| Twilight Graphic Novel | |
|
+50bellaedwardlove WhiteQueen Dalia robsten kiss Bella Marie Swan eleanna BELLA MARIE Bitten Pillows Kornilia PattinsonCullen Rosemarie Cullen $ofi@ + Edward Team EJ MIKAELLA pupepop di1996 nantiaki_twilight 4 ever Bella07 akaliakoukou Rozali87 T-NM-E-BD AnaroseCullen Irene Cullen AliceK Twilight girl-maniac volturi girl ma.do peby vikaki21 dimitroula-robsessed Morena redbutterfly αντα Edward_ Breaking_ Dawn maria. Bella Cullen12 ioannaki-twilightaddicted team edward evi d@n@e twilight! twilightFOREVER Lizzy Cullen athina evaki RobertForLife patrick Fotis333 ..::Rikku::.. April Mrs.Cullen emerald eyes 54 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 12 Ιουλ 2010 - 17:52 | |
| Εγω το αγορασα και εχω να πω μονο λιγες λεξουλες: "Τρεξτε γρηγορα να το προλαβετε" ειναι καταπληκτικο!!! |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 12 Ιουλ 2010 - 17:54 | |
| ποτε θα βγει το δευτςερο μερος? | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 12 Ιουλ 2010 - 17:56 | |
| Δεν εχει βγει ακομη καποια ανακοινωση. Ελπιζω να βγει συντομα!!! |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 8 Νοε 2010 - 14:31 | |
| Αχ θέλω να το πάρω!! | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 7 Μαρ 2011 - 18:33 | |
| Νομίζω οτι ήταν αρκετά καλό το Graphic Novel και μου άρεσε που οι ήρωες ήταν διαφορετικοί.. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 7 Μαρ 2011 - 18:34 | |
| Ηταν οντως πολυ ωραιο..αυτο που μου αρεσε πιο πολυ απο ολα ειναι οτι εμεινε πιστο απολυτα στο βιβλιο.... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 7 Μαρ 2011 - 18:36 | |
| Ναι νομίζω πως και αυτό ήταν που βοήθησε στο να το αγοράσουν και περισσότεροι | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 7 Μαρ 2011 - 18:38 | |
| Το δευτερο μερος μηπως ξερουμε ποτε θα βγει? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 7 Μαρ 2011 - 18:40 | |
| - Bella07 έγραψε:
- Το δευτερο μερος μηπως ξερουμε ποτε θα βγει?
Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι.. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 7 Μαρ 2011 - 18:40 | |
| Οχι ακομη τπτ.... | |
|
| |
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 7 Μαρ 2011 - 22:15 | |
| πλακα πλακα το εχουυν παρακανει με το δευτερο μερος!!!!!!!! ποτε σκοπευουν να μας το κυκλοφορησουν??? θα γερασουμε και ακομα θα αγοραζουμε!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Τρι 8 Μαρ 2011 - 1:20 | |
| Κι αμα χωρισουν ολα τα βιβλια σε δυο η τρια κομματια...ισως τα προλαβουν τα δισεγγονα μας... | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Τρι 8 Μαρ 2011 - 2:40 | |
| Θα τους αφησουμε καλη κληρονομια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Τρι 8 Μαρ 2011 - 14:59 | |
| Νομίζω πως αξίζει όμως... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Τρι 8 Μαρ 2011 - 17:02 | |
| χαχαχα ναιιιιι!!!!!!τι εννοεις πως αξιζει???? αξιζουν πολλα???????συμφωνω!!!! | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Τρι 8 Μαρ 2011 - 21:03 | |
| Το διάβασα κι εγώ επιτέλους και είναι πολύ ωραίο!! Αντε να βγει το δεύτερο επιτέλους! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Τετ 13 Απρ 2011 - 17:18 | |
| Τwilight Graphic Novel Volume 2 Cover revealed !!!! - Σπόιλερ:
Αυτο ειναι το εξωφυλλο του twilight graphic novel volume 2!!! Yπαρχει μεταξυ χιλιαδων αλλων πραγματων μεσα στο twilight saga the official illustrated guide που στην Αμερικη βγηκε χθες και στην ελλαδα ναμενουμε σε δυο εβδομαδες! Τελος παντων για να μην βγαινω εκτος topic περισσοτερα για αυτο στο αναλογο topic. Οσο αναφορα τωρα το εξωφυλλο ειναι απλα τελειο. Συμπληρωνει πανεμορφα το πρωτο βιβλιο που βλεπουμε στα αριστερα και ειναι απιστευτη η σκεψη που εκανε η κιμ. Σαν δυο κομματια ενος παζλ που ολα μαζι συνθετουν το λυκοφως...Πανεμορφο... Ημερομηνια ακομη δεν εχουμε αν και συμφωνα με την yen press πρεπει να ειμαστε υπομονετικοι. Η στεφενι και η γιανγκ δουλευουν πυρετωδως σε αυτο για να το εχουμε στα χερια μας πριν το τελος του χρονου. | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Τετ 13 Απρ 2011 - 17:45 | |
| δεν το χω παρει ουτε το πρωτο...με τοσα βιβλια, αν κ 8α ακουστω αντι-λυκοφωτινα, γιατι να παρω το συγκεκριμενο??? αξιζει?? η 8α μετανιωσω που δεν πηρα ενα νεο βιβλιο αν αγορασω το πρωτο??? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Τετ 13 Απρ 2011 - 21:07 | |
| Τελειο το εξωφυλλο....Και στην ουσια το πρωτο σταματησε και στο καλυτερο σημειο....ανυπομωνω.... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Τετ 13 Απρ 2011 - 21:17 | |
| Καλα εκτος απο το οτι τα μαλλια της φαινονται τοσο εξαιρετικα, καμμια σχεση συγγνωμη με την ταινια, που τα μαλλια της μπελλα ειναι καπως, ιδια, η και χειροτερα απο τα δικα μου.
Το μονο που δεν μου αρεσει στην νοβέλ, ειναι οτι τα σκιτσα εχουν πολλες παραπανω γωνιες απ οτι πρεπει....
Θα τα προτιμουσα πιο αναγεννησιακα, πιο ομαλα σχεδιασμενα, πιο soft, πιο blur...
Aλλα το οτι αξιζει αξιζει και με το παραπανω!!! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Τρι 24 Μάης 2011 - 11:39 | |
| Twilight Graphic Novel cover and realise date revealed! Εχουμε και επισημα το εξωφυλλο μαζι με ημερομηνια κυκλοφοριας Σημερα ειναι μερα μεγαλων συγκινησεων τελικα. Ηρθε ο Πιτερ στην ελλαδα, ανακοινωθηκε το εξωφυλλο, βγαινει το βραδιες χορου στην κολαση!!!!Βγαινω ομως εκτως τοπικ. Eναι τελειο. Ηδη ειχαμε παρει μια γευση απο τον οδηγο αλλα τωρα που το βλεπω σε τελεια αναλυση σιγουρα εχω υπερενθουσιαστει. Δειτε τι γινεται εαν βαλεις μαζι το πρωτο και το δευτερο volume. Λατρευω την ιδεα... Α και η επισημη ημερομηνια ειναι 11 Οκτωβριου 2011!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Τρι 24 Μάης 2011 - 17:10 | |
| Ειναι απλα υπεροχο....Ανυπομωνω να το παρω στα χερια μου.... | |
|
| |
eleanna Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 11 Registration date : 24/06/2011
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Πεμ 30 Ιουν 2011 - 16:15 | |
| Εγώ το κατέβασα και είναι τέλειο!! Μόνο που τελειώνει λίγο νωρίτερα από το πραγματικό λυκόφως... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Σαβ 6 Αυγ 2011 - 2:54 | |
| | |
|
| |
| Twilight Graphic Novel | |
|