω κι εγώ με αγωνία την συνέχεια... Αλλά πες μου κάτι εμπιστευτικά ....δεν θα το μάθει κανείς...
Σπόιλερ:
έτσι όπως χορεύουν τούτοι , αν πιούν κιόλας λες να πέσει φιλί?
Ντάλια μου σε ευχαριστώ!! Το ότι αρέσουν ο ένας στον άλλον σίγουρο αλλά αν κρατιούνται.. ποιος ξέρει.. ίσως όχι για πολύ ίσως για πιο πολύ από ό,τι φαντάζεσαι...
Σχετικά με το σπόηλερ μεταξύ μας, πάνω απ' όλα!
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Παρ 22 Ιουν 2012 - 0:44
Μπορεί να έχω καιρό να σου σχολιάσω αλλά τα κεφάλαια σου τα διάβαζα και έχω να σου πω ότι κάνεις καταπληκτική δουλειά!!!!!!!!!!
Είναι τέλεια ιστορία.Η Ιόλη άρχισε να παίζει το δικό της παιχνίδι με τον Λυκούργο και αυτό μου αρέσει....!!!Ο Λυκούργος φαίνεται καλό παιδί αν και γι'αυτό θα σιγουρευτούμε στα επόμενα κεφάλαια...Και ο ¶ρης ερωτεύθηκε και μάλιστα πολύ τη Λίνα και γι'αυτό με τρώει η αγωνία για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...
μην αργήσεις το επόμενο κεφάλαιο
Μπράβο σου Κάτι μου
Όλη σου η ιστορία είναι απλά Τέλεια!!!!!!!!!
Μπράβο
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Παρ 22 Ιουν 2012 - 12:46
Dalia έγραψε:
ΟΚ κατάλαβα θα μείνω με την όρεξη
Dalia μου αν θέλεις εγώ μπορώ να σου το χαλάσω και να σου στείλω με πμ τη συνέχεια, αλλά πραγματικά, θέλεις κάτι τέτοιο;;;;
_gwgw_ έγραψε:
Μπορεί να έχω καιρό να σου σχολιάσω αλλά τα κεφάλαια σου τα διάβαζα και έχω να σου πω ότι κάνεις καταπληκτική δουλειά!!!!!!!!!!
Είναι τέλεια ιστορία.Η Ιόλη άρχισε να παίζει το δικό της παιχνίδι με τον Λυκούργο και αυτό μου αρέσει....!!!Ο Λυκούργος φαίνεται καλό παιδί αν και γι'αυτό θα σιγουρευτούμε στα επόμενα κεφάλαια...Και ο ¶ρης ερωτεύθηκε και μάλιστα πολύ τη Λίνα και γι'αυτό με τρώει η αγωνία για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...
μην αργήσεις το επόμενο κεφάλαιο
Μπράβο σου Κάτι μου
Όλη σου η ιστορία είναι απλά Τέλεια!!!!!!!!!
Μπράβο
Γωγώ μου σε ευχαριστώ πολύ!! Χαίρομαι που σου αρέσει η πλοκή. Σχετικά με τους Λυκούργο και Ιόλη σύντομα θα δείτε τη συνέχεια!
Ο ¶ρης και η Λίνα έχουν μπει και αυτοί σε μια "άλφα" κατάσταση αλλά για αυτούς κυλάνε όλα πιο φυσιολογικά..
Αααααααααα Μαριέττα μου είχες πει αν αργεί να εμφανιστεί ο Μιχάλης.. κάτσε και θα δεις. Μόνο μια μικρή ιδέα θα σου δώσω.. Στην αρχή ο Μιχάλης δε θα έχει και τόσο ευχάριστη διάθεση......... και αυτό είναι το ένα σημείο που θέλω επιείκια.
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Δευ 2 Ιουλ 2012 - 22:57
Κάτι μου και αυτό το κεφάλαιο ήταν εκπληκτικό !!συγχαρητήρια !!! αυτή η φάση ανάμεσα στον Λυκούργο και στην Ιόλη είχε πολύ ενδιαφέρον...αλλά και η Ιόλη σκέφτηκε πολύ σωστά ώστε να στείλει μήνυμα στον Λυκούργο !!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια για να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους και μεταξύ τους !!!
argyro12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : καπου βαθια στα ονειρα Αριθμός μηνυμάτων : 2374 Registration date : 03/06/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Δευ 2 Ιουλ 2012 - 22:59
κι εγω το ιδιο ηταν παντως τελειο
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Δευ 2 Ιουλ 2012 - 23:06
mariettoula1996 έγραψε:
Κάτι μου και αυτό το κεφάλαιο ήταν εκπληκτικό !!συγχαρητήρια !!! αυτή η φάση ανάμεσα στον Λυκούργο και στην Ιόλη είχε πολύ ενδιαφέρον...αλλά και η Ιόλη σκέφτηκε πολύ σωστά ώστε να στείλει μήνυμα στον Λυκούργο !!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια για να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους και μεταξύ τους !!!
Σε ευχαριστώ Μαριέττα μου!!
Η Στέλλα της το είπε κι ο ¶ρης της το είπε.. Αν δεν έστελνε μήνυμα δε θα ήταν χαζή; Έπρεπε να κάνει κι αυτή κάτι! Συν Αθηνά και χείρα κίνει!
argyro12 έγραψε:
κι εγω το ιδιο ηταν παντως τελειο
Σε ευχαριστώ Αργυρώ!
Πάντως όποτε προλαβαίνω θα ανεβάζω κι άλλο κομμάτι
argyro12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : καπου βαθια στα ονειρα Αριθμός μηνυμάτων : 2374 Registration date : 03/06/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Δευ 2 Ιουλ 2012 - 23:07
ωραια χαιρομαι πολυ
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τρι 3 Ιουλ 2012 - 0:18
άλλο ένα ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο γέλασα πάρα πολύ με τα πειράγματα τους και ανυπομονώ τρελά να διαβάσω το επόμενο είμαι πολύ περίεργη να δω που θα καταλήξει όλο αυτό αν και με στεναχωρεί που ο Λυκούργος θα φύγει δεν θέλωωωωωωωωωωω
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τρι 3 Ιουλ 2012 - 8:16
Διάβασα τα δύο τελευταία κομμάτια μαζί μιας και τον τελευταίο καιρό μια αδιαφορία την έδειχνα... Εξελίξεις στη ζωή των αδελφών...αλλά ανοίγουν και τα σχολεία και περιορίζεται το πρόγρσμμα της Ιόλης! ¶ντε να δούμε τι θα δούμε... Τον Μιχάλη τον έστειλες διακοπές διαρκείας τελικά!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τρι 3 Ιουλ 2012 - 13:11
_gwgw_ έγραψε:
Κάτι μου για ακόμη μια φορά η συνέχεια ήταν τέλεια... Η απάντηση του Λυκούργου στο μήνυμα το βράδυ ήταν όλα τα λεφτά...!!!
Μπράβο σου!Περιμένω τη συνέχεια με αγωνία!!!
Γωγώ σε ευχαριστώ πολύ!!
xrysanthi έγραψε:
άλλο ένα ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο γέλασα πάρα πολύ με τα πειράγματα τους και ανυπομονώ τρελά να διαβάσω το επόμενο είμαι πολύ περίεργη να δω που θα καταλήξει όλο αυτό αν και με στεναχωρεί που ο Λυκούργος θα φύγει δεν θέλωωωωωωωωωωω
Χρυσάνθη μου σε ευχαριστώ πολύ! Κάτσε να δεις το επόμενο κεφάλαιο... Η αλήθεια είναι πως το επόμενο κεφάλαιο είναι λίγο πιο....δε ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω αλλά έρχονται εξελίξεις! Το γεγονός ότι θα φύγει ο Λυκούργος μπορεί να μην είναι και τελείως κακό..
panagiota έγραψε:
Διάβασα τα δύο τελευταία κομμάτια μαζί μιας και τον τελευταίο καιρό μια αδιαφορία την έδειχνα... Εξελίξεις στη ζωή των αδελφών...αλλά ανοίγουν και τα σχολεία και περιορίζεται το πρόγρσμμα της Ιόλης! ¶ντε να δούμε τι θα δούμε... Τον Μιχάλη τον έστειλες διακοπές διαρκείας τελικά!
Επειδή έχεις φαγωθεί με το Μιχάλη ένα θα σου πω ή όχι καλύτερα δε σου λέω γιατί προδίδω τη συνέχεια!! Πάντως μόνο διακοπές διαρκείας δεν είναι!
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 0:14
Τέλειο
Ο ¶ρης με την Λίνα ταίριαξαν πολύ και φαίνεται πως και της Λίνας της αρέσει!!!
Αχ αυτός ο Λυκούργος!Ακόμα και στο ίδιο μαγαζί την ίδια ώρα βρέθηκαν πόσο πιο κατανοητό να το κάνει η μοίρα;;;Τρελαίνομαι με τα μηνύματα που στέλνει ο ένας στον άλλον.Το ξέρω ότι το έχω ξαναπεί αλλά δεν μπορώ....είναι τέλειααααα
Μπράβο Κάτι μου ένα ακόμα κεφάλαιο ήταν τέλειο!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 13:18
Γωγώ μου σε ευχαριστώ!
Ο ¶ρης με τη Λίνα κολλάνε πολύ και αυτό θα το καταλάβεις και στην πορεία καλύτερα.
Καλά τα μηνύματα μεταξύ της Ιόλης και του Λυκούργου είναι από άλλη διάσταση.
Επίσης έχω να ομολογήσω κάτι: η σκηνή στο μαγαζί νομίζω την έχω δει σε μια ταινία σε παραπλήσια μορφή και το έχει γράψει κι η Χρυσάνθη από όσο θυμάμαι σε μία από τις ιστορίες της σε παρόμοια φάση απλά εγώ αυτό που έκανα είναι αντί νε βρεθούν και να ειδωθούν η Ιόλη δεν τον είδε καν.. Νομίζω και στην ταινία που νομίζω ότι είδα παρόμοια σκηνή (δε θυμάμαι τη ταινία) και είδαν ο ένας τον άλλο και στην ιστορία της Χρυσάνθης βρέθηκαν και μίλησαν και έκαναν κι άλλα...
Να διευκρινίσω όμως πως όταν έγραφα αυτή την ιστορία μόνο την ταινία είχα δει, αν υπάρχει αυτή η ταινία!, και αυτό της Χρυσάνθης μόλις πέρισυ το είδα!
Στο επόμενο θα δείτε και το Μιχάλη.. Ακούς Παναγιώτα;;
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 13:54
η ταινία είναι το "«Step Up 3» και το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ επίσης επηρεασμένη από αυτήν την ταινία στο "Μαθήματα πάθους" αλλά αν δεν το έλεγες δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ
την έχεις γράψει τόσο καλά που κόλλαγε απίστευτα
για άλλη μια φορά μπράβο καρδιά μου
το απόσπασμα από την ταινία
για πολλές λιποθυμίες αλλά το δικό σου θύμιζε περισσότερο το πως βρεθήκανε την πρώτη φορά αλλά δεν βρίσκω το βίντεο μόλις το βρω θα σας το βάλω
αλλά και αυτό που ακολουθεί είναι πολύ πετυχημένο αλλά όχι τόσο ταιριαστό δείτε το πρώτο κομμάτι από αυτό
και μετά βάλτε αυτό να δείτε των χορό τους
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 14:03
Κάτι μου καταπληκτικό και αυτό το κεφάλαιο !!!!φοβερή η σκηνή που την συναντάει στο μαγαζί !!!για άλλη μια φορά μπράβο σου Κάτι μου !!! Χρυσάνθη μου φανταστικά τα βιντεάκια !!!!ταιριάζουν φανταστικά !!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 15:09
Τι ωραία πραματάκια που διαβάζω... μακάρι όοοολα αυτά που διαβάζω να γινόντουσαν και στην πραγματικότητα αλλά με την όρεξη θα μείνω... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ιόλη παιδεύει τοσο πολύ τον Λυκούργο μας ?! Αμάν πια ... λιώνει ο άνθρωπος κι εκείνη εκεί, κόγχξες συνέχεια!!! η σκηνή με τον Αρη και την Λίνα πολύ γλυκιά και τρυφερή , ευτυχώς αυτοί εκδηλώθηκαν πάλι καλά και με τον πιο γλυκό τρόπο κιόλας Θυμάσαι τι σε είχα ρωτήσει Κάτι μου την προηγούμενη φορά? Τελικά δεν έπεσα και πολύ έξω αν και αυτό που περίμενα ήρθε στον επόμενο χορό κι ως συνήθως η 'Σταχτοπούτα' το βαλε στα πόδια... Ελπίζω το πριγκιπόπουλο να την προλάβει και να της εξηγήσει... Αναμένω συνέχεια... πολύ ωραίο κεφ.
Θέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life Τετ 4 Ιουλ 2012 - 20:56
xrysanthi έγραψε:
η ταινία είναι το "«Step Up 3» και το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ επίσης επηρεασμένη από αυτήν την ταινία στο "Μαθήματα πάθους" αλλά αν δεν το έλεγες δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ
την έχεις γράψει τόσο καλά που κόλλαγε απίστευτα για άλλη μια φορά μπράβο καρδιά μου
το απόσπασμα από την ταινία
Σπόιλερ:
για πολλές λιποθυμίες αλλά το δικό σου θύμιζε περισσότερο το πως βρεθήκανε την πρώτη φορά αλλά δεν βρίσκω το βίντεο μόλις το βρω θα σας το βάλω
αλλά και αυτό που ακολουθεί είναι πολύ πετυχημένο αλλά όχι τόσο ταιριαστό δείτε το πρώτο κομμάτι από αυτό
Σπόιλερ:
και μετά βάλτε αυτό να δείτε των χορό τους
Σπόιλερ:
Χρυσάνθη μου λέω για τη σκηνή που πάει για ψώνια η Ιόλη και είναι πίσω της ο Λυκούργος.. όχι για τη σκηνή του χορού. Αυτή τη σκηνή δε θυμάμαι σε ποια ταινία το έχω δει και ότι μάλλον το περιγράφεις και εσύ στην ιστορία σου! Σε ευχαριστώ που λες ότι κόλλαγε απίστευτα!!
Ντάλια μου σε ευχαριστώ!! Όχι μόνο την προλαβαίνει.......!!!
Μαριέττα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010