| Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία | |
|
+45Bella Cullen12 twilightFOREVER katherine paru mR.Geo barbiekiller19 Dr_Rena_Hale AliceK ΕΡΗ SilverMusk Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD ntinaki maro nantiaki_twilight 4 ever Fotis333 MIKAELLA Kristen Stewart ioannaki-twilightaddicted maritca Ever eirini Edward_ Breaking_ Dawn robert 4ever Bella13 nasiatheslayer Ms Cullen evi fafoula1234 "TwilightLover" edward_20 maraki-twilightholic vantela Raven EternalQueen Velvet_Vamp scarlet rose emerald eyes WhiteQueen Rozali87 Christy Alexadruby the vampire nessie hobo Alice 49 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Alice Twilight Human
Τόπος : Wonderland Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 05/12/2008
| Θέμα: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 7 Δεκ 2008 - 2:28 | |
| Νομίζω πως λόγο θεματολογίας τα βιβλία για βαμπίρ μπορούν να μπουν σαν ξεχωριστό θέμα!
Πρώτη πρόταση στα βιβλία για βαμπίρ είναι το κλασσικό βικτοριανό μυθιστόρημα του Bram Stoker, το 'Dracula'. To Dracula μπορεί να μην είναι η πρώτη αναφορά στα βαμπίρ, είναι όμως το βιβλίο που έκανε τα βαμπίρ γνωστά καθώς και το πρώτο που απέδωσε στα πλάσματα αυτά στοιχεία ερωτισμού. Η μορφή με την οποία είναι γραμμένο (σαν επιστολές/ ημερολόγιο/ αποκόμματα εφημερίδων) μπορεί να μας ξενίζει λίγο σήμερα αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα κλασσικό κομμάτι λογοτεχνίας! Έχει μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη αρκετές φορές, έχει εμπνεύσει πολλούς μετέπειτα συγγραφείς και παραμένει ένα ενδιαφέρον βιβλίο ακόμα και σήμερα! | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 7 Δεκ 2008 - 23:43 | |
| δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου!!! η ταινια "Δρακουλας" του '44, η ασπρομαυρη (αν δεν κανω λαθος-ειπαμε οι ημερομηνιες κι εγω δεν τα παμε πολυ καλα ) ειναι απ τις αγαπημενες!!!!! μετα ειναι ο "Δρακουλας" του Κοπολα με τον Gary Oldman που ειναι απαιχτη!!!! και θελω πολυ να δω και το Nosferatu αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα! Αλλα το θεμα ειναι οτι και το βιβλιο μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο να το βρω μιας κι εδω πανω φερνουν μονο τα πολυ γνωστα... | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 7 Δεκ 2008 - 23:50 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 8 Δεκ 2008 - 0:04 | |
| | |
|
| |
Alice Twilight Human
Τόπος : Wonderland Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 05/12/2008
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Τετ 17 Δεκ 2008 - 13:51 | |
| Για όσους θέλουν να διαβάσουν το βιβλίο dracula, και επειδή είπατε πως δεν το βρίσκετε, μπορείτε να το βρείτε εδώ σε online μορφή για κατέβασμα! http://www.gutenberg.org/etext/345Το βιβλίο δεν έχει πια copyright οπότε το project Gurenberg μας λύνει τα χέρια! :face: | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 1 Φεβ 2009 - 20:03 | |
| Η μονη ταινια με βρικολακες που εχω δει εκτος απο το Twilight ειναι η : ''Συνεντευξη με ενα βαμπιρ'' με πρωταγωνιστες τους Brant Pitt και Tom Cruise. Πολυ ωραια ταινια !!!!!!!!!!!!!!!!! Να την δειτε. | |
|
| |
Christy Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : athenC Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 1 Φεβ 2009 - 20:05 | |
| παιδια εγο δν εχο δει αλλα ..! μ βαμπιρ φυσικα ! απ οτι εχο ακοοσει το συνεντευξη μ εναν βρικολακα εινε πολι τρομακτικο !! χαχα .. αν κ δν εχο δει κα9λοο τ στορυ ... εσυ alexadruby τ λεσ ? | |
|
| |
| |
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 1 Φεβ 2009 - 20:09 | |
| Δεν λεω ειναι λιγο τρομακτικο αλλα οχι πολυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παντως ειναι πολυ καλη ταινια !!!!!!!!!!!!!! Να την δεις !!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 1 Φεβ 2009 - 20:12 | |
| | |
|
| |
Christy Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : athenC Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 1 Φεβ 2009 - 20:13 | |
| οκ..ευχαριστο ! παντοσ στην αρχη νομιζα οτι τ Τwιλιγητ 9α ητν κ αυτο τρομακτικο επιδι μια φιλη μοο μοο ειχε πει οτι σε μια συγιεκριμενη σκηνη πρπ ν κλεισο τ ματια μοο !! κ ετσ με ειχε επηρεασει τοσο πολυ οστε εχασα τ καλυτερο σημειο τσ ταινιασ γ ν .... κοιταζο τ μαυρο παλτο μ !! αλλα οποσ κ να'χε δν 9α το αφηνα ετσ .. προτα ειδα ολεσ τισ σκηνεσ εκει ποο σκοτονοον τν τζειμσ στ Υου-Τυβε κ μετα κατεβασα την ταινια ... παντοσ ακομα μετανιονο ποο ειχα κλεισει τ ματια μοο ... ητν πολι συναρπαστικο κ κα9ολοο τρομακτικοο ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 1 Φεβ 2009 - 20:21 | |
| | |
|
| |
Christy Twilight Human
| |
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 1 Φεβ 2009 - 20:33 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 1 Φεβ 2009 - 20:56 | |
| - Christy έγραψε:
- γαματη ταινια ρρ !! ειδα μερικα αποσπασματα στ Υου Τυβε κ ειν τελειααα....παντοσ δν λεο οτι ιν καλιτερι κ απ Τwilight αυτο 9α το χαρακτηριζα εντελοσ υπερβολικοο ..!!
Ενταξει τωρα !!!!! Μην το παρατραβαμε !!!!! Σαν το Twilight καμια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 1 Φεβ 2009 - 21:40 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 1 Φεβ 2009 - 22:06 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 2 Φεβ 2009 - 0:36 | |
| Το συνέντευξη με ένα βρικόλακα είναι από τις καλύτερες ταινίες του είδους που έχω δει ποτέ! Ήμουν γύρω στα 14 όταν την είδα στο σινεμά και τη λάτρεψα! Πολύ καλό καστ ηθοποιών αλλά και σκηνοθεσία. Μία άλλη σχετική ταινία από τη δεκαετία του 80 (μπορεί να το έχετε ακούσει) είναι το Lost Boys. Εκείνη την εποχή (ήμουν ακόμα πιο μικρή!) η ταινία αυτή είχε κάνει αίσθηση και οι τότε πρωταγωνιστές ήταν κορυφή. Ο μόνο που απέμεινε είναι ο Κίφερ Σάδερλαντ. Αξίζει όμως να τη δείτε για να πάρετε μία γεύση. Και μία τρίτη που την είδα στο άσχετο, όχι πολλά χρόνια πριν και μου άρεσε υπερβολικά ήταν Η βασίλισσα των καταραμένων. Να μην αναφέρω ότι ο πρωταγωνιστής μου έκανε αίσθηση. Έχει ωραία ερωτική ιστορία και ωραία μουσική. Άλλα βιβλία με βαμπίρ δεν έχω διαβάσει. Έχω όμως μία φίλη, η οποία λατρεύει τα βαμπίρ και μου λέει πολύ συχνά για μία σειρά βιβλίων, σειρά μεταμφίεση. Την έχει ακούσει κανείς; | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 2 Φεβ 2009 - 1:17 | |
| και εγώ είδα την βασίλισσα των καταραμένων μου αρέσει ιδιαίτερα το τελευταίο σημείο θυμίζει λίγο κάτι από το 4ο εννοώ με το ζευγάρι στο τέλος... νομίζω από βιβλία για βαμπίρ υπάρχει ένα που λέγεται λίλι ή λίλιθ αλλά δεν είμαι σίγουρη αν το έχει διαβάσει κάποιος θέλω σχόλια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 2 Φεβ 2009 - 18:55 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- και εγώ είδα την βασίλισσα των καταραμένων μου αρέσει ιδιαίτερα το τελευταίο σημείο θυμίζει λίγο κάτι από το 4ο εννοώ με το ζευγάρι στο τέλος...
νομίζω από βιβλία για βαμπίρ υπάρχει ένα που λέγεται λίλι ή λίλιθ αλλά δεν είμαι σίγουρη αν το έχει διαβάσει κάποιος θέλω σχόλια! Το εχω!!!! Λεγεται "Λιλιθ" του Τζωρτζ ΜακΝτοναλτν απ τις εκδοσεις Αιολος. Δεν το εχω διαβασει ολο, τις πρωτες εκατο σελιδες...μετα το πηρε η μαμα μου υποτιθεται να το διαβασει και μου χασε την σελιδα!!! Τελοσπαντων, θα σας γραψω τι λεει: Η Λιλιθ, συμφωνα με τον παναρχαιο εβραικο μυθο, υπηρξε η πρωτη γυναικα του Αδαμ. Πλαστηκε μαζι με τον Πρωτο Ανθρωπο σε ενα εναιο ανδρογυνο πλασμα. Ο διαχωρισμος εγινε για να δωθει στον Αδαμ μια συντροφος. Το θηλυκο πλασμα ομως που προηλθε μετα το διαχωρισμο, συνευρεθη με το Σατανα με αποτελεσμα να αποκτησει διαβολικα χαρακτηριστικα, και αυτο και οι απογονοι του. Η Λιλιθ-Νυχτα ειναι το πρωτο βαμπιρ. Ο σκοτσεζος ποιητης και συγγραφεας Τζωρτζ ΜακΝτοναλτν (1824-1903), που παρουσιαζεται για πρωτη φορα στην Ελλαδα, προσεγγιζει στο φανταστικο μυθιστορημα του τη δικη του Λιλιθ μεσα απο το αρχεγονο σχημα της. Ειναι ωραια, σαγηνευτικη αλλα και επικυνδινη. Ειναι η σκοτεινη βασιλισσα της Νυχτας. Ο ηρωας, περνωντας απο ενα καναλι χρονου, θα την συναντησει σε μιαν αλλη διασταση να περιβαλλεται απο τερατα, φαντασματα, στοιχειωμενα δαση και αλλοκοτα οντα. Βιωνοντας τον εφιαλτη θα ερθει αντιμετωπος με την Κολαση και τους αγγελους της σε μια μεγαλειωδη αναμετρηση του Καλου με το Κακο σ'ενα μνημειωδες εργο απο εναν κλασικο της φανταστικης λογοτεχνιας. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 2 Φεβ 2009 - 20:51 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- και εγώ είδα την βασίλισσα των καταραμένων μου αρέσει ιδιαίτερα το τελευταίο σημείο θυμίζει λίγο κάτι από το 4ο εννοώ με το ζευγάρι στο τέλος...
νομίζω από βιβλία για βαμπίρ υπάρχει ένα που λέγεται λίλι ή λίλιθ αλλά δεν είμαι σίγουρη αν το έχει διαβάσει κάποιος θέλω σχόλια! Οταν ειχα δει το τρέιλερ απο το Λυκοφως μου ειχε ερθει συνειρμικα στο μυαλο Η βασιλισσα των Καταραμενων και γιάυτο ηθελα οπωσδηποτε να το δω!!Σε εκεινη την ταινια ο Λεστατ ηταν οντως πολυ σαγηνευτικος και μου αρεσε που υπηρχε στο σεναριο μια ερωτικη ιστορια ενος βαμπιρ και μιας θνητης !!Αλλα ηθελα περισσοτερα και τα κενα τα καλυψε και με το παραπανω το Λυκοφως!!!Το οποιο σαν ταινια ηταν οτι ακριβως ηθελα να δω!!!!! Οσον αφορα την Λιλιθ αγαπητη μου emerald eyes θα ψαξω και εγω να την αγορασω και αν την βρω πρωτη απο εσενα θα στην δανεισω!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 2 Φεβ 2009 - 23:22 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- emerald eyes έγραψε:
νομίζω από βιβλία για βαμπίρ υπάρχει ένα που λέγεται λίλι ή λίλιθ αλλά δεν είμαι σίγουρη αν το έχει διαβάσει κάποιος θέλω σχόλια! Οταν ειχα δει το τρέιλερ απο το Λυκοφως μου ειχε ερθει συνειρμικα στο μυαλο Η βασιλισσα των Καταραμενων και γιάυτο ηθελα οπωσδηποτε να το δω!!Σε εκεινη την ταινια ο Λεστατ ηταν οντως πολυ σαγηνευτικος και μου αρεσε που υπηρχε στο σεναριο μια ερωτικη ιστορια ενος βαμπιρ και μιας θνητης !!Αλλα ηθελα περισσοτερα και τα κενα τα καλυψε και με το παραπανω το Λυκοφως!!!Το οποιο σαν ταινια ηταν οτι ακριβως ηθελα να δω!!!!!
Οσον αφορα την Λιλιθ αγαπητη μου emerald eyes θα ψαξω και εγω να την αγορασω και αν την βρω πρωτη απο εσενα θα στην δανεισω!!! ευχαριστώ πολύ άντε σε μία βδομάδα θα μπορώ να κάνω ότι θέλω άντε να τελειώσει η εξεταστική... | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:06 | |
| Να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω.............!!!!!!!!!! | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Σαβ 7 Φεβ 2009 - 19:33 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Το συνέντευξη με ένα βρικόλακα είναι από τις καλύτερες ταινίες του είδους που έχω δει ποτέ! Ήμουν γύρω στα 14 όταν την είδα στο σινεμά και τη λάτρεψα! Πολύ καλό καστ ηθοποιών αλλά και σκηνοθεσία.
Μία άλλη σχετική ταινία από τη δεκαετία του 80 (μπορεί να το έχετε ακούσει) είναι το Lost Boys. Εκείνη την εποχή (ήμουν ακόμα πιο μικρή!) η ταινία αυτή είχε κάνει αίσθηση και οι τότε πρωταγωνιστές ήταν κορυφή. Ο μόνο που απέμεινε είναι ο Κίφερ Σάδερλαντ. Αξίζει όμως να τη δείτε για να πάρετε μία γεύση. Και μία τρίτη που την είδα στο άσχετο, όχι πολλά χρόνια πριν και μου άρεσε υπερβολικά ήταν Η βασίλισσα των καταραμένων. Να μην αναφέρω ότι ο πρωταγωνιστής μου έκανε αίσθηση. Έχει ωραία ερωτική ιστορία και ωραία μουσική. Άλλα βιβλία με βαμπίρ δεν έχω διαβάσει. Έχω όμως μία φίλη, η οποία λατρεύει τα βαμπίρ και μου λέει πολύ συχνά για μία σειρά βιβλίων, σειρά μεταμφίεση. Την έχει ακούσει κανείς; Το Lost Boys ειναι ωραια ταινια,αν και βγηκε και sequel προσφατα δεν λεει και πολλα...!! Η βασιλισσα των καταραμενων ειναι απο τις αγαπημενες μου,ειχε πολυ ωραια μουσικη και σαφως μου αρεσε και ο πρωταγωνιστης(ειπαμε οχι οσο ο Ρομπ)!! Την σειρα βιβλιων μεταμφιεση δεν την εχω ακουσει αλλα θα το ψαξω μιας και ειμαι κολλημενη με τα vampires...........as a vampire myself(δεν το λεω εγω απλα ετσι με αποκαλουν καποιοι φιλοι) Τωρα οσον αφορα βιβλια με βαμπιρ,εχω διαβασει 2-3 της Anne Rice,το γνωστο Dracula του Bram Stoker,ενα τεραστιο βιβλιο για βαμπιρ γενικα του David J. Skal και καποια αλλα που εχουν γενικα πληροφοριες...!! Θελω να διαβασω το Βαμπιρικ να δω τι λεει!! Και θα δω αν εχει το Λιλιθ στον Παπασωτηριου μπας και το αγορασω!!! Αλλα γενικα ειμαι στο ψαξιμο,οποτε αν ξερετε κανενα καλο σχετικο βιβλιο πειτε...!! | |
|
| |
EternalQueen Twilight Human
Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 53 Registration date : 05/02/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 8 Φεβ 2009 - 23:30 | |
| Για όσους ενδιαφέρονται απόψε 8/2/09 στο star στις 00:15 έχει το "Interview with a vampire"!!! Τουλάχιστον έτσι λέει στο πρόγραμμα ενός τηλεπεριοδικού .....ελπίζω να μην κάνουν άλλη μια από τις γνωστές ανοργανωσιές τους και βάλουν ότι να 'ναι αντ' αυτού.... | |
|
| |
| Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία | |
|