| Twilight Graphic Novel | |
|
+50bellaedwardlove WhiteQueen Dalia robsten kiss Bella Marie Swan eleanna BELLA MARIE Bitten Pillows Kornilia PattinsonCullen Rosemarie Cullen $ofi@ + Edward Team EJ MIKAELLA pupepop di1996 nantiaki_twilight 4 ever Bella07 akaliakoukou Rozali87 T-NM-E-BD AnaroseCullen Irene Cullen AliceK Twilight girl-maniac volturi girl ma.do peby vikaki21 dimitroula-robsessed Morena redbutterfly αντα Edward_ Breaking_ Dawn maria. Bella Cullen12 ioannaki-twilightaddicted team edward evi d@n@e twilight! twilightFOREVER Lizzy Cullen athina evaki RobertForLife patrick Fotis333 ..::Rikku::.. April Mrs.Cullen emerald eyes 54 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Κυρ 28 Μαρ 2010 - 21:56 | |
| - AnaroseCullen έγραψε:
- Σπόιλερ:
10000000000000000000000000000 thnx! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Πεμ 1 Απρ 2010 - 1:46 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Πεμ 1 Απρ 2010 - 2:05 | |
| Αληθεια σε πιο σημειο του βιβλιου σταματαει....? | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Πεμ 1 Απρ 2010 - 2:10 | |
| Μια φραση θα σου πω και θα καταλαβεις:
"You better hold on tight Spider-monkey" | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Πεμ 1 Απρ 2010 - 2:10 | |
| Απ ότι βλέπω εκει που φευγουν απ το λιβαδι αφού εχουν αποκαλυψη ο 1 στον αλλο τι νιώθουν... '' Πριν το καταλαβω ημασταν ηδη στο φορτηακι....και μεχρι να φτασουμε στο σπιτι μου, ο κοσμος ειχε γινει σιωπηλός & σκοτεθνος... | |
|
| |
redbutterfly New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Πεμ 1 Απρ 2010 - 5:33 | |
| συγγνωμη ποτε λεει η μπελλα οτι ο κοσμος ειχε γινει σκοτεινος και σιωπηλος??????????? | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Πεμ 1 Απρ 2010 - 10:27 | |
| | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Πεμ 1 Απρ 2010 - 10:30 | |
| φαντασου το breaking dawn ποσοι τομοι θα ειναι! εγω δεν το εχω διαβασει ακομα! το εχω και καθεται στο γραφειο μου! διαβαζω το twilight σκετο πρωτα! αφου το ειχα αρχησει που το ειχα αρχησει! χιχι! ναι και δεν μου πολυαρεσει ο εντουαρτ οπως ειναι ζωγραφισμενος! μου αρεσει καλυτερα οπως αποικοζεται απο τον ρομπ | |
|
| |
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Πεμ 1 Απρ 2010 - 10:39 | |
| δεν το εχω αγορασει ακομη!!! Δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να το αγορασω! φοβαμαι μην απογοητευτω!!!! Ηδη εχω ακουσει αρνητικα τυπου: δεν ειναι ωραιος ο Τσαρλι, ο Εντουαρντ κτλ | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Πεμ 1 Απρ 2010 - 10:40 | |
| δεν χανεις και τπτ και να μην το αγορασεις! σιγα! ετσι και αλλιως ειναι καλυτερα να τα εχεις φανταστει ολα οπως εσυ θες παρα να σου δειχνουν σε σκιτσα οπως πραγματικα ειναι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Πεμ 1 Απρ 2010 - 10:47 | |
| - Edward_ Breaking_ Dawn έγραψε:
- δεν χανεις και τπτ και να μην το αγορασεις! σιγα! ετσι και αλλιως ειναι καλυτερα να τα εχεις φανταστει ολα οπως εσυ θες παρα να σου δειχνουν σε σκιτσα οπως πραγματικα ειναι
Ακριβως! ...οταν διαβαζουμε το μυαλο μας εχει την ικανοτητα να πλαθει εικονες! Οποτε δεν χανουμε τπτ απο το βιβλιο | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Πεμ 1 Απρ 2010 - 11:54 | |
| Συμφωνω απόλυτα !! Οταν διαβαζεις ενα βιβλίο , φαντάζεσε εσει πως ειναι τα πρόσωπα , οι εκφράσεις όλα !! Ειναι πολυ καλλυτερα ετσι !! | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Παρ 2 Απρ 2010 - 1:43 | |
| Σήμερα το έλαβα με κούριερ και το διάβασα!!! Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ!!!! Ελπίζω να μην αργήσει να κυκλοφορήσει και η συνέχεια!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Παρ 2 Απρ 2010 - 1:55 | |
| Ki εγω σημερα το πηρα....ηταν οντως τελειο..... | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Παρ 2 Απρ 2010 - 2:18 | |
| Ήθελα να ήξερα, στην ταινία γιατί έγιναν τόσες αλλαγές στο σενάριο??? Μια χαρά θα ήταν να την έφτιαχναν όπως στο κόμικ.... Αυτό ήταν άραγε θέμα σκηνοθέτη ή σεναριογράφου? Μου αρέσει που διατηρεί τη ροή του βιβλίου! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Παρ 2 Απρ 2010 - 2:26 | |
| Κι εμενα μου αρεσε πλ....Το θεμα ειναι πως μαλλον δεν θα χωρουσε μεσα σε δυο ωρες ολοκληρο το βιβλιο....για αυτο και κοπηκαν η παραλλαχτηκαν σκηνες....Τουλαχιστον το νοβελ μας αποζημιωνει..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Παρ 2 Απρ 2010 - 9:58 | |
| - akaliakoukou έγραψε:
- Ήθελα να ήξερα, στην ταινία γιατί έγιναν τόσες αλλαγές στο σενάριο???
Μια χαρά θα ήταν να την έφτιαχναν όπως στο κόμικ.... Αυτό ήταν άραγε θέμα σκηνοθέτη ή σεναριογράφου? Μου αρέσει που διατηρεί τη ροή του βιβλίου! Ηταν θεμα σεναριογραφου!!! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Κυρ 11 Απρ 2010 - 13:39 | |
| το αγορασα κι εγω!!!!
λοιπον αυτο που εχω να πω αρχικα ειναι πως νομιζω οτι το μεγεθος του ηταν ισο με τον κινηματογραφικο οδηγο αλλα ευτυχως ειναι στο μεγεθος των βιβλιων....
επισης δεν μου πολυαρεσε ο εντουαρντ οπως τον εκανε και την μπελλα νομιζω πως την εκανε υπερβολικα ομορφη...
κατα τα αλλα το εφαγα το βιβλιο ηταν τελειο πολυ ευχαριστο....αντε να δουμε πως θα ειναι και η συνεχεια..
εχουμε καμια ενημερωση για το επομενο??? επισης ξερει κανεις αν εχει κυκλοφορησει και η αγγλικη εκδοση στην ελλαδα? | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Κυρ 11 Απρ 2010 - 16:44 | |
| Το αγορασα και εγω πρεπει να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ.Ξερει καποιος ποτε θα βγει η συνεχεια? | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Κυρ 11 Απρ 2010 - 16:45 | |
| Να κάνω μια ερώτηση?:Πόσο κοστίζει?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Σαβ 17 Απρ 2010 - 23:38 | |
| κοστιζει γυρω στα 20 ευρω μπορεις να το βρεις απο 18-22 το πολυ.
ξερει κανεις αν μπορω να το βρω στα αγγλικα? | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Σαβ 17 Απρ 2010 - 23:44 | |
| ναι, λογικα μπορεις... εγω το πηρα 21... το κακο ειναι πως για να γραψει καποιες σκεψεις της μπελλα στα ελληνικα, σσβηναν τισ ιδιες που ηταν γραμενες στα αγγλικα και σε καποια συμια της εγραφαν αλλου οποτε η εικονα ειχε κατι σαν γκρι χρωμα... επιπλεον, δεν εγραφε σελιδες! αυτο μου φανικε πραγματικα χαζομαρα.. αλλα εκαναν τελειο τον τζασπερ κι αυτο μου εφτασε! η ροζαλι, ο εμμετ και ο εντουαρντ μυ φανικαν μια χαρα. η αλις δε μαρεσε! ηταν σαν να ειχε καμπουρα! η μπελλα ηταν αρκετα ομορφη... | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Σαβ 17 Απρ 2010 - 23:51 | |
| + τις αλλοις, η τσεσικα ειναι σαν τριανταπενταρα στην δεκαετια του εβδομιντα! κατα τα αλλα αλλα ηταν υπεροχα!
ξερεται εαν και ποτε θα βγει στα ελληνικα το graphic novel 2 ? | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Κυρ 18 Απρ 2010 - 15:02 | |
| Και το πηρα απο την 1η μερα που βγηκε και εκανε 19ευρω!!!!!!!!!!
Ειναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο!!!!!!!!
Μ'αρεσε παρα πολυ η δουλεια που εκαναν και παρολο που καποιους χαρακτηρες τους ειχα φανταστει λιγο διαφορετικους απ'οτι τους απεδωσε δεν με πειραξε!!Ηταν ενδιαφερον να δω πως η ιδια αλλα και η μεγιερ εχουν στο μυαλο τους τους ηρωες των βιβλιων!!!!
Δυστυχως μεχρι στιγμης δεν εχω ακουσει τιποτα για το 2ο μερος του λυκοφωτος!!!
Θα κανω μια ερευνα,θα στειλω και στην πλατυπους και αν εχω καποια πληροφορια θα σας πω!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Κυρ 18 Απρ 2010 - 15:05 | |
| Λογικα θα το αργησουν αρκετα....αλλα οχι παρα πολυ ελπιζω...... | |
|
| |
| Twilight Graphic Novel | |
|