| Απο που μας βρηκατε??? | |
|
+165maria_likofos georgia_15 ms. teylor lautner Dalia peby pitsiriki Bitten Pillows tasos mayia!!! kati Kallia Cullen evi panagiota Teodan ororo Bella Marie Swan vasia bReakDowN-Mark ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 eleanna Paula Escebal Kornilia PattinsonCullen Nick Cullen eya82 Bernet vickaki artdem Anactaciaa_Rosetta Cullen Stella Sunlight LadyTaniaXd Emmy annaval jennypara sandra21 Rosemarie Cullen $ofi@ + Edward mpellanti21 i love edward 2 dmant89 twi-Lydia Evans wolf_girl eirinoula esme aLmOsT_nOrMaL olgaa mayia Isabela Cullen lia cullen ed<3 gwgwka Eddie_Cullen AliceK MyrtoCullen Wonder Afelop vampir0ua JuliaCullen Edwart anastasia_1992 paru sourini dimitroula-robsessed vikaki21 Mrs Edward Cullen athina Lizzy Cullen pink GIOTA CULLEN kristen(a) mara30 *evdokia* Mary Alice Brandon Dr_Rena_Hale niki elsa Vampi AST VLaSia =) a.aggelina din@ki Bella + Edward love edward cullen Twilight girl-maniac Elenaki123408 ~!Cristi!~ Lancelot Μαργαριτα Ashley Greene dani patrick RafaelaVolturi Alexandroula tina cullen zoez94 rozelitsa konstantia crazy linalice Εστελλα Καλεν Edward_ Breaking_ Dawn alice cullen! Strider Cullen jolene Edbel fafoula1234 vampiroula volturi girl Dr. Thodoran Cullen OnirodamastHs breeze of wolf lena magica EVA!!! CaBaaL Natali Cullen ..::Rikku::.. T-NM-E-BD elizaki :P Mrs.Cullen christi_twilight Vampire_1 liza Nemesis Of Bellin jenaki geoghost barbie_girl alikixa Kristen Stewart RobertForLife silenceprincess Fotis333 thomi puremetall alicecullen27 ren4itoy @Dark_Lord@ ~Rob-Patty~ Alexadruby the vampire Georgia P. C mR.Geo LizCullen WhiteQueen Renesmee C. CHE GUEVARA (anna) ΕΡΗ hiddenfantasy M@rIa bloody swan Zafrina Ms Cullen Bella13 BELLA MARIE !~Twilighter~! annabell Melia SilverMusk kanty Isabella21 scarlet rose sunrise angepsi dolores!! nasiatheslayer April 169 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 23 Ιουν 2009 - 23:36 | |
| Να πω, να πω?????!!! Εγω ήμουν απο τα μελη στο official forum της platypus αλλα το εκλεισαν (ακομα το θυμαμαι και συγχιζομαι... ) αλλα ειχα κρατησει επαφη με τα κοιτσια και μεταφερθηκαμε ομαδικως εδω! | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 23 Ιουν 2009 - 23:38 | |
| εγω σας βρηκα απο το google!!!!πατησα breaking dawn και σας βρηκα!!!! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 23 Ιουν 2009 - 23:39 | |
| εγω παιδια μου σας βρηκα ενα πρωινο του γεναρη ειχα δει μολις την ταινια και ημουν απελπισμενη να μαθω και αλλες πληροφοριες οποτe κατεφυγα στη λυση του ιντερνετ να ναι καλα το google που με οδηγησε στο φορουμ γτ παιδια η αληθεια ειναι οτι δεν παλευοταν η κατασταση με τπτ!!!!!!!! ειδικα τον πρωτο καιρο ευτυχως που σας βρηκα!!!!!! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 23 Ιουν 2009 - 23:39 | |
| α εγω δεν ειχα ιδεα οτι υπηρχε αυτο το φορουμ αλλα τυχαια μια μερα πατησα στο google μεταφραση midnight sun (γιατι ηθελα να το διαβασω μεταφρασμενο και ηλπιζα πως καποιος θα το ειχε μεταφραση, να'ναι καλα η Νασσια) και μου εβγαλε το φορουμ αλλα μου ελεγε οτι επρεπε να γραφτω για να το διαβασω και ετσι γραφτικα μονο για να διαβασω στα ελληνικα το MS αλλα μετα κολλησα και εδω ειμαι ακομα κολλημενη. Ετσι μπηκα εγω στην παρεα | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| |
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 23 Ιουν 2009 - 23:49 | |
| Κι εμένα η ιστορία μου παρόμοια με της scarlet είναι!!! Είδα την ταινία 13/1, διάβασα το Λυκόφως κ τη Νέα Σελήνη κ όταν τελείωσε η εξεταστική μ έκανα εκείνη την αναζήτηση στο google, διάβασα για λίγο τα διάφορα topic κ αποφάσισα να γραφτώ κ τσουπ, να'μαι!!!! | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 24 Ιουν 2009 - 0:33 | |
| κι εγω μια απο τα ιδια...ηθελα να μαθαινω συνεχως νεοτερα για το twilight, τους ηθοποιους κι οποτε πληκρολογουσα κατι στο google με εβγαζε εδω. ετσι αποφασισα να γινω μελος κι εκανα πολυ καλα γιατι νιωθω σα να βρισκομαι στο "σπιτι του twilight"!!! με κανει να αισθανομαι τελεια εδω μεσα... | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 24 Ιουν 2009 - 10:58 | |
| Λοιπόν εγώ πορωμένη καθώς ήμουν όχι τόσο με την ταινία (τουλάχιστον τον πρώτο καιρό και με εξαίρεση τον Ρομπ) όσο με τα βιβλία έψαχνα στο Google οτιδήποτε είχε σχέση με το Τwilight και μετά από κάμποσες διευθύνσης φόρουμ του εξωτερικού, σκάει μύτη και το δικό μας. Περιττό να πω την χαρά που ένιωσα όταν κατάλαβα ότι δεν ήμουν η μόνη που είχα τρελαθεί με την συγκεκριμένη τετραλογία και που επιτέλους βρήκα και κάποιους άλλους που να με καταλαβαίνουν και να μην με θεωρούν τρελή κια παλαβή. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τα κορίτσια που επέμεναν να διαβάσω τα επόμενα βιβλία τα οποία δεν είχαν βγει ακόμα στα ελληνικά, στα αγγλικά. Είχαν πραγματικά δίκιο ότι θα μπορούσα να το κάνω και ότι δεν θα με απογοήτευε με τίποτα η συνέχεια. Αν και είχα φάει μεγάλη φρίκη στην έκλειψη. Τεσπά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά κορίτσια που ανοίξατε αυτό το φόρουμ για όλες και όλους τους τρελαμένους!!!! | |
|
| |
Melia New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 119 Registration date : 22/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 24 Ιουν 2009 - 11:07 | |
| | |
|
| |
annabell Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 24 Ιουν 2009 - 11:13 | |
| εγω παλι με το που ειδα την ταινια τρεαλαθηκα τοσο πολυ με το στορυ της ταινια και αρχισα να ψαχνομαι....δεν ειχα ιδεα οτι ηταν βιβλια και ποσο μαλλον τετραλογια...οταν το εμαθα δε πεταξα απο τη χαρα μου γιατι δεν θα εμενα μονο στη πρωτη ταινια αλλα θα υπηρχε και συνεχεια και μεσα απο τα βιβλια που θα διαβαζα και απο τις επομενες ταινιες... Ετσι λοιπον με το που ειδα την ταινια αρχισα να ψαχνομαι στο google και επεσα πανω στο φορουμ....αρχισα να διαβαζω μια συζητηση οπως αυτες που κανουμε και για καλη μου τυχη πετυχα το mail της whitequeen...Kατευθειαν της εστειλα μνμ και η Μαρια μου απαντησε αμεσως.... (Α ρε Μαρια...ακομα εχω τα mail σου.... )...τις εκανα παρα πολες ερωτησεισ και οι απαντησεις της με εκανα ακομα περισσοτερο να μου αρεσει το twilight saga.... Ετσι μου προτεινε αυτο το φορουμ και αμεσως γραφτηκα και μπηκα σε αυτη την ωραια παρεα... Οποτε πρεπει να ευχαριστησω για ενα μερος της συμμετοχης μου εδω την Μαρια (whitequeen) | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 24 Ιουν 2009 - 14:51 | |
| Λοιπόν.. ήρθε η ώρα να πω κι εγώ την ιστορία για την ανακάλυψη του forum.. Ηταν 22/04/2009. Μετά από 4 μήνες που είχαν περάσει από τότε που είδα την ταινία, - Σπόιλερ:
(10/1-είχα πρήξει τις φίλες μου να πάμε να τη δούμε!! Δεν ήξερα ούτε τα βιβλία, ούτε ποιοι ηθοποιοί παίζουν, μόνο ότι ήταν μια απαγορευμένη ιστορία αγάπης θνητής-βρικόλακα!)
και είχα πάρει τα βιβλία, όπως έψαχνα για bella and edward στο google (καθημερινή ασχολία, ήταν και οι διακοπές του Πάσχα), έπεσα πάνω στο αξιαγάπητο forum μας.. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ! Μπήκα λίγο στις συζητήσεις ( ) και είδα τα θέματα και, χωρίς 2η σκέψη.. ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ!!! Από τότε.. Συνέχεια εδώ είμαι!!! Και, απότι βλέπω.. είμαστε μια μεγάλη, συμπαθητική παρέα!!! Luv u guys!!! Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να βρω κάποιους να μοιράζομαι το κόλλημα μου με το Twilight saga..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την !~Twilighter~! στις Τρι 4 Αυγ 2009 - 12:00, 1 φορά | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 24 Ιουν 2009 - 15:50 | |
| καλε εμενα η εσμι πλην βασια πλην april με εβαλε!!!! δηλαδη μιλαγαμε στο μσν και μ στελνει το λινκ...δεν ξαναβγηκα...αυτο λεω μονο...τα σχολια δικα σας..εγω ζω και ευχαριστω την μητερα για το inviting!!! | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 24 Ιουν 2009 - 16:07 | |
| | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 24 Ιουν 2009 - 20:15 | |
| | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 24 Ιουν 2009 - 20:22 | |
| Λοιπον,εγω κατα τυχη το βρηκα γυρω στο Μαη οταν εψαχνα να κανω updates στο σαιτ μου....μου αρεσε...ειναι ελληνικο και ετσι κολλησα!!!!! | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Παρ 26 Ιουν 2009 - 0:12 | |
| Υστερα απο την ταινια twilight που ειδα στο σινεμα και στο διαφημιστικο εντυπο καθως βγηκα απο την αιθουσα επαθα εμμονη. Το εντυπο με βοηθησε να βρω ιστοσελιδες σχετικα με το Λυκοφως.Μεχρι laptop και internet απεκτεισα και ετσι ξαφνικα μια μερα εντοπισα το forum και μαρεσει πολυ που ξερω οτι υπαρχουν και αλλες που μοιραζομαστε το ιδιο παθος. ΛΑΤΡΕΥΩ TWILIGHT | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Παρ 26 Ιουν 2009 - 2:27 | |
| Λοιπον μια μερα μετα την τεραστια ποροση που ειχα παθει επειδη μολις ειχα διαβασει το Λυκοφως, εκατσα σαν μανιακη δεν ηξερα και εγω η ιδια τη εψαχνα, απλος να βρω οτι εχει σχεση. Να πω οτι σπανια οταν κανω αναζητησεις στο Google,προχαραω πανω απο 2 σελιδες το πολλη.Αλλα εκεινη την μερα προχωρισα( ευτηχως ) και τσουπ σας βρηκα.Χωρις να το σκευτω γραφτηκα και αρχισα το μπλα μπλα. Και νιωθω οτι εχω βρει της αδερφες ψυχες μου... . | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Παρ 26 Ιουν 2009 - 13:19 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Παρ 26 Ιουν 2009 - 13:31 | |
| εγω κοριτσια μου ειδα πρωτα την ταινια και υστερα πηρα τα βιβλια στα χερια μου.αφου τα διαβασα και ειχα παθει ενα ειδος εξαρτησης αρχισα να ψαχνω σαν την τρελλη για ολο και περισσοτερες πληροφοριες στο ιντερνετ.και επεσα πανω σε εσας!και απο τοτε βρηκα λιγο την ηρεμια μου!!ειναι μεγαλη ανακουφιση να βλεπεις οτι δεν εισαι η μονη κολλημενη! | |
|
| |
CHE GUEVARA (anna) New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : HRAKLEIO Αριθμός μηνυμάτων : 123 Registration date : 12/06/2009
| |
| |
Renesmee C. Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 27/06/2009
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 27 Ιουν 2009 - 12:01 | |
| Hello! Είμαι καινούργια εδώ (1ο post! Yay!). Λοιπόν, είμαι κολλημένη το τελευταίο τρίμηνο. Είμαι μέλος σε ένα μεγάλο Αμερικάνικο forum ήδη αλλά έψαχνα και ένα ελληνικό να δω και την εγχώρια τρέλα! Και σας βρήκα εντελώς τυχαία χθες που έψαχνα στο Google κάτι για τον Pattinson! Αυτά... Ελπίζω να τα λέμε συχνά στα boards! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 27 Ιουν 2009 - 15:55 | |
| Εδώ και λίγες μέρες που είδα ότι έχετε φτιάξει αυτό το τόπικ σκέφτομαι ότι ουσιαστικά δεν έχω πει ποτέ πως περίπου δημιουργήθηκε αυτό το φόρουμ. Νομίζω λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να πω δύο λογάκια. Στις 16 Αυγούστου του 2008 έπιασα για πρώτη φορά το Twilight στα χέρια μου... Έχω ξαναπεί πόσο λίγο χρόνο χρειάστηκα για να το διαβάσω καθώς και το πόσο γρήγορα έτρεξα να βρω και να διαβάσω τα επόμενα βιβλία στα αγγλικά. Από τις πρώτες μέρες λοιπόν άρχισε να τριγυρνάει στο μυαλό μου το ενδεχόμενο ενός φόρου. Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να έβρισκα ένα Ελληνικό φόρουμ για να μοιραστώ την αγάπη μου με άλλους. Τότε ακόμα το Λυκόφως δεν ήταν πολύ γνωστό στην χώρα μας νομίζω. Ήταν θέμα τύχης να το έχει διαβάσει κάποιος ή η πρόταση γινόταν από κάποιον που το είχε διαβάσει και έτσι ξεκινούσε κανείς να το διαβάσει. Εγώ φυσικά έτρεξα να πείσω κι άλλους και θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα βράδυ μίας παρέας τριών ατόμων, εμένα τον Moonlight Lover και την Claire De Lune που συζητάγαμε ότι σίγουρα θα γινόταν επιτυχία και πως με την ταινία που θα έβγαινε μετά από μερικούς μήνες θα διαδιδόταν σίγουρα και θα το μάθαιναν όλοι! Από εκείνο κιόλας το βράδυ συζητάγαμε σοβαρά για τη δημιουργία ενός φόρουμ. Στην αρχή σκεφτήκαμε να ρωτήσουμε τιμές ώστε να το κάναμε σωστά και να είχαμε έναν σοβαρό server με υποστήριξη. Όταν ρώτησα όμως δύο, τρεις πηγές που ήξερα τα ποσά ήταν αστρονομικά... Έτσι κατά τύχη και ψάξιμο στο ψάξιμο είπα να δοκιμάσω την τύχη μου σε έναν free server. Τις πρώτες μέρες δημιουργίας του φόρουμ, τα μέλη ήταν ελάχιστα και εγώ πειραματιζόμουν σε άκαρπες δοκιμές ώστε να φτιάξω banner της προκοπής με μεγάλη αποτυχία! Είδα και απόειδα και είχα φάει μεγάλη απογοήτευση. Πάνω στην απογοήτευση μου ήρθε ένα mail από την Πλατύπους ότι ο εκδοτικός οίκος είχε φτιάξει ένα φόρουμ για τη σειρά και με προσκαλούσαν. Παραδέχομαι ότι τότε, κατά κάποιο τρόπο, ανακουφίστηκα. Σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερο να πάω στο φόρουμ των εκδόσεων και να αφήσω κατά μέρος τα σχέδια για τη δημιουργία φόρουμ. Στ' αλήθεια έτσι και έγινε. Γράφτηκα στο φόρουμ των εκδόσεων και εκεί συνάντησα αμέσως κι άλλο κόσμο που είχε το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για τη σειρά με εμένα. Όμως τα πράγματα εκεί δεν ήταν ακριβώς όπως τα θέλαμε. Η διαχείρηση της Πλατύπους ήταν λίγο περίεργη. Και σαν να μην έφτανε αυτό τελικά με τα πολλά, η Πλατύπους αποφάσισε να κλείσει το φόρουμ. Έτσι ένας σεβαστός αριθμός ανθρώπων που είχαν γνωριστεί εκεί βγήκε στον δρόμο... Τότε σκέφτηκα να προτείνω να χρησιμοποιήσουμε το φόρουμ που είχα δημιουργήσει πριν λίγο καιρό ώστε να μη χαθούμε. Ευτυχώς είχαμε αλλάξει msn με τη Darkbella, τη Νάσια, τη Velvet Vamp, τη hobo και άλλους και σιγά, σιγά, η μικρή παρέα μαζεύτηκε εδώ! Η morticia και στη συνέχεια η Darkbella έκαναν το φόρουμ αγνώριστο! Κάτι που εμένα με παίδευε και είχε καταντήσει πονοκέφαλος τα κορίτσια το έλυσαν αμέσως! Και κάπως έτσι, γύρω στα τέλη του Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη μπορώ να πω ότι ουσιαστικά γεννήθηκε αυτό το φόρουμ. Στην αρχή ήμασταν λίγοι βέβαια αλλά μετά που βγήκε η ταινία αρχίσαμε να μαζευόμαστε όλο και περισσότεροι! Υποθέτω ότι τη συνέχεια την ξέρετε. Τώρα το μόνο που μένει είναι να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που συμμετέχετε στο φόρουμ μας. Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή όλων σας. Χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε αυτό το φόρουμ. | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 27 Ιουν 2009 - 22:10 | |
| Απο την Νασια! Μιλουσαμε και μου ειχε πει πως υπαρχει αυτο το φορομυ που ανανεωνεται συνεχεια και εγινα μελος! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Δευ 29 Ιουν 2009 - 12:02 | |
| Moυ είπε ένα παιδί οτι θα κάνει διαφήμηση το φόρουμ μου σε ένα άλλο και του λέω σε ποιό;Και να με...Τελικά έγινα μέλος... | |
|
| |
| Απο που μας βρηκατε??? | |
|