| Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία | |
|
+45Bella Cullen12 twilightFOREVER katherine paru mR.Geo barbiekiller19 Dr_Rena_Hale AliceK ΕΡΗ SilverMusk Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD ntinaki maro nantiaki_twilight 4 ever Fotis333 MIKAELLA Kristen Stewart ioannaki-twilightaddicted maritca Ever eirini Edward_ Breaking_ Dawn robert 4ever Bella13 nasiatheslayer Ms Cullen evi fafoula1234 "TwilightLover" edward_20 maraki-twilightholic vantela Raven EternalQueen Velvet_Vamp scarlet rose emerald eyes WhiteQueen Rozali87 Christy Alexadruby the vampire nessie hobo Alice 49 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
eirini Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Κερατσίνι Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 03/01/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
maritca Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : συνηθως ειμαι στον βρικολακιασμενο κοσμο μου αλλα θα με βρειτε κ στο σουρμενα σιτι κ οπως ακουω σας τακτοποιουμε το σπιτι Αριθμός μηνυμάτων : 93 Registration date : 19/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Πεμ 7 Ιαν 2010 - 2:36 | |
| +1 einai apisteuti sira P.S. soz gia ta greeklish alla kati epa8e to skatenio k den allazei glossa... | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Παρ 8 Ιαν 2010 - 20:56 | |
| Κοριτσια απ οτι ειδα καποιες εχετε διαβασει το true blood...τελειωσα τα 4 πρωτα βιβλια της σειρας που εχουν κυκλοφορησει στα ελληνικα αλλα δεν μπορω να περιμενω να βγουν τα επομενα...
Δυστυχως απο λιγο που εψαξα στο διαδικτυο δεν ειναι καθολου οργανωμενοι και ας λενε οτι εχουν αρχισει να μεταφραζουν πυρετωδως για να εχουμε τα βιβλια στα ελληνικα το συντομοτερο δυνατο...αλλα για να καταλαβετε ενω το 4ο το "νεκρος στην ληθη" ειχε βγει κανα δυο βδομαδες το σιτε τους δεν το ειχε ανακοινωσει...
Γι'αυτο θα ηθελα αν καποια εχει βρει τα βιβλια στα αγγλικα σε ηλεκτρονικη μορφη να βαλει καποιο link...ψαχνω απο το 4ο βιβλιο και μετα...η αν βρειτε πουθενα ανακοινωση για το ποτε κυκλοφορει στα ελληνικα το 5ο ας το ποσταρει καποιος... | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Παρ 8 Ιαν 2010 - 22:28 | |
| εγω ειδα το 1ο επεισοδειο του true blood αλλα το σταματησα γιατι ειχε σεξ.βια,ναρκωτικα κλπ και δεν νομιζω να ειναι της ηλικιας μου..τεσπα ξεφυγα..αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εχει βγει ενα καινουριο βιβλιο το vampire academy,δεν το εχω διαβασει αλλα εχει παρει βραβεια και λενε οτι ειναι πολυ ωραιο...το εχει παρει η το εχει ακουστα καμια? | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Παρ 8 Ιαν 2010 - 22:33 | |
| Το ειδα και εγω και σκεφτηκα να το παρω αλλα εκτος του οτι ακουσα απο τις περισσοτερες εδω οτι απογοητευτικαν το ειπε και η νασια που της εχω εμπιστοσυνη σε κατι τετοια....
Παρολα αυτα μπορεις να το διαβασεις και να κρινεις η ιδια...γιατι τα γουστα διαφερουν...εγω θα το διαβασω καποια στιγμη για να βγαλω τα δικα μου συμπερασματα...
Οσο για το true blood επειδη οντως μπορει να σου φανει καπως η σειρα μπορεις να την αφησει για μερικα χρονακια μετα και να διαβασεις τα βιβλια... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Παρ 8 Ιαν 2010 - 22:35 | |
| το vampire academy ενταξει δεν ειναι και απο τα σουπερ καλυτερα εμενα μου αρεσε τρ διαβαζω κ το δευτερο απο το pc | |
|
| |
eirini Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Κερατσίνι Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 03/01/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Παρ 8 Ιαν 2010 - 22:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Παρ 8 Ιαν 2010 - 22:58 | |
| | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Παρ 8 Ιαν 2010 - 22:59 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- Το ειδα και εγω και σκεφτηκα να το παρω αλλα εκτος του οτι ακουσα απο τις περισσοτερες εδω οτι απογοητευτικαν το ειπε και η νασια που της εχω εμπιστοσυνη σε κατι τετοια....
Παρολα αυτα μπορεις να το διαβασεις και να κρινεις η ιδια...γιατι τα γουστα διαφερουν...εγω θα το διαβασω καποια στιγμη για να βγαλω τα δικα μου συμπερασματα...
Οσο για το true blood επειδη οντως μπορει να σου φανει καπως η σειρα μπορεις να την αφησει για μερικα χρονακια μετα και να διαβασεις τα βιβλια... Και εγώ αυτό άκουσα αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Γούστα είναι αυτά | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 31 Ιαν 2010 - 22:15 | |
| - fafoula1234 έγραψε:
- αν κρίνω από την σειρά (true blood) τα βιβλία πρέπει να είναι τέλεια!!!
διαβασα μονο το "Νεκρός στη λή8η"εντελως τυχαια και επαθα πλακα!! Ειναι υπεροχο,ειδικα αφου ο Ερικ δεν θυμαται τπτ και ειναι τοσο γλυκουλης!!!!!!!!!!!!1 | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 31 Ιαν 2010 - 22:39 | |
| - nantiaki_twilight 4 ever έγραψε:
- fafoula1234 έγραψε:
- αν κρίνω από την σειρά (true blood) τα βιβλία πρέπει να είναι τέλεια!!!
διαβασα μονο το "Νεκρός στη λή8η"εντελως τυχαια και επαθα πλακα!! Ειναι υπεροχο,ειδικα αφου ο Ερικ δεν θυμαται τπτ και ειναι τοσο γλυκουλης!!!!!!!!!!!!1 Χθες το βράδυ τέλειωσα και το 9ο βιβλίο Dead and Gone. Έχω πάθει πλάκα. Κυρίως με τον Έρικ. Το Νεκρός στη λήθη τοδιάβασα στα αγγλικά και είναι από τα καλύτερα.Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να περιμένω μέχρι το Μάιο που θα βγει το 10ο βιβλίο: Dead in the Family | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 1 Φεβ 2010 - 2:04 | |
| Aχ maro μου ποοοοσο σε καταλαβαινω!!!Και εγω το ιδιο περιμενω πως και πως!!! Καλα ειναι σημειο αυτο που τελειωσε???? Να μας αφησει ετσι με την απορια???? Και εν τω μεταξυ διαβασα το 1ο κεφαλαιο που εχει κυκλοφορησει ως spoiler του 10ου βιβλιου που αναμενεται και δεν δινει σχεδον καμια σπαρταριστη πληροφορια!!! Ουτε βλεπουμε ερικ και μπιλ!!! Αντε να περασει ο καιρος... Να σε ρωτησω...ξερεις αν το 10ο ειναι το τελευταιο??? Γιατι αν ειναι να το ξερω να προετοιμαστω ψυχολογικα... | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 1 Φεβ 2010 - 13:12 | |
| Διάβασα μια συνέντευξη της Σαρλάιν Χάρις κι έλεγε κάτι για 13 βιβλία. Οπότε ούτε με αυτό θα λυθούν όλες οι απορίες μας . Τουλάχιστον θα έχουμε κάτι να διαβάζουμε αφού έχει τελειώσει η saga. Ελπίζω μόνο ότι θα έχει πολύ πολύ Έρικ αφού τον έχει και στο εξώφυλλο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 1 Φεβ 2010 - 21:02 | |
| Στο εξωφυλλο του 10ου???Αχ μακαρι να ειναι 13...και περισσοτερα δηλαδη δεν με χαλαει... Παντως οι εκδοσεις φανταστικος κοσμος θα μας βγαλουν την πιστη μεχρι να μεταφρασουν ολα τα βιβλια...πολυ ανοργανωτοι κατα την γνωμη μου... Το "νεκρος στην ληθη" ακομη δεν το εχουν αναρτησει στην ιστοσελιδα τους...αν δεν το βλεπαμε στα καταστηματα δεν θα ειχαμε ιδεα οτι κυκλοφορησε... | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 1 Φεβ 2010 - 21:42 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- Στο εξωφυλλο του 10ου???Αχ μακαρι να ειναι 13...και περισσοτερα δηλαδη δεν με χαλαει...
Παντως οι εκδοσεις φανταστικος κοσμος θα μας βγαλουν την πιστη μεχρι να μεταφρασουν ολα τα βιβλια...πολυ ανοργανωτοι κατα την γνωμη μου... Το "νεκρος στην ληθη" ακομη δεν το εχουν αναρτησει στην ιστοσελιδα τους...αν δεν το βλεπαμε στα καταστηματα δεν θα ειχαμε ιδεα οτι κυκλοφορησε... Και η μετάφρασή τους είναι αισχρή! Εγώ μόνο ένα διάβασα στα ελληνικά και ήταν τόσο χάλια που καταλάβαινα καλύτερα τα αγγλικά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Τρι 2 Φεβ 2010 - 1:51 | |
| | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Τρι 2 Φεβ 2010 - 11:39 | |
| εχω να προτεινω εκτος απο το twilight και το vampire diaries το οποιο εχει γινει και τηλεοπτικη επιτυχια .
σας λεω να τα διαβασετε , αλλα εγω δεν το εχω διαβασει οποτε δεν μπορω να σας πω μια γενικη ιδεα. | |
|
| |
maritca Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : συνηθως ειμαι στον βρικολακιασμενο κοσμο μου αλλα θα με βρειτε κ στο σουρμενα σιτι κ οπως ακουω σας τακτοποιουμε το σπιτι Αριθμός μηνυμάτων : 93 Registration date : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Πεμ 4 Φεβ 2010 - 15:04 | |
| εγω εχω να προτεινω το Φάβολε: τα δάκρυα της πέτρας | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 7 Φεβ 2010 - 22:01 | |
| | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Κυρ 7 Φεβ 2010 - 22:16 | |
| - maritca έγραψε:
- εγω εχω να προτεινω το Φάβολε: τα δάκρυα της πέτρας
υποθεση? | |
|
| |
maritca Twilight Human
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 8 Φεβ 2010 - 0:01 | |
| βασικα ειναι ενας βρικολακας ο οποιος θυμαται καποια απο τα θυματα του και το πως εγιναν μετα την επισκεψη του | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Δευ 8 Φεβ 2010 - 8:52 | |
| - ntinaki έγραψε:
- εχω να προτεινω εκτος απο το twilight και το vampire diaries το οποιο εχει γινει και τηλεοπτικη επιτυχια .
σας λεω να τα διαβασετε , αλλα εγω δεν το εχω διαβασει οποτε δεν μπορω να σας πω μια γενικη ιδεα. Τα 4 πρώτα βιβλία του Vampire diaries είναι ωραία . το 5ο το βαρέθηκα και δεν το τελείωσα. Χθες κατέβασα μια σειρά βιβλίων Vampire Chronicles της Anne Rice, που είναι παλίότερη από τα υπόλοιπα βιβλία με βρυκόλακες που έχω διαβάσει. Στο ένα από αυτά "Συνέντευξη με ένα βρυκόλακα" βασίστηκε και η ομώνυμη ταινία. Έχετε ακούσει κάτι για αυτά; | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Τρι 2 Μαρ 2010 - 15:32 | |
| Κοιτα το νεκρος στην ληθη ειναι το αγαπημενο μου.Ειδικα μερικα σημεια του!!.....Δεν με χαλασε η μεταφραση,πανω στην λαχταρα μου να το διαβασω μονο την μεταφραση δεν προσεχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Τετ 3 Μαρ 2010 - 3:35 | |
| Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου...και εμενα ηταν το αγαπημενο μου...μεχρι να διαβασω και τα υπολοιπα πεντε που εχουν βγει...βεβαια εξακολουθω να το λατρευω...εεε εχω και τρελη αδυναμια στον ερικ...λογικο ειναι!!!! | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία Τετ 3 Μαρ 2010 - 8:48 | |
| Τον τελεταίο καιρό ψάχνω στο διαδίκτυο για άλλα βαμπιροβιβλία γιατί είναι πολύς ο καιρός μέχρι να βγει το Dead in the family , γιατί σταμάτησε πάλι το Vampire Diaries, γιατί είναι πολύς ο καιρός μέχρι τον Ιούνη ... και έχω ανακαλύψει πάρα πολλά βιβλία. Χαμός! Δεν ξέρω βέβαια τι αξίζει από αυτά . Το Vampire Academy,τη σειρά βιβλίων Anita Blake της Laurell Hamilton , τα Vampire Chronicles της Anne Rice, το A Quick Bite της Sands Lynsay. Κάποια στιγμή θα αρχίσω να διαβάζω και θα σας γράψω εντυπώσεις. Τα σχόλια μου κορίτσια αφορούσαν το Κλαμπ των Νεκρών.Όσο για το Νεκρός στη Λήθη το διάβασα στα αγγλικά και δεν ξέρω πώς ήταν η μετάφραση.Νομίζω όμως ότι θα μπορούσα να το διαβάσω και στα ... κινέζικα . Τόσο πολύ μου άρεσε. Αλλά μάλλον και εγώ δεν είμαι και πολύ αντικειμενική λόγω Έρικ | |
|
| |
| Προτεινόμενα Βαμπιροβιβλία | |
|