| Stephenie Meyer | |
|
+56EliRose AspaKorth Nantia Hale_Biers breathless T-NM-E-BD marina forever Aleera twilightFOREVER dmant89 evi Wonder robert\'s girl maria23 NICKY RafaelaCullen emerald eyes Morena patrick linaki evaki team edward Kimberly Fotis333 April rtheoni christi_twilight volturi girl bluesea didi JuStleNe scarlet rose michelle kanty !~Twilighter~! Ms Cullen emma cullen pattinson matron alis friendsaki BELLA MARIE @Dark_Lord@ sunrise anthian9 maraki13_10 Mrs Alice twilightergirl annabell maraki-twilightholic LizCullen Rozali87 Princess Vampire DanaeCullen nasiatheslayer nessie WhiteQueen hobo 60 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Τρι 31 Μαρ 2009 - 23:37 | |
| Ομορφη ειναι! Αλλα εδω δεν μου αρεσει καθολου αυτο που φοραει... | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Πεμ 2 Απρ 2009 - 13:03 | |
| H Στεφανι εχει πει οτι εχει δωσει καποια στοιχεια απο τον εαυτο της στην Μπελλα συμπεριλαμβανομενου και της εξωτερικης εμφανισης.Πιστευω οτι αυτο ισχυει και για τις σχεσεις της Μπελλα με το αλλο φυλο.Η Μπελλα ειπε οτι οταν ζουσε στην Αριζονα δεν την πολυπροσεχαν τα αγορια,η ιδια δεν εχει και τη θετικοτερη αποψη για την εμφανιση της.Με το που ερχεται στο Φορκς εισρατει τον θαυμασμο γενικοτερα των αγοριων του σχολειου.Ειδικοτερα εχει τρεις απανωτες προσκλησεις για τον χορο και το συνεχες ενδιαφορον Εντουαρντ και κοπρου(τετοιο ενδιαφερον να μας λειπει!!!).Απορει με την κατασταση λεγοντας οτι εχει συνηθισμενη εμφανιση.Η Στεφανι απο την αλλη μεγαλωσε και αυτη στην Αριζονα και ουτε και αυτη ειχε το ιδιαιτερο ενδιαφερον των αγοριων.Οπως ομως αναφερει η ιδια εκει που πηγε για να σπουδασει εβγαινε καθε Σαββατοκυριακο με οχι μονο ομορφα αλλα και εξυπνα αγορια,τα ονοματα των οποιων κατεληξαν μεσα στα βιβλια της.Κι αυτη απορησε και απεδωσε το γεγονος αυτο στο οτι στην Αριζονα αναμεσα σε τοσες Μπαρμπι δεν μπορουσε να ξεχωρισει,στο αλλο ομως μερος ειχε να κανει με φυσιολογικους ανθρωπους.Μηπως αυτο που προσπαθει να μας πει ειναι οτι το περιβαλλον παιζει ρολο στο πως μας βλεπουν οι αλλοι; | |
|
| |
maraki13_10 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Χανιά! Αριθμός μηνυμάτων : 353 Registration date : 04/03/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Δευ 13 Απρ 2009 - 12:02 | |
| Δεν ήξερα που να το γράψω και έτσι το γράφω εδώ... Είχα πάει εχθές στο νοσοκομείο να δω τον αδερφό μου, ο οποίος ειναι σε 5κλινο δωμάτιο. Εγώ καθόμουν δίπλα του και χάζευα τηλεόραση όταν μπήκε στο δωμάτιο μία γυναίκα...Με το που την είδα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ωχ, η Στέφανι Μέιερ! Η γυναίκα ήταν ολόιδια με τη Στέφανι (φανταστείτε ότι αν εκείνη τη στιγμή δε μου έλεγε η μαμά μου ότι είναι η μαμά του απέναντι και δεν τις μιλούσε εγώ θα είχα πάει να τις μιλήσω για τα βιβλία...) | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Δευ 13 Απρ 2009 - 13:07 | |
| - maraki13_10 έγραψε:
- Δεν ήξερα που να το γράψω και έτσι το γράφω εδώ...
Είχα πάει εχθές στο νοσοκομείο να δω τον αδερφό μου, ο οποίος ειναι σε 5κλινο δωμάτιο. Εγώ καθόμουν δίπλα του και χάζευα τηλεόραση όταν μπήκε στο δωμάτιο μία γυναίκα...Με το που την είδα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ωχ, η Στέφανι Μέιερ! Η γυναίκα ήταν ολόιδια με τη Στέφανι (φανταστείτε ότι αν εκείνη τη στιγμή δε μου έλεγε η μαμά μου ότι είναι η μαμά του απέναντι και δεν τις μιλούσε εγώ θα είχα πάει να τις μιλήσω για τα βιβλία...) μπορείς να μας την γνωρίσεις;; όχι τπτ άλλο δλδ αλλά για να διαπιστώσω πόσο δύδιμες παίζει να είναι | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Δευ 13 Απρ 2009 - 14:18 | |
| ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ Η ΣΤΑΕΦΑΝΙ Ν ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Τ ΓΡΑΨΙΜΟ
First of all, Stephenie felt violated from the leak of Midnight Sun but AS WE HAVE SAID BEFORE MANY MANY TIMES, after Twilight The Movie was out...She left a little window that she is going to finish it!
Secondly...Stephenie said that the Saga is ended by Bella's POV. That means that she has some things in her mind that WE (the fans) don't know about them...
So please keep in mind that some things have changed! | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Δευ 13 Απρ 2009 - 14:40 | |
| - sunrise έγραψε:
- ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ Η ΣΤΑΕΦΑΝΙ Ν ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Τ ΓΡΑΨΙΜΟ
First of all, Stephenie felt violated from the leak of Midnight Sun but AS WE HAVE SAID BEFORE MANY MANY TIMES, after Twilight The Movie was out...She left a little window that she is going to finish it!
Secondly...Stephenie said that the Saga is ended by Bella's POV. That means that she has some things in her mind that WE (the fans) don't know about them...
So please keep in mind that some things have changed! Μπορεί κάποιος να μας το μεταφράσει γιατί δεν ξέρω 4-5 λέξεις και μπερδεύομαι λίγο; | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Δευ 13 Απρ 2009 - 14:54 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- sunrise έγραψε:
So please keep in mind that some things have changed! Μπορεί κάποιος να μας το μεταφράσει γιατί δεν ξέρω 4-5 λέξεις και μπερδεύομαι λίγο; λεει...πρωτα απο ολα η στεφενι ενιωσε βεβιασμενη απο την διαρρευση του μιντναιτ σαν οπως εχουμε πει ξανα πολλες φορες αλλα μετα την ταινια του λυκοφωτος αφησε ενα μικρο παραθυρο ''ενδειξη ''οτι θα το τελειωσει...δευτερον η στεφενι ειπε οτι η ιστοροια τελειωσε απο τη μερια της μπελλα αυτο σημαινει οτι υπαρχουν πραγματα στο μυαλο της που εμεις οι φαν δεν τα ξερουμε..*(μαλλον οτι θα τα γραψει ολα απο την μερια του εντ μας εννοει)οποτε λαβετε υποψιν οτι καποια πραγματα αλλαξαν... αυτα...ελπιζω να βοηθησα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ μου! | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Δευ 13 Απρ 2009 - 14:55 | |
| να σου πω τί καταλαβα εγω! Πρώτα από όλα, η Stephenie ενιωσε σαν βια τη διαρροη του MD αλλά όπως έχουμε πει πολλές πολλές φορές, μετά από το λυκοφως την ταινια αφησε ενα μικρο παραθυρο οτι ισως προκειται να το τελειωσει. Δεύτερον ... η Stephenie είπε ότι η ιστορία του επος του λυκοφωτος εχει τελειωσει απο POV(αυτο δε ξερω τί ειναι) της Μπελα.Αυτό σημαίνει ότι έχει κάποια πράγματα στο μυαλό της που εμείς οι φανς δεν τα γνωρίζουμε ... Επομένως, σας παρακαλώ να λάβετε υπόψη ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτα καταλαβα οτι λεει , τωρα τί ακριβως εννοει δε ξερω, ειδικα στο τελος! παντως απ'οτι καταλαβα MD θα χουμε σιγουρα!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Δευ 13 Απρ 2009 - 14:58 | |
| Α ωραία! Ευχαριστώ πολύ και τις δυο σας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Δευ 13 Απρ 2009 - 14:58 | |
| - ''BELLA''MARIE P έγραψε:
- @Dark_Lord@ έγραψε:
- sunrise έγραψε:
So please keep in mind that some things have changed! Μπορεί κάποιος να μας το μεταφράσει γιατί δεν ξέρω 4-5 λέξεις και μπερδεύομαι λίγο; λεει...πρωτα απο ολα η στεφενι ενιωσε βεβιασμενη απο την διαρρευση του μιντναιτ σαν οπως εχουμε πει ξανα πολλες φορες αλλα μετα την ταινια του λυκοφωτος αφησε ενα μικρο παραθυρο ''ενδειξη ''οτι θα το τελειωσει...δευτερον η στεφενι ειπε οτι η ιστοροια τελειωσε απο τη μερια της μπελλα αυτο σημαινει οτι υπαρχουν πραγματα στο μυαλο της που εμεις οι φαν δεν τα ξερουμε..*(μαλλον οτι θα τα γραψει ολα απο την μερια του εντ μας εννοει)οποτε λαβετε υποψιν οτι καποια πραγματα αλλαξαν... αυτα...ελπιζω να βοηθησα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ μου! Ωραία! Έμαθες το όνομα μου... YUPI! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| |
| |
friendsaki New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 264 Registration date : 04/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Δευ 27 Απρ 2009 - 22:53 | |
| κοριτσια και αγορια καλησπερα! θελω να κανω μια ερωτησουλα αλλα επειδη δεν ηξερα που να την γραψω την γραφω εδω που αφορα κ την συγγραφεα ξερετε που μπορω να βρω το νεο βιβλιο : the twilight saga:the official guide?? μπορω να τ κατεβασω απο καπου ? | |
|
| |
matron alis Twilight Human
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 17 Registration date : 09/02/2009
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Τρι 28 Απρ 2009 - 18:09 | |
| | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Τρι 28 Απρ 2009 - 18:37 | |
| θα μπορουσες να μας τεκμηριωσεις τις αποψεις σου? ειναι πολυ,ας πουμε διαφρετικες απ οτι εχουμε συνηθησει........ | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Τρι 28 Απρ 2009 - 18:45 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Τρι 28 Απρ 2009 - 19:17 | |
| - matron alis έγραψε:
- Δεν ξερω τι λετε εσεις παντωσ αυτο που παρατηρησα για την meyer ειναι πως εχει ψωνιστει παρα πολυ.... δεν ξερω πως την εχει δει η γυναικα αλλα μου φαινεται οτι νομιζει πως ειναι η συγγραφεας του αιωνα!!! Δε λεω καλο το λυκοφως αλλα οσο παει γινεται όλο και πιο βαρετο..... Διαβαζω την εκλιψη για 3 βδομαδες και ακομα δεν το εχω τελειωσει...
Αυτό έχει να κάνει καθαρά με το προσωπικό γούστο του καθενός. Δεν υπάρχει νόμος που λέει ότι το τάδε βιβλίο θα αρέσει σε όλους το ίδιο. Σχετικά με τη Στέφενι Μέγιερ προσωπικά δεν την έχω δει να συμπεριφέρεται με άσχημο τρόπο ούτε στους φαν της αλλά ούτε και στα μέσα. Είναι πάντα σοβαρή, συγκρατημένη και γλυκιά. Ασφαλώς όπως ο κάθε δημιουργός υποστηρίζει και υπερασπίζεται το έργο της και φυσικά αυτό είναι αναπόσπαστο δικαίωμα της. Ο καθένας μας στη θέση της το ίδιο θα έκανε. Συμφωνώ πως ίσως δεν είναι η συγγραφέας του αιώνα αλλά οι πωλήσεις των βιβλίων της παγκοσμίως της δίνουν το δικαίωμα να νιώθει πως κάτι καλό έχει φτιάξει. Προσωπικά τη συμπαθώ πάρα πολύ γιατί εκτός του ότι έχει γράψει μία ιστορία που ταίριαζε απόλυτα στη δική μου ψυχολογία και κατάφερε να με συνεπάρει μου δίνει παράλληλα την αίσθηση ότι σέβεται τους φαν της με τις αποφάσεις της και η γνώμη που έχω γιαυτή είναι οπωσδήποτε πολύ καλή. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Παρ 1 Μάης 2009 - 8:41 | |
| Παιδιά όντως, έχει ψωνιστεί πολύ!!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Παρ 1 Μάης 2009 - 10:53 | |
| Ελατε,καλε...Καθολου δεν εχει ψωνιστει η γυναικα!Εμενα μου φαινεται πολυ συνειδητοποιημενη!!! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Παρ 1 Μάης 2009 - 10:59 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- Παιδιά όντως, έχει ψωνιστεί πολύ!!!
υπαρχει καποιο συγκεκριμενο γεγονος απο το οποιο το συμπερανες αυτο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Παρ 1 Μάης 2009 - 16:29 | |
| Ναι, υπάρχουν αρκετά γεγονότα όπου δείχνουν ότι έχει ψωνιστεί πολύ, και υπάρχουν και αρκετά πάλι που δείχνουν ότι είναι οκ!!! πχ: Δεν θέλω να ξανακούσω τίποτα για Midnight Sun γιατί.... (όπα ποια νομίζεις ότι είσαι κυρά μου)... Αλλά από την άλλη είναι πολύ ντροπαλή και ευγενική....
Μάλλον για να πω την αλήθεια έχω μπερδευτεί λίγο με αυτή την γυναίκα αλλά τέσπα!!! | |
|
| |
matron alis Twilight Human
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 17 Registration date : 09/02/2009
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Παρ 1 Μάης 2009 - 17:13 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Παρ 1 Μάης 2009 - 17:25 | |
| - matron alis έγραψε:
- maraki-twilightholic έγραψε:
- matron alis έγραψε:
- Δεν ξερω τι λετε εσεις παντωσ αυτο που παρατηρησα για την meyer ειναι πως εχει ψωνιστει παρα πολυ.... δεν ξερω πως την εχει δει η γυναικα αλλα μου φαινεται οτι νομιζει πως ειναι η συγγραφεας του αιωνα!!! Δε λεω καλο το λυκοφως αλλα οσο παει γινεται όλο και πιο βαρετο..... Διαβαζω την εκλιψη για 3 βδομαδες και ακομα δεν το εχω τελειωσει...
ο χρονος που κανει καποιος να διαβασει ενα βιβλιο δεν σημαινει και κατι. εμενα 3 βδομαδες ειναι ελαχιστο....οταν μ αρεσει δλδ το βιβλιο...παιζει ρολο και με τον ελευθερο χρονο φυσικα. Αλλα και παλι γουστα ειναι αυτα, αν δε σ αρεσε το βιβλιο δεκτον. Τωρα για τη Μειερ που λες δεν ξερω , δεν εχω διαβασει κτ ειναι η αληθεια π να μ κανει να σχηματισω αρνητικη αποψη, αν εσυ εχει διαβασει οκ! Ενα καλο βιβλιο δεν σε αφηνει να το αφησεις.. Ειδικα οταν εχεις και 2 εβδομαδες διακοπες..... Το λυκοφως ηταν οντως ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει αλλα η συνεχεια δεν ειναι και οτι καλυτερο... Και για μενα προσωπικα και μονο το γεγονος οτι το εκανε τετραλογια δειχνει οτι εχει ψωνιστει παρα πολυ Με αυτό το σκεπτικό τότε η Ρόουλινγκ που έκανε 7 βιβλία για τον Χάρυ Πότερ έχει καβαλήσει οπωσδήποτε την καλαμιά! Και ο Τόλκιν που έχει κάνει τριλογία συν κάποια άλλα βιβλία του που ασχολούνται πάλι με τη μέση γη, Ψωνάρα! Κατά την ταπεινή μου άποψη το πόσα βιβλία κάνει κάποιος συγγραφέας για μία του ιστορία δεν είναι γνώμονας αν είναι ψώνιο ή όχι. Αυτός ο οποίος έχει πραγματικά καβαλήσει την καλαμιά, συνήθως συμπεριφέρεται υπεροπτικά και ακόμα περισσότερο δεν υπολογίζει τους φαν του. Η Στέφενι Μέγιερ δεν έχει δώσει καθόλου τέτοια δείγματα και φυσικά οι δύο συγγραφείς που προανέφερα είναι αξιοσέβαστοι και ουδέποτε φέρθηκαν υπεροπτικά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Παρ 1 Μάης 2009 - 17:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stephenie Meyer Παρ 1 Μάης 2009 - 17:31 | |
| | |
|
| |
| Stephenie Meyer | |
|