| Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία | |
|
+45Bella Cullen12 twilightFOREVER katherine paru mR.Geo barbiekiller19 Dr_Rena_Hale AliceK ΕΡΗ SilverMusk Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD ntinaki maro nantiaki_twilight 4 ever Fotis333 MIKAELLA Kristen Stewart ioannaki-twilightaddicted maritca Ever eirini Edward_ Breaking_ Dawn robert 4ever Bella13 nasiatheslayer Ms Cullen evi fafoula1234 "TwilightLover" edward_20 maraki-twilightholic vantela Raven EternalQueen Velvet_Vamp scarlet rose emerald eyes WhiteQueen Rozali87 Christy Alexadruby the vampire nessie hobo Alice 49 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paru New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 120 Registration date : 31/01/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Σαβ 3 Απρ 2010 - 19:37 | |
| υπαρχουν και οι σειρες: -Morganville vampires -biting love -blood lines -blood ties -blue blood -immortality bites -vampire huntress legend οποιος εχει διαβασει καποια ή ξερει κατι ας μου πει και μενα να ξερω τι να διαβασω μετα... τα εχω κατεβασει και δεν ξερω τι να πρωτοδιαβασω... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 4 Απρ 2010 - 2:37 | |
| Υπαρχουν τοσο τελειες σειρες βιβλιων με αυτο το θεμα αλλα εδω χαμπαρι....Παλι κλ που βγηκε το λυκοφως και αποφασισαν να μεταφρασουν κανενα βιβλιο και στα ελληνικα..... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 4 Απρ 2010 - 13:22 | |
| - paru έγραψε:
- Εχω διαβασει και τα εξι βιβλια του Hous eof night και περιμενω το επομενο..
Πολυ τελειο, δεν ηξερα οτι βγηκε στα ελληνικα εγω διαβασα προσφατα το σημαδεμενη και εντυπωσιαστηκα μ αρεσε πολυ. τα αλλα πεντε τα αγορασες στα αγγλικα?? | |
|
| |
katherine Twilight Human
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 19/04/2010
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Τρι 20 Απρ 2010 - 14:07 | |
| Ακόμα ενα βιβλίο με vimpires
"I, STRAHD - The memories of a vampire" της P.Ν.Elrod Είναι της σειράς Ravenloft η οποία έχει και άλλα βαμπιροβιβλία εγώ έχω διαβάσει μόνο το συγκεκριμένο στα αγγλικά, δεν νομίζω να υπάρχει στα ελληνικά. | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Τετ 21 Απρ 2010 - 20:41 | |
| εγω εκτως απο twilight saga συγνωμη αλλα αλλο βιβλιο με βρυκολακες δεν διαβαζω θα τα συγκρινω και δεν θα ευχαριστηθω τιποτα ηδη συγκρινω τα παντα με το λυκοφως ειδικα αλλο με βρυκολακες καηκαμε ..........η saga ειναι ετη φοτος καλυτερη....... | |
|
| |
barbiekiller19 Twilight Human
Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 35 Registration date : 20/02/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 9 Μάης 2010 - 13:03 | |
| ΕΔΩ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙΕΣ...!!!!!χαχαχα λοιπον θα κυκλοφορισουν κατι ωραια βιβλιαρακια που νομιζω οτι ειναι πολυ ωραια...μπορει μερικα να μην εχουν να κανουν με βαμπιρ...απο την περιληψη τουλαχιστον δεν καταλαβα αν υπαρχουν και βαμπιρ.... http://beautifulcreatures.platypus.gr/books.html αυτο ειναι το ενα και φενεται πολυ ωραιο... και ευτο ειναι το αλλο http://www.psichogios.gr/book.asp?cid=22916 και φενεται πολυ καλυτεροοοο θα βγει και στουσ κινηματογραφους... σαν βιβλιο θα κυκλοφορισει τον ιουνιο... | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 9 Μάης 2010 - 13:09 | |
| - twilightFOREVER έγραψε:
- εγω εκτως απο twilight saga συγνωμη αλλα αλλο βιβλιο με βρυκολακες δεν διαβαζω θα τα συγκρινω και δεν θα ευχαριστηθω τιποτα ηδη συγκρινω τα παντα με το λυκοφως ειδικα αλλο με βρυκολακες καηκαμε ..........η saga ειναι ετη φοτος καλυτερη.......
+φωνω | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 9 Μάης 2010 - 13:12 | |
| - barbiekiller19 έγραψε:
- ΕΔΩ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙΕΣ...!!!!!χαχαχα λοιπον θα κυκλοφορισουν κατι ωραια βιβλιαρακια που νομιζω οτι ειναι πολυ ωραια...μπορει μερικα να μην εχουν να κανουν με βαμπιρ...απο την περιληψη τουλαχιστον δεν καταλαβα αν υπαρχουν και βαμπιρ.... http://beautifulcreatures.platypus.gr/books.html αυτο ειναι το ενα και φενεται πολυ ωραιο...
και ευτο ειναι το αλλο http://www.psichogios.gr/book.asp?cid=22916 και φενεται πολυ καλυτεροοοο θα βγει και στουσ κινηματογραφους... σαν βιβλιο θα κυκλοφορισει τον ιουνιο... Καλοοοο κι αυτο το φρουτοο! Dark και επιτελους χωρις βρυκολακες Μετα τις εξετασεις με περιμενει πολυ ενδιαφερον.... | |
|
| |
barbiekiller19 Twilight Human
Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 35 Registration date : 20/02/2010
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 9 Μάης 2010 - 13:15 | |
| κοιταξτε αυτο ειναι επιλογη σας..... καποια στιγμη θα περασει και το λυκοφως οπως και ο χαρι ποττερ δεν τα συγκρινω απλα και εκεινο ηταν ουαουυυ κοβανε φλεβεσ αλλα απο καποια στιγμη και μετα ψαχνεις κατι καινουργιο να σου τραβηξει το ενδιαφερον.... δεν μπορεισ να κολλησεισ καπου και να μηνεισ πισω.... εγω το λατρευω το λυκοφως εξετιας του αρχισα να ασχολουμαι και να μην φοβαμαι τισ βρικολακοταινιες αλλα θελω να γνωρισω και αλλους..... | |
|
| |
Alexia_4 New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Παρ 1 Οκτ 2010 - 16:01 | |
| Παιδιά έχω μια απορία.Έχει πάρει το μάτι μου μία άλλη σειρα βιβλίων της L.J Smith (συγγραφέα του Vampire diaries) με τίτλο secret circle. Απ'ότι έχω καταλάβει έχει να κάνει με μάγισσες και τέτοια.το έχει διαβάσει κανείς? και μήπως γνωρίζει κανένας περεταίρω λεπτομέρειες πάνω στο θέμα των βιβλίων? | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Παρ 1 Οκτ 2010 - 16:26 | |
| - barbiekiller19 έγραψε:
- ΕΔΩ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙΕΣ...!!!!!χαχαχα λοιπον θα κυκλοφορισουν κατι ωραια βιβλιαρακια που νομιζω οτι ειναι πολυ ωραια...μπορει μερικα να μην εχουν να κανουν με βαμπιρ...απο την περιληψη τουλαχιστον δεν καταλαβα αν υπαρχουν και βαμπιρ.... http://beautifulcreatures.platypus.gr/books.html αυτο ειναι το ενα και φενεται πολυ ωραιο...
και ευτο ειναι το αλλο http://www.psichogios.gr/book.asp?cid=22916 και φενεται πολυ καλυτεροοοο θα βγει και στουσ κινηματογραφους... σαν βιβλιο θα κυκλοφορισει τον ιουνιο... τα εχω διαβασει και τα δυο και κανενα απο αυτα δεν εχει μεσα βρικολακες αλλα ειναι εξωπραγματικα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Παρ 1 Οκτ 2010 - 16:36 | |
| Ειναι και τα δυο πολυ καλα αν και τα ομορφα πλασματα μου αρεσαν λιγο παραπανω... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Τρι 5 Οκτ 2010 - 21:13 | |
| το vanpires diaries,intreview with a vampire,vampire assistant,vampire academy!!!teleia |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Παρ 15 Οκτ 2010 - 21:06 | |
| τα ομορφα πλασματα το επομενο ποτε ερχτ ελληνικα ξερε κανεις? τελειο το πρωτο!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Παρ 15 Οκτ 2010 - 21:31 | |
| | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Παρ 22 Οκτ 2010 - 20:51 | |
| η σημαδεμενη το δευτερο βιβλιο ποτε βγανει ξερει κανεισ? | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 24 Οκτ 2010 - 20:24 | |
| Χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Θέλω να ξεκινήσω μια νέα σειρά σε στυλ vampire αλλά δεν ξέρω πιο. Vampire diaries,vampire academy ή κάτι άλλο όπως οι άγγελοι,όμορφα πλάσματα κτλ? | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 24 Οκτ 2010 - 20:26 | |
| Κοίτα....τα έχω διαβάσει όλα εκτός από τα όμορφα πλάσματα και το καλύτερο είναι το Vampire Academy!Εξαρτάται από το στυλ σου βέβαια....αν είσαι πιο του ρομαντικού,θρίλερ κτλ.... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: spam spam spam Κυρ 24 Οκτ 2010 - 20:38 | |
| - Fay1765 έγραψε:
- Χρειάζομαι τη βοήθειά σας!
Θέλω να ξεκινήσω μια νέα σειρά σε στυλ vampire αλλά δεν ξέρω πιο. Vampire diaries,vampire academy ή κάτι άλλο όπως οι άγγελοι,όμορφα πλάσματα κτλ? Λοιπόν: αν θες κάτι με ρομάντζο κι ερωτικά τρίγωνα το vampire diaries. Αν θες κάτι με πολυ΄περιέργεια και τέλος που δεν φαντάζεσαι vampire academy. Δεν έχω διαβάσει τους Άγγελους. Τα όμορφα πλάσματα είναι.. τέλειο! Πάντως απ' όλα αυτά το αγαπημένο μου είναι vampire academy και όμορφα πλάσματα. ΜΙΚΑΕΛΑ η προδομένη βγαίνει 10 Νοεμβρίου. | |
|
| |
paru New Moon Victim
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Παρ 5 Νοε 2010 - 13:02 | |
| Παιδια μηπως ξερει κανεις που μπορώ να βρώ τη σειρα Φαβολε?? Κατα προτιμηση στο ιντερνετ αλλα δεν με πειραζει αν θα ειναι στ ελληνικα ή τα αγγλικα.... | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Παρ 5 Νοε 2010 - 13:08 | |
| Mmm εγώ δεν έχω ιδέα σόρι,αλλά άλλο θέλω να σε ρωτήσω - Σπόιλερ:
Η κούκλα στην φώτο εσύ είσαι???
| |
|
| |
paru New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Σαβ 6 Νοε 2010 - 18:44 | |
| - marina έγραψε:
- Mmm εγώ δεν έχω ιδέα σόρι,αλλά άλλο θέλω να σε ρωτήσω
- Σπόιλερ:
Η κούκλα στην φώτο εσύ είσαι???
Γιατι αυτο το βιβλιο παντου το εχω ψαξει αλλα πουθενα... - Σπόιλερ:
ναι εγω ειμαι.. γιατι???
| |
|
| |
| Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία | |
|