| Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία | |
|
+45Bella Cullen12 twilightFOREVER katherine paru mR.Geo barbiekiller19 Dr_Rena_Hale AliceK ΕΡΗ SilverMusk Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD ntinaki maro nantiaki_twilight 4 ever Fotis333 MIKAELLA Kristen Stewart ioannaki-twilightaddicted maritca Ever eirini Edward_ Breaking_ Dawn robert 4ever Bella13 nasiatheslayer Ms Cullen evi fafoula1234 "TwilightLover" edward_20 maraki-twilightholic vantela Raven EternalQueen Velvet_Vamp scarlet rose emerald eyes WhiteQueen Rozali87 Christy Alexadruby the vampire nessie hobo Alice 49 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
"TwilightLover" Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 20/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 6 Σεπ 2009 - 2:00 | |
| exei akousei kaneis gia ta biblia Sookie Stackhouse (Southern Vampire) Series tis Charlaine Harris?? kapou ta pire to mati m alla den kserw an lene tipota.... :/
sory gia tous agglikous xaraktires...eimai mesa apo PSP to opoio dn ipostirizei ellinikous xaraktires....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την "TwilightLover" στις Τετ 30 Σεπ 2009 - 22:20, 1 φορά | |
|
| |
fafoula1234 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Τετ 30 Σεπ 2009 - 15:21 | |
| ένα καλό βιβλίο είναι το "Κάλιξ, η γυναίκα λυκάνθρωπος"... είναι με λυκανθρώπους, οχι με βρυκόλακες, αλλα αξίζει... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Vampire Kisses Τρι 24 Νοε 2009 - 16:26 | |
| Εχει διαβασει κανεις αλλος τα Vampire Kisses....μολις τελειωσα τον δευτερο τομο κι ηταν πολυ ωραια....Το story δεν εχει και πολλα κοινα με Twilight αλλα μπορω να πω πως ειναι τα καλυτερα manga που χω διαβασει... | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Σαβ 26 Δεκ 2009 - 18:05 | |
| Ναι εχω διαβασει και τα δυο Vampire Kisses manga που εχουν βγει!!^^ Τα βρηκα πολυ ευχαριστα και μου αρεσε πολυ το σκιτσο,οι χαρακτηρες ηταν πολυ καλοι(σχεδιαστικα)! Αν και δεν ειχε και κανενα τρελο στορυ μου αρεσε... Και οι χαρακτηρες μου αρεσαν και οι καλοι και οι κακοι...και χαιρομαι που η Raven ειναι πολυ δυναμικη και δεν ειναι η κλασικη κοπελα που υπαρχει συνηθως σε πολλα manga!! Τωρα αν ειναι απο τα καλυτερα manga που εχω διαβασει δεν ξερω...εχω διαβασει πολυ καλυτερα οσον αφορα το στορυ αλλα σχεδιαστικα ειναι πολυ καλο!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Σαβ 26 Δεκ 2009 - 18:12 | |
| Διαβασα ενα πολυ καλο βαμπιροβιβλιο,το Vampire Academy.Eιναι σειρα 6 βιβλιων,εχει βγει το πρωτο στα ελληνικα και τα 4 πρωτα στα αγγλικα και μεσα στο 2010 περιμενουμε τα υπολοιπα!Να το στορυ.... Περιγραφή: Μπορεί η πραγματική φιλία να μας προστατεύσει από αθάνατους εχθρούς; Η πριγκίπισσα Λίζα Ντραγκομίρ ανήκει στους βασιλικούς γόνους των Μορόι, των θνητών βρικολάκων, και είναι παντοτινά δεμένη με τις μαγικές δυνάμεις της γης. Χρειάζεται συνεχή προστασία από τα Στριγκόι, τους πιο άγριους και επικίνδυνους βρικόλακες, εκείνους που δε θα πεθάνουν ποτέ. Η Ρόουζ Χάθαγουεη είναι Νταμπίρ. Μέσα της κυλάει αίμα ανθρώπου και βρικόλακα, ένας πανίσχυρος συνδυασμός. Είναι η καλύτερη φίλη της Λίζα και έχει αφιερώσει τη ζωή της σε έναν επικίνδυνο σκοπό, την προστασία της Λίζα από τα Στριγκόι, που επιθυμούν πάση θυσία να την κάνουν δική τους. Έπειτα από δύο χρόνια παράνομης ελευθερίας, η Ρόουζ και η Λίζα θα εντοπισθούν και θα μεταφερθούν με το ζόρι στα απάτητα δάση της Μοντάνα όπου βρίσκεται η Ακαδημία του Αγίου Βλαντιμίρ. Η Ρόουζ θα συνεχίσει την εκπαίδευσή της ως Νταμπίρ. Η Λίζα θα ξαναγίνει η Βασίλισσα της ελίτ των Μορόι. Ένα είναι σίγουρο. Η επιστροφή των δύο κοριτσιών στην Ακαδημία θα ραγίσει καρδιές. Αν και ο φόβος έκανε τη Λίζα και τη Ρόουζ να το σκάσουν από την Ακαδημία του Αγίου Βλαντιμίρ, πίσω από τις σιδερένιες πύλες της Ακαδημίας, οι κίνδυνοι που τις απειλούν θα γίνουν ακόμη περισσότεροι. Εδώ, η ισορροπία στην τάξη των γαλαζοαίματων Μορόι στηρίζεται σε απερίγραπτες τελετουργίες, ενώ η μυστικοπάθεια και η αγάπη τους για τη νύχτα δημιουργούν έναν αινιγματικό κόσμο γεμάτο πολύπλοκες κοινωνικές σχέσεις. Η Ρόουζ και η Λίζα θα πρέπει να επιζήσουν στον επικίνδυνο αυτό κόσμο, να έρθουν αντιμέτωπες με τον πειρασμό του απαγορευμένου έρωτα και κυρίως να βρίσκονται πάντοτε σε εγρήγορση, γιατί αλλιώς τα Στριγκόι θα κάνουν τη Λίζα δική τους για πάντα. και η ιστοσελιδα της συγγραφεα ειναι: www.richellemead.com | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Σαβ 26 Δεκ 2009 - 18:19 | |
| Το Vampire Academy, μου είχε τραβήξει το ενδιαφερον. Εψαχνα κάτι να διαβασω στο αεροδρομιο γιατί η πτηση ηταν μεγαλη και ετσι πηρα εκείνο. Μπορω να πω πως απογοητευτηκα... Το τελειωσα μεν αλλα μονο επειδη δεν ειχα τιποτα αλλο να κανω. Δεν με ενθουσιασε καθολου το στορυ και γενικότερα με αφησε αδιαφορη... Ακόμα και ο τρόπος γραφης ήταν καπως απλοικος... Μπορει να φταιει κι ολας οτι πια ολα τα καινουρια με Vampires περιεχομενο μου φαινονται αντιγραφες απο Twilight, Dracula, Buffy, και γενικοτερα τα πιο 'κλασσικα'... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Σαβ 26 Δεκ 2009 - 18:21 | |
| Κοιτα,δεν λεω οτι μου φανηκε ΤΟ αριστουργημα,αλλα ηταν καλο!Και δεν εμοιαζε καθολου με Λυκοφως,ουτε με οτιδηποτε με βρικολακες εχω ποτε διαβασει!(κι εχω διαβασει πολλα σχετικα!) | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 27 Δεκ 2009 - 23:36 | |
| έχει διαβάσει κανείς το "αιώνια δική σου" απο την σειρά "αθάνατοι" ? έχω διαβάσει απόσπασμα και μου φαίνεται καλό... πρέπει να έχει σχέσει με βρυκόλακες... | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 27 Δεκ 2009 - 23:37 | |
| νομιζω πως δεν εχει σχεση με βρικολακες οποιος ξερει ας μας πει γιατι θελω να το παρω παντος νομιζω ειναι απλα αθανατοι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 27 Δεκ 2009 - 23:53 | |
| στο απόσπασμα η κοπελα έλεγε πως μόνο στους πεθαμένους δεν πιάνει το χάρισμα της... | |
|
| |
robert 4ever Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : a8hna Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 28/04/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 28 Δεκ 2009 - 0:54 | |
| εγω!! εγω.. τ χω διαβασει.. τ χω μαλιστα προτεινει στ "προτεινομενα βιβλια".. τ θεσ ν σ πω??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 28 Δεκ 2009 - 0:56 | |
| αχ ωραία... έχει σχέση με βαμπίρ?? είναι ωραίο?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 28 Δεκ 2009 - 1:05 | |
| κανονικα δν πρεπει ν σ πω γτ σ λεω τν υποθεση.. χαλαιε τ μυστηριο.. αλλα ναι.. εχει.. εχει αρκετα κεινα αλλα κ διαφορετικα στοιχεια απο λυκοφωσ.. αλλα οπωσ ειπατε.. ολα μασ φαινονται αντιγραφη.. νομιζω οτι η αλισον νοελ ειχε διαβασει τησ mayer!! θα τ χαρακτηριζα πιθο εφηβικο νομιζςω... κοριτσια τ συστηνω ανεπιφυλαχτα!!! ειναι 384 σελιδεσ!! μεσα σ μια μερα τ εξαφανισα.. εχει ενταση..αγχοσ..σ βαζει μεσα... βγηκε τν νοεμβριο.. στ περιοδικο θα υπαρχει κ αφιερωμα στ προτεινομενα βιβλια κ μη.. να η υποθεση για οσεσ δν ξερουν:
Ύστερα από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που της στοίχισε τη ζωή της οικογένειάς της, η δεκαεξάχρονη Έβερ διαθέτει το εξαιρετικό χάρισμα να βλέπει τις αύρες των άλλων, να ακούει τις σκέψεις τους και να γνωρίζει την ιστορία της ζωής τους με ένα απλό άγγιγμα. Προσπαθώντας να κρατήσει κρυφή αυτή την ικανότητα, η Έβερ ζει στο περιθώριο και όλοι στο λύκειο την αντιμετωπίζουν ως φρικιό. Μέχρι την ημέρα που θα συναντήσει τον Ντέιμεν και τα πάντα θα αλλάξουν. Ο Ντέιμεν είναι όμορφος, γοητευτικός και πλούσιος. Και είναι ο μόνος που μπορεί να κατευνάσει την ένταση στο μυαλό της, εκπέμποντας μια μαγεία κατευθείαν στην ψυχή της. Καθώς η Έβερ βυθίζεται σε ένα κόσμο μυστικών και μυστηρίων, μάταια προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος ή τι είναι πραγματικά ο Ντέιμεν. Το μόνο που ξέρει είναι ότι είναι παράφορα και αθεράπευτα ερωτευμένη μαζί του... Το πρώτο βιβλίο της νέας εκπληκτικής σειράς "Οι αθάνατοι" της Αλισον Νόελ. Μπείτε σ έναν υπέροχο νέο κόσμο, εκεί όπου η αληθινή αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ...
Τίτλος: Οι Αθάνατοι: Αιώνια δική σου [1] Υπότιτλος: Αυθεντικός Τίτλος: Σειρά Εκδότη: Πυξίδα Σειρά Βιβλίων: ISBN: 960-453-640-0, 978-960-453-640-5 Δέσιμο: Μαλακό Εκδότης: Ψυχογιός Σελίδες: 384 Τιμή Εκδότη: 16.60 ¤ Διαστάσεις: Έτος Έκδοσης: 2009 Βάρος(Kg): 0.000 Μήνας Έκδοσης: Νοέμβριος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 28 Δεκ 2009 - 1:09 | |
| ξερω.. ισωσ σασ φαινεται πολυ διαφορετικο απο τ λυκοφωσ αλλα δν ειναι!! καπου πιο πριν διαβασα για τν : καλιξ η γυναικα λυκανθρωποσ.. κ αυτο μ αρεσε.. αν οχι τοσο στν αρχη διοτι η συγγραφη τ-οχι απο αποψη λεξιλογιου-σ ξενερωνει αλλα στν συνεχεια σ παρασυρει.. αν κ διαφερει απο τ γνωστουσ μασ λυκανθρωπουσ_μν ξεχνατε οτι οι λυκανθρωποι τ λυκοφωσ δν ειναι "αυθεντικοι"!!!_ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 28 Δεκ 2009 - 1:14 | |
| διάβασα το απόσπασμα στην ιστοσελιγο του ψυχογιου κ μου άρεσε παρα πολύ... θα τ πάρω αφου έχει κ βαμπίρ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 28 Δεκ 2009 - 1:16 | |
| κι εγώ διάβασα τη κάλιξ... μου θύμισε underworld... με τ καστρα κ ετσι... αλλά πλ καλό... μακάρι ν είχε κ συνέχεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 28 Δεκ 2009 - 1:22 | |
| βασικό story το υπερφυσικό. Και τώρα...ένα απόσπασμα που βρήκα στην ιστοσελίδα των Εκδόσεων Ψυχογιός,από τις οποίες κυκλοφορεί το βιβλίο.
Το μόνο μυστικό που κρατούν οι άνθρωποι είναι η αθανασία. Έμιλι Ντίκινσον
«Μάντεψε ποιος!» Οι ζεστές και υγρές παλάμες της Χέιβεν πιέζουν δυνατά τα μάγουλά μου, ενώ η μαυρισμένη άκρη του ασημένιου δα- χτυλιδιού της με τη νεκροκεφαλή μουτζουρώνει το δέρμα μου. Και παρόλο που έχω τα μάτια μου σκεπασμένα και κλει- στά, ξέρω ότι έχει τα βαμμένα μαύρα μαλλιά της χωρίστρα στη μέση, ότι φοράει τον μαύρο πλαστικό κορσέ της πάνω από ένα ζιβάγκο (ως συμμόρφωση στον ενδυματολογικό κώ- δικα του σχολείου), την καινούργια μακριά μαύρη σατέν φούστα της, που έχει ήδη μία τρύπα κοντά στο στρίφωμα από τις μπότες Doc Martens, και τα μάτια της φαίνονται χρυσά, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή φορά κίτρινους φα- κούς επαφής. Ξέρω, επίσης, ότι ο μπαμπάς της δε λείπει «λόγω επαγγελ- ματικών υποχρεώσεων» όπως είπε, ότι ο προσωπικός γυμνα- στής της μαμάς της είναι περισσότερο «προσωπικός» παρά «γυμναστής», καθώς και ότι ο μικρός αδερφός της είναι εκεί- νος που της έσπασε το CD των Evanescence, αλλά φοβάται να της το πει. Ωστόσο, δε γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά επειδή την κα- τασκοπεύω ή παρακολουθώ τη ζωή της, ούτε ακόμα επειδή κάποιος μου τα είπε. Τα ξέρω επειδή έχω τηλεπαθητικές ικα- νότητες. «Γρήγορα!Μάντεψε!Θα χτυπήσει το κουδούνι!» λέει με βραχνή και βαριά φωνή σαν να καπνίζει ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα, αν και μόνο μία φορά έχει δοκιμάσει τσιγάρο. Καθυστερώ να της απαντήσω και προσπαθώ να σκεφτώ το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο θα ήθελε να την μπερδέψουν. «Μήπως είναι η Χίλαρι Νταφ;» «Γιακ.Δοκίμασε ξανά!»πιέζει πιο πολύ τις παλάμες της, μην έχοντας ιδέα ότι δε χρειάζεται να δω για να καταλάβω». «Μήπως είναι η κυρία Μέριλιν Μάνσον;» Γελάει και μου αφήνει τα μάτια, σαλιώνοντας τον αντίχει- ρά της με σκοπό να σβήσει το ξεθωριασμένο «τατουάζ» που άφησε στο μάγουλό μου, αλλά σηκώνωτο χέρι μου και τη στα- ματώ.Όχι επειδή αηδιάζω με το σάλιο της (ξέρω ότι είναι κα- λά), αλλά επειδή δε θέλω να με ακουμπήσει ξανά. Το άγγιγμα είναι πολύ αποκαλυπτικό, πολύ κουραστικό και γιΆ αυτό προ- σπαθώ να το αποφύγω με κάθε τρόπο. Αρπάζει την κουκούλα από το φούτερ μου και την τραβά από το κεφάλι μου. Έπειτα ρίχνει μια λοξή ματιά στα ακου- στικά μου και ρωτάει: «Τι ακούς;» Βάζω το χέρι μου στην τσέπη του iPod, την οποία έχω ρά- ψει σε όλα τα φούτερ με κουκούλα για να κρύβω αυτά τα πο- λύτιμα άσπρα καλώδια από το προσωπικό του σχολείου, και της το δίνω. Τα μάτια της ανοίγουν διάπλατα και λέει: «Μα τι στην ευχή;Εννοώ πιο δυνατά δεν μπορείς να το βάλεις; Και ποιος είναι αυτός;» βάζει το iPod ανάμεσά μας για να ακούμε και οι δύο τον Σιντ Βίσιους που ουρλιάζει για την αναρχία στο Ηνωμένο Βασίλειο.Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν ο Σιντ εί- ναι υπέρ ή κατά της. Απλώς ξέρω ότι ακούγεται αρκετά δυ- νατά για να αμβλύνει τις ιδιαίτερα οξυμένες αισθήσεις μου. «Οι Sex Pistols», απαντώ, κλείνοντας και βάζοντας ξανά τη συσκευή στο μυστικό μου τσεπάκι. «Απορώ πώς κατάφερες να με ακούσεις».Χαμογελά και την ίδια στιγμή χτυπά το κουδούνι. Το μόνο που κάνω είναι να σηκώσω τους ώμους μου αδιά- φορα. Δε χρειάζεται να ακούσω κάτι για να το αντιληφθώ. Αυτό βέβαια δεν το αναφέρω.Της λέω απλώς ότι θα τη δω στο διάλειμμα για μεσημεριανό και κατευθύνομαι προς την τάξη μου.Διασχίζω το προαύλιο του σχολείου και δειλιάζω λίγο όταν νιώθω δύο τύπους να την πλησιάζουν από πίσω και να πατούν το στρίφωμα της φούστας της, κάνοντάς την σχεδόν να πέσει.Όταν,όμως, εκείνη γυρίζει προς το μέρος τους και τους κάνει το σήμα του κακού (ε, καλά, δεν είναι ακριβώς το σήμα του κακού,αλλά κάτι που η ίδια έχει σκαρφιστεί),και τους κοιτάζει με τους κίτρινους φακούς της,το βάζουν αμέ- σως στα πόδια και την αφήνουν ήσυχη. Ξεφυσώ ανακουφι- σμένη καθώς σπρώχνω για να μπω μέσα στην τάξη,γνωρίζο- ντας ότι σε λίγο η ενέργεια που μου μετέδωσε η Χέιβεν με το άγγιγμα της θα έχει εξασθενίσει και θα περάσει η επίδρασή της. Προχωράω προς τη θέση μου στα πίσω θρανία,αποφεύγο- ντας το πορτοφόλι που έβαλε επίτηδες η Στάσια Μίλερ για να σκοντάψω,και αγνοώντας την καθημερινή σερενάτα «απο- τυχημένη!» που σιγοτραγουδάει.Γλιστράω αθόρυβα στην κα- ρέκλα μου,βγάζω το βιβλίο,το τετράδιο των σημειώσεων και το στιλό από την τσάντα μου,βάζω τα ακουστικά μου,φοράω πάλι την κουκούλα μου,αφήνω το σακίδιό μου στην άδεια κα- ρέκλα δίπλα μου και περιμένω να φανεί ο κύριος Ρόμπινς. Ο κύριος Ρόμπινς αργεί πάντα.Κυρίως επειδή του αρέσει να πίνει μερικές γουλιές από το μικρό ασημένιο φλασκί του στα διαλείμματα.Αυτό,όμως,συμβαίνει επειδή η γυναίκα του του φωνάζει όλη την ώρα,η κόρη του τον θεωρεί αποτυ- χημένο και ο ίδιος λίγο-πολύ μισεί τη ζωή του.Όλα αυτά τα έμαθα την πρώτη μέρα που ήρθα σε αυτό το σχολείο,όταν το χέρι μου ακούμπησε κατά λάθος το δικό του καθώς του έδινα το χαρτί της μετεγγραφής μου.ΓιΆ αυτό τώρα, κάθε φορά που πρέπει να παραδώσω κάτι, το αφήνω απλώς στην άκρη του γραφείου του. Κλείνω τα μάτια μου και περιμένω,ενώ τα δάχτυλά μου ψάχνουν στην μπλούζα μου για να αλλάξουν τραγούδι και να βάλουν κάτι πιο απαλό από τον Σιντ Βίσιους που ουρλιάζει. Τώρα που βρίσκομαι μέσα στην τάξη,η δυνατή μουσική δεν είναι πλέον απαραίτητη.Υποθέτω ότι η μικρή αναλογία μα- θητών ανά καθηγητή διατηρεί την ψυχική ενέργεια σε κάπως συγκρατημένα επίπεδα. Δεν ήμουν πάντα διαφορετική.Κάποτε ήμουν μια φυσιο- λογική έφηβη.Από εκείνες που πηγαίνουν σε σχολικούς χο- ρούς και ερωτεύονται τους διάσημους,ενώ ήμουν τόσο υπε- ρήφανη για τα μακριά ξανθά μαλλιά μου,που ούτε μου περ- νούσε από το μυαλό να τα πιάσω κοτσίδα και να τα κρύψω κά- τω από την κουκούλα μιας φαρδιάς μπλούζας.Είχα μια μαμά,έναν μπαμπά,μια μικρή αδερφή που την έλεγαν Ράιλι και ένα γλυκό κίτρινο λαμπραντόρ που το φωνάζαμε Μπάτερκαπ.Είχαμε ένα ωραίο σπίτι σε μια καλή γειτονιά στο Γιουτζίν του Όρεγκον.Ήμουν δημοφιλής, χαρούμενη και ανυπομονούσα να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά,αφού μόλις είχα γίνει μα- ζορέτα.Δε μου έλειπε τίποτα και τα όριά μου έφταναν στον ουρανό.Μπορεί να ακούγεται κοινότοπο,αλλά κατά έναν ει- ρωνικό τρόπο είναι αληθινό.Όλα αυτά,όμως,μου φαίνονται πλέον φήμες.Διότι από την ημέρα του δυστυχήματος, το μόνο πράγμα που θυμάμαι κα- λά είναι να πεθαίνω.Βίωσα μια,όπως την αποκαλούν,σχεδόν «επιθανάτια εμπει- ρία».Μόνο που δεν ήταν καθόλου «σχεδόν».Τη μία στιγμή η μικρή μου αδερφή Ράιλι κι εγώ καθόμασταν στα πίσω κα- θίσματα του SUV του μπαμπά μου,με το κεφάλι του Μπάτερ- καπ στα γόνατα της Ράιλι και την ουρά του να χτυπά απαλά το μηρό μου,και την επόμενη το μόνο που πρόλαβα να δω ήταν οι φουσκωμένοι αερόσακοι και το κατεστραμμένο αυ- τοκίνητο.Και όλα αυτά ως απλή παρατηρήτρια.Κοίταζα τα συντρίμμια ‒τα σπασμένα τζάμια, ό,τι είχε απομείνει από τις πόρτες, τον μπροστινό προφυλακτήρα που είχε σφηνωθεί στον κορμό ενός πεύκου σε ένα θανάσιμο εναγκαλισμό‒ και αναρωτιόμουν τι είχε συμβεί,ενώ ευχόμουν και προσευχόμουν να βγήκαν και οι υπόλοιποι έξω.Στη συνέχεια, άκουσα ένα γνώριμο γάβγισμα.Γύρισα και τους είδα να προχωρούν σε ένα μονοπάτι και να απομακρύνονται,ενώ ο Μπάτερκαπ πήγαινε μπροστά κουνώντας την ουρά του.Τους ακολούθησα.Στην αρχή προσπάθησα να τρέξω για να τους προλάβω,αλλά μετά επιβράδυνα και προτίμησα να μείνω λίγο ακόμα σε εκείνο το μέρος. Ήθελα να περιπλανηθώ στο απέραντο ευωδιαστό λιβάδι με τα δέντρα που λικνίζονταν και τα λουλούδια που ριγούσαν.Έκλεισα τα μάτια μου γιατί η εκθαμβωτική ομίχλη είχε καλύψει το μέρος και έκανε τα πάντα να λάμπουν. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα έμενα εκεί μόνο για μία στιγμή.Ότι σύντομα θα επέστρεφα για να τους βρω.Όταν τελικά κοίταξα πίσω μου,όμως,μόλις που πρόλαβα να τους δω να μου χαμογελούν και να με χαιρετούν ενώ διέσχιζαν μια γέφυρα, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν εξαφανιστούν. πανικοβλήθηκα.Έψαξα γύρω μου.Έτρεχα από εδώ κι από εκεί, αλλά όλα έμοιαζαν ίδια – μια ζεστή, άσπρη, λαμπερή, αστραφτερή, όμορφη, ανόητη, αιώνια ομίχλη.Και τότε,έπεσα στο έδαφος,το δέρμα μου με τραβούσε από το κρύο,το σώμα μου έτρεμε,έκλαιγα,ούρλιαζα,καταριόμουν,ικέτευα και έδινα υποσχέσεις που ήξερα ότι δε θα μπορούσα ποτέ να κρατήσω. Τότε άκουσα κάποιον να λέει: «Έβερ;Αυτό είναι το όνομά σου; ¶νοιξε τα μάτια σου και κοίταξέ με». Επέστρεψα στην πραγματικότητα.Πίσω,εκεί όπου όλα ήταν πόνος και δυστυχία,και το υγρό μέτωπό μου πονούσε. Είδα τον τύπο που είχε γείρει από πάνω μου, κοίταξα μέσα στα σκούρα μάτια του και ψιθύρισα: «Είμαι η Έβερ». Αμέσως μετά λιποθύμησα ξανά. | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 28 Δεκ 2009 - 9:48 | |
| hmm εχετε ακουσει ποτε για τα the house of night series?! ειναι φανταστικα πριν λιγες μερες τα τελειωσα και ανυπομονω να βγει το επομενο! ειναι στο συνολο 6 που ειναι στην αγορα και ειναι στα αγγλικα ακομα, το επομενο θα βγει τον Απριλιο! | |
|
| |
eirini Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Κερατσίνι Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 03/01/2010
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 3 Ιαν 2010 - 23:51 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 4 Ιαν 2010 - 0:08 | |
| αν κρίνω από την σειρά (true blood) τα βιβλία πρέπει να είναι τέλεια!!! | |
|
| |
eirini Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Κερατσίνι Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 03/01/2010
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 4 Ιαν 2010 - 0:11 | |
| - fafoula1234 έγραψε:
- αν κρίνω από την σειρά (true blood) τα βιβλία πρέπει να είναι τέλεια!!!
ναι είναι πολύ ωραία και η σειρά αλλά εντάξει όπως κάθε σειρά δεν ακολουθεί πιστά το βιβλίο. Δεν ξέρω αν έχεις δει τον κανένα κύκλο αλλά αν η σειρά ακολουθούσε το βιβλίο ο Λαφαγιέτ(ο γκέι μαύρος μάγειρας ) θα έπρεπε να είναι νεκρός ήδη από τον 1ο κιόλας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 4 Ιαν 2010 - 0:24 | |
| αλήθεια??? κρίμα, γιατί έχει πολύ φάση αυτός... | |
|
| |
eirini Twilight Human
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 4 Ιαν 2010 - 0:30 | |
| | |
|
| |
eirini Twilight Human
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 4 Ιαν 2010 - 13:39 | |
| - EternalQueen έγραψε:
- Πολύ καλά είναι και τα βιβλία της Ann Rice!! Δυστυχώς δεν τα έχω διαβάσει όλα. Εχω κάποια στα Ελληνικά και κάποια στα Αγγλικά. Αλλά αυτό που με λύπησε περισσότερο ήταν ότι ανακοίνωσε επίσημα ότι σταματά να γράφει πλέον για vampires και τα βιβλία της πλεόν θα αφορούν μόνο τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. (παίζουν και σχετικά βιντεάκια στο youtube....)Από μία άποψη την καταλαβαίνω, ένας κύκλος της ζωής της τελείωσε για αυτήν και ένας νέος αρχίζει.....αλλά για εμάς τους fan της it's kinda hard.....Είμαι σίγουρη ότι η Stephenie Meyer θα μπορέσει να γεμίζει αυτό το κενό!!!!
στα ελληνικά ποια έχεις διαβάσει; γιατί από την σειρά vampire chronicles μόνο το συνέντευξη με ένα βρικόλακα βρήκα και αυτό με δυσκολία. | |
|
| |
Ever Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 06/01/2010
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Τετ 6 Ιαν 2010 - 19:56 | |
| αν κρίνω από την σειρά (true blood) τα βιβλία πρέπει να είναι τέλεια!!! ειναι ωραια σειρα?? ηθελα να την δω αλλα μου ειπαν οτι δεν αξιζει και ετσι δεν ασχοληθηκα αλλο.....αλλα μια δευτερη γνωμη δεν θα με ενοχλουσε.... | |
|
| |
| Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία | |
|