Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Dance For Life

Πήγαινε κάτω 
+10
xrysanthi
tasos
ms. teylor lautner
Teodan
AspaKorth
Dalia
BELLA MARIE
_gwgw_
panagiota
kati
14 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Θηλυκό Τόπος : Everywhere & nowhere...
Αριθμός μηνυμάτων : 11602
Registration date : 23/05/2011

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 21 Ιουν 2012 - 19:26

Μαριέττα μου σε ευχαριστώ Smile και συγνώμη που δεν το είχα δει νωρίτερα! Όπως σου είπα και στο coffee υλικό υπάρχει πολύ απλά δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο να το διορθώσω.
Σύντομα, αν όχι και απόψε θα βάλω έστω ένα μικρό κομμάτι που έχω προλάβει να διορθώσω. Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 5149
Registration date : 04/01/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 21 Ιουν 2012 - 20:59

δεν πειράζει Κάτι μου αρκεί που απάντησες !! Smile
ωραία , Smile περιμένω με ανυπομονησία την συνέχεια !!!
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 21 Ιουν 2012 - 23:04

Μαριέττα μου η επιθυμία σου διαταγή μου!
Έβαλα άλλο ένα κομμάτι!
Enjoy! Και περιμένω τα σχόλια σου. Τί σου άρεσε τί δε σου άρεσε.
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 21 Ιουν 2012 - 23:37

Κάτι μου μόλις το διάβασα !!!πολύ ωραίο κεφάλαιο !!!είναι πολύ ωραία η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στην Ιόλη και στον Λυκούργο !!και ο τρόπος που κανόνισαν το ραντεβού τους ήταν πολύ πρωτότυπος !! την σκηνή του χορού την περιέγραψες πολύ ωραία και την ώρα που το διάβαζα το φανταζόμουν ταυτοχρόνως και ήταν απλά φανταστικό !!!ελπίζω στο επόμενο σου κεφάλαιο να συμπεριλαμβάνεις και τον ¶ρη και τον Μιχάλη και επιτέλους να αρχίσει να γίνεται κάτι μεταξύ του ¶ρη και της Λίνα ... Smile
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 21 Ιουν 2012 - 23:41

Καλέ τι χορός ήταν τούτος ?! Πωπωπωπωπω και τι τραγούδια ?! Πωπωπωπω ζεστάθηκα !!! lol! Κάτι μου πολύ ωραίο κεφ. ειλικρινά μ'αρέσει πάρα πολύ η εξέλιξη και η τροπή που έχει πάρει αυτή η σχέση , πραγματικά φαίνεται να αρέσει ο ένας στον άλλον και να μην κρατιούνται ... lol! Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 98735 Περιμένω κι εγώ με αγωνία την συνέχεια... Αλλά πες μου κάτι εμπιστευτικά ....δεν θα το μάθει κανείς...

Σπόιλερ:
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 22 Ιουν 2012 - 0:14

mariettoula1996 έγραψε:
Κάτι μου μόλις το διάβασα !!!πολύ ωραίο κεφάλαιο !!!είναι πολύ ωραία η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στην Ιόλη και στον Λυκούργο !!και ο τρόπος που κανόνισαν το ραντεβού τους ήταν πολύ πρωτότυπος !! την σκηνή του χορού την περιέγραψες πολύ ωραία και την ώρα που το διάβαζα το φανταζόμουν ταυτοχρόνως και ήταν απλά φανταστικό !!!ελπίζω στο επόμενο σου κεφάλαιο να συμπεριλαμβάνεις και τον ¶ρη και τον Μιχάλη και επιτέλους να αρχίσει να γίνεται κάτι μεταξύ του ¶ρη και της Λίνα ... Smile

Μαριέττα μου σε ευχαριστώ!
Ο χορός είναι σημαντικό στοιχείο της ιστορίας και χαίρομαι που μου λες ότι μπορούσες να το φανταστείς!!
Επίσης η Λίνα κι ο ¶ρης μπορώ να σου πω μόνο, πως έχουν το δικό τους κομμάτι.. Δε θα σου πω όμως τί κομμάτι και αν είναι σύντομα....!

Dalia έγραψε:
Καλέ τι χορός ήταν τούτος ?! Πωπωπωπωπω και τι τραγούδια ?! Πωπωπωπω ζεστάθηκα !!! lol! Κάτι μου πολύ ωραίο κεφ. ειλικρινά μ'αρέσει πάρα πολύ η εξέλιξη και η τροπή που έχει πάρει αυτή η σχέση , πραγματικά φαίνεται να αρέσει ο ένας στον άλλον και να μην κρατιούνται ... lol! Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 98735 Περιμένω κι εγώ με αγωνία την συνέχεια... Αλλά πες μου κάτι εμπιστευτικά ....δεν θα το μάθει κανείς...

Σπόιλερ:

Ντάλια μου σε ευχαριστώ!! Το ότι αρέσουν ο ένας στον άλλον σίγουρο αλλά αν κρατιούνται.. ποιος ξέρει.. ίσως όχι για πολύ ίσως για πιο πολύ από ό,τι φαντάζεσαι... study

Σχετικά με το σπόηλερ lol! μεταξύ μας, πάνω απ' όλα!
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 22 Ιουν 2012 - 0:33

ΟΚ κατάλαβα θα μείνω με την όρεξη lol!
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1533
Registration date : 05/02/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 22 Ιουν 2012 - 0:44

Μπορεί να έχω καιρό να σου σχολιάσω αλλά τα κεφάλαια σου τα διάβαζα και έχω να σου πω ότι κάνεις καταπληκτική δουλειά!!!!!!!!!!

Είναι τέλεια ιστορία.Η Ιόλη άρχισε να παίζει το δικό της παιχνίδι με τον Λυκούργο και αυτό μου αρέσει....!!!Ο Λυκούργος φαίνεται καλό παιδί αν και γι'αυτό θα σιγουρευτούμε στα επόμενα κεφάλαια...Και ο ¶ρης ερωτεύθηκε και μάλιστα πολύ τη Λίνα και γι'αυτό με τρώει η αγωνία για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...

Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 551700 μην αργήσεις το επόμενο κεφάλαιο Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 551700

Μπράβο σου Κάτι μου Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 201917

Όλη σου η ιστορία είναι απλά Τέλεια!!!!!!!!!

Μπράβο Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 201917
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 22 Ιουν 2012 - 12:46

Dalia έγραψε:
ΟΚ κατάλαβα θα μείνω με την όρεξη lol!

Dalia μου αν θέλεις εγώ μπορώ να σου το χαλάσω και να σου στείλω με πμ τη συνέχεια, αλλά πραγματικά, θέλεις κάτι τέτοιο;;;;

_gwgw_ έγραψε:
Μπορεί να έχω καιρό να σου σχολιάσω αλλά τα κεφάλαια σου τα διάβαζα και έχω να σου πω ότι κάνεις καταπληκτική δουλειά!!!!!!!!!!

Είναι τέλεια ιστορία.Η Ιόλη άρχισε να παίζει το δικό της παιχνίδι με τον Λυκούργο και αυτό μου αρέσει....!!!Ο Λυκούργος φαίνεται καλό παιδί αν και γι'αυτό θα σιγουρευτούμε στα επόμενα κεφάλαια...Και ο ¶ρης ερωτεύθηκε και μάλιστα πολύ τη Λίνα και γι'αυτό με τρώει η αγωνία για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...

Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 551700 μην αργήσεις το επόμενο κεφάλαιο Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 551700

Μπράβο σου Κάτι μου Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 201917

Όλη σου η ιστορία είναι απλά Τέλεια!!!!!!!!!

Μπράβο Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 201917

Γωγώ μου σε ευχαριστώ πολύ!!
Χαίρομαι που σου αρέσει η πλοκή.
Σχετικά με τους Λυκούργο και Ιόλη σύντομα θα δείτε τη συνέχεια!

Ο ¶ρης και η Λίνα έχουν μπει και αυτοί σε μια "άλφα" κατάσταση αλλά για αυτούς κυλάνε όλα πιο φυσιολογικά..

Αααααααααα Μαριέττα μου είχες πει αν αργεί να εμφανιστεί ο Μιχάλης.. κάτσε και θα δεις. Μόνο μια μικρή ιδέα θα σου δώσω.. Στην αρχή ο Μιχάλης δε θα έχει και τόσο ευχάριστη διάθεση......... και αυτό είναι το ένα σημείο που θέλω επιείκια. Embarassed
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 22 Ιουν 2012 - 12:59

ok Κάτι μου περιμένω την συνέχεια !!! kiss
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 2 Ιουλ 2012 - 22:57

Κάτι μου και αυτό το κεφάλαιο ήταν εκπληκτικό !!συγχαρητήρια !!! αυτή η φάση ανάμεσα στον Λυκούργο και στην Ιόλη είχε πολύ ενδιαφέρον...αλλά και η Ιόλη σκέφτηκε πολύ σωστά ώστε να στείλει μήνυμα στον Λυκούργο !!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια για να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους και μεταξύ τους !!! Smile
argyro12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
argyro12

Θηλυκό Τόπος : καπου βαθια στα ονειρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2374
Registration date : 03/06/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 2 Ιουλ 2012 - 22:59

κι εγω το ιδιο ηταν παντως τελειο
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 2 Ιουλ 2012 - 23:06

mariettoula1996 έγραψε:
Κάτι μου και αυτό το κεφάλαιο ήταν εκπληκτικό !!συγχαρητήρια !!! αυτή η φάση ανάμεσα στον Λυκούργο και στην Ιόλη είχε πολύ ενδιαφέρον...αλλά και η Ιόλη σκέφτηκε πολύ σωστά ώστε να στείλει μήνυμα στον Λυκούργο !!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια για να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους και μεταξύ τους !!! Smile

Σε ευχαριστώ Μαριέττα μου!!

Η Στέλλα της το είπε κι ο ¶ρης της το είπε.. Αν δεν έστελνε μήνυμα δε θα ήταν χαζή; Έπρεπε να κάνει κι αυτή κάτι! Συν Αθηνά και χείρα κίνει!

argyro12 έγραψε:
κι εγω το ιδιο ηταν παντως τελειο

Σε ευχαριστώ Αργυρώ!

Πάντως όποτε προλαβαίνω θα ανεβάζω κι άλλο κομμάτι Smile
argyro12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
argyro12

Θηλυκό Τόπος : καπου βαθια στα ονειρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2374
Registration date : 03/06/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 2 Ιουλ 2012 - 23:07

ωραια χαιρομαι πολυ
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 2 Ιουλ 2012 - 23:39

Κάτι μου για ακόμη μια φορά η συνέχεια ήταν τέλεια...
Η απάντηση του Λυκούργου στο μήνυμα το βράδυ ήταν όλα τα λεφτά...!!!

Μπράβο σου!Περιμένω τη συνέχεια με αγωνία!!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 3 Ιουλ 2012 - 0:18

άλλο ένα ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο
γέλασα πάρα πολύ με τα πειράγματα τους και ανυπομονώ τρελά να διαβάσω το επόμενο
είμαι πολύ περίεργη να δω που θα καταλήξει όλο αυτό αν και με στεναχωρεί που ο Λυκούργος θα φύγει
δεν θέλωωωωωωωωωωω cry cry cry
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 3 Ιουλ 2012 - 8:16

lol!
Διάβασα τα δύο τελευταία κομμάτια μαζί μιας και τον τελευταίο καιρό μια αδιαφορία την έδειχνα... Embarassed
Εξελίξεις στη ζωή των αδελφών...αλλά ανοίγουν και τα σχολεία και περιορίζεται το πρόγρσμμα της Ιόλης! ¶ντε να δούμε τι θα δούμε...
Τον Μιχάλη τον έστειλες διακοπές διαρκείας τελικά!
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 3 Ιουλ 2012 - 13:11

_gwgw_ έγραψε:
Κάτι μου για ακόμη μια φορά η συνέχεια ήταν τέλεια...
Η απάντηση του Λυκούργου στο μήνυμα το βράδυ ήταν όλα τα λεφτά...!!!

Μπράβο σου!Περιμένω τη συνέχεια με αγωνία!!!

Γωγώ σε ευχαριστώ πολύ!! huggie

xrysanthi έγραψε:
άλλο ένα ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο
γέλασα πάρα πολύ με τα πειράγματα τους και ανυπομονώ τρελά να διαβάσω το επόμενο
είμαι πολύ περίεργη να δω που θα καταλήξει όλο αυτό αν και με στεναχωρεί που ο Λυκούργος θα φύγει
δεν θέλωωωωωωωωωωω cry cry cry

Χρυσάνθη μου σε ευχαριστώ πολύ!
Κάτσε να δεις το επόμενο κεφάλαιο... Η αλήθεια είναι πως το επόμενο κεφάλαιο είναι λίγο πιο....δε ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω αλλά έρχονται εξελίξεις!
Το γεγονός ότι θα φύγει ο Λυκούργος μπορεί να μην είναι και τελείως κακό.. study

panagiota έγραψε:
lol!
Διάβασα τα δύο τελευταία κομμάτια μαζί μιας και τον τελευταίο καιρό μια αδιαφορία την έδειχνα... Embarassed
Εξελίξεις στη ζωή των αδελφών...αλλά ανοίγουν και τα σχολεία και περιορίζεται το πρόγρσμμα της Ιόλης! ¶ντε να δούμε τι θα δούμε...
Τον Μιχάλη τον έστειλες διακοπές διαρκείας τελικά!

lol! Επειδή έχεις φαγωθεί με το Μιχάλη ένα θα σου πω ή όχι καλύτερα δε σου λέω γιατί προδίδω τη συνέχεια!!
Πάντως μόνο διακοπές διαρκείας δεν είναι! Rolling Eyes
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 4 Ιουλ 2012 - 0:14

Τέλειο Smile Smile Smile

Ο ¶ρης με την Λίνα ταίριαξαν πολύ και φαίνεται πως και της Λίνας της αρέσει!!! Wink

Αχ αυτός ο Λυκούργος!Ακόμα και στο ίδιο μαγαζί την ίδια ώρα βρέθηκαν πόσο πιο κατανοητό να το κάνει η μοίρα;;;Τρελαίνομαι με τα μηνύματα που στέλνει ο ένας στον άλλον.Το ξέρω ότι το έχω ξαναπεί αλλά δεν μπορώ....είναι τέλειααααα Smile

Μπράβο Κάτι μου ένα ακόμα κεφάλαιο ήταν τέλειο!!!!!!!! Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 474941 Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 474941
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 4 Ιουλ 2012 - 13:18

Γωγώ μου huggie σε ευχαριστώ!

Ο ¶ρης με τη Λίνα κολλάνε πολύ και αυτό θα το καταλάβεις και στην πορεία καλύτερα.

Καλά τα μηνύματα μεταξύ της Ιόλης και του Λυκούργου είναι από άλλη διάσταση.

Επίσης έχω να ομολογήσω κάτι: η σκηνή στο μαγαζί νομίζω την έχω δει σε μια ταινία σε παραπλήσια μορφή και το έχει γράψει κι η Χρυσάνθη από όσο θυμάμαι σε μία από τις ιστορίες της σε παρόμοια φάση απλά εγώ αυτό που έκανα είναι αντί νε βρεθούν και να ειδωθούν η Ιόλη δεν τον είδε καν.. Νομίζω και στην ταινία που νομίζω ότι είδα παρόμοια σκηνή (δε θυμάμαι τη ταινία) και είδαν ο ένας τον άλλο και στην ιστορία της Χρυσάνθης βρέθηκαν και μίλησαν και έκαναν κι άλλα... Razz

Να διευκρινίσω όμως πως όταν έγραφα αυτή την ιστορία μόνο την ταινία είχα δει, αν υπάρχει αυτή η ταινία!, και αυτό της Χρυσάνθης μόλις πέρισυ το είδα! Embarassed

Στο επόμενο θα δείτε και το Μιχάλη..
Ακούς Παναγιώτα;;

xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 4 Ιουλ 2012 - 13:54

η ταινία είναι το "«Step Up 3» Wink
και το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ επίσης επηρεασμένη από αυτήν την ταινία στο "Μαθήματα πάθους" Razz
αλλά αν δεν το έλεγες δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ

την έχεις γράψει τόσο καλά που κόλλαγε απίστευτα huggie

για άλλη μια φορά μπράβο καρδιά μου

το απόσπασμα από την ταινία

faint faint faint faint faint faint
για πολλές λιποθυμίες
αλλά το δικό σου θύμιζε περισσότερο
το πως βρεθήκανε την πρώτη φορά αλλά δεν βρίσκω το βίντεο μόλις το βρω θα σας το βάλω

αλλά και αυτό που ακολουθεί είναι πολύ πετυχημένο αλλά όχι τόσο ταιριαστό Wink
δείτε το πρώτο κομμάτι από αυτό

και μετά βάλτε αυτό να δείτε των χορό τους Wink
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 4 Ιουλ 2012 - 14:03

Κάτι μου καταπληκτικό και αυτό το κεφάλαιο !!!!φοβερή η σκηνή που την συναντάει στο μαγαζί !!!για άλλη μια φορά μπράβο σου Κάτι μου !!! Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 201917
Χρυσάνθη μου φανταστικά τα βιντεάκια !!!!ταιριάζουν φανταστικά !!! Smile
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 4 Ιουλ 2012 - 15:09

Τι ωραία πραματάκια που διαβάζω... μακάρι όοοολα αυτά που διαβάζω να γινόντουσαν και στην πραγματικότητα αλλά με την όρεξη θα μείνω... lol!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ιόλη παιδεύει τοσο πολύ τον Λυκούργο μας ?! Αμάν πια ... λιώνει ο άνθρωπος κι εκείνη εκεί, κόγχξες συνέχεια!!!
η σκηνή με τον Αρη και την Λίνα πολύ γλυκιά και τρυφερή , ευτυχώς αυτοί εκδηλώθηκαν πάλι καλά και με τον πιο γλυκό τρόπο κιόλας Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 98735
Θυμάσαι τι σε είχα ρωτήσει Κάτι μου την προηγούμενη φορά? lol! Τελικά δεν έπεσα και πολύ έξω αν και αυτό που περίμενα ήρθε στον επόμενο χορό κι ως συνήθως η 'Σταχτοπούτα' το βαλε στα πόδια... Ελπίζω το πριγκιπόπουλο να την προλάβει και να της εξηγήσει...
Αναμένω συνέχεια... πολύ ωραίο κεφ. Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 201917 Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 98735
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 4 Ιουλ 2012 - 20:56

xrysanthi έγραψε:
η ταινία είναι το "«Step Up 3» Wink
και το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ επίσης επηρεασμένη από αυτήν την ταινία στο "Μαθήματα πάθους" Razz
αλλά αν δεν το έλεγες δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ

την έχεις γράψει τόσο καλά που κόλλαγε απίστευτα huggie
για άλλη μια φορά μπράβο καρδιά μου

το απόσπασμα από την ταινία
Σπόιλερ:

faint faint faint faint faint faint
για πολλές λιποθυμίες
αλλά το δικό σου θύμιζε περισσότερο
το πως βρεθήκανε την πρώτη φορά αλλά δεν βρίσκω το βίντεο μόλις το βρω θα σας το βάλω

αλλά και αυτό που ακολουθεί είναι πολύ πετυχημένο αλλά όχι τόσο ταιριαστό Wink
δείτε το πρώτο κομμάτι από αυτό
Σπόιλερ:

και μετά βάλτε αυτό να δείτε των χορό τους Wink
Σπόιλερ:

Χρυσάνθη μου λέω για τη σκηνή που πάει για ψώνια η Ιόλη και είναι πίσω της ο Λυκούργος.. όχι για τη σκηνή του χορού. Αυτή τη σκηνή δε θυμάμαι σε ποια ταινία το έχω δει και ότι μάλλον το περιγράφεις και εσύ στην ιστορία σου! Σε ευχαριστώ που λες ότι κόλλαγε απίστευτα!!

Ντάλια μου σε ευχαριστώ!!
Όχι μόνο την προλαβαίνει.......!!!

Μαριέττα μου σε ευχαριστώ πολύ!!! huggie
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Dance For Life   Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 4 Ιουλ 2012 - 20:58

ουπςςςςςςς Σχόλια: Dance For Life - Σελίδα 4 80711

εμένα δεν μου θύμισε κάτι το σημείο με τα ψώνια Embarassed

Σχόλια: Dance For Life
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Life (2015)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
Μετάβαση σε: