| Απο που μας βρηκατε??? | |
|
+165maria_likofos georgia_15 ms. teylor lautner Dalia peby pitsiriki Bitten Pillows tasos mayia!!! kati Kallia Cullen evi panagiota Teodan ororo Bella Marie Swan vasia bReakDowN-Mark ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 eleanna Paula Escebal Kornilia PattinsonCullen Nick Cullen eya82 Bernet vickaki artdem Anactaciaa_Rosetta Cullen Stella Sunlight LadyTaniaXd Emmy annaval jennypara sandra21 Rosemarie Cullen $ofi@ + Edward mpellanti21 i love edward 2 dmant89 twi-Lydia Evans wolf_girl eirinoula esme aLmOsT_nOrMaL olgaa mayia Isabela Cullen lia cullen ed<3 gwgwka Eddie_Cullen AliceK MyrtoCullen Wonder Afelop vampir0ua JuliaCullen Edwart anastasia_1992 paru sourini dimitroula-robsessed vikaki21 Mrs Edward Cullen athina Lizzy Cullen pink GIOTA CULLEN kristen(a) mara30 *evdokia* Mary Alice Brandon Dr_Rena_Hale niki elsa Vampi AST VLaSia =) a.aggelina din@ki Bella + Edward love edward cullen Twilight girl-maniac Elenaki123408 ~!Cristi!~ Lancelot Μαργαριτα Ashley Greene dani patrick RafaelaVolturi Alexandroula tina cullen zoez94 rozelitsa konstantia crazy linalice Εστελλα Καλεν Edward_ Breaking_ Dawn alice cullen! Strider Cullen jolene Edbel fafoula1234 vampiroula volturi girl Dr. Thodoran Cullen OnirodamastHs breeze of wolf lena magica EVA!!! CaBaaL Natali Cullen ..::Rikku::.. T-NM-E-BD elizaki :P Mrs.Cullen christi_twilight Vampire_1 liza Nemesis Of Bellin jenaki geoghost barbie_girl alikixa Kristen Stewart RobertForLife silenceprincess Fotis333 thomi puremetall alicecullen27 ren4itoy @Dark_Lord@ ~Rob-Patty~ Alexadruby the vampire Georgia P. C mR.Geo LizCullen WhiteQueen Renesmee C. CHE GUEVARA (anna) ΕΡΗ hiddenfantasy M@rIa bloody swan Zafrina Ms Cullen Bella13 BELLA MARIE !~Twilighter~! annabell Melia SilverMusk kanty Isabella21 scarlet rose sunrise angepsi dolores!! nasiatheslayer April 169 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Kallia Cullen Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 01/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 6 Σεπ 2011 - 19:57 | |
| Γεια σας!!!! Ειμαι νεα εδω!!! Σας ανακαλυψα απο το google!! "You can google it" που ειπε και ο Edward!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 6 Σεπ 2011 - 20:07 | |
| Καλως μας ηρθες... | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 7 Σεπ 2011 - 11:28 | |
| | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 7 Σεπ 2011 - 11:54 | |
| Γεια σου Κάλια! Καλώς όρισες στο forum! Καλά να περάσεις εδώ "μέσα"!! | |
|
| |
mayia!!! Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Στον κοσμο μου Αριθμός μηνυμάτων : 14 Registration date : 06/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 7 Σεπ 2011 - 12:06 | |
| και εγω απο το google σας βρηκα οταν εψαχνα κατι για χαραυγη | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 7 Σεπ 2011 - 12:29 | |
| Καλώς ήρθες! | |
|
| |
tasos Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Registration date : 13/07/2011
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 7 Σεπ 2011 - 14:03 | |
| Καλως ηρθες mayia. | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 7 Σεπ 2011 - 14:20 | |
| Σας εκανα google....You should try it. | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 13 Σεπ 2011 - 23:51 | |
| - dan έγραψε:
- Χάρη στην καταπληκτική μετάφραση του Μεταμεσονύχτιου Ήλιου
κι εγω καπως ετσι ξεκινησα! παρολο που ειχα δει τις ταινιες κ ειχα διαβασει ολα τα βιβλια δεν ειχα ασχολιθει παραπανω αλλα ψαχνοντας για την μεταφραση ( να ναι καλα η κοπελα που την εκανε!) κολλησα διαβαζοντας τα θεματα κ καθε φορα ηθελα να μαθω ολο κ περισσοτερα για τον μαγευτικο κοσμο του Λυκοφωτος κ να γινω κι εγω μελος του. | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 14 Σεπ 2011 - 0:08 | |
| και εγω απο την google σας βρηκα ψαχνοντας κατι για το λυκοφως. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 1 Νοε 2011 - 22:28 | |
| μη μου πεταξετε νοτματες 'η πετρες...χαχαχα αστειευμαι σας βρηκα ενω εψαχνα για την ελπιζω αναμενομενη ταινια Τhe Vampire Academy ! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 12 Νοε 2011 - 15:28 | |
| Em..τυχαια!Χτες εψαχνα και για βρυκολακες και βρηκα aυτο το forum! |
|
| |
ms. teylor lautner Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Hawai Αριθμός μηνυμάτων : 4217 Registration date : 16/10/2011
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 1 Φεβ 2012 - 16:18 | |
| τ καλοκαιρι κοροιδευα τν 3αδερφη μ διαβαζε ρομαντικες ιστοριες μ βρικολακες.... επειτα πηρα εγω στ χερι μ τ βιβλια και κολλησα διαβαζοντας τ... ετσι κατλαβα πς δν ειναι βλακειες κ μια δυνατη πορωση αρχισε.... μετα η 3αδερφη μ μ ειπε γ ενα φορουμ ειδικα φτιαγμενο για εμας... χωρις 2η σκεψη εγινα μελλος κ ειμαι πολυ χαρουμενη π βρικα κ αλλες τ ειδους μ...
| |
|
| |
georgia_15 Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 23/01/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Κυρ 22 Απρ 2012 - 19:25 | |
| Έψαχνα στο google για το twilight και τσουπ!!! Σας βρήκα! | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Κυρ 22 Απρ 2012 - 20:29 | |
| κα εγω γενικα εψαχνα για twilight ωσ που βρηκα αυτο το forum.. εκανα αρκετο καιρο μεχρι να αποφασισο να γραφτω μα τωρα μετανιωνω που το καθηστερισα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Δευ 23 Απρ 2012 - 1:02 | |
| και ναι η παρεα μας ειναι τοσο καλη..... | |
|
| |
ms. teylor lautner Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Hawai Αριθμός μηνυμάτων : 4217 Registration date : 16/10/2011
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Δευ 23 Απρ 2012 - 17:45 | |
| ναι ειναι....... η καλυτερη!!!! | |
|
| |
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Δευ 23 Απρ 2012 - 18:53 | |
| Εψαχνα νεα και διαφορες πληροφοριες για βιβλια φαντασιας και με εβγαλε εδω πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη που ειμαι στην παρεα σας επιτελους βρηκα ατομα που εχουν κοινα γουστα | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Δευ 23 Απρ 2012 - 20:20 | |
| στο google ...έψαχνα πληροφορίες σχετικά με το twilight και σας βρήκα !! | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Δευ 16 Ιουλ 2012 - 21:17 | |
| Να πω την αλήθεια είναι η πρώτη φορά που γράφομαι σε ένα φόρουμ,είμαι πιο πολύ του facebook εκεί μιλάω με τους φίλους μου για όλα,..μέχρι πρόσφατα εκεί μίλαγα και για τα βιβλία τις ταινίες,όχι πως τώρα έχω σταματήσει αλλά είπα να έρθω και εδώ την εγγραφή την έκανα πριν πολύ καιρό αλλά μετά ξέχασα το φόρουμ και δεν ξαναμπήκα.Τώρα όμως το θυμήθηκα και είπα να αρχίσω να γράφω.Πώς το βρήκα?τυχαία στο google θυμάμαι ότι έψαχνα φωτογραφίες για το twilight και κάποιες πληροφορίες για τη Χαραυγή και με έβγαλε εδώ.Μπήκα,μου άρεσε αυτό που είδα, έκανα την εγγραφή αλλά μετά το ξέχασα,μεγάλο λάθος!.Αυτές τις μέρες κάνοντας μια εκκαθάριση στα mail είδα ότι είχα γραφτεί εδώ και είπα ''γιατί όχι??πλάκα θα έχει?στο κάτω κάτω αγαπάμε το Twilight''. | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Κυρ 3 Φεβ 2013 - 17:11 | |
| λοιπον δεν ειχα σκεφτει να γραψω τοσο καιρο.... εψαχνα στο Google (να ναι καλα) για νεα των ταινιων των βιβλιων και γενικα για ολα οσα ειχαν σχεση με τους λατρεμενους μου χαρακτηρες!!!!! και βρηκα τυχαια το Φορουμ...αφου ψαχουλεψα λιγο αποφασισα να γινω μελος!!!! βεβαια ηταν η πρωτη φορα που εκανα εγγραφη σε φορουμ και ημουν χαμενη... μεσολαβησε ενα καλοκαιρι αν και εμπενα αλλα δεν αποφασιζα να γραψω τιποτα... και μετα ηταν εκεινος ο φανταστικος διαγωνισμος για το τι εγινε μετα την χαραυγη και αποφασισα να γραψω κατι και να το δειξω σε ατομα που αρεσουν τα ιδια πραγματα γιατι το ειχα σκεφτει πολλες φορες αλλα δεν το ξεκινουσα γιατι δεν θα ειχα καποιον να του το δειξω συμμετειχα στον διαγωνισμο βγηκα τελευταια αλλα μετα κολλησα...και τωρα ειμαι μελος αυτης της φανταστικης παρεας!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Απο που μας βρηκατε??? | |
|