| Απο που μας βρηκατε??? | |
|
+165maria_likofos georgia_15 ms. teylor lautner Dalia peby pitsiriki Bitten Pillows tasos mayia!!! kati Kallia Cullen evi panagiota Teodan ororo Bella Marie Swan vasia bReakDowN-Mark ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 eleanna Paula Escebal Kornilia PattinsonCullen Nick Cullen eya82 Bernet vickaki artdem Anactaciaa_Rosetta Cullen Stella Sunlight LadyTaniaXd Emmy annaval jennypara sandra21 Rosemarie Cullen $ofi@ + Edward mpellanti21 i love edward 2 dmant89 twi-Lydia Evans wolf_girl eirinoula esme aLmOsT_nOrMaL olgaa mayia Isabela Cullen lia cullen ed<3 gwgwka Eddie_Cullen AliceK MyrtoCullen Wonder Afelop vampir0ua JuliaCullen Edwart anastasia_1992 paru sourini dimitroula-robsessed vikaki21 Mrs Edward Cullen athina Lizzy Cullen pink GIOTA CULLEN kristen(a) mara30 *evdokia* Mary Alice Brandon Dr_Rena_Hale niki elsa Vampi AST VLaSia =) a.aggelina din@ki Bella + Edward love edward cullen Twilight girl-maniac Elenaki123408 ~!Cristi!~ Lancelot Μαργαριτα Ashley Greene dani patrick RafaelaVolturi Alexandroula tina cullen zoez94 rozelitsa konstantia crazy linalice Εστελλα Καλεν Edward_ Breaking_ Dawn alice cullen! Strider Cullen jolene Edbel fafoula1234 vampiroula volturi girl Dr. Thodoran Cullen OnirodamastHs breeze of wolf lena magica EVA!!! CaBaaL Natali Cullen ..::Rikku::.. T-NM-E-BD elizaki :P Mrs.Cullen christi_twilight Vampire_1 liza Nemesis Of Bellin jenaki geoghost barbie_girl alikixa Kristen Stewart RobertForLife silenceprincess Fotis333 thomi puremetall alicecullen27 ren4itoy @Dark_Lord@ ~Rob-Patty~ Alexadruby the vampire Georgia P. C mR.Geo LizCullen WhiteQueen Renesmee C. CHE GUEVARA (anna) ΕΡΗ hiddenfantasy M@rIa bloody swan Zafrina Ms Cullen Bella13 BELLA MARIE !~Twilighter~! annabell Melia SilverMusk kanty Isabella21 scarlet rose sunrise angepsi dolores!! nasiatheslayer April 169 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Κυρ 28 Μαρ 2010 - 13:05 | |
| ed<3 | |
|
| |
lia cullen Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : ελευσινα Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 30/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 31 Μαρ 2010 - 17:22 | |
| Εγω σας βρηκα απο την ξαδελφη μου την anastasia_1992 | |
|
| |
Isabela Cullen Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Δευ 12 Απρ 2010 - 14:20 | |
| Εγω σας βρηκα απο το google εψαχνα νέα για το Midnight Sun και σας βρήκα είστε μια υπέροχη παρέα | |
|
| |
mayia Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Λευκωσια Αριθμός μηνυμάτων : 44 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Δευ 12 Απρ 2010 - 14:48 | |
| εγώ το ακουσα από τη Μενεγάκη κα εψαχνα sto google να βρω πιο ακριβως group ηταν! | |
|
| |
olgaa Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 25 Registration date : 17/04/2010
Forks Student Profile Team: Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 17 Απρ 2010 - 22:27 | |
| καλησπέρα και από εμένα. Και εγώ τυχαία σας βρήκα. Εριχνα μια ματιά για καινούρια τυχόν trailer του Eclipse και έψαχνα μέσω google και εμφανίστηκε και αυτό το site. Mπήκα λοιπόν εδώ και με εντυπωσίασε το πόσο καλοφτιαγμένο φαινόταν....
Ολγα | |
|
| |
Isabela Cullen Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 17 Απρ 2010 - 22:38 | |
| Ολγα | |
|
| |
aLmOsT_nOrMaL Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : In my head Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 31/12/2008
Forks Student Profile Team: Newborns Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Κυρ 9 Μάης 2010 - 15:58 | |
| Πρίν δυο-τρεις ώρες, αποφάσισα να ξεσκαρτάρω τα Αγαπημένα μου, τα οποία είναι ασφηκτικά γεμάτα Έτσι λοιπόν έπεσα πάνω στο λίνκ του φόρουμ, που ποιός ξέρει απο πότε ήταν εκεί!!! Προσπάθησα να κάνω login και... αποδείχθηκέ ότι ήμουν ήδη μέλος Δεν θυμάμαι πια από που ακριβώς βρήκα το φόρουμ, μάλλον τυχαία... Χαίρομει πάντως πολύ ππου λειτουργεί ακόμα, και ελπίζω να είναι το ίδιο ενεργό | |
|
| |
esme Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Λεωνίδιο-Αρκαδία Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 23/03/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Κυρ 9 Μάης 2010 - 16:18 | |
| Εντελώς τυχαία έψαχνα κάτι περισσότερο για τα βιβλία πέρυσι το Πάσχα στο gοοgle και έβγαλε ένα παράθυρο με δικά σας σχόλια. Από εκείνη την ημέρα έμπαινα συχνά στο forum σας και διάβαζα τις αναρτήσεις σας και τελικά αποφάσισα να γίνω μέλος σας και επειδή ψοφούσα να διαβάσω την μετάφραση του MD.Έτσι λοιπόν να με τώρα στην παρέα σας αν και ένα χρόνο αργότερα.Αυτά. Λίγο μπουρδουκλωμένη ιστορία.Πάντως τέλος καλό όλα καλά!!!!!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Κυρ 9 Μάης 2010 - 16:28 | |
| Καθόλου μπουρδουκλωμένη, αν εξαιρέσεις την μετάφραση του md αυτη ειναι και η δικι μου ιστορια...... | |
|
| |
eirinoula Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : Αλεξανδρουπολη εβρος Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 14/05/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 15 Μάης 2010 - 0:37 | |
| σας βρηκα και εγω παιδια μεσο google...... | |
|
| |
wolf_girl Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 68 Registration date : 28/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Παρ 28 Μάης 2010 - 16:30 | |
| Από το facebook Μία σελίδα σχετική με το Λυκόφως έβαλε διαφήμιση της σελίδας σας στο facebook, έγινα θαυμάστρια εκεί και έπειτα μπήκα στο φόρουμ και έγινα κι εδώ μέλος | |
|
| |
esme Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Λεωνίδιο-Αρκαδία Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 23/03/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Παρ 28 Μάης 2010 - 23:16 | |
| | |
|
| |
mayia Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Λευκωσια Αριθμός μηνυμάτων : 44 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Παρ 28 Μάης 2010 - 23:23 | |
| εγω απο τη Μενεγακη οταν καποια απο το forum εστειλε email στην εκπομπη!! το κακο ομωσ ηταν οτι η ελενη δεν διαβασε την ιστοσελιδα κι ετσι το εψαξα μονη μου στο google!! | |
|
| |
esme Twilight Human
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Παρ 28 Μάης 2010 - 23:33 | |
| - mayia έγραψε:
- εγω απο τη Μενεγακη οταν καποια απο το forum εστειλε email στην εκπομπη!! το κακο ομωσ ηταν οτι η ελενη δεν διαβασε την ιστοσελιδα κι ετσι το εψαξα μονη μου στο google!!
Εντάξει ούτε και αοτό το περίμενα. | |
|
| |
twi-Lydia Evans New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Greece-US Αριθμός μηνυμάτων : 125 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Πεμ 3 Ιουν 2010 - 20:47 | |
| Η ξαδερφη μου μου το συστησε που ξερει και μπορει να με κατατοπισει γιατι ειμαι λιγο lost. Thanks Myrto! | |
|
| |
dmant89 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λονδίνο Αριθμός μηνυμάτων : 194 Registration date : 02/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Πεμ 3 Ιουν 2010 - 21:15 | |
| σας βρήκα στο facebook τυχαία και χάρηκα πολύ......... γιατί λατρεύω τους Bella&Edward!!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Πεμ 3 Ιουν 2010 - 21:17 | |
| εψαχνα για την μεταφραση του midnight sun απεγνωσμενα θα ελεγα.....και βρηκα την ιστοσελιδα ενθουσιατηκα και εγινα μελος κατευθειαν ειμαστε μια καταπληκτικη παρεα | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 26 Ιουν 2010 - 4:37 | |
| καθως εψαχνα στο ιντερνετ για τα βιβλια εντελως τυχαια σας ανακαλυψα και μ κινησατε το ενδιαφερον και ετσι εγινα και εγω μελος..... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 16:47 | |
| Εγω εκανα μια απο τις συνηθισμενες μου ερευνες για το Λυκοφως και ετσι σας βρηκα! Εγινα μελος μετα απο λιγους μηνες βεβαια |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 17:34 | |
| εψαχνα φωτο για το λυκοφως και βρηκα τυχαια το forum | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 3 Αυγ 2010 - 0:09 | |
| | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 4 Αυγ 2010 - 18:07 | |
| Εγω προσωπικα σας βρηκα μεσω google. Προσπαθουσα να βρω καποιες πληροφοριες για τους βρικολακες και μου εβγαλε το τοπικ ''Αληθινοι θρυλοι βρικολακων''. Ετσι σας βρηκα! Θεεεεεεεε μου ευχαριστω!! | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τετ 4 Αυγ 2010 - 18:38 | |
| και εγω απο το google σας βρηκα!!!!!Εψαχνα πληροοριες για τον εντουαρντ και την μπελλα και επεσα πανω σας!!!!!!!!Βεβαα μεχρι να καταφερω να γραφτω περασαν μηνες αλλα δεν πειραζει!Στο τελος τα καταφερα. | |
|
| |
jennypara Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 14 Registration date : 06/08/2010
| |
| |
annaval Midnight Sun Vampire
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 701 Registration date : 27/06/2010
| Θέμα: Απ: Απο που μας βρηκατε??? Τρι 10 Αυγ 2010 - 2:40 | |
| | |
|
| |
| Απο που μας βρηκατε??? | |
|