| Απο που μας βρηκατε??? | |
|
+165maria_likofos georgia_15 ms. teylor lautner Dalia peby pitsiriki Bitten Pillows tasos mayia!!! kati Kallia Cullen evi panagiota Teodan ororo Bella Marie Swan vasia bReakDowN-Mark ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 eleanna Paula Escebal Kornilia PattinsonCullen Nick Cullen eya82 Bernet vickaki artdem Anactaciaa_Rosetta Cullen Stella Sunlight LadyTaniaXd Emmy annaval jennypara sandra21 Rosemarie Cullen $ofi@ + Edward mpellanti21 i love edward 2 dmant89 twi-Lydia Evans wolf_girl eirinoula esme aLmOsT_nOrMaL olgaa mayia Isabela Cullen lia cullen ed<3 gwgwka Eddie_Cullen AliceK MyrtoCullen Wonder Afelop vampir0ua JuliaCullen Edwart anastasia_1992 paru sourini dimitroula-robsessed vikaki21 Mrs Edward Cullen athina Lizzy Cullen pink GIOTA CULLEN kristen(a) mara30 *evdokia* Mary Alice Brandon Dr_Rena_Hale niki elsa Vampi AST VLaSia =) a.aggelina din@ki Bella + Edward love edward cullen Twilight girl-maniac Elenaki123408 ~!Cristi!~ Lancelot Μαργαριτα Ashley Greene dani patrick RafaelaVolturi Alexandroula tina cullen zoez94 rozelitsa konstantia crazy linalice Εστελλα Καλεν Edward_ Breaking_ Dawn alice cullen! Strider Cullen jolene Edbel fafoula1234 vampiroula volturi girl Dr. Thodoran Cullen OnirodamastHs breeze of wolf lena magica EVA!!! CaBaaL Natali Cullen ..::Rikku::.. T-NM-E-BD elizaki :P Mrs.Cullen christi_twilight Vampire_1 liza Nemesis Of Bellin jenaki geoghost barbie_girl alikixa Kristen Stewart RobertForLife silenceprincess Fotis333 thomi puremetall alicecullen27 ren4itoy @Dark_Lord@ ~Rob-Patty~ Alexadruby the vampire Georgia P. C mR.Geo LizCullen WhiteQueen Renesmee C. CHE GUEVARA (anna) ΕΡΗ hiddenfantasy M@rIa bloody swan Zafrina Ms Cullen Bella13 BELLA MARIE !~Twilighter~! annabell Melia SilverMusk kanty Isabella21 scarlet rose sunrise angepsi dolores!! nasiatheslayer April 169 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mary Alice Brandon Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Ξανθη Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 04/01/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Δευ 4 Ιαν 2010 - 1:13 | |
| Απο ενα παιδι που ειναι μελος και στο δικο μου το φορουμ... δεν ξερω με τι ονομα κυκλοφορει εδω μεσα... Γιωργακη που εισαι? | |
|
| |
*evdokia* Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Ξάνθη Αριθμός μηνυμάτων : 85 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Κυρ 10 Ιαν 2010 - 22:49 | |
| και εγω σαν την niki... εψαχνα μεταφραση του midnight sun (επειδη με τα αγγλικα δεν βλεπαμε προκοπη...) και το μονο site που βρηκα ηταν αυτο.... και μου αρεσε... και να 'μαι!!! | |
|
| |
mara30 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 12 Ιαν 2010 - 20:22 | |
| Γειά σας,εγώ τυχαία βρήκα το forum ,όταν έψαχνα για νέα της ταινίας και με μεγάλη έκπληξη είδα ότι δεν είμαι η μόνη που έχει τρελαθεί τελείως με τα βιβλία και την ταινεία.Τέλειο!!!!!!! | |
|
| |
kristen(a) Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Iraklio Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 04/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
GIOTA CULLEN Twilight Human
Τόπος : Forks -θα θελα!!! Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 14/01/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Πεμ 14 Ιαν 2010 - 23:43 | |
| Το TWILIGHT SAGA μπηκε στη ζωη μου πριν 2 εβδομαδες.. ναι καλα ακουσατε!Απο τοτε δεν ζω εδω αλλα στο Forks!Mεσα σε αυτο το διαστημα ειδα αμετρητες φορες τις ταινιες και διαβασα και τα 4μιση βιβλια σαν νερακι!Εγινα λιγο PSYCHO οφειλω να ομολογεισω με το θεμα και εψαχνα παντου στο GOOGLE για πληροφοριες,κριτικες ,φωτο,Ssoundtrack κλπ και ετσι επεσα πανω σε σας!!!! Γοητευμενη... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Παρ 22 Ιαν 2010 - 19:24 | |
| Εγω εψαχνα στο google για δια φορα teasers και treilers και κατα λάθος σας πέτυχα! Απο τοτε εμπαινα σχεδον καθε μερα για να μάθω τα νέα του ROB και του NEW MOON. Αρκετούς μήνες μετά αποφάσισα οτι επρεπε να γίνω μέλος της ΘΕΟΤΡΕΛΗΣ (ΓΙΑ ΤΟ TWILIGHT) ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Παρ 22 Ιαν 2010 - 19:38 | |
| Εγω βασικα εψαχνα για να βρω το midnight sun γιατι δεν μου το εβγαζε στο site της stephenie και ειδα οτι εδω εχει τη μεταφραση!!!Και φυσικα εγινα μελος κατευθειαν, γιατι ηθελα να εχω επικοινωνια με αλλες πορωμενες σαν εμενα, αλλα και για να εχω επικοινωνια με Ελλαδα γενικοτερα!!! | |
|
| |
Mrs Edward Cullen Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 62 Registration date : 28/01/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Πεμ 28 Ιαν 2010 - 13:44 | |
| και εγω ειχα βαρεθει να ψαχνω σε αγγλικα σαιτ και ετσι ειπα να βρω ενα ελληνικο φορουμ με το λυκοφως..και ετσι σας βρηκα!!!!!!1 | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 6 Φεβ 2010 - 18:28 | |
| Λοιπον εγω σας βρηκα οταν εψαχνα απελπισμενα για την μεταφραση του midnight sun...και απο τοτε | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 6 Φεβ 2010 - 20:37 | |
| ουάου... και εγώ όταν είχα γραφτεί εδώ, έτσι το είχα βρει... είχα γράψει στο google "greek translation - midnight sun" και είχα βρει το φόρουμ... | |
|
| |
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 6 Φεβ 2010 - 21:49 | |
| Μερικες μερες αφοτου αρχισα να ενθουσιαζομαι με την saga,η ξαδελφη μου(ioannaki-twilightaddicted)μου ειπε ενθουσιασμενη για το φορουμ!!! Το ειχε μολις βρει ψαχνοντας ωρες για φωτος,βιντεο κτλ. και ηταν πολυ χαρουμενη!!!Θυμαμαι οτι τους πρωτους μηνες που ειχε γραφτει ημασταν απο το πρωι μεχρι το βραδυ μεσα και την παρακολουθουσα που μιλουσε μ'εσας και που κατεβαζε κατεβαζε πραγματα και τελειωμο δεν ειχαν!!! Ετσι λοιπον μετα απο ποοοολυ καιρο που λεω θα μπω να γινω μελος τα καταφερα και ετσι ειμαι και εγω μελος της καταπληκτικης αυτης παρεας και του καλυτερου ελληνικου φορουμ για την saga!!! | |
|
| |
sourini Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 25 Registration date : 07/02/2010
| |
| |
paru New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 120 Registration date : 31/01/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 13 Φεβ 2010 - 19:52 | |
| εγω εψαχνα για την χαραυγη πολυ καιρο πριν οταν ειχα πρωτοβρει το φορουμ... αλλα τωρα το ξαναβρηκα απο μια αναφορα στο fanfiction.net και μετα στο facebook | |
|
| |
anastasia_1992 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 127 Registration date : 24/12/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Κυρ 21 Φεβ 2010 - 0:51 | |
| εμένα μια φίλη μου έστειλε τον link για να δω τη μεταφραση του midnight sun και τότε έγινα μέλος | |
|
| |
Edwart Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Κατερινη Αριθμός μηνυμάτων : 75 Registration date : 07/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Κυρ 21 Φεβ 2010 - 12:42 | |
| Εγω το ανακαλυψα τυχαια στο περιοδικο κατερινα | |
|
| |
JuliaCullen New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : In Edwards hug.. Αριθμός μηνυμάτων : 198 Registration date : 16/02/2010
| |
| |
vampir0ua Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Cyprus Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 25/02/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Πεμ 25 Φεβ 2010 - 17:14 | |
| ego sas vrika otan kitaza gia to vivlio 'vampire academy' sovara to site ine telio=D
Edit by emerald eyes: Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως εδώ γράφουμε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Αποτελεί βασικό κανόνα. Καλά ποστ! | |
|
| |
Afelop New Moon Victim
Ηλικία : 39 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 241 Registration date : 06/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 6 Μαρ 2010 - 20:18 | |
| anakalipsa to forum 's ena blog gia to twilight, pou eixe polla forums. thetiko to oti iparxei k ena ellinko forum, an ipothesoume oti to twilight saga den eiani toso megalo edw oso s alles xwres..
edit by ΕΡΗ:Θα σε παρακαλουσα να γραφεις μονο με ελληνικα τα greeklish απαγορευονται.επομενα ποστ θα διαγραφουν! | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 16 Μαρ 2010 - 23:08 | |
| Εγω βρηκα το forum τελειως μα τελειως καταλαθος...!!!εψαχνα διαφορες πληροφοριες για το midnight sun στο google και αυτο με οδηγησε σε αυτο το forum!!!!τρελαθηκα μολις καταλαβα τι γινεται εδω....και φυσικα εγινα κατευθειαν μελος..χωρισ δευτερη σκεψη....!!!! | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Παρ 19 Μαρ 2010 - 20:35 | |
| απο το google πατησα ελληνικο forum twilight και βρηκα αυτο! | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Παρ 19 Μαρ 2010 - 20:45 | |
| προσωπικα το βρηκα ψαχνοντας για Μεταφραση του Midnight sun!!! Ηταν το μοναδικο Forum που μπορεσα να βρω οτι ηθελα!!! Πληροφοριες κτλ!!! | |
|
| |
Eddie_Cullen Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 15/03/2010
| |
| |
gwgwka Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 21/03/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Πεμ 25 Μαρ 2010 - 18:00 | |
| Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά Έκανα αναζήτηση στο google για φωτογραφίες και έτσι βρήκα αυτό το φόρουμ το οποία φυσικά με έχει ενθουσιάσει .. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Κυρ 28 Μαρ 2010 - 12:13 | |
| γεία σε ολούς είμαι καινούριο μελος.Σας βρήκα στο google οταν έψαχνα για την μετάφραση του midnight sun...Έχω κόλλημα με όλα τα βιβλία κ τις ταινίες δεν είχα κανέναν να τα μοιραστώ!!! Χαίρομαι που σας βρήκα! | |
|
| |
| Απο που μας βρηκατε??? | |
|