| Απο που μας βρηκατε??? | |
|
+165maria_likofos georgia_15 ms. teylor lautner Dalia peby pitsiriki Bitten Pillows tasos mayia!!! kati Kallia Cullen evi panagiota Teodan ororo Bella Marie Swan vasia bReakDowN-Mark ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 eleanna Paula Escebal Kornilia PattinsonCullen Nick Cullen eya82 Bernet vickaki artdem Anactaciaa_Rosetta Cullen Stella Sunlight LadyTaniaXd Emmy annaval jennypara sandra21 Rosemarie Cullen $ofi@ + Edward mpellanti21 i love edward 2 dmant89 twi-Lydia Evans wolf_girl eirinoula esme aLmOsT_nOrMaL olgaa mayia Isabela Cullen lia cullen ed<3 gwgwka Eddie_Cullen AliceK MyrtoCullen Wonder Afelop vampir0ua JuliaCullen Edwart anastasia_1992 paru sourini dimitroula-robsessed vikaki21 Mrs Edward Cullen athina Lizzy Cullen pink GIOTA CULLEN kristen(a) mara30 *evdokia* Mary Alice Brandon Dr_Rena_Hale niki elsa Vampi AST VLaSia =) a.aggelina din@ki Bella + Edward love edward cullen Twilight girl-maniac Elenaki123408 ~!Cristi!~ Lancelot Μαργαριτα Ashley Greene dani patrick RafaelaVolturi Alexandroula tina cullen zoez94 rozelitsa konstantia crazy linalice Εστελλα Καλεν Edward_ Breaking_ Dawn alice cullen! Strider Cullen jolene Edbel fafoula1234 vampiroula volturi girl Dr. Thodoran Cullen OnirodamastHs breeze of wolf lena magica EVA!!! CaBaaL Natali Cullen ..::Rikku::.. T-NM-E-BD elizaki :P Mrs.Cullen christi_twilight Vampire_1 liza Nemesis Of Bellin jenaki geoghost barbie_girl alikixa Kristen Stewart RobertForLife silenceprincess Fotis333 thomi puremetall alicecullen27 ren4itoy @Dark_Lord@ ~Rob-Patty~ Alexadruby the vampire Georgia P. C mR.Geo LizCullen WhiteQueen Renesmee C. CHE GUEVARA (anna) ΕΡΗ hiddenfantasy M@rIa bloody swan Zafrina Ms Cullen Bella13 BELLA MARIE !~Twilighter~! annabell Melia SilverMusk kanty Isabella21 scarlet rose sunrise angepsi dolores!! nasiatheslayer April 169 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Πεμ 2 Ιουλ 2009 - 11:38 | |
| εγω σας βρηκα τυχαία καθώς έψαχνα για το new moon στο google! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Πεμ 2 Ιουλ 2009 - 11:55 | |
| Εγω το βρηκα κατα τυχη καθως εψαχνα για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το Twilight saga... Με το που το βρηκα εγινα μελος χωρις δευτερη σκεψη... Σκευτηκα '' που ησουν τοσο καιρο εσυ καμαρι μου και δεν σε ειχα παρει χαμπαρι''... | |
|
| |
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Πεμ 2 Ιουλ 2009 - 12:18 | |
| ακριβως το ιδιο σκέφτηκα και εγω!!!! μαλιστα τις τελευταιες μερες το σκρφτόμουν έντονα το γεγονός οτι δεν είχα βρει κανενα ελληνικό φορουμ για το εργο...! | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Πεμ 2 Ιουλ 2009 - 15:04 | |
| | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 4 Ιουλ 2009 - 9:16 | |
| Εγώ πάλι μια μέρα ήθελα να διαβάσω το Midnight Sun και έψαχνα μήπως υπάρχει στα ελληνικά!!!! Οπότε πάτησα στο google: Midnight Sun Greek translation και εμφάνισε τη σελίδα όπου λέει η νάσια ότι σκέφταιτε να μεταφράσει το Midnight Sun.... | |
|
| |
ren4itoy New Moon Victim
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 104 Registration date : 08/07/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 8 Ιουλ 2009 - 23:16 | |
| Εγω και παλι εψαξα στο Google γραφοντας "Twilight Forum" και επεσα πανω σε εσας Τι τυχη... | |
|
| |
alicecullen27 Twilight Human
Ηλικία : 43 Τόπος : korinth Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 11/07/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Κυρ 12 Ιουλ 2009 - 0:55 | |
| ego sas brika apoto google. egrapsa lykofos kai na me kai ego edw | |
|
| |
puremetall Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : trikala Αριθμός μηνυμάτων : 38 Registration date : 10/07/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 15 Ιουλ 2009 - 12:18 | |
| μια φιλη μου....μου ειπε οτι εγινε μελος σε ενα forum...ε.....μετα με κολλησε.....κ μ λεε:Νινα,γιατι δεν γινεσε και εσυ μελος για ν εχω καποιον γνωστο...και μετα εγινα μελος!!!!! αυτην η φιλη μου ειναι η !~Twilighter~! να 'σε καλα ρε αννα μου....!!!! | |
|
| |
thomi Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : φλωρινα Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 15 Ιουλ 2009 - 17:03 | |
| χα...εμενα μου ο ειπε ενα κοριτσι απο αλλο φορουμ οταν ειχαμε φτιαξει τοπικ κ ιστοσελιδες με το λυκοφωσ..και ετσι μας προτινε αυτο το φορουμ το οποιο ειναι υπεροχο !!! | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 4 Αυγ 2009 - 12:37 | |
| Εγώ παιδιά απλά πάτησα στο Google "Χαραυγή" και βρήκα το δικό σας φόρουμ | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 4 Αυγ 2009 - 14:23 | |
| λοιπον, ειχα ακουσει τοσα πολλα απο μια φιλη μου για αυτην την ιστοσελιδα που δεν αντεξα και μπηκα και εγω ως μελος........θελω να την ευχαριστησω παρα πολυ που μου εδωσε αυτη την ευκαιρια!!ευχαριστω Twilighter Και τωρα ας πω και κατι για τον ευατο μου...!!Το ονομα μου ειναι Φωτεινη και ειμαι 14...Μου αρεσει παρα πολυ το twilight και γενικα ολη αυτην η σειρα...και ηδη καποια ατομα με υποδεχθηκαν με τισ αγκαλιες ανοιχτες.... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| |
| |
ren4itoy New Moon Victim
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 104 Registration date : 08/07/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 4 Αυγ 2009 - 21:51 | |
| welcome Φωτεινη στην μεγαλη μας παρεα και καλα ποστ! | |
|
| |
RobertForLife New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Serres Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 4 Αυγ 2009 - 22:25 | |
| - Fotis333 έγραψε:
- Εγώ παιδιά απλά πάτησα στο Google "Χαραυγή" και βρήκα το δικό σας φόρουμ
Αληθεια???Κ εγω τ ιδιο!Κ φυσικα γραφτηκα! | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 5 Αυγ 2009 - 21:50 | |
| βασικα ηθελα να βρω μια αλλη ιστοσελιδα παρα πολυ ωραια...λεγεται bellaandedward.com αλλα πατησα αναζητηση με ελληνικα και σας βρηκα!!σμρα εγινε αυτο και δεν εχω ξεκολλησει!! | |
|
| |
alikixa Twilight Human
Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 08/06/2009
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Παρ 7 Αυγ 2009 - 4:16 | |
| Εγω ηθελα απελπεισμενα να διαβασω το midnight sun πατησα google κ σας βρηκα κ απο τοτε ειμαι πολυ χαρουμενη που μπορω κ μαθενω ολα τα νεα απο εδω.ειναι το καλυτερο φορουμ της Ελλαδας!!!! | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Παρ 7 Αυγ 2009 - 9:06 | |
| [quote="RobertForLife"] - Fotis333 έγραψε:
- Εγώ παιδιά απλά πάτησα στο Google "Χαραυγή" και βρήκα το δικό σας φόρουμ
Αληθεια???Κ εγω τ ιδιο!Κ φυσικα γραφτηκα! Κ εγώ αφου το φορουμ ειναι καταπλικτικο!!!!!!! | |
|
| |
barbie_girl Twilight Human
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 13/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Πεμ 13 Αυγ 2009 - 14:21 | |
| [i]μια φιλη μ η οποια εχει φαει κολλημα με την σειρα λυκοφως μ ειπε για αυτο το φορουμ και της ζητησα να μου το πει....και ετσι σας βρηκα.... | |
|
| |
geoghost Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 22/08/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Πεμ 27 Αυγ 2009 - 15:05 | |
| Εγώ όταν πρώτο είδα το twilight δεν τραλάθηκα να πω την αλήθεια όμως αργότερα που ξανά είδα την ταινία και αγόρασα το twilihgt σε βιβλίο εκεί άρχισε να μου αρέσει και τώρα είμαι στο new moon.................έτσι η ξάδερφη μου που είναι ξετρελαμένη με το λυκοφως και είναι μέλος σε αυτό το forum μου είπε να γίνω και εγώ!!!!!!!!!!! | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Registration date : 30/07/2009
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Πεμ 27 Αυγ 2009 - 18:09 | |
| εγω αφου ειχα δει την ταινια και ειχα διαβασει τα 3 πρωτα βιβλια νομιζω και ειχα λατρεψει και τα βιβλια αλλα και τον robert αρχισα να ψαχνω πληροφοριεσ για αυτον στο internet και μια μερα πολυωρησ αναζητησησ στο internet βρηκα αυτο το forum (ευτυχωσ δλδ) και εγινα μελοσ και τωρα δεν λεω να ξεκολισω!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Πεμ 27 Αυγ 2009 - 23:17 | |
| εγω πατησα λυκοφως και εμπαινα σε διαφορες ιστοσελιδες και μαθαινα πληροφοριες οταν μπηκα εδω μ αρεσε τοσο πολυ που γραφτηκα αμεσως!! απλα και γρηγορα!! | |
|
| |
liza Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 31/08/2009
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Δευ 31 Αυγ 2009 - 21:39 | |
| ΕΓΩ ΕΨΑΧΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΓΟΟΓΛΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ TWILIGHT ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΛΟΣ!!!!! | |
|
| |
Vampire_1 Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 30/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 1 Σεπ 2009 - 16:11 | |
| Εγώ σας βρήκα στο google καθώς έκανα ανασκαφές για τον Kellan! I Emmet Cullen! | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 1 Σεπ 2009 - 19:18 | |
| λοιπον...δεν ξερω!!πατουσα διαφορα σχετικα με την χαραυγη και...να!βρεθηκατε στην οθονη μου!!ειστε το πρωτο Ελληνικο φορουμ που ειδα και ετσι εγινα μελος! | |
|
| |
Vampire_1 Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 30/08/2009
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 1 Σεπ 2009 - 22:52 | |
| Κ μου φαίνεται πολύ καλά κάναμε που γραφτήκαμε! Το φόρουμ είναι τέλειο! | |
|
| |
| Απο που μας βρηκατε??? | |
|