Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Η Κρίστεν δε μου φαίνεται και πολύ καλά για να πω την αλήθεια.Ποτέ δεν την έχω δει έτσι.Οι περισσότεροι γράφουν ότι ήταν μαστουρωμένη.Για την εμφάνισή της...τι να πω!Ασχολίαστο.
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Παιδια, μου φαινεται, ή η Νικη αδυνατσε???(πολυ κι ολας)
δικιο εχεις....ωρα που το βλεπω σαν να αδυνατησε υπερβολικα πολυ. το μονο που πεταγεται πανω της ειναι η ζωνη της!
μη με παρεξηγησετε...η kristen ειναι σιγουρα καλα; παντου συμπεριφερεται πολυ περιεργα... σαν να εχει παρει κατι κανει... (ξερω πως περιπου ειναι γι αυτο ρωταω. και παλι δε το λεω με κακια)
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
δικιο εχεις....τωρα που το βλεπω σαν να αδυνατησε υπερβολικα πολυ. το μονο που πεταγεται πανω της ειναι η ζωνη της!
μη με παρεξηγησετε...η kristen ειναι σιγουρα καλα; παντου συμπεριφερεται πολυ περιεργα... σαν να εχει παρει κατι κανει... (ξερω πως περιπου ειναι γι αυτο ρωταω. και παλι δε το λεω με κακια)
Η Νικκι αδυνατησε πολυ!!!!!! μαλλον ο Παρης την εβαλε σε διαιτα
Η Κριστεν απο την αλλη δεν ξερω πολυ σπασμωδικες κινησες εκανε και φεροταν περιεργα γενικα εχει αλλαξει πολυ (δεν το λεω απο κακη αποψη....μαλλον η καινουργια της ταινια και η γνωριμια της με την joan αλλαξε καπως τον χαρακτηρα της...τον τροπο σκεψης της)
φαινεται λιγο λες και εχει παρει ''κατι'' οπως λες hobo αλλα κανεις δεν μπορει να ξερει στα σιγουρα
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Αμαν... Τι ειναι αυτα που βλεπουν τα ματακια μου... ? Παει, με χανετε...( Heidi να'σαι καλα που μου εστειλες το μηνυμα...) Ποοοοοο... Τι βιντεακια ηταν αυτα... ? Δεν αντεχω αλλο... Τα ειδα ολα μαζεμενα... Ειμαι στα προθυρα της ανακοπης... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και αυτος ο Ρομπ, τι θεος που ειναι... Ελεος, ποσο να αντεξω ακομα η κακομοιρα... Θεος ο ατιμος θεος...
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
At this year's Comic Con in San Diego, the New Moon cast did a lot of talking with press and fans to promote the Twilight sequel. In fact, several clips from the unaired film screened at the event, which we mentioned yesterday.
In addition, the cast joked about prepping for eventually getting to work on production for Breaking Dawn. Kristen Stewart joked to the 6,000-person crowd, "Uh, I can't wait to get pregnant," when asked what aspect of filming she was most excited about.
Her co-star (and rumored off-screen love interest) Robert Pattinson, responded, "I can't wait to perform the Caesarean!" This little inside joke delighted Twilight fans, but will undoubtedly do little to quell the rumors.
Eγω να δειτε πως περιμενω για αυτες τις σκηνες!!!!!!!!!
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Υπεροχες ολες οι φωτο!Εχουν πολυ ωραιο δεσιμο μεταξυ τους όλοι! Με τρελαινει η φωτο με τον Ρομπ και τον Πητερ που κανουν γκριματσες! (σιγουρα αδυνατισε η Νικκη!!Μπαμ κανει!!Και η Ρασελ μου φαίνεται πιο αδυνατη....!Και δεν το ειχα προσεξει αλλα η Ασλευ, ενω ειναι λεπτη, εχει πλατες!μαλλον επειδη ειναι γυμνασμενη!)
annabell Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
Μια ματια που έριξα σε όλα μπορω να πω οτι μου αρεσαν αρκετα....και οι συνεντευξεις και οι φωτογραφιες.... Όμως οι παρουσιες όων των ηθοποιων αντι να καλυτερευσιυν έγιναν χειροτερες....ειδικα της Κριστεν...αυτος που θεωρω οτι ηταν αρκετα εμφανισιμος είναι ο Τaylor...Μου αρεσε παρα πολυ.... Θα συμφωνησω απολυτα με το ποστ και τα σχολια που εκανε παραπανω η Ροζμαρι....Τεραστια διαφορα φετος με περυσι....
Αλλα μου αρεσει πολυ περισσοτερο η πλοκη και η δρασης της δευτερης ταινιας...πιστευω οτι ο σκηνοθετς εχει κανει φοβερη δουλεια....
Υ.Γ.περιμενω ποση ωρα να δω τα κλιπς απο το εργο αλλα αργουν πολυ...οταν καταφερω και τα δω θα ποσταρ συντομα....
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Γενικά wow οι photo απλα φοβερες, παντως η αληθεια ειναι οτι γελασα πολυ με τα παραπανω ποστ οντως συμφωνω η Κριστεν με απογοητευσε με την εμφανηση της , φαιροταν λιγο καπως περιεργα σαν να εχει προβλημα με κατι, σαν να ελεγε αντε να τελειωνουμε, ο Τζεικ ηταν ο πιο συμπαθητικος και ευχαριστος απο ολους και δεν μου φενεται να εχει καβαλησει το καλαμι!Ο Ρομπ παλι ωραιες αυτες οι κωμικες γκριματσες που επερνε αλλα μεχρι ενος σημειου Τεσπα εχω την αισθηση οτι η ταινια θα ειναι καταπληκτικη, και φυσικα και το twilight ηταν φοβερο θεωρω οτι δημιουργησε φοβερη ατμοσφαιρα και η προηγουμενη σκηνοθετης.Οσο για την εκλειψη ανηπομονω!σχεδον δεν μιλανε για την ταινια αυτη καθολου...λογικα ανεφεραν οτι θα προβληθει 30 Ιουνιου 2010 λογικα σε λιγο καιρο δεν θα επρεπε να αρχισουν τα γυρησματα και για αυτη την ταινια?ελπιζω να μην αλλαξουν εκει κανενα ηθοποιο γτ θα φρικαρω!Οσο για την χαραυγη ελεος περιμενω μεχρι τον Σεπτεμβριο απο την πλατυπους θα γεννησουμε στο τελος και με αυτη την ιστορια πολυ το καθηστερησε!
Τεσπα σορρυ που σας ζαλισα αλλα ειχα να μπω καιρο, και τα γραφω οπου βρω ολα μαζεμενα
τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας ξεκινούν 17 Αυγούστου και τελειώνουν 31 Οκτοβρίου! Η Χαραυγή θα βγει 3 Σεπτεμβρίου.... Έστειλα μήνυμα στην λατύπους και μου απάντησαν σήμερα το πρωί! Και η Νέα Σελήνη θα πεχτεί 19 Νοεμβρίου στην Ελλάδα! Μία μέρα νωρίτερα από Αμερική!!!!!
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
χα!! ολα τα λεφτα τα παιδια ε?! μονο που την Κριστεν δεν βλεπουμε πουθενα..σε αυτες τις πικς εννοω! στο Νew Moon στο βιβλιο...παιζει η Βικτορια?? νομιζω μονο αναφερεται..γιατι ειναι στα comic?? χμ...
συγγνωμη?! τωρα μολις ειδα πως ο Καρλαιλ εβαψε μαλακι...βασικα εγινε καστανος...τωρα αν το βαψε η αν φορουσε περουκα δεν ξερω...και ο Τσαρλι χωρις μουστακι??? λετε και αυτο να ναι ψευτικο??
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Παιδια παιζει και η ρειτσελ απο οσο ξερω οποτε ειναι λογικο να πηγε στο comic con! Οσον αφορα τη ντακοντα μπορει να μην ειχε χρονο τα γυρισματα της νεας της ταινιας νομιζω δεν εχουν τελειωσει ακομα! Επισης ο πητερ δεν εβαψε το μαλλι του καστανο αυτο ειναι το φυσικο του για την ταινια το βαφει ξανθο!