Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία

Πήγαινε κάτω 
+45
Bella Cullen12
twilightFOREVER
katherine
paru
mR.Geo
barbiekiller19
Dr_Rena_Hale
AliceK
ΕΡΗ
SilverMusk
Nemesis Of Bellin
T-NM-E-BD
ntinaki
maro
nantiaki_twilight 4 ever
Fotis333
MIKAELLA
Kristen Stewart
ioannaki-twilightaddicted
maritca
Ever
eirini
Edward_ Breaking_ Dawn
robert 4ever
Bella13
nasiatheslayer
Ms Cullen
evi
fafoula1234
"TwilightLover"
edward_20
maraki-twilightholic
vantela
Raven
EternalQueen
Velvet_Vamp
scarlet rose
emerald eyes
WhiteQueen
Rozali87
Christy
Alexadruby the vampire
nessie
hobo
Alice
49 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
eirini
Twilight Human
Twilight Human
eirini

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 6
Registration date : 03/01/2010

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιαν 2010 - 1:43

Ever έγραψε:
αν κρίνω από την σειρά (true blood) τα βιβλία πρέπει να είναι τέλεια!!!

ειναι ωραια σειρα?? ηθελα να την δω αλλα μου ειπαν οτι δεν αξιζει και ετσι δεν ασχοληθηκα αλλο.....αλλα μια δευτερη γνωμη δεν θα με ενοχλουσε.... Smile

Είναι φοβερή! Πραγματικά να την δεις!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
maritca
Twilight Human
Twilight Human
maritca

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : συνηθως ειμαι στον βρικολακιασμενο κοσμο μου αλλα θα με βρειτε κ στο σουρμενα σιτι κ οπως ακουω σας τακτοποιουμε το σπιτι
Αριθμός μηνυμάτων : 93
Registration date : 19/05/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιαν 2010 - 2:36

+1 einai apisteuti sira

P.S. soz gia ta greeklish alla kati epa8e to skatenio k den allazei glossa... Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 80711
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 1251
Registration date : 02/03/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Ιαν 2010 - 20:56

Κοριτσια απ οτι ειδα καποιες εχετε διαβασει το true blood...τελειωσα τα 4 πρωτα βιβλια της σειρας που εχουν κυκλοφορησει στα ελληνικα αλλα δεν μπορω να περιμενω να βγουν τα επομενα...

Δυστυχως απο λιγο που εψαξα στο διαδικτυο δεν ειναι καθολου οργανωμενοι και ας λενε οτι εχουν αρχισει να μεταφραζουν πυρετωδως για να εχουμε τα βιβλια στα ελληνικα το συντομοτερο δυνατο...αλλα για να καταλαβετε ενω το 4ο το "νεκρος στην ληθη" ειχε βγει κανα δυο βδομαδες το σιτε τους δεν το ειχε ανακοινωσει...

Γι'αυτο θα ηθελα αν καποια εχει βρει τα βιβλια στα αγγλικα σε ηλεκτρονικη μορφη να βαλει καποιο link...ψαχνω απο το 4ο βιβλιο και μετα...η αν βρειτε πουθενα ανακοινωση για το ποτε κυκλοφορει στα ελληνικα το 5ο ας το ποσταρει καποιος...
Kristen Stewart
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kristen Stewart

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : London
Αριθμός μηνυμάτων : 894
Registration date : 04/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Ιαν 2010 - 22:28

εγω ειδα το 1ο επεισοδειο του true blood αλλα το σταματησα γιατι ειχε σεξ.βια,ναρκωτικα κλπ και δεν νομιζω να ειναι της ηλικιας μου..τεσπα ξεφυγα..αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εχει βγει ενα καινουριο βιβλιο το vampire academy,δεν το εχω διαβασει αλλα εχει παρει βραβεια και λενε οτι ειναι πολυ ωραιο...το εχει παρει η το εχει ακουστα καμια?
https://www.youtube.com/user/MsTwilight95
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Ιαν 2010 - 22:33

Το ειδα και εγω και σκεφτηκα να το παρω αλλα εκτος του οτι ακουσα απο τις περισσοτερες εδω οτι απογοητευτικαν το ειπε και η νασια που της εχω εμπιστοσυνη σε κατι τετοια....

Παρολα αυτα μπορεις να το διαβασεις και να κρινεις η ιδια...γιατι τα γουστα διαφερουν...εγω θα το διαβασω καποια στιγμη για να βγαλω τα δικα μου συμπερασματα...

Οσο για το true blood επειδη οντως μπορει να σου φανει καπως η σειρα μπορεις να την αφησει για μερικα χρονακια μετα και να διαβασεις τα βιβλια...
MIKAELLA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
MIKAELLA

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : chichester
Αριθμός μηνυμάτων : 981
Registration date : 24/02/2009

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Ιαν 2010 - 22:35

το vampire academy ενταξει δεν ειναι και απο τα σουπερ καλυτερα εμενα μου αρεσε τρ διαβαζω κ το δευτερο απο το pc Cool
eirini
Twilight Human
Twilight Human
eirini

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 6
Registration date : 03/01/2010

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Ιαν 2010 - 22:55

ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
Κοριτσια απ οτι ειδα καποιες εχετε διαβασει το true blood...τελειωσα τα 4 πρωτα βιβλια της σειρας που εχουν κυκλοφορησει στα ελληνικα αλλα δεν μπορω να περιμενω να βγουν τα επομενα...

Δυστυχως απο λιγο που εψαξα στο διαδικτυο δεν ειναι καθολου οργανωμενοι και ας λενε οτι εχουν αρχισει να μεταφραζουν πυρετωδως για να εχουμε τα βιβλια στα ελληνικα το συντομοτερο δυνατο...αλλα για να καταλαβετε ενω το 4ο το "νεκρος στην ληθη" ειχε βγει κανα δυο βδομαδες το σιτε τους δεν το ειχε ανακοινωσει...

Γι'αυτο θα ηθελα αν καποια εχει βρει τα βιβλια στα αγγλικα σε ηλεκτρονικη μορφη να βαλει καποιο link...ψαχνω απο το 4ο βιβλιο και μετα...η αν βρειτε πουθενα ανακοινωση για το ποτε κυκλοφορει στα ελληνικα το 5ο ας το ποσταρει καποιος...

Δυστυχώς για σένα είχα ένα αλλά το site έκλεισε...θα το ψάξω όμως και αν βρω κάτι θα σου πω. Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Ιαν 2010 - 22:58

Ok...σ'ευχαριστω πολυ!!!
Fotis333
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fotis333

¶ντρας Σκορπιός
Τόπος : Λαμία
Αριθμός μηνυμάτων : 993
Registration date : 03/08/2009

Forks Student Profile
Team: Wolves

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Ιαν 2010 - 22:59

Το ειδα και εγω και σκεφτηκα να το παρω αλλα εκτος του οτι ακουσα απο τις περισσοτερες εδω οτι απογοητευτικαν το ειπε και η νασια που της εχω εμπιστοσυνη σε κατι τετοια....

Παρολα αυτα μπορεις να το διαβασεις και να κρινεις η ιδια...γιατι τα γουστα διαφερουν...εγω θα το διαβασω καποια στιγμη για να βγαλω τα δικα μου συμπερασματα...

Οσο για το true blood επειδη οντως μπορει να σου φανει καπως η σειρα μπορεις να την αφησει για μερικα χρονακια μετα και να διαβασεις τα βιβλια...

Και εγώ αυτό άκουσα αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Γούστα είναι αυτά
nantiaki_twilight 4 ever
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
nantiaki_twilight 4 ever

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Verona, Italy
Αριθμός μηνυμάτων : 809
Registration date : 28/05/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 31 Ιαν 2010 - 22:15

fafoula1234 έγραψε:
διαβασα μονο το "Νεκρός στη λή8η"εντελως τυχαια και επαθα πλακα!!
Ειναι υπεροχο,ειδικα αφου ο Ερικ δεν θυμαται τπτ και ειναι τοσο γλυκουλης!!!!!!!!!!!!1
maro
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
maro

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Ρέθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 307
Registration date : 14/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 31 Ιαν 2010 - 22:39

nantiaki_twilight 4 ever έγραψε:
fafoula1234 έγραψε:
διαβασα μονο το "Νεκρός στη λή8η"εντελως τυχαια και επαθα πλακα!!
Ειναι υπεροχο,ειδικα αφου ο Ερικ δεν θυμαται τπτ και ειναι τοσο γλυκουλης!!!!!!!!!!!!1
Χθες το βράδυ τέλειωσα και το 9ο βιβλίο Dead and Gone.
Έχω πάθει πλάκα. Κυρίως με τον Έρικ. Το Νεκρός στη λήθη τοδιάβασα στα αγγλικά και είναι από τα καλύτερα.Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να περιμένω μέχρι το Μάιο που θα βγει το 10ο βιβλίο: Dead in the Family
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 1 Φεβ 2010 - 2:04

Aχ maro μου ποοοοσο σε καταλαβαινω!!!Και εγω το ιδιο περιμενω πως και πως!!!
Καλα ειναι σημειο αυτο που τελειωσε????
Να μας αφησει ετσι με την απορια????

Και εν τω μεταξυ διαβασα το 1ο κεφαλαιο που εχει κυκλοφορησει ως spoiler του 10ου βιβλιου που αναμενεται και δεν δινει σχεδον καμια σπαρταριστη πληροφορια!!!

Ουτε βλεπουμε ερικ και μπιλ!!!
Αντε να περασει ο καιρος... Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 6512

Να σε ρωτησω...ξερεις αν το 10ο ειναι το τελευταιο???
Γιατι αν ειναι να το ξερω να προετοιμαστω ψυχολογικα...
maro
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
maro

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 1 Φεβ 2010 - 13:12

Διάβασα μια συνέντευξη της Σαρλάιν Χάρις κι έλεγε κάτι για 13 βιβλία.
Οπότε ούτε με αυτό θα λυθούν όλες οι απορίες μας . Τουλάχιστον θα έχουμε κάτι να διαβάζουμε αφού έχει τελειώσει η saga. Ελπίζω μόνο ότι θα έχει πολύ πολύ Έρικ
αφού τον έχει και στο εξώφυλλο. Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 150320
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 1 Φεβ 2010 - 21:02

Στο εξωφυλλο του 10ου???Αχ μακαρι να ειναι 13...και περισσοτερα δηλαδη δεν με χαλαει...lol!

Παντως οι εκδοσεις φανταστικος κοσμος θα μας βγαλουν την πιστη μεχρι να μεταφρασουν ολα τα βιβλια...πολυ ανοργανωτοι κατα την γνωμη μου...
Το "νεκρος στην ληθη" ακομη δεν το εχουν αναρτησει στην ιστοσελιδα τους...αν δεν το βλεπαμε στα καταστηματα δεν θα ειχαμε ιδεα οτι κυκλοφορησε...
maro
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
maro

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 1 Φεβ 2010 - 21:42

Στο εξωφυλλο του 10ου???Αχ μακαρι να ειναι 13...και περισσοτερα δηλαδη δεν με χαλαει...lol!

Παντως οι εκδοσεις φανταστικος κοσμος θα μας βγαλουν την πιστη μεχρι να μεταφρασουν ολα τα βιβλια...πολυ ανοργανωτοι κατα την γνωμη μου...
Το "νεκρος στην ληθη" ακομη δεν το εχουν αναρτησει στην ιστοσελιδα τους...αν δεν το βλεπαμε στα καταστηματα δεν θα ειχαμε ιδεα οτι κυκλοφορησε...

Και η μετάφρασή τους είναι αισχρή!

Εγώ μόνο ένα διάβασα στα ελληνικά και ήταν τόσο χάλια που καταλάβαινα καλύτερα τα αγγλικά! Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 686606
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 2 Φεβ 2010 - 1:51

lol! lol! lol! !!!!Ενα δικιο το εχεις δεν μπορω να πω!!! lol! lol! lol!
ntinaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ntinaki

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3
Αριθμός μηνυμάτων : 1650
Registration date : 07/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 2 Φεβ 2010 - 11:39

εχω να προτεινω εκτος απο το twilight και το vampire diaries το οποιο εχει γινει και τηλεοπτικη επιτυχια .

σας λεω να τα διαβασετε , αλλα εγω δεν το εχω διαβασει οποτε δεν μπορω να σας πω μια γενικη ιδεα.
maritca
Twilight Human
Twilight Human
maritca

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : συνηθως ειμαι στον βρικολακιασμενο κοσμο μου αλλα θα με βρειτε κ στο σουρμενα σιτι κ οπως ακουω σας τακτοποιουμε το σπιτι

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 4 Φεβ 2010 - 15:04

εγω εχω να προτεινω το Φάβολε: τα δάκρυα της πέτρας
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 7 Φεβ 2010 - 22:01

Το σκέφτηκα και αποφάσισα να μην διαβάσω κανΈνα βιβλίο που αφορά
βρικόλακες...θέλω να εχω μόνο τον Εντουαρτ κανέναν άλλο!!!!!
Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 98735 Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 98735 Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 98735 Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 98735 Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 98735
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 7 Φεβ 2010 - 22:16

maritca έγραψε:
εγω εχω να προτεινω το Φάβολε: τα δάκρυα της πέτρας

υποθεση?
maritca
Twilight Human
Twilight Human
maritca

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 8 Φεβ 2010 - 0:01

βασικα ειναι ενας βρικολακας ο οποιος θυμαται καποια απο τα θυματα του και το πως εγιναν μετα την επισκεψη του
maro
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
maro

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 8 Φεβ 2010 - 8:52

ntinaki έγραψε:
εχω να προτεινω εκτος απο το twilight και το vampire diaries το οποιο εχει γινει και τηλεοπτικη επιτυχια .

σας λεω να τα διαβασετε , αλλα εγω δεν το εχω διαβασει οποτε δεν μπορω να σας πω μια γενικη ιδεα.

Τα 4 πρώτα βιβλία του Vampire diaries είναι ωραία . το 5ο το βαρέθηκα και δεν το τελείωσα. Χθες κατέβασα μια σειρά βιβλίων Vampire Chronicles της Anne Rice, που είναι παλίότερη από τα υπόλοιπα βιβλία με βρυκόλακες που έχω διαβάσει. Στο ένα από αυτά "Συνέντευξη με ένα βρυκόλακα" βασίστηκε και η ομώνυμη ταινία. Έχετε ακούσει κάτι για αυτά;
nantiaki_twilight 4 ever
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
nantiaki_twilight 4 ever

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Verona, Italy
Αριθμός μηνυμάτων : 809
Registration date : 28/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 2 Μαρ 2010 - 15:32

Κοιτα το νεκρος στην ληθη ειναι το αγαπημενο μου.Ειδικα μερικα σημεια του!!.....Δεν με χαλασε η μεταφραση,πανω στην λαχταρα μου να το διαβασω μονο την μεταφραση δεν προσεχα
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 3 Μαρ 2010 - 3:35

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου...και εμενα ηταν το αγαπημενο μου...μεχρι να διαβασω και τα υπολοιπα πεντε που εχουν βγει...βεβαια εξακολουθω να το λατρευω...εεε εχω και τρελη αδυναμια στον ερικ...λογικο ειναι!!!!
maro
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
maro

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία   Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 3 Μαρ 2010 - 8:48

Τον τελεταίο καιρό ψάχνω στο διαδίκτυο για άλλα βαμπιροβιβλία γιατί είναι πολύς ο καιρός μέχρι να βγει το Dead in the family , γιατί σταμάτησε πάλι το Vampire Diaries, γιατί είναι πολύς ο καιρός μέχρι τον Ιούνη ... και έχω ανακαλύψει πάρα πολλά βιβλία. Χαμός! Δεν ξέρω βέβαια τι αξίζει από αυτά . Το Vampire Academy,τη σειρά βιβλίων Anita Blake της Laurell Hamilton , τα Vampire Chronicles της Anne Rice, το A Quick Bite της Sands Lynsay. Κάποια στιγμή θα αρχίσω να διαβάζω και θα σας γράψω εντυπώσεις.

Τα σχόλια μου κορίτσια αφορούσαν το Κλαμπ των Νεκρών.Όσο για το Νεκρός στη Λήθη το διάβασα στα αγγλικά και δεν ξέρω πώς ήταν η μετάφραση.Νομίζω όμως ότι θα μπορούσα να το διαβάσω και στα ... κινέζικα . Τόσο πολύ μου άρεσε. Αλλά μάλλον και εγώ δεν είμαι και πολύ αντικειμενική λόγω Έρικ Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία - Σελίδα 4 150320

Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Vampires A-Z-
Μετάβαση σε: